2011 Ekim Anneleri

slmmm
Şimdi hastaneden geldim bebeğim gayet iyi yarın sabah ikili test için gideceğim 12+2 gümlük 5,65 cm.boyu 16,2 gram da kilosu büyümüşmü teyzeleri?

ay ay ayy maşallah kocaman olmuş annesinin kuzusuuu
bu arada senin kuzun topiğin en büyüğü olacak. bizim miniklerin abisi/ablası olacak annesiii :) gerçi dün bi arkadaş daha geldi. iki büyüğümüz var.

Son düzenleme:

ayy tipe bakın yaaa minik insaan. insan yavrusu :) çook sevimli gözüküyor. ama ne kadar kullanışlı olur bilemedim... düşecek gibii :)

yemeğe gidip geldim, fazlaca yiyebildim karnım doydu, odama güneş de vuruyor, tam uyku zamanı değil de nedir buuu...

afiyet bal şeker olsun.. bende yedim geldim ama görmelisin ekmek canavarı olmuşum.hayatta ağzıma sürmezdim ekmeği.şimdi ana besin kaynağım oldu

sağol canım sana da yarasın bebişine de. ben de çok yemezdim ama şimdi bir tane kepekli topak ekmek yiyorum. bu arada çokça ekmek, makarna ve pilav yememiz gerekiyor. Allah affetsin ama üçünü de çok tüketmem çünkü şirkette yemekte çok çıkıyor, öyle olunca da yemek istemiyor insan artık.

Merhaba kızlar,
bende ekim 2011 annesiyim hergün takip ediyorum sizi,
mihrimahcım sana birkaç sorum olucaktı sende pembe maviye gidiyormuşsun bende pembe maviye gidiyorum doktorum lale erbil, gebelik haftamızda aynı sanırım 11 haftalık hamileyim ben. Sen pembe maviden memnunmusun cnm onu sorucaktım.
Hoşçakal :)

Nihayet (Allah'ın emri gerçekleşti) Meryem İsa'ya gebe kaldı ve o haliyle uzak bir yere çekildi.

23 - Sonra doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitseydim" dedi.

24 - Melek, Meryem'e, aşağı tarafından şöyle seslendi. "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir ırmak akıttı."

25 - "Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine devşirilmiş taze hurmalar dökülsün."

26 - "Ye, iç, gözün aydın olsun.

ya neden çokça ekmek, makarna ve pilav yemek gerekıo.ilk defa duyuyorum

gerçekten miiii.şaka mı ya..ben hiç yemıorum desem doğru.ekmek makarna pilav falan.bazen cubuk makaronii cnm çekıo o zmn..

yok valla gerçek yerim ben makarnayı mantıyı bile ekmekle yerim hiç çekinmem ekmek yemekten

valla umarım öledir kadın doğumcu hiç endişeli değil. çok rahat t3 t4 normal diyo bu önemli ama endokronoloji uzmanı hamileliğin ilk 3 ayında tsh ın 3 ü geçmemesi lazım demişti . IQ düşük olurmuş okuldaki başarısını etkilermiş. benim ancak 3 aydan sonra 4.54 e daha yeni düştü hep yüksek geçti yani. çok krizler geçiridim. bu sefer daha kötü etkilicek hamileliği. artık akışına bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…