sevozy nin dediği gibi face bakarsın, saati falan orada kararlaştırırız,
burada detaylı bir şey yazmayalım, ikinci kez vakalar yaratmayalım (aydeba olayı)
sarı saçlı mavi gözlü bebekli olanlar yarın akın etmesin
dün akşam yaptığım pasta kızlar annemler gelecek bugün gündüz oğlanı görmeye cayın yanına yaptım. tarif yan topikteki arkadaşım nldglp den blogada ekleyebilirsiniz,izin aldım.
Eki Görüntüle 655191
valla bu görüntüsü daha şıkk olmuşşş.ellerine sağlık...Ya eskiden ne yerdimmm haylayfı yaaaşimdi yemeyeli yıllar oldu:)
dün akşam yaptığım pasta kızlar annemler gelecek bugün gündüz oğlanı görmeye cayın yanına yaptım. Tarif yan topikteki arkadaşım nldglp den blogada ekleyebilirsiniz,izin aldım.
Eki Görüntüle 655191
kartopu şimdiden güle güle harcayın diyeyim,
yarın görüşeceğiz galiba, heyecanlandım
uluorta yazmayınn kısss .face de yazın.aydeba ordan konu acmişdı...gelen var gelemeyen varrr
sevozy nin dediği gibi face bakarsın, saati falan orada kararlaştırırız,
burada detaylı bir şey yazmayalım, ikinci kez vakalar yaratmayalım (aydeba olayı)
sarı saçlı mavi gözlü bebekli olanlar yarın akın etmesin
kızlar sessizleştik, zefey sen ne yapıyorsun?
Efe dün işyerinde ne yaptı?
oğlumun sadece 6 dişi varNeden çıkmıyor daha onuda merak ediyorum sadece salya salya diş miş yok.biraz daha bekleyip doktora danısmayı düşünüyorum bi kere sordum dişsiz insan gördünmü dedi bende daha bişey diyemedim.sabırla bekliyoruz.iştahsızlıgı ondanmı diyourm ama diş yok patlama yok kabarma yok.oğlumun sevdiği hiçbirsey yok maalesef.en azından bir çeşit çorba sevse onu yaparım hep.çok üzülüyorum çok yıprandım nerde yanlıs yaptım bu çocuk böyle oldu hep aklımı kurcalıyor bunlar.viminfer diye bişey basladık kaşık kaşık vitamin.ama fayda etmedi.demir eksikliğide vardı oğlumda kan şurubu kullandık 2 şişe.
çalısıyorum kayınvalidem bakıyor.ne kahvaltı ne çorba ne süt.nasıl yaşıyor merak ediyorum bazen.memeyi kesmeyi düşünüyorum 18 ay olunca beli o zaman bişey yer.
gunaydınn kızlarr nerdesinizzz
Zefey su resimler nerdde üzretsiz cekılıo, bi adres versene canımmm..
Kartopummm nirdesiin yoksunnn yine?? Zamları ikna edemedin herhalde
Maral içtin mi sabah kayfenii
zefey geçmiş olsun, babanın nesi var dı? Kaçırdım mı?
Efe'nin hareketleri çok normal, gözümün önüne geldi bacaklarına dolanması,
çok tatlı oluyorlar, etrafında beliren farklı yüzler ve annenin güvenini hissetmeye çalışması...
Sevozy de istanbul da ama ne zaman tanışırım bilemiyorum, ben pek karşıya geçmiyorum,
o ne zaman geçebilir bilemiyorum kısmet artık
yarın 12 gibi oralarda olurum kızlar . 3-4 e kadar da dururum sorun değil yani siz kaçta müsait olacaksınız .
ben buluştuğunuz yere kadar gelip sizinle tanışmadan uzaktan bakacak tiplerden değilim leynnnn.
yarın 12 gibi oralarda olurum kızlar . 3-4 e kadar da dururum sorun değil yani siz kaçta müsait olacaksınız .
canım arabamız yok bizim,
ben kendim minibüs, otobüs, yürüyüş halinde kızın arabasıyla bir yerlere gidiyorum
ben öğle tatilini içine alacak şekilde olmazsa izin alırım, arcemek ne yapar ona da bakalım
Maraall 12de çıokamıyomusunn yanii
ben 11 gibi çıkabilirim gerçi yarın sabah yoğunluğum nasıl olur bilemiyorum, hiç olmazsa 11,30 civarı orada olur 1-1,5 saat takılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?