2011 Ekim Anneleri

Ben 2 aydır ekmeğe biraz yüklendim sanırım çünkü yemek yiyemiyorum, öyle olunca da yoğurda ekmek doğra ye, çorbaya ekmek doğra ye derken 2 kilo geldi bile şimdiden. tatlı yemiyorum, canım istemiyor. genelde tuzlu ekşi şeyler yiyorum. ama bundan sonra dikkat edicem ilk ay genelde zayıflanır veya hiç kilo alınmaz ben 92 oldum bile

sizi msn me ekledim yigit_peri@hotmail.com

metpamit seni halsiz yapan mahveder o insanı emodor kullan

canım kilolu buldu doktor beni zaten gidince dedim 113 kilo geliyodum şimdi dedim 90 dedi gene fazla bu kilo ne hatun bilmiyoki anam agladı o kiloları veriken şimdi 2 senedir bünyem alıştı az yiyorum çok yersem rahatsız ediyor beni sende haklısın tabe insanın canı neyi çekerse o yani senin kaçıncı çocugun bu canım

Kızlar ben folic plus kullanıyorum ama bazı öğünler içemiyorum evde unuttuğum için siz sonra onları telafi ediyomusunuz mesela bi defa da iki tane içerek falan?
Eşim "Gitti çocuğun bi matematik sorusu daha" diyo ben içmeyi unutunca

bende yapamadım ya

canım bnede yapamamıştım ama arkadaş sag olsun yaptı burda bilsem inanın yardım etmek istedim ama beceriksizim bu konuda benim arkadaş yapmıştı burya attı linki bende çizelgeye yapıştırdım oldu bitti sen son adet tarihini dogum yapıcagım günü birde üstüne ne yazılıcaksa yaz bir beceren elbet yardım eder demi kızlar vallahi ben becerseydin inan sev seve yardım ederdim sizlere hadi canlarım kardeşlere yardım edinde yapsınlar benim gibi onlarıda mutlu edin

bu benim hiç içmemiş halim zeynep, ilacı aldım ama çantada benimle beraber geziyor. çok zorda kalırsam içerim diyordum, madem daha kötü yapıyor emodor aklımda olsun. sağol.

Bence emeduru doktora sormadan içme. Emedur bayaa eski bir ilaç ve doktorlar mide bulantısında pek vermiyorlar artık onu. Zeynepin dediği gibi metpamidin bazı yan etkileri var, bir akrabamız -erkek- mide bulantısı için almıştı çok daha kötü olmuştu halsizlikten acile fln gitmişti serum yemişti.

Ben de folic plus içiyorum, 8 saatte bir almaya gayret ediyorum ama bazen akşamı atlıyorum çünkü erkenden sızmış oluyorum. eşimi tembihledim, uyuyakaldığım zamanlarda folik asit içmeyi unutmuşumdur kesin, beni uyandır dedim ama pek nadir oluyor. genelde içip yatıyorum. haftaiçi işyerinde unutmuyorum ama haftasonu kahvaltıyı geç yapınca filan saatler kayıyor, birkaç kez ikisini birden aldığım oldu. ama üç tane almadım hiç :)

canım unutursan içiyosun ben mesele sabah 3 tane içiyorum sabah öylen akşam yerine ilk seferde çok acıktırıyosa gece yatarken iç nasıl fikir ama ben sabah üçünüde yolluyorum vallahı mideye yarasın paşamaiçin rahat etsin yani bir şey olmaz unutrsan içebilirsin doktorum dedi ende kaç aydır öyle yapıyorum:82::82:

doktora sorarım zaten mutlaka, pimpirikliyim ben ilaç konusunda ama madem öyle diyorsun, dikkat etmekte fayda var. bünyeden bünyeye değişir gerçi. kaş yapayım derken göz çıkarmayalım sonra. aslında en güzeli hiç içmemek ama bazen mideyi çıkarıp bir kenara koyası geliyor insanın.

canım ben öyle dedim ama hamile kalmadan önce midem bulandığın hep metpamid içerdim ben hemen bulantımı keserdi hiç de halsizlik yapmazdı. eşimde de öyle.. Yani dediğine katılıyorum bünyeden bünyeye değişiyor.

bu benim hiç içmemiş halim zeynep, ilacı aldım ama çantada benimle beraber geziyor. çok zorda kalırsam içerim diyordum, madem daha kötü yapıyor emodor aklımda olsun. sağol.
ben o ilacı kullandım dünyam zaten karaydı iğce bulandı beyni uyuşturuyo uyku hali yapıyo aptal gibi oluyorum araba kullanamıyorum

hehehehe bayıldım eşinin tepkisine ama beyin gelişimi değilde omurilik diye biliyorum ben. Folic asit :)

denizcim ve paşam teşekkür ederim neyse o zaman akşam 2 tane falan içeyim üç tane sanki midemi çok bulandırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…