2011 Ekim Anneleri

sabah 6.56 annem geldi, 7.02 üstümü giyiniyorum,
cemre içeriden ses çıkardı, geç kalacağım diyerek içerek odasına girdim,
hemen emzireyim dedim ancak 4 dk sonra yatağına koydum ağlamaya başladı,
kucağımda anneanneye vermek istedim omuz silkip ters döndü,
yatak odasına gittim babaya verirsem belki çıkabilirim diye, babaya da aynı hareketi yaptı
yatağın üstüne koydum otur anne giyinsin diye, kafasını arkaya attı ve ağlamaya başladı,
ben emzirmeye çalışıyorum bir yandan da annem gömleğimi giydirmeye çalışıyor, 2-3 dk
daha kucağımda kaldı, babası gel kediye bakalım dedi, bende sabah sabah dedim,
sonra yine tekrarladı arabanın altındaki kediye bakalım dedi ve babasının kucağına gitti,
ben nasıl giyindim nasıl çıktım bilemiyorum 7.15 koşuyorum, 7.22 servise bindim,
yani anlayacağınız yine koşuşturmalı güzel aydınlık bir istanbul sabahından günaydınlar
diyorum, kendimi çok iyi hissediyorum
müslüm gürses dinleyeceğim bugün ve kararımı uygulamaya başladım,
gmsi dosyamı şimdi bitirdim, diğer işlere tam gaz başlayacağım
yoğun bir hafta ve yoğun bir ay olacak, ama ben sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim,
sizleri seviyorum

şuraya kadar aynısı ama baba yerine babaanne vardı bu sabah ;kedi yokdu ama:))

''sabah 6.56 annem geldi, 7.02 üstümü giyiniyorum,
cemre içeriden ses çıkardı, geç kalacağım diyerek içerek odasına girdim,
hemen emzireyim dedim ancak 4 dk sonra yatağına koydum ağlamaya başladı,
kucağımda anneanneye vermek istedim omuz silkip ters döndü,
yatak odasına gittim babaya verirsem belki çıkabilirim diye, babaya da aynı hareketi yaptı
yatağın üstüne koydum otur anne giyinsin diye, kafasını arkaya attı ve ağlamaya başladı,
ben emzirmeye çalışıyorum bir yandan da annem gömleğimi giydirmeye çalışıyor, 2-3 dk
daha kucağımda kaldı, babası gel kediye bakalım dedi, bende sabah sabah dedim,
sonra yine tekrarladı arabanın altındaki kediye bakalım dedi ve babasının kucağına gitti,
ben nasıl giyindim nasıl çıktım bilemiyorum''

kıscelerr sizler için bahar ayına girme ile bearber acıkhavada gezilip,görülecek bebişlerede uygun yerlerın bi listesi daha cok görsel amaçlı,oyun parkı değil ama alışveriş merkezlerindense müze,akvaryum,yunusbalığı,doğayı ziyaret daha iidirr sanırım

Poyraz'lı Günler: Efe Boz Çocuk Oyun Dünyası

Yunusla Yakından Tanış - İstanbul Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi

İletişim Bilgileri - Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi - İstanbul Hayvanat Bahçesi (darıca hayvanat bahçesi)

Turkuazoo Akvaryum / İstanbul Sualtı Dünyası (dev akvaryum)

http://www.istanbuloyuncakmuzesi.com/tr/default.asp (göztepe)

Polonezköy Country Club-Ana Sayfa POLONEZKÖY

Cemile Sultan Korusu | Ana Sayfa sosyol tesis-manzaralı

Rahmi Koç Müzesi
http://www.tesislerimiz.com/beykoz-koru-sosyal-tesisleri.html (kocamn bi park,bahçe,manzara,sahil )

Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi - Sarıyer

miniaturk-Beyoğlu

Pıerre Loti -Feshane de ben ekliyim.zaten bu ikisi ve mınıaturk, YunusGösteri Merkezı 4ü aynı güzergahda..

kızlar bir yandan dosya açıyorum, bir yandan kahvemi içmeye çalışıyorum,
bir yandan müslüm gürses dinliyorum bugün kendimi çok ama çok iyi hissediyorum
bahar benim içimde bugün, cemre düştü ya(benim kız değil allahtan) ben baharı yaşamaya
başladım, allah nazarlardan sakınsın, bomba gibiyim bomba

maşallahda nıe muslum dınlıon onu anlamadım??

maşallahda nıe muslum dınlıon onu anlamadım??

bugün onu dinlemek istedim, dinledikçe de allahtan rahmet okuyorum,
gönlüm onu istiyor ve parçaların ağırlı bana dokunmuyor, zıt bir durum ama
hayat bu zıtlıkların bir arada olması değil mi?
nur içinde yatsın ( bu arada arabeski yalnız istediğimde dinlerim ve bu zamanlar
biraz kısıtlıdır), böylece eskiyi de(geçmişi, gençliğimi) yad ediyorum

kendini ii hissdırosa herseyi dinleyebilirsn cnmm..

Ya avrupa yakası uzak bana gelemem oralaraaa.zatii zeyno bana sen orda catla dedi (( Gelmimmmm ((

kendini ii hissdırosa herseyi dinleyebilirsn cnmm..

Ya avrupa yakası uzak bana gelemem oralaraaa.zatii zeyno bana sen orda catla dedi (( Gelmimmmm ((

benim için zaten müzik olsun yeter, müzik yoksa mırıldanır dururum o da yeter,

ama orası avrupa yakasının sonu sanılır sana yakın, zeyno gelemem dediğin için çatla dedi,
eğer gelebilirsen sevinirim,

benim için zaten müzik olsun yeter, müzik yoksa mırıldanır dururum o da yeter,

ama orası avrupa yakasının sonu sanılır sana yakın, zeyno gelemem dediğin için çatla dedi,
eğer gelebilirsen sevinirim,

biliom canım yaa..Gelincek yer değill :)) ama seni buyakaya beklerim herzaman..İstanbul ne kdr büyük dğl mi yaaa,sanki sehir içinde sehir varr

sevozyyycannnnnnnnnnnnn tribiniii yirimm gızzzzzzzz

günaydın kızlarrr (öğlen oldu gerçi ama)nasılsınızzzzzzzz hava çok cizelll yaaaaaaaaaaaaa haydinnn bebelerlee buluşalım diycemm amaaaaaa en son yaptığım iki planda başarısız oldu bi türlüü koordine olamadıkkkk benden pessssssss artık ama siz bi plan yaparsanızz uyarım her türlüüüüü

biliom canım yaa..Gelincek yer değill :)) ama seni buyakaya beklerim herzaman..İstanbul ne kdr büyük dğl mi yaaa,sanki sehir içinde sehir varr

gitmek istyen için hiç bi yer uzak değildiirrrrrrrrrr beynnnceeeeeeeeeeee buyakayaa gitcem akşammmmmm sevozyyy şu vız vıza hala bakamadım bakimdee ona göree bi daha götürcem çocuuğu ya vız vıza yadaaaaa carrefouraaaaaaav size bi video koycam faceyee ordan izlersinizzzzz ben efenin yerine kaykaylıyorumm ahhah

sevozyyy bi öğlen buluşuciyzz senleeee ama izin sıkıntın yoksa tabiki tepeüstünden biniciyynn üç durak sonra iniciyynn sana çok yakınnnnn aslında amaa iş durumunu bilememm tabisiiii

Son düzenleme:
kartopuu nerelerdee aceppppaaa kızlarr cumaa olmasın ama sakın haaaaa işyerinde büyük bi parti varrrrmış şimdi aradılar beni ne yapsak diye bende bi pasta alın yiter dedimmmmm sanırım hamurişi falnada herkes yapsınmı diye sorcaklardı :)) neyse pazartesi konuşurum allahın izniyle hevesleri kursaklarında kalmasınnnnn

Herkese merhaba ,
Kadınlar günü sebebiyle bu hafta Forum İstanbul Turkuazoo da kadınlara % 50 indirim varmış. normalde 30 tl olan bilet 15 tl ye geliyor. ana baba günü olur gerçi ama bade'yi götürsem diye düşünüyorum o zaten ücretsiz. ben daha önce gitmiştim bade'cik yokken . acaba ilgisini çeker mi * götüren var mı aranızda ?

Zefeycim gittiğim doğumgünü cafe deydi . tema pepee . pek süsleme yoktu . benim yaptığım ponpon çiçeklerden almış arkadaşım . onları asmış bi de aras 2 yaşında banner yaptırmış ve balonlar . yiyecek leri cafe hazırlamış ama açık büfe . kadınbudu köfte , soslu kızartma , sigara böreği , amerikan salata ,menü zayıftı . çocuklara da hamburger menü vardı . pasta pepee idi. pasta benim pastacı hem bade'nin diş buğdayı pastasını hem de 1 yaş pastasını yaptırdığım yer . 4 yaş üstü çocuklar vardı 6-7 tane . onlar için palyaço oyunlar oynattırdı ve pinyata . minik arabalar hediye ettiler çocuklara bir de yine benim bade için yaptırdığım 1 yaş magnet inden yaptırmıştı pepee temalı . onları hediye ettiler . arkadaşım bade'nin doğumgünü partisine hayran kalmıştı , bu partiyi yaparken de bana sordu neyi nerden nasıl yaparım diye ben de yardımcı oldum çok güzeldi herşey . bade çok eğlendi . gangnam style yaptı ya orda işte.

face foto yükliyim pastayı falan fikir olsun.

Ayy vallhi resim yuklesen super olur canim yaa ben simdiden arastirmaya basladim erken ama napim bir kek kagidi icin gezmedigim market kalmamusti yavas yavas hazir olsun istiyorum

Ayy acaba bendemi gotursem efeyi Ama anca ben cumartesi falan gidebilirim oda dedigin gibi izdiham olursa bileti onceden almak gerekiyomu???

nere inip biniıom kızzzzz 3 durak sonra kii,anlamadım ???

kızşaarrr gelinn bize bebeleride alınnnnnnn tramisum bu seferr daha bi gğüzel olmuşş sankimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…