tepeüstünden biniyonyaww zincirli kuyu üç durak diymm sanaaaaa aaaaaaa icene deşifre ettircemm kendimi yine
Eki Görüntüle 650503 Eki Görüntüle 650502
kızşaarrr gelinn bize bebeleride alınnnnnnn tramisum bu seferr daha bi gğüzel olmuşş sankimmmmmmm
vışşş pek bi guzelll olms cankız..ellerine sağlık.hazır pasta tabandı dimi buuu..Biz karar aldk artk her cuma trimusu yapıoz..eşim cok sevıoda:) torpil gecıom ona evimin erkeğiya
vışşş pek bi guzelll olms cankız..ellerine sağlık.hazır pasta tabandı dimi buuu..Biz karar aldk artk her cuma trimusu yapıoz..eşim cok sevıoda:) torpil gecıom ona evimin erkeğiya
heeeeee hazır pasta tabannnnnnn eşimde bayılıyoooo damla çikolataylanda pek bi yaratıcı güzel olduuuuuu etrafınadaaaaa kelepçeli kalıp geçirdimm bölee kalıp gibi çıktı ortayaaaaaaaaaa eşim yiyo bitane daha alabilirmiyi bitanedaha bi dilimm dahaaaaaaaaaP hoşumaa gidiyoo yaptığım şeyinn beğenilmesii birdee waffle malzemesi yoktuuu onu bugn alışverişe çıkıiimm yapıcam inşallah bakalım ev usulü nasıl oluyıorrrr
oha sana mı gelcemm.kız bnm öğlen arası molam 12-1 arası 1saatt..deli kızzz,ne ara gdp gelcem sizi görcemmm
bnm kelepçem yok ya,,mala usulüü elle düzeltcez artıkk
Eki Görüntüle 650503 Eki Görüntüle 650502
kızşaarrr gelinn bize bebeleride alınnnnnnn tramisum bu seferr daha bi gğüzel olmuşş sankimmmmmmm
tsunaminin tarifini bana da versenize çok severim ben onu :)))
canım blogtaki krema tarifinin aynısı sadece labne koymadım bu sefer 150 gr margarin koydummm kekinide granül lü şekerli kahveyle ısladım üstünede kakao serptim o kadannnnnnn
kız ne kdr yağ kullanıosun maşşallah hiç kısmıon tariflerde yağı...lezzeti ondan bence
koskocaaaaaa pasta kadar tramisuya az bilem koymuşum margarini dilim başınaa düşe n margarini düşünürsek az bile
Valla bn vucudumdaki yag endeksime vakinca cok bileee
yükledim face pastayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?