aynen öyle vallahaa çok saol zar zor geldim işeeeee zaten midem çok fenaaaa
aynı ben yaa allahtan çalışma saatlerimiz kısa yaa ondan gelebiliyorumm iki gündür raporluyum izne çıkmak istiyorumm ama şimdidende harcamak istemiyorum bunun yazı var sıcağı var offff offfffffff biran evvel geçer inşallah seninde benimde
deniss doktor sana vitamin yada demir hapı verdimiiiiii veya ilaç kullanıyormusunnnnnn
merhaba kasinti muhtemelen cok fazla cikolata yediyseniz yada kizartma gibi asiri, kacirdiginizda kasinti olur bende de olmustu nedeni bundandi alerjik belli bir sure sonra gecti .... catlak kremi mutlaka kullanin ben kullandim hic catlagim olmadi :)) ... ben Amerika'dan aldim kremimi victoria secret body krem ayni zamanda yagli bu hem olusan catlaklari tamir ediyor hemde yenilerinin olusmasini engelliyor hemde mukemmel kokuyor isteyen varsa bende 1 adet var satin alabilirsiniz fiyatida cok uygun 30 tl .... ayni zamanda ben bebek esylarida getirttiyorum yurtdisindan elimde olanlari gormek isteyenler bana sam_my20@hotmail.com adresinden ulasabilirler ...... herkesin bebegi hayirli olsun simdiden arkadaslar ... kendinize cok iyi bakin .....
merhaba kasinti muhtemelen cok fazla cikolata yediyseniz yada kizartma gibi asiri, kacirdiginizda kasinti olur bende de olmustu nedeni bundandi alerjik belli bir sure sonra gecti .... catlak kremi mutlaka kullanin ben kullandim hic catlagim olmadi :)) ... ben Amerika'dan aldim kremimi victoria secret body krem ayni zamanda yagli bu hem olusan catlaklari tamir ediyor hemde yenilerinin olusmasini engelliyor hemde mukemmel kokuyor isteyen varsa bende 1 adet var satin alabilirsiniz fiyatida cok uygun 30 tl .... ayni zamanda ben bebek esylarida getirttiyorum yurtdisindan elimde olanlari gormek isteyenler bana sam_my20@hotmail.com adresinden ulasabilirler ...... herkesin bebegi hayirli olsun simdiden arkadaslar ... kendinize cok iyi bakin .....
KIZLAAARR iletilerin altındaki doğumu gösterir çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz.ben hala yapamadım bu işi :92:
yaş 31hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
yaş sat kilo yaşadığın şehri yazman yeterli
yaş 31
kilo 90
yaşadıgım şehir istanbul
ekim 31 dogum adet 24 ocak pazartesi ve bugünde bebegimin kalp atışlarını duydum bir ay sonra konturolüm var ikili test yapılıcak nasip olursa sorun olmazsa 14 haftalıkken rahimin dikilicekbu arada yavrumu bende hissdiyorum atıyo pıt pıt allahım herkeze nasip etsin işşallah kor aspirin verdi sizede verdimi merak ettim bu arada sevtunu silerseniz sevinirim yeni nickle karşınızdayım artık işşallah muhabbetimiz koyu olur :78::78::78::78:allahım yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin işşallah
herkeze hayırlı ve mutlu bir gün diliyorum kabızlık şikayeti olanlar varmı varsa nasıl hallediyosunuz
Çatlaklar için krem kullanan arkadaşlar banyodan sonra mı kullanıyorsunuz ve her gün kullanıyor musunuz?
off kreme başladınızmı kızlar yaa?
ben başlamadım daha araştırıyorum, işin içinden çıkamıyorum ne alacağıma karar bile veremedim ki krem kullanayım :S
netten bi tane buldum onu alcam bakalım inş. iyi gelir.
canım bebe yagı kullan iyi gelir bu arada diyolarki karnı nekadar okşaysan dokunursan rahimi uyarıyomuşun haberiniz olsun benim doktorum öyle demiştibir kutu krem bütün hamilelik boyunca yetiyormu?
Tekrar hoşgeldin
kabızlık: günde 2 lt su içerek, kayısı yiyerek ve armut yiyerek :)
canım bebe yagı kullan iyi gelir bu arada diyolarki karnı nekadar okşaysan dokunursan rahimi uyarıyomuşun haberiniz olsun benim doktorum öyle demiştiordan biliyorum
hoş buldun canım teşekkür ederim bilgilenidrdigin için ilk 3 ay diyolarki potasyum kayısı olsun ceviz fındık süt meyva yiyiceksinmiş ben ceviz fındık yiyorum zaten ncirde iyi geliyomuş bu rad kayısıyıda ekliyeyim bariarmududa eşime deyim aldırayım çok korkuyorum ya bende rahimde açıklık oldugundan zor yani kapız olmamam lazım
Şekerim bebe yağı kullanıp hiç sonuç alamayanlar olmuş ama deneyin tabi..
yaş 31
kilo 90
yaşadıgım şehir istanbul
ekim 31 dogum adet 24 ocak pazartesi ve bugünde bebegimin kalp atışlarını duydum bir ay sonra konturolüm var ikili test yapılıcak nasip olursa sorun olmazsa 14 haftalıkken rahimin dikilicekbu arada yavrumu bende hissdiyorum atıyo pıt pıt allahım herkeze nasip etsin işşallah kor aspirin verdi sizede verdimi merak ettim bu arada sevtunu silerseniz sevinirim yeni nickle karşınızdayım artık işşallah muhabbetimiz koyu olur :78::78::78::78:allahım yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin işşallah
herkeze hayırlı ve mutlu bir gün diliyorum kabızlık şikayeti olanlar varmı varsa nasıl hallediyosunuz
merhaba hoşgeldin tekrar, bende malesef 90 kiloyla hamile kaldım ve şimdiden 2 kilo almışım... sen ne durumdasın....
onada baktım daha önce onu yazmışlardı diye yazmadım ondada çok güzel şeyler var hepsini almak istiyorum şimdiden koca bi çekmece yeleği hırkası çıtçıtlı badisi oldu Bulduğum bütün sitelere bakıyorum hatta geçen hafta bilgisayarı bile bozdum virüs bulaştı
Hoşgeldin aramıza
Şuana kadar cinsiyet öğrenen hiç kimse olmadı ikili test yaptıran oldu ama bişey demediler herhalde deseler yazardı hemen İnşallah sen öğrenirsin Güzel haberlerini bekliyoruz
bir kutu krem bütün hamilelik boyunca yetiyormu?
yaş 31
kilo 90
yaşadıgım şehir istanbul
canım bebe yagı kullan iyi gelir bu arada diyolarki karnı nekadar okşaysan dokunursan rahimi uyarıyomuşun haberiniz olsun benim doktorum öyle demiştiordan biliyorum
ben ufak bir araştırma yaptım mustelayı kullanan herkes memnun kalmış. Sanırım mustela alacağım. Çatlaklar oluşmadan kullanmak lazım, oluştuktan sonra krem sürmenin fayda edeceğini sanmıyorum.
banyodan sonra sürmek daha iyi olabilir gözenekler açık olduğu için ama ben her sabah evden çıkmadan sürüyorum. şu anda kaşınma ve gerilme pek yok ama cilt elastikiyetini kaybetmeye başlayınca 4. aydan itibaren günde 2 defaya çıkarıcam. doktorum kalçanın yan taraflarına ve çatlamaya müsait yerlerine de sür dedi. bi hastası karnına ve göğüslerine sürmüş sadece oralar pamuk gibiymiş hiç çatlamamış ama kalçasının yan tarafları harita gibi olmuş sürmeyi akıl etmediği için. badem yağını tüyleri koyulaştırdığı için vermedi. sonra hoş bi görüntü olmuyo dedi.Çatlaklar için krem kullanan arkadaşlar banyodan sonra mı kullanıyorsunuz ve her gün kullanıyor musunuz?
merhaba hoşgeldin tekrar, bende malesef 90 kiloyla hamile kaldım ve şimdiden 2 kilo almışım... sen ne durumdasın....
ay maaşallah ben daha bi çöp bile almadım. geç mi kaldım acaba:18::18:
valla arkadaşıma fazla gelmiş bi kutu hiç de çatlağı yok. tabi kutunun ebatı da önemli sanırım. onunki kocaman bi kutuydu. amerikadan getirtmişti.
senle doğum tarihlerimiz aynı. bana da 31 ekim dedi. gerçi benim sat 19 ocak ama ultrasonda küçük göründü bebişim. kor aspirin dediin şey ne? ben sadece folik asit kullanıyorum. demir vitamin falan da vermediler,almak lazım mı acaba ya???
rahmi uyarmak derken?? erken doğuma falan mı yol açar? ben çok okşuyom valla elim hep karnımda korkkutmaın beniiii:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?