2011 Ekim Anneleri

çok şanslısın çalışma saatin kısaymıışş ayy kıskansam mıı :84: :) 8.30 - 18.00 benim mesai saatim, işim çok rahat Allahtan ağır bir tempoyla çalışmıyorum. öyle olsa her köşe başında düşer bayılırdım herhalde. çok kötü olduğum zamanlarda rahatlıkla izin alıyorum, sorun olmuyor ama yıllık iznimi kullanmak istemiyorum ben de. çok kötü olursam rapor alırım ama şimdilik çok çok kötü değilim.
çok halsizim, bitkinim, vitamiiiiiiin dedim ama vermedi. demiri hamile kalmadan önce 3 ay boyunca içtim, demir depoladım şimdi ihtiyacım yok. içme, kabız olursun, mideni çok bulandırır dedi vermedi tekrar. ama vitamin istiyorum ben olmuyor böyle. yiyemiyorum şu günlerde çok iştahsızım. folic plus içiyorum sadece, günde 3 defa. bir de çok fazla mide bulantın olursa metpamid içebilirsin ama içmemeye gayret et dedi. aldım çantamda gezdiriyorum, içmedim henüz. içmicem sanırım, birkaç hafta sonra geçicek inşallah.

bir kutu krem bütün hamilelik boyunca yetiyormu?

teşekkür ederim.

KIZLAAARR iletilerin altındaki doğumu gösterir çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz.ben hala yapamadım bu işi :92:

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
yaş sat kilo yaşadığın şehri yazman yeterli
yaş 31
kilo 90
yaşadıgım şehir istanbul
ekim 31 dogum adet 24 ocak pazartesi ve bugünde bebegimin kalp atışlarını duydum bir ay sonra konturolüm var ikili test yapılıcak nasip olursa sorun olmazsa 14 haftalıkken rahimin dikilicekbu arada yavrumu bende hissdiyorum atıyo pıt pıt allahım herkeze nasip etsin işşallah kor aspirin verdi sizede verdimi merak ettim bu arada sevtunu silerseniz sevinirim yeni nickle karşınızdayım artık işşallah muhabbetimiz koyu olur :78::78::78::78:allahım yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin işşallah
herkeze hayırlı ve mutlu bir gün diliyorum kabızlık şikayeti olanlar varmı varsa nasıl hallediyosunuz

Son düzenleme:

Tekrar hoşgeldin

kabızlık: günde 2 lt su içerek, kayısı yiyerek ve armut yiyerek :)

Çatlaklar için krem kullanan arkadaşlar banyodan sonra mı kullanıyorsunuz ve her gün kullanıyor musunuz?

off kreme başladınızmı kızlar yaa?

ben başlamadım daha araştırıyorum, işin içinden çıkamıyorum ne alacağıma karar bile veremedim ki krem kullanayım :S

netten bi tane buldum onu alcam bakalım inş. iyi gelir.

ben ufak bir araştırma yaptım mustelayı kullanan herkes memnun kalmış. Sanırım mustela alacağım. Çatlaklar oluşmadan kullanmak lazım, oluştuktan sonra krem sürmenin fayda edeceğini sanmıyorum.

canım bebe yagı kullan iyi gelir bu arada diyolarki karnı nekadar okşaysan dokunursan rahimi uyarıyomuşun haberiniz olsun benim doktorum öyle demişti ordan biliyorum
Tekrar hoşgeldin

kabızlık: günde 2 lt su içerek, kayısı yiyerek ve armut yiyerek :)

hoş buldun canım teşekkür ederim bilgilenidrdigin için ilk 3 ay diyolarki potasyum kayısı olsun ceviz fındık süt meyva yiyiceksinmiş ben ceviz fındık yiyorum zaten ncirde iyi geliyomuş bu rad kayısıyıda ekliyeyim bariarmududa eşime deyim aldırayım çok korkuyorum ya bende rahimde açıklık oldugundan zor yani kapız olmamam lazım

Şekerim bebe yağı kullanıp hiç sonuç alamayanlar olmuş ama deneyin tabi..

# duygu7785
sagol canım benide eklemişsin çok güzel olmuş inan çok hoşuma gitti ellerin dert görmesin işşallah zahmet verdim hakkını helal et işşallah girebilirsen giricem buraya devamlı yatmam lazım ama ne yappayım pc alıştım bırakamıyorum geçen arkadaş ban kızdı bebeg radyasyon yayıyomuç bilgisayar neden giriyosun dedi kafama takıldı öyle bir şey varmı acaba:44::44::44::44:

merhaba hoşgeldin tekrar, bende malesef 90 kiloyla hamile kaldım ve şimdiden 2 kilo almışım... sen ne durumdasın....

merhaba hoşgeldin tekrar, bende malesef 90 kiloyla hamile kaldım ve şimdiden 2 kilo almışım... sen ne durumdasın....

canım ben aynıyım malesf ne aldım ne verdim okadar yememe ragmen ama dikkat ediyorum haşlama çok yiyorum az öz yiyorum beyaz ekme yemiyorum kepek ve çavdar çogunlukla makarna pialvda yemiyorum bana yasak olanları yemiyorum oluyo bitiyo ben ilh oglumda almıştım ikincisindede 9 kilo verdim yaradan erken dogumdan yanına aldı malesef işşallah bunu bana bagışlar kilo alsamda önamli degil yeterki yavrum benle kalsın sonrada veririz kiloları bolver salla gitsinsag saglim gününde doguralımda kilo önemli degil sen neler yiyosun merak ettim bu arad bir turşuya dadandım birde portakal şaştımda kaldım aranızda benim gibi olnalar varmı merak ettim cannınn çakmesinde merak ettim yazıyım dedimde şimdiden beni mazur gmörün canların

ay maaşallah ben daha bi çöp bile almadım. geç mi kaldım acaba:18::18:

valla arkadaşıma fazla gelmiş bi kutu hiç de çatlağı yok. tabi kutunun ebatı da önemli sanırım. onunki kocaman bi kutuydu. amerikadan getirtmişti.

senle doğum tarihlerimiz aynı. bana da 31 ekim dedi. gerçi benim sat 19 ocak ama ultrasonda küçük göründü bebişim. kor aspirin dediin şey ne? ben sadece folik asit kullanıyorum. demir vitamin falan da vermediler,almak lazım mı acaba ya???
canım bebe yagı kullan iyi gelir bu arada diyolarki karnı nekadar okşaysan dokunursan rahimi uyarıyomuşun haberiniz olsun benim doktorum öyle demişti ordan biliyorum

rahmi uyarmak derken?? erken doğuma falan mı yol açar? ben çok okşuyom valla elim hep karnımda korkkutmaın beniiii:18::18::18::18:

ben ufak bir araştırma yaptım mustelayı kullanan herkes memnun kalmış. Sanırım mustela alacağım. Çatlaklar oluşmadan kullanmak lazım, oluştuktan sonra krem sürmenin fayda edeceğini sanmıyorum.

Mustelayı ark. önermişti. off öyle kafam karışıkki. İkisindende alsam birini sabah birini akşammı süsrsem acaba

Çatlaklar için krem kullanan arkadaşlar banyodan sonra mı kullanıyorsunuz ve her gün kullanıyor musunuz?
banyodan sonra sürmek daha iyi olabilir gözenekler açık olduğu için ama ben her sabah evden çıkmadan sürüyorum. şu anda kaşınma ve gerilme pek yok ama cilt elastikiyetini kaybetmeye başlayınca 4. aydan itibaren günde 2 defaya çıkarıcam. doktorum kalçanın yan taraflarına ve çatlamaya müsait yerlerine de sür dedi. bi hastası karnına ve göğüslerine sürmüş sadece oralar pamuk gibiymiş hiç çatlamamış ama kalçasının yan tarafları harita gibi olmuş sürmeyi akıl etmediği için. badem yağını tüyleri koyulaştırdığı için vermedi. sonra hoş bi görüntü olmuyo dedi.

canım işşallah birlikte doguma gideriz bir bakmışsın birbirimizi bulmuşuz ne dersin
canım inan bu kanıtlanmış bir şey kaç doktordan duydum karnı okşadıgından bebegi uyarıyomuşun oda rahimi nekadar dogru ne kadarı yanlış bilemem ben bile korkuyorum çünkü 2 evladımı rahim açıklıgından kaybettim ben elim bazen karnımda oluyo çekiyorum korkudan allahım gününde dogum yapmamızı nasip etsin benimki pıt pıt atıyo içimden bir ses buda erkek diyo bu arad bende rahim açıklıgı tehşizi kondu zinko folık plas progestororn verdi koraspirinide bütün hamilelere veriyolarmış canım benimki sorunlu hamilelik oldugundan bebek için önemliymiş anlıcagın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…