2011 Ekim Anneleri

Kızlarrrr, bensiz mi buluşacaksınız şimdi Üzüldüm yaa. Gelmeyi de çok istiyodum aslında. Ama neyse artıkın ben de bidahaki buluşmaya gelirim:)

Yaa metroya bi durak bes dakka ya kacta bitiyy durusma(

canımm, yarın mümkün değil ki çıkamam, duruşmadan sonra da hakimle yapacağımız işler var. Bu kerelik böyle olsun. Daha çook görüşmelerimiz olacak inşallah. Yoksa buluşmaya gelmeyi isterim ve hiççç erinmem beni biliyosun:) ilk buluşmada 2.5 saat yol gittik, 2.5 saat yol döndük, 5 saat harcadık yolda:)

biz zefeyle demin telde konuştuk.bana uyar her saat.siz kararlaştırın ben zefeyden öğreneceğim detayları

Son düzenleme:

biliyoruz biliyoruz herseferinde kafamıza kakma be kızım bundan sonraki ilk eşli toplantı senin dediğin yerde olacak böylece ödeşmiş oluruz tamammı tatlım

günayydınlarrrrrr bacılarrrrrrrrr hava çok cizellllll sabah altıyı çeyrek gece kalkmanın burukluğunu yaşıyorum 3 haftadır sanırım o saatte kalkmamıştımmmm bünyem sarsıldıı :PPPPPPPP
efede dün kadar olmasada bu gecede ara ara ağladı ama hep babası baktı allaha şükürrr
sinn napıosunuzz nerelerdesinizzzzz

gunaydın,Eif de dün gece hiç uyumadı el ağzında,diş sancısı heralde bende eşime postaladımm adam da helak oldu ama napam ...

gunaydın,Eif de dün gece hiç uyumadı el ağzında,diş sancısı heralde bende eşime postaladımm adam da helak oldu ama napam ...

aynı dertler iştee bende hiç müdahale etmedim sadece ağladığında uyanmazsa dürttüğüm oldu ama napimmm her gece ben uykusuz kalıyodum o görsün bakalım nasıl oluyomuşşş aradı az önce ayy çok başım ağrıyo uykusuzum diyyyy

arcemek hani sen bı kere baklava yufkasından tahinli bişey yapıodun,tarif verdydn.Ben onu bulamadum.Bi daha yazabilir msn?

kızlar pasta çok güzel olmuştu,dün akşam eve gidince hemen tadına baktım köpük köpük,çok hafif bi pasta olmuş.mutlaka deneyenin derim. hemde çok kolay ve basit

kızlar merakımdan çatlıycağımaaaa kızın kayın validesini aradım ölesine dedim laf arasında kartopunun haylayflı olanından demişrtimya yedim daha önce diye ama o kız hindiistan cevizli eti puftan yapmış çok enteresann eti pufu elinde bölüp birbirine yapışcak derecede yoğurup tepsiye döşemiş üzerinede çikolata sosu ve ceviz

günaydın güzel bir istanbul sabahından,buluşmaya hazırmıyızzzzzzzzzzzzz

sevozy keşke öğleden sonra izin alsanda sende katılsan aramıza ,yada 11-15 arası izin al mesela. sizin oradan tek vesait değilmi mecidiyeköy.

dünkü pastanın benzerini ben halley ile yapıyordum belki senin yediğinde halley büsküvi yerine eti puf koymuştur

HALLEYLİ PASTA

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.

tek vesait üstelikte üç durakk dün ben 18 dk da geldim yollar o saatte bomboş oluyoo haydii sevozyy cannn bekliyoruzz seniiiii

şimdi netten baktım ama senin eti puflu pastana benzer bir tarif bulamadım,bence dediğim gibi yapıyorçünkü halley büsküvininde arası kremalı gibi ya eti pufa benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…