canım ben aynıyım malesf ne aldım ne verdim okadar yememe ragmen ama dikkat ediyorum haşlama çok yiyorum az öz yiyorum beyaz ekme yemiyorum kepek ve çavdar çogunlukla makarna pialvda yemiyorum bana yasak olanları yemiyorum oluyo bitiyo ben ilh oglumda almıştım ikincisindede 9 kilo verdim yaradan erken dogumdan yanına aldı malesef işşallah bunu bana bagışlar kilo alsamda önamli degil yeterki yavrum benle kalsın sonrada veririz kiloları bolver salla gitsinsag saglim gününde doguralımda kilo önemli degil sen neler yiyosun merak ettim bu arad bir turşuya dadandım birde portakal şaştımda kaldım aranızda benim gibi olnalar varmı merak ettim cannınn çakmesinde merak ettim yazıyım dedimde şimdiden beni mazur gmörün canların
merhaba kasinti muhtemelen cok fazla cikolata yediyseniz yada kizartma gibi asiri, kacirdiginizda kasinti olur bende de olmustu nedeni bundandi alerjik belli bir sure sonra gecti .... catlak kremi mutlaka kullanin ben kullandim hic catlagim olmadi :)) ... ben Amerika'dan aldim kremimi victoria secret body krem ayni zamanda yagli bu hem olusan catlaklari tamir ediyor hemde yenilerinin olusmasini engelliyor hemde mukemmel kokuyor isteyen varsa bende 1 adet var satin alabilirsiniz fiyatida cok uygun 30 tl .... ayni zamanda ben bebek esylarida getirttiyorum yurtdisindan elimde olanlari gormek isteyenler bana sam_my20@hotmail.com adresinden ulasabilirler ...... herkesin bebegi hayirli olsun simdiden arkadaslar ... kendinize cok iyi bakin .....
çok şanslısın çalışma saatin kısaymıışş ayy kıskansam mıı :84: :) 8.30 - 18.00 benim mesai saatim, işim çok rahat Allahtan ağır bir tempoyla çalışmıyorum. öyle olsa her köşe başında düşer bayılırdım herhalde. çok kötü olduğum zamanlarda rahatlıkla izin alıyorum, sorun olmuyor ama yıllık iznimi kullanmak istemiyorum ben de. çok kötü olursam rapor alırım ama şimdilik çok çok kötü değilim.
çok halsizim, bitkinim, vitamiiiiiiin dedim ama vermedi. demiri hamile kalmadan önce 3 ay boyunca içtim, demir depoladım şimdi ihtiyacım yok. içme, kabız olursun, mideni çok bulandırır dedi vermedi tekrar. ama vitamin istiyorum ben olmuyor böyle. yiyemiyorum şu günlerde çok iştahsızım. folic plus içiyorum sadece, günde 3 defa. bir de çok fazla mide bulantın olursa metpamid içebilirsin ama içmemeye gayret et dedi. aldım çantamda gezdiriyorum, içmedim henüz. içmicem sanırım, birkaç hafta sonra geçicek inşallah.
Ben 2 aydır ekmeğe biraz yüklendim sanırımçünkü yemek yiyemiyorum, öyle olunca da yoğurda ekmek doğra ye, çorbaya ekmek doğra ye derken 2 kilo geldi bile şimdiden. tatlı yemiyorum, canım istemiyor. genelde tuzlu ekşi şeyler yiyorum. ama bundan sonra dikkat edicem ilk ay genelde zayıflanır veya hiç kilo alınmaz ben 92 oldum bile
KIZLAAARR iletilerin altındaki doğumu gösterir çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz.ben hala yapamadım bu işi :92:
Mustelayı ark. önermişti. off öyle kafam karışıkki. İkisindende alsam birini sabah birini akşammı süsrsem acaba
bende yapamadım ya
metpamit seni halsiz yapan mahveder o insanı emodor kullan
Ben 2 aydır ekmeğe biraz yüklendim sanırımçünkü yemek yiyemiyorum, öyle olunca da yoğurda ekmek doğra ye, çorbaya ekmek doğra ye derken 2 kilo geldi bile şimdiden. tatlı yemiyorum, canım istemiyor. genelde tuzlu ekşi şeyler yiyorum. ama bundan sonra dikkat edicem ilk ay genelde zayıflanır veya hiç kilo alınmaz ben 92 oldum bile
bende yapamadım ya
bu benim hiç içmemiş halim zeynep, ilacı aldım ama çantada benimle beraber geziyor. çok zorda kalırsam içerim diyordum, madem daha kötü yapıyor emodor aklımda olsun. sağol.
Kızlar ben folic plus kullanıyorum ama bazı öğünler içemiyorum evde unuttuğum için siz sonra onları telafi ediyomusunuz mesela bi defa da iki tane içerek falan?
Eşim "Gitti çocuğun bi matematik sorusu daha" diyo ben içmeyi unutunca
Kızlar ben folic plus kullanıyorum ama bazı öğünler içemiyorum evde unuttuğum için siz sonra onları telafi ediyomusunuz mesela bi defa da iki tane içerek falan?
Bence emeduru doktora sormadan içme. Emedur bayaa eski bir ilaç ve doktorlar mide bulantısında pek vermiyorlar artık onu. Zeynepin dediği gibi metpamidin bazı yan etkileri var, bir akrabamız -erkek- mide bulantısı için almıştı çok daha kötü olmuştu halsizlikten acile fln gitmişti serum yemişti.
doktora sorarım zaten mutlaka, pimpirikliyim ben ilaç konusunda ama madem öyle diyorsun, dikkat etmekte fayda var. bünyeden bünyeye değişir gerçi. kaş yapayım derken göz çıkarmayalım sonra. aslında en güzeli hiç içmemek ama bazen mideyi çıkarıp bir kenara koyası geliyor insanın.
zeynepcim satını ve muhtemel doğum tarihini söyle yapayım senin için..
ben o ilacı kullandım dünyam zaten karaydı iğce bulandı beyni uyuşturuyo uyku hali yapıyo aptal gibi oluyorum araba kullanamıyorumbu benim hiç içmemiş halim zeynep, ilacı aldım ama çantada benimle beraber geziyor. çok zorda kalırsam içerim diyordum, madem daha kötü yapıyor emodor aklımda olsun. sağol.
satım 9 ocak 16 ekimde doğum tarihim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?