2011 Ekim Anneleri

yaa bizde eşimle hiç sinemaya gidemiyoruz bu aralar netten indirip izliyoruz 3 aptal güzel demekk temasıı neyy geçen fundamental izledik evde gidememiştim şu celalle cerende nete düşsede izlesek onuda merak ediyorum eşime sölim 3 aptalı indirsinnnnnnnnnn

Konusu Hindistan'da mühendislik okuyan üç arkadaşın hikayesi.. Çok güzel gerçekten...

Kız biz Fundamentali aldık da ikimiz de uyudukya izlerken:) Tarih bizi yazacakkk. Cem Yılmaz izlerken uyuyanlar diye.. Çok mu yorgunduk yoksa sarmadı mı hatırlamıyorum:) Biz daha çok Ata'yı ve Recep İvedik'i(gerçek adı gelmedi aklıma) seviyoruz :))

Son düzenleme:

celalle ceren çıksada izlesekkkkkkkk

zeynep sen neden girmiyosun adliyeye?? KPSS yok mu?? Geçen hafta alımlar vardı, yine bi sürü müracaat oldu, katiplik için.

zeynep sen neden girmiyosun adliyeye?? KPSS yok mu?? Geçen hafta alımlar vardı, yine bi sürü müracaat oldu, katiplik için.

Bu seeferkibe girmedim cnm ya calismadim diye ama 2014 deki sinava giricem kursa gidip insallah olur yuksek bi puan alirim

günaydın kızlar,
8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun,
eşim biraz önce hediyesini gönderdi,
su içinde karanfiller, çok hoşuma gitti kızlar,
resmi eklemeye çalışırım yükleyemezsem face e eklerim

kızlar biz sevgililer gününü kutlamak yerine 8 mart dünya emekçi kadınlar
gününü kutlarız, daha anlamlı bence...

bu arada sabah nokta nokta yağmur atıştırıyordu,
istanbul'un her anını, her hava şartını seviyorum,

güzel bir gün geçirmek dileğiyle, günümüzü tekrardan kutluyorum.

günaydın hepinize ,

2 gündür çok yoğunum o yüzden dün hiç girmedim. bizde zam dönemi martta .hafta başından beri direktörle zam savaşı veriyorum arkadaşlarım için bakalım sonuç ne olacak.çok cimriler bu sene bende pazarlık yapıyorum

arkadaşlar bana geliyor ben onlara.inşallah istediğimizi alabiliriz.

burak olduktan sonra bende aynı şeyleri düşünmeye başladım keşke bende memur olsaydım diye. tabi herşey beklentiyle orantılı canım.iyi yanlarıda var ,zayıf yönleride. hangi tarafın ağır bastığı önemli ikişiyle doğru orantılı bu.

eğer yaşınız tutuyorsa ve kpss den yüksek puan alabilecekseniz memuriyet iyi
ancak yeni yasa ile ne kadar güvencesi olabilecek onu da allah bilir
birde tam olarak ne beklediğin önemli, saat olarak 8 saat güzel ve zamanını
evine, çocuğuna ayırmak iyi, yasal olarak izin konusu güzel ancak üstünün sana yaklaşımıda önemli,
izinini alamadığın, kullanamadığın zamanlarda olabiliyor

Wov.. Umarım %10-15 koparırsın.. Aşağısı az olur.. Geçen sene bize %5 yapıldı, moralman çöktük çalışasımız gelmedi resmen.

günaydıınn kızlarrrrrrrrr hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnn

bizimde zamlar marttan marta yapılıyo ama iki yılda bir dönüyo sözleşme sendikacılar işverenle bizimkini %10 anlaşmışlar geçen seneden belliydi zatii o yüzden heycan yok bizdee

Wov.. Umarım %10-15 koparırsın.. Aşağısı az olur.. Geçen sene bize %5 yapıldı, moralman çöktük çalışasımız gelmedi resmen.

KARTOPUM oranlar nasıl bu sene piyasa,bazıyerler bende %5-7 arası diye duydum ama bznde performansa yönelik yapıyorlar o zmn ıı rakamlar oluo ama o azanlıkk tabii

KARTOPUM oranlar nasıl bu sene piyasa,bazıyerler bende %5-7 arası diye duydum ama bznde performansa yönelik yapıyorlar o zmn ıı rakamlar oluo ama o azanlıkk tabii

benim eski işyerim öleydii bazılarına %10 bazılarına yedii oda çalışanlar arasında kötülük çıkmasınaa yol açıyorduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…