maymiş hosgeldin cnmm..
öğlen arası gymboore gttm herkes almış bitirmiş rafları hep kucukler kalmışya bnde bı yorgunluk bı halsizlik anlatamam yaa..çok fenayım hhiç bısey yapasım gelmıoo..
maymiş hosgeldin cnmm..
öğlen arası gymboore gttm herkes almış bitirmiş rafları hep kucukler kalmışya bnde bı yorgunluk bı halsizlik anlatamam yaa..çok fenayım hhiç bısey yapasım gelmıoo..
cnm artık cemre bbüyüdü, memedeki süt gece napsı ona..sen yatmadan önce bı kase muhallebi yap,,sütle ben bzn pastorize şise süt bazende devam kutu sütle yapıom.onu yese zaten gece aclıkdan uyanmaz ..oyunla şakayla karısık yedircen artıkk.işe başladın gece uykusuz işe gtmk kdr kötüsü yokk...
sevozy bacım bi izine çıksan bi haftaa kendine gelirsinnnn rutinden bımalmış olabilirsin yadaaa uykusuzluktannnn nede olsa yıllık üç haftan vardır iki haftasınıda yaza alırsın ohh missssssssss
Halsizlik falan derkennnn, bu pazartesi işe geldim, sabah çok kötüydüm kalktığımda midem bulanıyodu, evden çıktık, yol boyunca arabada kustum, işyerinde başım dönmeye başladı, bikaç kere daha kustum, eşime söyledim, işyerindeki doktora götürdü, tansiyonum 9-6 olmuş, doktor rapor verdi git dedi, eve gittim, kızım görmeden başka odaya geçtim, yattım sersem gibi yattım, akşama kadar, geçmedi, akşam eşimle hastaneye gittik, serum taktılar, iğne yaptılar, halen kendime gelemedim. İç kulakta denge taşları varmış, ne olmuşsa benim taşlar yerinden oynamış:) O yüzden de başım dönmüş, midem bulanmış, tansiyonum düşmüş, bi haftadır, bitkin, halsiz bi garip haldeyim. Hem iş, hem annelik, hem eşlik, hem ev hanımlığı derkennnnn kendimizi mahvediyoruz. Benim de bünye kaldıramadı herhalde bu tempoyu.
kıs bnm evdede cnm sklıo..izinleri toptan bitirmıom ben.lazım oluo sonra genel de cars,perşembeden cıkıom pzt ye kadar..cepde izin bırakıom yıne lazım olur die..gecen sene tatile validelerle gttk ya,eşim yine onlarla gidelim dıyıp duruoo devremülke,,sinirimii bozduu zatennn.neymiş rahat oluomuş,, tabi rahat olur herhalta ben koşuom..Gıcık ya..Gerci devremülkde bebek varsa yemek,mama açısından rahat oluoda..Nebılemm yaa..
devemülkde yemek yapma derdi olması açısından sıkıntılı bence tatile gidiyosan yemeğe elini vurmayacaksın sadece gezip denizine havuzuna girip kafa dinleyeceksin çocuk olmadan önce bi sene didimde sitede ev kiralamıştık havuzl falan yemeği kendimiz yapmıştık mutfağı vardı o zamanlar olurdu ama şimdi çocuk varken ben çekemem devremülk falann birde biz tatile gittikya aralıkta artemis otele orda çok rahat oldu çoraları meveleri hep oradan yedşi yavrum akşam muhallebisini yaptım mutfaklarında oda kettle da verdiler park yatakkkkk ne bilim ev gibiydiiiiii bu senee beni ultra herşey dahil paklar ne bilimmmmmmm benim düşüncem belki değişedebiliral kocacinida kaç gitttt uzak diyarlara
devemülkde yemek yapma derdi olması açısından sıkıntılı bence tatile gidiyosan yemeğe elini vurmayacaksın sadece gezip denizine havuzuna girip kafa dinleyeceksin çocuk olmadan önce bi sene didimde sitede ev kiralamıştık havuzl falan yemeği kendimiz yapmıştık mutfağı vardı o zamanlar olurdu ama şimdi çocuk varken ben çekemem devremülk falann birde biz tatile gittikya aralıkta artemis otele orda çok rahat oldu çoraları meveleri hep oradan yedşi yavrum akşam muhallebisini yaptım mutfaklarında oda kettle da verdiler park yatakkkkk ne bilim ev gibiydiiiiii bu senee beni ultra herşey dahil paklar ne bilimmmmmmm benim düşüncem belki değişedebiliral kocacinida kaç gitttt uzak diyarlara
biz bi yaz ağva ya gtmştk.butık oteller var.yeme içme,deniz,göl falan.cokda guzeldii.İstanbulada yakın.cocuklada kolay olur,vardı bebelerdeee.Tekrar düşünmüo değilim yaniii..
böle aqua parklı gece eğlencesi olannnnn aktiviteiiibüyüüüüüüüükk bi otell hayalim ama bakalımm butik otel falann işe başlayınca araştırıciymmm sizede haber veririmmmm fiyat bakarızzzzzz eşimde çok paralar yatırmak istemiyo tatillere onunda aklında bi yer tutmak geçiyoooo puff bakalımmmmmm
ay cnm bzm hemşirede gecen hafta aynı sikaytleri vardı,bi türlü çözemediler.Bu hafta teshis konulmus aynı sen gibi kulakdaki kristaller mı ne varmış onların dengesi bozulmuş o yapıomuşş.Raporlu oda..Atesde yapıo..
bu senenin meşhur hastalığıda bu olsa gerek. vertigo.
geçen haftalarda eşim rahatsızlanmış izin almıştım ya işte bu hastalık yüzünden. bence tek sebep yorgunluk ve stres sonra kulaktaki kristaller yerlerinden oynamış vs vs. diyorlar . çok zor bir hastalık,eşimde hala eskisi kadar olmasada devam ediyor baş dönmeleri
yer tutmak ?? yazlık falan mı almak anlamadım
ya yazlık ada havuzlu site öle günlük kiralık oluyoya didime gittiğimizde günlüğü 70 tlydi iki aile kalmıştıkkkk çok eğlenmiştikkkk havuzuda vardı denize servisi vardııı oda öle bişi istiyooo bende yemek yapmaya üşeniyorum ne blimm bakalmıımmm aqua parkada yakındıı gitmiştik türkiynin en büyük aqua parkı ddimdeymişşşşş ilmemki yaa kararsızımm
maymis hoşgeldin, özlettin kendini,
bir ara bayağı işkilendik ne oldu sana diye
tuvalet alışkanlığına başlamışsın, ben biraz daha havalar ısınınca başlayacağım,
bizim kız çişşşş diyor, bir kaç kez tuvalete götürdüm ancak çiş yapmadı, kakası gelince
zaten çok belli ediyor, ben halen cemre'ye emziriyorum ancak nisanda kesmeyi düşünüyorum
sen memeden kesme olayında ne yaptın?
bu arada cemre hanım kuzenini görmeye misafirliğe gitti, az önce aradım keyfi yerinde, ne zaman
bir birlerine girerler bilemiyorum.
Canım hoşgeldin ne zamandır yoktun, baya baya merak etmiştik seni. Ben de işe başladım, 1 ay bitti işe başlayalı, ilk önceleri çok zorlandım, alışamadım, ama zamanla alışıyo insan, gerçi kızıma annemin bakmasından dolayı kolay alıştım, yabancı birinde olsaydı daha çok zorlanacaktım. Kızım da gündüz emme olmayınca bişiler yemeye başladı, çorbalar, pilavlar makarnalar vs vs. Dişleri çok yok ki o yüzden de yiyemiyo, daha 6 tane dişi var. Tek sıkıntım sütle ilgili süt içiremiyorum, sütü çorba gibi kaşık kaşık içiriyorum o da yarım çay bardağı falan. Böyle böyle alıştırmaya çalışıyorum işte. Kilomuz halen çok düşük, yine vitagil kullanıyoruz, bir de çinko verdi doktor, ikisini kullanıyorz. Pediasure diye özel bi mama var, onu aldım ama malesef içmiyor. Artık kabullendim ben de. Doktor emmeyi bırakınca daha da düzelir dedi. Ama şimdi işe başladığın için bırakma, çocuk önce bi işe başlamana adapte olsun sonra da memeyi bırakırsın dedi. Bi iki ay sonra yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum. Gece uykuları çok düzensiz, acıkıyo, emmek istiyo, süt de yok gibi bişey, o da yoruluyo ben de yoruluyorum. Cemrem zor bi bebek, allahım yokluğunu göstermesin, ama uğraştırıyo annesini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?