Kızlar Hint filmlerini izliyor musunuz? Bu ara biz karı koca Hint filmlerine taktık, süper filmler var.. "3 Aptal" var çok güzel, izlediğim en güzel filmdi.. Bizdeki gibi her filme sevişme sahnesi ve çıplak kadın koymuyorlar, gayet düzgün filmleri var. Birisi bana dese Hint filmi çok güzel diye inanmazdım ama gerçekten harika filmler var. Tavsiye ederim hepinize..
yaa bizde eşimle hiç sinemaya gidemiyoruz bu aralar netten indirip izliyoruz 3 aptal güzel demekk temasıı neyy geçen fundamental izledik evde gidememiştim şu celalle cerende nete düşsede izlesek onuda merak ediyorum eşime sölim 3 aptalı indirsinnnnnnnnnn
Konusu Hindistan'da mühendislik okuyan üç arkadaşın hikayesi.. Çok güzel gerçekten...
Kız biz Fundamentali aldık da ikimiz de uyudukya izlerken:) Tarih bizi yazacakkk. Cem Yılmaz izlerken uyuyanlar diye.. Çok mu yorgunduk yoksa sarmadı mı hatırlamıyorum:) Biz daha çok Ata'yı ve Recep İvedik'i(gerçek adı gelmedi aklıma) seviyoruz :))
ben buldıum kpss ye de girmiştim biraz bişilerde verdik ama yapmadı hain sonra bende zabıtalık elemelerini geçtim sözlü sınavını boyu kilosuuuuu koşturmacalar hepsini geçtim ama bu dünyada hakedenin değil adamı olanın işi görüldüğü için olmadıııı birbirinin ellerine kağıt sıkıştırdıklarına ben şahit oldumkii zaten olmaz dedim bu iş ama mesela 90 falan alsak kpss den dayıya gerek kalmazzzzzzz diye düşünüyorumm amcamın oğlu 85 le girdi adliyeye arcemeğin ablasıda tanıyolarmış
zeynep sen neden girmiyosun adliyeye?? KPSS yok mu?? Geçen hafta alımlar vardı, yine bi sürü müracaat oldu, katiplik için.
kendini ii hissdırosa herseyi dinleyebilirsn cnmm..
Ya avrupa yakası uzak bana gelemem oralaraaa.zatii zeyno bana sen orda catla dedi(( Gelmimmmm ((
??????????????ben kaçırdım galiba nereye gidiyorsunuz benim haberim yok
aydeba haftaya şişli tarafına geçecek o sırada zefeyi ve sizleri görmeye çalışacak, eğer olursa hep beraber görüşürüz
sen, arcemek, zefey, aydeba, ben,
günaydın hepinize ,
2 gündür çok yoğunum o yüzden dün hiç girmedim. bizde zam dönemi martta .hafta başından beri direktörle zam savaşı veriyorum arkadaşlarım için bakalım sonuç ne olacak.çok cimriler bu sene bende pazarlık yapıyorum
arkadaşlar bana geliyor ben onlara.inşallah istediğimizi alabiliriz.
Wov.. Umarım %10-15 koparırsın.. Aşağısı az olur.. Geçen sene bize %5 yapıldı, moralman çöktük çalışasımız gelmedi resmen.
KARTOPUM oranlar nasıl bu sene piyasa,bazıyerler bende %5-7 arası diye duydum ama bznde performansa yönelik yapıyorlar o zmn ıı rakamlar oluo ama o azanlıkk tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?