slmmm
Şimdi hastaneden geldim bebeğim gayet iyi yarın sabah ikili test için gideceğim 12+2 gümlük 5,65 cm.boyu 16,2 gram da kilosu büyümüşmü teyzeleri?
maaşallah kuzucuğuma çok büyümüş annesi Allah nazarlardan saklasın
maşallaaaahhhhhhh
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
Ben böyle birşey yaptırmak yerine beşiğinin bir tarafını söküp bitiştirmeyi düşünüyorum.. Yıllardır bebeğimin hasretiyle yanıyorum, bazı yazarlar bebeğin odasının dahi ayrı olmasını söyleselerde ben bu kadar acımasız olamam. Bebişimi koynumda yatırcamm inş. o günleride görürsek. Bana bu fikir çok mantıklı geldi :)
ay ay ayy maşallah kocaman olmuş annesinin kuzusuuu
yemeğe gidip geldim, fazlaca yiyebildimkarnım doydu, odama güneş de vuruyor, tam uyku zamanı değil de nedir buuu...
afiyet bal şeker olsun.. bende yedim geldim ama görmelisin ekmek canavarı olmuşum.hayatta ağzıma sürmezdim ekmeği.şimdi ana besin kaynağım oldu
sağol canım sana da yarasın bebişine de. ben de çok yemezdim ama şimdi bir tane kepekli topak ekmek yiyorum. bu arada çokça ekmek, makarna ve pilav yememiz gerekiyor. Allah affetsin ama üçünü de çok tüketmem çünkü şirkette yemekte çok çıkıyor, öyle olunca da yemek istemiyor insan artık.
ya neden çokça ekmek, makarna ve pilav yemek gerekıo.ilk defa duyuyorum
ya neden çokça ekmek, makarna ve pilav yemek gerekıo.ilk defa duyuyorum
karbonhidrat&enerji ihtiyacımızı karşılamak için. uzman tv de izlemiştim.
aaaaaa olur mu ya.valla kabız olur tıkanır patlarımmm ben...
bak ben kendimden utanıyorum şimdi sabah yarım akşam yarım günlük nerdeyse 1 ekmek yiyorum
kıslarrr mesajların altındaki takvimlwerden bende istiommm nasıl oluyooo..
gerçekten miiii.şaka mı ya..ben hiç yemıorum desem doğru.ekmek makarna pilav falan.bazen cubuk makaronii cnm çekıo o zmn..
son adet tarihin nedir benden önce biri davranmazsa ben yapayım
uyyy çok karışık. hipotiroidi deseeem, değil. hipertiroidi deseem değil. teşhis koyamadım valla ben, ama şunu söyleyeyim normal değerin üst sınırı normal bir insanda 5. hamilelikte bunun 2 veya 2,5 civarında tutulması gerekiyor. senin 5 aralığında, süper yani. benim 4 haftalık gebelikte 10,22 oldu. dr ilaç dozumu arttırdı şuan 7,5. 2 ya da 2,5 olmasına daha çoook var. ilacını düzenli kullanırsan sıkıntı yapacak bişe yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?