2011 Ekim Anneleri

kızlar hepinizin( en azından forumu takip edenlerin) bildiği gibi bu benim ikinci hamileliğim.
ilk hamileliğimde hiç lierac veya mustela kullanmadım ama kullananları çok duydum...Doğrusunu söyleyeyim, çatlayıp çatlamadıklarını bilmiyorum, çünkü doktorumun de söylediği gibi çatlak meselesi biraz da genetiktir.
neyse benim kullandığım reçete şöyleydi:
kakao yağı
kantaron yağı
kayısı yağı
çörekotu yağı
çilek yağı
saf zeytin yağı
susam yağı
tatlı badem yağı
bir de son aylarda bu karışıma bir de gliserin kullandım...eğer bu yağların hepsinden kullanırsanız badem yağını kullanmazsanız da olur aslında(çünkü tüylenme yapar).ben arada kullandımi arada kullanmadım...
bu yağları eşit miktarlarda kullanıp karıştırıyorsunuz ve kapaklı cam bir şişede saklıyorsunuz, bozulmaz ama kullanmadan önce karışsınlar diye bir çalkalayın...mümkünse günde 2 defa...ben henüz başlayamadım...
bu arada sadece göbeğinize değil, göğüs ve kalça ve popunuza da sürmeyi de ihmal etmeyin çünkü her taraftan genişliyeceğiz kısmetse...bir arkadaşım sadece göbüşe yapmış, bu sefer memeleri çatlamış...
biz elimizden geleni yapalım sonrası geneteğimize kalmış bir şey sanırım...mcux hepinize:)

hehehehe bayıldım eşinin tepkisine ama beyin gelişimi değilde omurilik diye biliyorum ben. Folic asit :)
evet öyle canım zaten ama eşim anlamamazlıktan geliyo esprisine herkese bizim çocuk çok zeki olucak diyip duruyo ben de bozmuyorum adam secret yapıyo yapsın. zaten inan mihrimah benim hamile kalmamda onun 40 defa söylemesiyle oldu:76:

# advocate85
# pink20
# shpirt
# cakire
# mariecurie
# gar
# MiHRiMaH24
# zeyneb1982
# denisss_ruj
# usluem
sizleri önce rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum ben çıkıyoruz sizlere iyi muhabbetler işşallah sonra görürşürüz

bende varım ya biraz geç katıldım aranıza siteyi çözmeye çalısıyorum:) bende 12 haftalık hamileyiiimmm

bende varım ya biraz geç katıldım aranıza siteyi çözmeye çalısıyorum:) bende 12 haftalık hamileyiiimmm

hayırlı olsun maşallah bayaa olmuşşşşşşşşşşşşş

aynıyız ay negüzel 2li testi dün yaptırdık sen yaptırdınmı?cok merak ediyorum benle aynı haftalarda olupta neler yaşıyosunuzz yaaa
daha yapmadım aslında...bu cuma günü 2'li test içim kontrole gideceğim...bakalım ne olacak?
cinsiyet için birşey dediler mi sana?

nasıl oluyo yardımmm daha bugün üye oldum ben
kızlar linkini ezbere bilen var ise yağmur'a yardımcı olabilir mi? benim hatırladıklarım: lilypie.com adresine giriyorsun, ordan satını, özel notunu felan yazıyorsun...ondan profilimi düzenle kısmına girip belli bir kısma websitesinden verilen linki yapısıtırıyorsun...ama sana tam detay lazım...umarım tüm detayları veren ark cıkar:)

İlk hamileliğim... gerçi boyum 1,75 benim ama yine de fazla tabi bu kilo...

daha yapmadım aslında...bu cuma günü 2'li test içim kontrole gideceğim...bakalım ne olacak?
cinsiyet için birşey dediler mi sana?

cinsiyeti söylemedi.sordum ama daha görünöez dedi ama 12.haftada ögrenen cok var belkide emin olmak istedi bilmiyorum.2li test sonucu 1 hafta sonra cıkacakmıs bakalım bekliyorum

cinsiyeti söylemedi.sordum ama daha görünöez dedi ama 12.haftada ögrenen cok var belkide emin olmak istedi bilmiyorum.2li test sonucu 1 hafta sonra cıkacakmıs bakalım bekliyorum

2 li testlerde genelde doktorlar bebeğin kemik yapısına göre cinsiyet tahmininde bulunabiliyorlar ve tabiki bunda da yanılma payı yüksek. bu nedenle doktorlar genelde cinsiyetini söylemek için cinsel organı görmeyi beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…