2011 Ekim Anneleri

sevozy nin dediği gibi face bakarsın, saati falan orada kararlaştırırız,

burada detaylı bir şey yazmayalım, ikinci kez vakalar yaratmayalım (aydeba olayı)
sarı saçlı mavi gözlü bebekli olanlar yarın akın etmesin

ya şimdi düşünüuorum o kadının ,aydebayla uzakdan yakından bi benzerliği yokdu yaa,, ama bebek sanki Bade nin erkek kardeşi

Kızlarr babam hastahaneden çıktı sabah efeye ben baktıım onlar gelene kadar öğlen onikibucukta anca gelebildim kızlarda çaya çıkalım özledikk didi kırmadımm çıktık daha yeni geldik azcık çalışimmm cevapp yazıciyymm kızlarrrrr

gerçekten cok güzel görünüyor. bende diyetteyim ağzımın sulandığı ile kalıyorum offf:) ellerine sağlık yiyenlere afiyet bal şeker olsun.

valla bu görüntüsü daha şıkk olmuşşş.ellerine sağlık...Ya eskiden ne yerdimmm haylayfı yaaa şimdi yemeyeli yıllar oldu:)

tarifi okurken aynı şeyi düşündüm. ne çok yerdim yıllar önce. neden almadım acaba yıllardır. çok çeşit cıktı sanırım ondan.

hımm biliyorum ben bunu güxel oluyor ben yapmadımda bi akraba yapmıştıı tam çözememiştim eti pufumu yoğurmuş napmış bu kadın didimm bilmediğimi sanmasın diyede soramadım kendisi çok bilmiştirdee ama üzerindeki beyazlıklarda ne onu çözemedim

kartopu şimdiden güle güle harcayın diyeyim,
yarın görüşeceğiz galiba, heyecanlandım

hergün yazışıpta aylar sonra görüşeceksinnnn bende çok merak ediyorum mesela maymişi yakından görmekk nursenacayı ,meloferiii yine biz yakınızzdda insan merak ediyo hergün yazışıp fikir alışverişi yaptığı insanlarıı

uluorta yazmayınn kısss .face de yazın.aydeba ordan konu acmişdı...gelen var gelemeyen varrr

anaaa uzaktan bi çatırtı duyuyorum çatlama sesine benziiiiii

ayy evet yaa çocuk kaçıyooo annesii itekliyo bizim tarafaaa rekimde doğduğunu söylüyo falan bide kapkara hatun sarışın mavi gözlü çocukkkk allah allah yaa hala anlam veremedim

kızlar sessizleştik, zefey sen ne yapıyorsun?
Efe dün işyerinde ne yaptı?

canım gittim getirdim zaten uykusunu alamamış kahvaltı etmemiş bişi yememiş oralarda neyse herkes başına toplanınca bu utandı kafasını bacaklarımın arasına sokto annesinin gülü Neyse siz yerinize gidin açılsın ben getircem dedim buna oyun açmışlar top oyunu eliyle arkadaşımı çek
iştiriyo beni pc ye oturt diyo heralde otuturdukk bi mutlu oldu bi mutluuu dede diyo herkese mause a bastıkça goollll diyoooooooo top atıyoyaa herkes bisküvi çikolata veriyo hepsini aldııı çok eğlendiii güzel geçti ama dediğim gibi baştan yadırgadı utandıı sonra açıldı servistede arkadaş telden oyun açtııı biraz onunla oynadı sonra uyuya kalmış evdede uyudu sağolsun gece hiç uyumadı sanki böle bi yerini sıkıyomuşsun gibii çığlıklar attı gece yarısııı ıııh ıhhh diyee ağladııı dişlere bağlıyorum üstüne düşmüyorum artık napalım geçici bi dönem sanırım

canım aynı bizimde altı diş vardı çok huysuzz geçen haftaya kadar salya aktı çok az sonra bi gece hiç uyumadı bu bi anda dört di
şide patlamış iki alttan iki üstteki azı dişii şimdi onların sıkıntısı varr kesin seninkide öledir sonuçta dıştan görünmesede içerde olgıunlaşıyor sertleşiryoryaa kolay değilll kesinn öledirr beynceee
belkide sana cevap yazana kadar çıkmıştır dişlerii

gunaydınn kızlarr nerdesinizzz
Zefey su resimler nerdde üzretsiz cekılıo, bi adres versene canımmm..
Kartopummm nirdesiin yoksunnn yine?? Zamları ikna edemedin herhalde
Maral içtin mi sabah kayfenii

yazim bari adam kampanya yapmış nede olsa eski ümraniye beld. Sağ tarafında eda fotoğrafcılık

zefey geçmiş olsun, babanın nesi var dı? kaçırdım mı?

efe'nin hareketleri çok normal, gözümün önüne geldi bacaklarına dolanması,
çok tatlı oluyorlar, etrafında beliren farklı yüzler ve annenin güvenini hissetmeye çalışması...

sevozy de istanbul da ama ne zaman tanışırım bilemiyorum, ben pek karşıya geçmiyorum,
o ne zaman geçebilir bilemiyorum kısmet artık

yaa diyorumkii çocukları şu carrefourdaki oyun yerine götürelim 400 dk si 10 tl olan yeree size bi video ekleyecektim de hala yükleyemedim aklıma geldi şimdi bide araba olduktan sonra heryere gidilirr kızlar üşenmeyinnn:13:

ben buluştuğunuz yere kadar gelip sizinle tanışmadan uzaktan bakacak tiplerden değilim leynnnn.

yarın 12 gibi oralarda olurum kızlar . 3-4 e kadar da dururum sorun değil yani siz kaçta müsait olacaksınız .

ben buluştuğunuz yere kadar gelip sizinle tanışmadan uzaktan bakacak tiplerden değilim leynnnn.

raconaa terss uleyyynnnnn

yarın 12 gibi oralarda olurum kızlar . 3-4 e kadar da dururum sorun değil yani siz kaçta müsait olacaksınız .

bende 12 de möüsaitim canım 12/1 arasıı full müsaitim sonra duruma göre uzayabilitesi var

canım arabamız yok bizim,
ben kendim minibüs, otobüs, yürüyüş halinde kızın arabasıyla bir yerlere gidiyorum

o zaman zor yaa taa nerden nerreyeeee diğer buluşmada katılamamıştınyaa ordan nasıl kaldıysa aklımda var sanıyodum otobüs minibüsle çocuklu zor oluyor yaaa

Kızlar hayırdır inşallahhhhh rüyamda birsürü büyük ata altın görüyorumm görüyorum derken bi yerde buluyorum ara banın bagajjına koyuyorum arabanın bagajınıda açık unutmuşum sabah markate giderken bakıyorumki bagajın kapagı açık diyorumki nasıl çalınmamış hayretler içinde kalıyorum oğlanı alıyorumkii dağın üstünden tren geçioo bak oğlum düt düttt varrrr sonra nebilim işte uyanmışım büyük altın bulmak iyi bişi galinbbaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…