2011 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 650503 Eki Görüntüle 650502

kızşaarrr gelinn bize bebeleride alınnnnnnn tramisum bu seferr daha bi gğüzel olmuşş sankimmmmmmm

zafeyyy çok güzellll görünüyor ellerine sağlık çokta pratik bende yapmıştım labneli yapmıştım ama böylede çok güzel olmuştur eminim ellerine sağlık...

zefeycim benim işler bitmiyor 3 gündür misafilerim vardı abimle kuzenim geldi doğru dürüst giremedim bi koşturmaca gidiyor sen nasılsın? yeni burnun nasıl toparladınmı

ay seni duyanda kiloluu sanırrrrrrrrr

sen hamilelik öncesi kilona döndünmü

oohooo zefeyim bnm fındığımdan(Elifimden) bahane kılom kalmadı bn 7-8 kılo almıştım çok bulantm vardı yıyemıdm bısey..Onlarında doğum sonra 5 i hmn gttydii.Bn evlendıkden sonra 1 yılda 8-9 kılo aldım onları veremıomm((((( karın bölgem yağlı ee basende zaten allahın emri

ayy bu misafirlerr bitmiyo kızz senn burnum kendim toparladım çok şükür iyiyimmmmm iyi olmadığımdada hiç yatamadımya zati kurt var sankiiiiiii
sen napıosun iş bakıyomusun hala

ırsimii canım bu sende üst tarafff yok biraz altta var bişiler sanki 4/5 kgde onlarda gider gibime geliyo amma bölgesel çalışmak lazımmmm

Babaannem armut tipi..ona cekmişşim:) ama kılolu olunca alt-üst esit oluo.Bu halimi sevıom o yüzden zayıfken cok göze batıo ben evlendiğimde 57-58 kıloydumm.Ahhh ahhh gecmişe mazi geleceğe niyazii işdeeee

zefeycim aynen bende misafir bitmiyor Allah bitirmesinn.... tümm bankalara başvuru yaptım ama daha hiç dönen olmadı bekliyorummm bu arada bizim gelin 18 martta doğum yapıyor kurabiyelerimi yapcam yayınlarım... ben dayanamadım past dizaynda kopat setlerin yıldızlı,kalpli,çiçekli ve kelebek getittirdim çok güzeller yapmaya yer arıyorum yani

sevozycm bende aynen senin gibi evlendiğim ilk bir yıl 10 kilo aldm şu an o fazlalığım var doğumdan 3-4 kilom var ben veremem bu kiloları zaten hipotiroid hastasıyım çok zorrrr

ya ben dıom ki, şu özel sektörü bırakıp böle belediye bünyesinde falan evime yakın bı noktada iş bulsam:) sizce sacma mı?? özel sektör stresli,çalışma saatleri esnek dğil,ha diyince çıkamıosun ee cocuk olunca bzı seyler değişioo..

melofer bacımın hiç sesi çıkmıiiyy bu aralarrrrrr nasılsın yiiruummmm mert nasıl bakıcı napıoo

Girip okuyorum arada canım ama yazamıyorum pek... Mert iyi canım, bakıcımızla da iyiyiz yine, bir dahaki sabah arayıp gelemiyorum deyinceye kadar yine iyi oluruz

Haha eşimle iddiaya girdik, 4 Nisan'a kadar hangimiz 3 kilo verirse ona alışveriş çeki! Kazanan gönlünce harcayacak

amin canımm yaa kurabiyeleriniş heycanla bekliycemmm sende benm gibi pastdizaynı zengin etcen en sonunda D hediye koymuşlarmıydı içine ne koymuşlarrrrr bende klapli almak istiyorummmm asklındaaa da sürekli kargo parası vermekten usandım ondan sölemiyorum çokda az kalmış doğumaaaaa kızmı erkekmiii

saçma değil canım çok manytıklı ama işte benm gibi teşeron olmak çok stresliiiii en iyis,i kpss ye çok çalışıp güzelde bi tanıdık bulmakkkkkk ben bu sefer kpss ye çok çalışıcam taşeronları çok eziyolarrrrr memurluk çok rahattttttt garantiii gerçi onlarında garantisi kalmıycak ama olsun yine maaşı devletten alıyolar

Babaannem armut tipi..ona cekmişşim:) ama kılolu olunca alt-üst esit oluo.Bu halimi sevıom o yüzden zayıfken cok göze batıo ben evlendiğimde 57-58 kıloydumm.Ahhh ahhh gecmişe mazi geleceğe niyazii işdeeee

kizm iyic ekilolu ettin kendini yaaaaaaaaaaaaaaaa töbeeeeeeeeeeee okuyanda ne sanacakkkkkkk

Öyle bi şansın varsa mutlaka yap derim.. Ben öyle kamu meraklısı biri değilim normalde ama analık izni ve süt izni konusunda ve diğer izinler konusunda memur arkadaşlarımın rahatını görünce imreniyorum.. Bi arkadaşım Kasımda doğum yaptı haftaya analık izni bitiyor ama doktordan 2 aya yakın daha rapor alıp 5,5 aylık yaptıktan sonra başlamayı düşünüyor, başlayınca da saat 12'ye kadar çalışcakmış.. Ne güzel! Ben tam 3 ayım bittiği gün geldim başladım, rapor almak aklıma bile gelmedi...

ah su taseronluğun gözüü körrr olsun :))) ya kpss falan hıkaye şöle ankaradan bı dayı bulsam:)))

ah su taseronluğun gözüü körrr olsun :))) ya kpss falan hıkaye şöle ankaradan bı dayı bulsam:)))

ben buldıum kpss ye de girmiştim biraz bişilerde verdik ama yapmadı hain sonra bende zabıtalık elemelerini geçtim sözlü sınavını boyu kilosuuuuu koşturmacalar hepsini geçtim ama bu dünyada hakedenin değil adamı olanın işi görüldüğü için olmadıııı birbirinin ellerine kağıt sıkıştırdıklarına ben şahit oldumkii zaten olmaz dedim bu iş ama mesela 90 falan alsak kpss den dayıya gerek kalmazzzzzzz diye düşünüyorumm amcamın oğlu 85 le girdi adliyeye arcemeğin ablasıda tanıyolarmış

zeyno 90 almak için çalışmak baya çalışmak gerek.Millet kursa falan gıdıo bizde bebede var nassıl olcak kii? ya meloss bende zaten memur annlerin rahatını görünce karar vrdm.İkinci olursa hiç acdele etme 2 yasında iş basıı ohhh...

kursa gidicem ben işte artık napim geleceğim söz konusu

kursa gidicem ben işte artık napim geleceğim söz konusu

Kursa git ve 90 al kimseye de eyvallahın olmasın. Benim kuzenim 93 aldı ve TRT Okul'a girdi hiç torpilsiz. Şimdi eşi de harıl harıl çalışıyor ve muhtemelen o da yüksek puan alıp Ankara'da bi memuriyete yerleşecek.

Kızlar Hint filmlerini izliyor musunuz? Bu ara biz karı koca Hint filmlerine taktık, süper filmler var.. "3 Aptal" var çok güzel, izlediğim en güzel filmdi.. Bizdeki gibi her filme sevişme sahnesi ve çıplak kadın koymuyorlar, gayet düzgün filmleri var. Birisi bana dese Hint filmi çok güzel diye inanmazdım ama gerçekten harika filmler var. Tavsiye ederim hepinize..

işte onu diyorumyaa 90 alsak kimseye minnet etmeden yerleşirizzzzzzz o yüzden kurs şart bn evde çalışmıştım efe yokken 78 almıştım birde matematiği çok iyi değil maalesef benim ama sözeli hep full çekmiştim matematiktende 2 doğru 5 yanlışım vardıııı sözelden çok az yanlışım vardı hiç boşum yoktu matematiğide kursla düzeltirsemm harika olacakkkkk bence ben umutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…