Kızlarrrr, bensiz mi buluşacaksınız şimdiÜzüldüm yaa. Gelmeyi de çok istiyodum aslında. Ama neyse artıkın ben de bidahaki buluşmaya gelirim:)
Yaa metroya bi durak bes dakka ya kacta bitiyy durusma(
canımm, yarın mümkün değil ki çıkamam, duruşmadan sonra da hakimle yapacağımız işler var. Bu kerelik böyle olsun. Daha çook görüşmelerimiz olacak inşallah. Yoksa buluşmaya gelmeyi isterim ve hiççç erinmem beni biliyosun:) ilk buluşmada 2.5 saat yol gittik, 2.5 saat yol döndük, 5 saat harcadık yolda:)
günayydınlarrrrrr bacılarrrrrrrrr hava çok cizellllll sabah altıyı çeyrek gece kalkmanın burukluğunu yaşıyorum 3 haftadır sanırım o saatte kalkmamıştımmmm bünyem sarsıldıı :PPPPPPPP
efede dün kadar olmasada bu gecede ara ara ağladı ama hep babası baktı allaha şükürrr
sinn napıosunuzz nerelerdesinizzzzz
gunaydın,Eif de dün gece hiç uyumadı el ağzında,diş sancısı heraldebende eşime postaladımm adam da helak oldu ama napam ...
dün akşam yaptığım pasta kızlar annemler gelecek bugün gündüz oğlanı görmeye cayın yanına yaptım. tarif yan topikteki arkadaşım nldglp den blogada ekleyebilirsiniz,izin aldım.
Eki Görüntüle 655191
günaydın güzel bir istanbul sabahından,buluşmaya hazırmıyızzzzzzzzzzzzz
sevozy keşke öğleden sonra izin alsanda sende katılsan aramıza ,yada 11-15 arası izin al mesela. sizin oradan tek vesait değilmi mecidiyeköy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?