evet öyle canım zaten ama eşim anlamamazlıktan geliyohehehehe bayıldım eşinin tepkisine ama beyin gelişimi değilde omurilik diye biliyorum ben. Folic asit :)
bende bende ekim annesi olcm insallahh.aranıza yeni katıldım
2011 ekim anaları, danaları
hamile olduğunu bu ay öğrenen hatunlar paylaşımlarınızı burdan başlatın
benim canım arkadaşım surevanda ekimde 2. kez annelik tacını takacak...
bebişleri iyi büyütmeler....
hoşgeldin canım:) kaç haftalıksın?
# duygu7785
sagol canım benide eklemişsin çok güzel olmuş inançok hoşuma gitti ellerin dert görmesin işşallah zahmet verdim hakkını helal et işşallah girebilirsen giricem buraya devamlı yatmam lazım ama ne yappayım pc alıştım bırakamıyorum geçen arkadaş ban kızdı bebeg radyasyon yayıyomuç bilgisayar neden giriyosun dedi kafama takıldı öyle bir şey varmı acaba:44::44::44::44:
bende varım ya biraz geç katıldım aranıza siteyi çözmeye çalısıyorum:) bende 12 haftalık hamileyiiimmm
hayırlı olsun maşallah bayaa olmuşşşşşşşşşşşşş
benim satım 28 aralık:)
teşekkür ederim:))sizede hayırlı olsun ayy negüzel ya aynı heyecanı paylaşmak.sen kaç haftalıksın
nasıl oluyo yardımmm daha bugün üye oldum benYağmur herkesin birer tane ticker'ı var, yazdıkları mesajları altında aslında kaç haftalık olduklarını da yazıyor...benimki mesela bugün 12+1 diyor:)
daha yapmadım aslında...bu cuma günü 2'li test içim kontrole gideceğim...bakalım ne olacak?aynıyız ay negüzel 2li testi dün yaptırdık sen yaptırdınmı?cok merak ediyorum benle aynı haftalarda olupta neler yaşıyosunuzz yaaa
kızlar linkini ezbere bilen var ise yağmur'a yardımcı olabilir mi? benim hatırladıklarım: lilypie.com adresine giriyorsun, ordan satını, özel notunu felan yazıyorsun...ondan profilimi düzenle kısmına girip belli bir kısma websitesinden verilen linki yapısıtırıyorsun...ama sana tam detay lazım...umarım tüm detayları veren ark cıkar:)nasıl oluyo yardımmm daha bugün üye oldum ben
canım kilolu buldu doktor beni zaten gidince dedim 113 kilo geliyodum şimdi dedim 90 dedi gene fazla bu kilo ne hatun bilmiyoki anam agladı o kiloları verikenşimdi 2 senedir bünyem alıştı az yiyorum çok yersem rahatsız ediyor beni sende haklısın tabe insanın canı neyi çekerse o yani senin kaçıncı çocugun bu canım
daha yapmadım aslında...bu cuma günü 2'li test içim kontrole gideceğim...bakalım ne olacak?
cinsiyet için birşey dediler mi sana?
cinsiyeti söylemedi.sordum ama daha görünöez dedi ama 12.haftada ögrenen cok var belkide emin olmak istedi bilmiyorum.2li test sonucu 1 hafta sonra cıkacakmıs bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?