2011 Ekim Anneleri

canım bebek örgüleri örüyorum ben sipariş üzerine 4 yıldır
günaydın kızlarrr... cumartesi randevumuz var ve o gün tam 12+0 oluyoruz cinsiyet görür müyüz acaba ne dersiniz??
canım göryorlar ama pek söylemiyolar bakalım inşallah söylerler seninkini
canım eger vücüdün kilo alıp verimlerinde catlıyorsa ne sürersen sür catlayacak sadece yumusatırsın
ben ilk dogumumda 44 le başladım 70 le bittim hiç bir seyde sürmedim hiç bir yerimdede catlak olmadı
satım 9 ocak 16 ekimde doğum tarihim inş
hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin
cinsiyeti söylemedi.sordum ama daha görünöez dedi ama 12.haftada ögrenen cok var belkide emin olmak istedi bilmiyorum.2li test sonucu 1 hafta sonra cıkacakmıs bakalım bekliyorum

hayırlısı olsun canım saglıklı olsunda cinsiyetini bir sonrakinde ögrenirsin 2 li testinde ii cıkar canım allahın izniyle

karışım iyi gözüküyor. kullanım kolaylığı açısından da camsil şişesi gibi fısfıslı bir tüpün içine koyup sıkarsak iyi olur. tek elimiz kirlenir vıcık vıcık olmaz elimiz, ben huylanırım da

Hafta hafta ultrason görüntüleri

9 haftalık gebelikte:

10 haftalık gebelikte:

11 haftalık gebelikte:

12 haftalık gebelikte:

14 haftalık gebelikte:

Selam kızlar, umarım hiç kimse çatlamaz ama çatlarsanızda takılmayın öncelik bebişlerin sağlığı, iki tane arkadaşım doğum çatlaklarnı lazerle tedavi ettirdi. Gayette memnunlar ama doğumdna 40 gün sonra hemen başladılar bende birdahaki kontrolde bu konuu dr danışıcam ama açıkçası lazer gibi bi alternatif olması çok iyi :) artık tıpta herşeyin çaresi var :)

arkadaşım 12. haftasının sonunda cinsiyetini öğrendi, erkek bebiş daha erken gösteriyormuş gerçekten kızlar biraz naz yapıyorlar 6-7 . ayında bile öğrenen var bir türlü göstermiyorlarmış, çok ilginç :)

merhaba kızlar, uzun zaman oldu bende girmeyeli. mide bulantılarım beni öldürüyo. ne yaptıysam bi gıdım fayda görmedim. leblebi , cubuk kraker, ayva, elma zeytin mısır.... aklınıza ne geliyosa. gerçi doktorum bu durumdan çok memnun. bilen bilir bülent alp aydını.(bilenler sizlere de böyle şeyler dedimi?) gayet iyi midenin bulanması. hatta kussan süper olur diyo bana. onu da yapıyorum diyorum. bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gösteriyomus bu durum. hiç kendini bişeyler yemeye zorlama.dedi. şimdi herkes yok ceviz ye yok süt iç yok balık ye der dedi. onlar önemli değilmiş bu haftalarda. bebek zaten senin depolarından besleniyomuş. sana maden suyu ve cubuk kraker yeter şu aralar dedi. 12. haftamda yani 11 nisan testlerim var. ozaman ben sana neler yemen gerektiğini hangi vitaminleri alman gerektiğini söyliycem dedi. folic asiti de bıraktırdı. 8. haftadan sonra bişeye yaramaz dedi. ya bu adam beni rahatlatıyo çok seviyorum ama bazende korkuyorum. sizin yazdıklarınızı okuyorum. herkes bi ilaç bi vitamin telaşında. sanırım ondan iyisini bilecek halim yok da annem bile süpheye düşüyo . o nası dr diye:)neyse durum böyle. hayattan bezmiş vaziyetteyim. hiçbirşey yapasım yok. kusuyorum. yemek yiyemiyorum. buzdolabının kapağını acamıyorum. bir an önce şu günlerim gecer de ben de zevkli bi hamilelikl geçirim umarım. öpüyorum hepinizi.

ben lazerden çok çekınıırımmm yaaaww

tekrar hoşgeldin present. bülent bey akropol hastanesindeyse duydum. leyna da ona gitti bugün. hazirana randevu vermişlerdi daha önce, şans eseri bugüne alabilmiş. çok iyiymiş o doktor. tesadüf bu ya, sana söylediklerinin aynısını benim doktorum da bana söylüyor. bana da fazla rahat gelmişti ama bir bildikleri vardır. canının istemediği hiçbir şeyi yeme, bir ömür boyu yemezsin sonra, canının istediğini ye, isetemediğini yeme, kuru kuru ekmek yesen bile olur dedi. şaşkın şaşkın baktım ama doğru demek ki. vitamin vermedi. demir hapı vermedi. mideni daha çok bulandırır, zaten kan değerlerin de iyi dedi. sadece folik asit içiyorum, onu da keser herhalde bu gidişimde.
hayattan bezme sakın. ben de bulantıdan yana sıkıntılıyım ama bana daha beter ol dedi. yine şaşırdım, yaa deli olduğunu bile düşündüm ama sağlıklı gebelik için lazım dedi. bir bildiği var demek ki. her şey yolunda giderse yakında kurtulacağız inşallah bulantıdan. içini ferah tut ve güzel günlerin hayalini kur. ne müthiş bir olay gelişiyor içimizde, mucize resmen. ve biz bunun en yakın takipçisiyiz. çok şanslıyız. şükredelim ve dua edelim gelsinler sağ salim. kendine iyi bak, kısa zamanda toparlanırsın inşallah

merhaba arkadaşlar

bende nasipse ağustosta anne olacağım. hepinize sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

ben bu eğitimlerle ilgili bir konu açtım bazı arkadaşlar hemen paylaşımda bulunmuş belki burayı takip ederek ücretsiz seminer ve normal doğum kurslarını kaçırmayız diye düşündüm. çünkü etrafta biçok kurum ve hastane böyle kurslar veriyorlar haberimiz olmadığı için katılamıyoruz. ben katıldıklarımın çok faydalı olduğunu gördüm. link aşağıdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-egitim-ucretsiz-seminerler.html#post18298815

hoşgeldin tatlım... doktorunun söylediklerinde tuhaf bi taraf yok. bulantı gayet normal, folik asit de 11 - 12. haftalar da kesiyolar zaten genelde, demir hapı da 10. - 11. haftada başlatılıyor. yemek açısından da ilk 3 ay bebeklerimiz bizden birşey beklemezmiş, hiçbirşey yemesek bile bebeğe hiçbir zararı olmazmış tek zarar kendimizeymiş. haftasonu gittim 10+4 günlükken ne yemem gerek dedim, 1 ay daha istediğin herşeyi yiyyebilirsin dedi.

oh sevindim bunları duyduğuma. evet leyna ile satımız da aynı doktorumuzda. bülent beyden randevu olayı gercekten çok zor. sekreterleri hemşireleri kafayı yemiş vaziyetteler randevu için. hergün onlarca kişi arayıp yalvarıyo. ben ordayken bizzat hgelip randevu için çırpınıyolardı. banada çok ileri bi tarihe vermişlerdi. bülent b. i cepten aradım. gel sen ne zaman istersen dedi. benim uzun süredir dr. um çünkü. endometrosiz ameliyatıda yapmıştı beni. hamile kalabilmemi benden çok beklliyodu nerdeyse.neyse. senin dr. da aynı kafadan demekki sevindim. mesela ben balıktan tiksindim. ayy bak yazarken bile tuhaf oluorum:). somon ye demişlerdi. zorla yedim bende yarasın diye. bir daha ağzıma koyabileceğimi zannetmiyourm:) demiri bana da sonra vreririm. yoksa kendine gelemzsin dedi. yarın 11. haftalık oluorum. haftaya prş. de 12. insallah biter artık bu bulantılar. etrafımdakilerde bıktı benden. asık suratlı bişi oldum. bu bebeği okadar çok istemiştimki şimdi böyle yapınca da çok kızıyorum kendime. ama napim.
buraya yazmak iyi oluyo terapi gibi, eşine dostuna nekadar anlatırsan anlat. buraya seni hiç tanımayan insanlara yazınca sanki daha bi deşarj oluyorum

iki gün önce bende türkiye hastanesine çok ünlü bi doktora gittim banada aynı seninki gibi dediki sabahları katıo şeyler ye kraker yada mesela tost ye ama yağ sürdürtme bulantıma ilaçta vermedi sonra baktım herkese doktor vitamin demir hapı vermiş bana vermedi sonra şüpheye kapıldım nası bi doktor yaa bulantım var diyorum sağlıklı diyo diye sonra salı yine gittim dedim ben demir hapı istiyorum bide vitamin dedi bu bulantılarını azdırır hiç gerek yok bu aşamada demekki kadının bi bildiği var:)))))okadar ünlü yani :) yane beklicez geçmesi bende mutfağın kapısına ayak basamıyorum cateringten bişiler getiriyo eşim işteeee hayırlısı canım az kaldı geçecek inşallahhhhhhhhh

insallah insallah. bunları benim gibi olanlardan duymak çok rahatlatıcı kızlar. çok tesekkür ederimmm

evet. hatta kilo ver bu dönemde dedi bana. çünkü anneler aman hiç bişey yiyemedim çocuk besinsiz kaldı diye 3. aydan sonra bi yükelniyolarmış.okadar kilo almanı istemiyorum dedi. sen 30 kilo da alsan 10 kilo da alsan o bebek en fazla 3,5-4 k,lo dolacak dedi. gerisi sana zarar. doğumda da bebeğe zarar dedi. bi an önce yaz gelse de . karpuz peynir ekmek yesek serin seri. ayyyy bukadar hamilenin olduğu siteye de bu yazılır mı dimi kızlar:)

evet canım sen de ne çok çektin bu bulantıdan. bi sen bi de filiz_fidan, mahvoldunuz valla. benim de hiç iç açıcı değil durumum ama öyle hastanelik filan olmadım daha şükür.
üçümüzün doktoru da aynı şeyleri söylemişler demek ki bu yüzden de ünlüler :) hastanın halinden anlıyorlar hehehh. daha bi sevdim şimdi doktorumu :89: kısa zamanda sıkıntılı zamanları atlatıp keyifli günleri yaşayacağız inşallah kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…