2011 Ekim Anneleri

vışşş pek bi guzelll olms cankız..ellerine sağlık.hazır pasta tabandı dimi buuu..Biz karar aldk artk her cuma trimusu yapıoz..eşim cok sevıoda:) torpil gecıom ona evimin erkeği ya

pastataban kakolu mu sade mi, evde bi tane kakolupastataban varda,, yrn ypsam mı acep??

vışşş pek bi guzelll olms cankız..ellerine sağlık.hazır pasta tabandı dimi buuu..Biz karar aldk artk her cuma trimusu yapıoz..eşim cok sevıoda:) torpil gecıom ona evimin erkeği ya

heeeeee hazır pasta tabannnnnnn eşimde bayılıyoooo damla çikolataylanda pek bi yaratıcı güzel olduuuuuu etrafınadaaaaa kelepçeli kalıp geçirdimm bölee kalıp gibi çıktı ortayaaaaaaaaaa eşim yiyo bitane daha alabilirmiyi bitanedaha bi dilimm dahaaaaaaaaa P hoşumaa gidiyoo yaptığım şeyinn beğenilmesii birdee waffle malzemesi yoktuuu onu bugn alışverişe çıkıiimm yapıcam inşallah bakalım ev usulü nasıl oluyıorrrr

bnm kelepçem yok ya,,mala usulüü elle düzeltcez artıkk

oha sana mı gelcemm.kız bnm öğlen arası molam 12-1 arası 1saatt..deli kızzz,ne ara gdp gelcem sizi görcemmm

ahahahaaaaaaaaaaa kızzz denizlerin geldiği gün için didimmmmmm biliyommm 12/1 olduğunu

bnm kelepçem yok ya,,mala usulüü elle düzeltcez artıkk

kıs ölede yayık oluyoo ammaaaa napcan evdeki ve eldeki malzemeleri kullancin artıkkkkkkk evde ne yapsan dışarıdakinden lezzetli oluyooooooooooooo evde olsun daşdan olsnnnn

gidem yavru ceylanımaaaa yemekk yapamm kızlar zati bişi yemiyo minnak makarnaa yapimm bide şehriye çorbası tavıklı hangisini yerse artık

tsunaminin tarifini bana da versenize çok severim ben onu :)))

canım blogtaki krema tarifinin aynısı sadece labne koymadım bu sefer 150 gr margarin koydummm kekinide granül lü şekerli kahveyle ısladım üstünede kakao serptim o kadannnnnnn

zayaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin cnmm nerelerdesinnnnnnnnn

canım blogtaki krema tarifinin aynısı sadece labne koymadım bu sefer 150 gr margarin koydummm kekinide granül lü şekerli kahveyle ısladım üstünede kakao serptim o kadannnnnnn

kız ne kdr yağ kullanıosun maşşallah hiç kısmıon tariflerde yağı...lezzeti ondan bence

kız ne kdr yağ kullanıosun maşşallah hiç kısmıon tariflerde yağı...lezzeti ondan bence

koskocaaaaaa pasta kadar tramisuya az bilem koymuşum margarini dilim başınaa düşe n margarini düşünürsek az bile

melofer bacımın hiç sesi çıkmıiiyy bu aralarrrrrr nasılsın yiiruummmm mert nasıl bakıcı napıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…