2011 Ekim Anneleri

maymiş hosgeldin cnmm..

öğlen arası gymboore gttm herkes almış bitirmiş rafları hep kucukler kalmış ya bnde bı yorgunluk bı halsizlik anlatamam yaa..çok fenayım hhiç bısey yapasım gelmıoo..

sevozy bacım bi izine çıksan bi haftaa kendine gelirsinnnn rutinden bımalmış olabilirsin yadaaa uykusuzluktannnn nede olsa yıllık üç haftan vardır iki haftasınıda yaza alırsın ohh missssssssss

maymiş hosgeldin cnmm..

öğlen arası gymboore gttm herkes almış bitirmiş rafları hep kucukler kalmış ya bnde bı yorgunluk bı halsizlik anlatamam yaa..çok fenayım hhiç bısey yapasım gelmıoo..

Halsizlik falan derkennnn, bu pazartesi işe geldim, sabah çok kötüydüm kalktığımda midem bulanıyodu, evden çıktık, yol boyunca arabada kustum, işyerinde başım dönmeye başladı, bikaç kere daha kustum, eşime söyledim, işyerindeki doktora götürdü, tansiyonum 9-6 olmuş, doktor rapor verdi git dedi, eve gittim, kızım görmeden başka odaya geçtim, yattım sersem gibi yattım, akşama kadar, geçmedi, akşam eşimle hastaneye gittik, serum taktılar, iğne yaptılar, halen kendime gelemedim. İç kulakta denge taşları varmış, ne olmuşsa benim taşlar yerinden oynamış:) O yüzden de başım dönmüş, midem bulanmış, tansiyonum düşmüş, bi haftadır, bitkin, halsiz bi garip haldeyim. Hem iş, hem annelik, hem eşlik, hem ev hanımlığı derkennnnn kendimizi mahvediyoruz. Benim de bünye kaldıramadı herhalde bu tempoyu.

Yapıyorum canım, yatmadan muhallebi yediriyorum, pınarın devam sütlerinden aldım onlarla yapıyorum. Memeyi zaten keyfine kullanıyo artık zilli. Dudak tiryakiliği var. gecede sırf o yüzden uyanıyo. UYkusuzluk zor canım yaa:)

bir bombada eşimden geldi dün diyoki çocuk yapanlar daha erken emekli oluyomuş biliyomusun acaba 3 cocuk yapsak 9 yıl erken emekli olurmusunnnnn bi denesekmii PPPP dedimmm get işineeeeeeeeeeee hayttttttt

sevozy bacım bi izine çıksan bi haftaa kendine gelirsinnnn rutinden bımalmış olabilirsin yadaaa uykusuzluktannnn nede olsa yıllık üç haftan vardır iki haftasınıda yaza alırsın ohh missssssssss

kıs bnm evdede cnm sklıo..izinleri toptan bitirmıom ben.lazım oluo sonra genel de cars,perşembeden cıkıom pzt ye kadar..cepde izin bırakıom yıne lazım olur die..gecen sene tatile validelerle gttk ya,eşim yine onlarla gidelim dıyıp duruoo devremülke,,sinirimii bozduu zatennn.neymiş rahat oluomuş,, tabi rahat olur herhalta ben koşuom..Gıcık ya..Gerci devremülkde bebek varsa yemek,mama açısından rahat oluoda..Nebılemm yaa..

ay cnm bzm hemşirede gecen hafta aynı sikaytleri vardı,bi türlü çözemediler.Bu hafta teshis konulmus aynı sen gibi kulakdaki kristaller mı ne varmış onların dengesi bozulmuş o yapıomuşş.Raporlu oda..Atesde yapıo..

devemülkde yemek yapma derdi olması açısından sıkıntılı bence tatile gidiyosan yemeğe elini vurmayacaksın sadece gezip denizine havuzuna girip kafa dinleyeceksin çocuk olmadan önce bi sene didimde sitede ev kiralamıştık havuzl falan yemeği kendimiz yapmıştık mutfağı vardı o zamanlar olurdu ama şimdi çocuk varken ben çekemem devremülk falann birde biz tatile gittikya aralıkta artemis otele orda çok rahat oldu çoraları meveleri hep oradan yedşi yavrum akşam muhallebisini yaptım mutfaklarında oda kettle da verdiler park yatakkkkk ne bilim ev gibiydiiiiii bu senee beni ultra herşey dahil paklar ne bilimmmmmmm benim düşüncem belki değişedebilir al kocacinida kaç gitttt uzak diyarlara

arcemek geçmiş olsun yaaaa ilk defa duydummmmm vallahii önemli bişimiş demekkiiiiiii

valla bnm cokdan niyetim olan karadenız turu ve hatay,mardın gbı guneydoğu turu..onlar elifle busene zor olur,onsuz da olmaz.muhtemelen bu ildışı gezmelik arkadas ziyaretleri ypcam.yalova,abant,bursa vs...Tek bi otele tıkanıp kalmayı sevmıorum ben..ye yüz yattpöfff bana başım çatlıoooo, ağrıkesici aldımmm şimdii

akşamda kelebegn rüyasına gttk guzel filmdi,,Sefiller girmiş vizyona gtmk ıstıom emmeee...

biz bi yaz ağva ya gtmştk.butık oteller var.yeme içme,deniz,göl falan.cokda guzeldii.İstanbulada yakın.cocuklada kolay olur,vardı bebelerdeee.Tekrar düşünmüo değilim yaniii..

biz bi yaz ağva ya gtmştk.butık oteller var.yeme içme,deniz,göl falan.cokda guzeldii.İstanbulada yakın.cocuklada kolay olur,vardı bebelerdeee.Tekrar düşünmüo değilim yaniii..

böle aqua parklı gece eğlencesi olannnnn aktiviteiiibüyüüüüüüüükk bi otell hayalim ama bakalımm butik otel falann işe başlayınca araştırıciymmm sizede haber veririmmmm fiyat bakarızzzzzz eşimde çok paralar yatırmak istemiyo tatillere onunda aklında bi yer tutmak geçiyoooo puff bakalımmmmmm

yer tutmak ?? yazlık falan mı almak anlamadım

bu senenin meşhur hastalığıda bu olsa gerek. vertigo.

geçen haftalarda eşim rahatsızlanmış izin almıştım ya işte bu hastalık yüzünden. bence tek sebep yorgunluk ve stres sonra kulaktaki kristaller yerlerinden oynamış vs vs. diyorlar . çok zor bir hastalık,eşimde hala eskisi kadar olmasada devam ediyor baş dönmeleri

bencedeeeeee bi hafta izne çık böle fosur fosur uyu di,nlen bişiciiğin kalmazzzzzz

yer tutmak ?? yazlık falan mı almak anlamadım

ya yazlık ada havuzlu site öle günlük kiralık oluyoya didime gittiğimizde günlüğü 70 tlydi iki aile kalmıştıkkkk çok eğlenmiştikkkk havuzuda vardı denize servisi vardııı oda öle bişi istiyooo bende yemek yapmaya üşeniyorum ne blimm bakalmıımmm aqua parkada yakındıı gitmiştik türkiynin en büyük aqua parkı ddimdeymişşşşş ilmemki yaa kararsızımm

erzincanlı bir kız istanbula gelin gider.
bakarki oradaki kadınlar akşam eve gelen kocalarına ay hayatım üşümüssün donmuşsun kıyamam ben sana şeklinde konuşuyorlar.
bizim erzincanlının hoşuna gider akşam eve gelen kocasına
oy ben sehen ölüm üşümüş nassıda it gibi titriyiii::))

işyerinden bir arkadaşında kulağında problem olmuştu, dengesizlik problemi oluşturmuştu onda,

kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum, yarın sabah görüşmek üzere, öpüyorum anacıımmmmmm

kuş adasında adaland di galiba en buyukk aguapark.Biz önünden gecdiydikk..Yemek işi zor ama aslında ölesi bebe varken daha kolay..Ev gibi..Hnagi mevsimde 70 Tl idi

Temmuzmuydu ne bu arada waffle malzesi yoktu beyndee trisu yaptim pasttabndan resmini yolliyciyymmm asssssss sssssoooorrrraaaaaaaa

hb canım sağol. bende özledim sizleri. hatların çekilmesini bekledik siteye maalesef. vınn felaketti zaten. cebimde internet vardı ama buraya girilmiyor ordan nedense. neyse döndüm işte. ben zaten emzirmiyordum sağıp veriyodum. birde pınarın ballı sütüne alıştı iyice. benimkini çokta aramıyordu. zor olmadı yani. ama hala süt dolu bende. ama sağmıyorum gelmesin diye.

ewt canım annenin bakması cook büyük artı olmuş sana. adına sevindim. bakalım bende 2 sene sonra inş. döneceğim iş hayına inş. ama ayrıldığım için çok mutluyum inan. hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş. selinayın tadına . her anını yaşıyorum. kendi istediğim gibi yetişirme imkanına sahibim en önemlisi. birde siteden arkadaşlar bulmaya başladım. gidip geliyoruz. sitenin parkında yaşıtlarıyla karşılaşıyoruz. anneleriyle arkadaşlık kuruyoruz. çok özlediğim şeylerdi bunlar. şükürrrr. bazı bebekler zor oluyor gerçekten ama dediğin gibi hep yanımızda olsunlarda zor olsunlar napalım. kolay cocuk yok zaten. kimi şımarık kimi az yer. kimi uyumaz hepsinin derdi ayrı. allah hepimize kolaylık versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…