yok valla gerçek yerim ben makarnayı mantıyı bile ekmekle yerim hiç çekinmem ekmek yemekten
27 aralık çok tişikür ederim balım
ya ben normalde ekmek yemiyince doymayan biriyim.fakat kılo alma korkusu yüzünden yemıorum.ama sabahları boltahıllı ekmek alıorum 1 -2 dilim yıyorum o kdr.Bnm çok kılo almamam gerekkkk.
ay mantııı olsa da yesek bol yoğurt sarımsakkk böğğğğ...
valla umarım öledir kadın doğumcu hiç endişeli değil. çok rahat t3 t4 normal diyo bu önemli ama endokronoloji uzmanı hamileliğin ilk 3 ayında tsh ın 3 ü geçmemesi lazım demişti . IQ düşük olurmuş okuldaki başarısını etkilermiş. benim ancak 3 aydan sonra 4.54 e daha yeni düştü hep yüksek geçti yani. çok krizler geçiridim. bu sefer daha kötü etkilicek hamileliği. artık akışına bıraktım.
ayyy canınımı istettim özür dilerim canım yaaa diycem ama sonunda böğğğ dediğin için iğrendinmi naptın kız anlamadımmmm
pantolonumun düğmesi patlamak üzere. çok sıkıyor, yavrucak ne haldedir içerde. yeni ciciler alma zamanım geliyor. akşam oxxo ya gidip rahat kesim pantolon alıcam.
evet yeşimcim duydum, arkadaşlar da söyledi sağ olsunlar ama ben o boyuta gelsin istemiyorum. çünkü uzun yıllardır çalışıyoruz, birbirimizde çok hakkımız var ve ben bunun karşılığında kalkıp onları mahkemeye vermek istemiyorum. böyle bir uygulamaları olduğunu zaten biliyorum, böyleler diye hayatımı ertelemeyi iyi ki seçmedim, iyi ki bebeğim geliyor.
maalesef özel sektör böyle. o zaman geldiğinde, bundan yaklaşık iki üç ay sonra detaylı konuşuruz personel müdürüyle. ama sağlık durumum çalışmama engel olmuyorsa, daha 4. ayda işten çıkarmaya kalkarlarsa külahı değişiriz elbette.
ben artık pantolonlarımın düğmelerini hiç kapatmıyorum çünkü çok sıkıyor 5 kilo aldım ben nasıl olsa genelde tunik giyiyorum pantolon düğmeside belli olmuyor sende eziyet etme yavruna bacım
bana da kadın doğum uzmanı doktorum serbest t3 ve t4 bizim içim önemli dedi. endokrin dr da tsh nin yüksekliği üzerinde durdu, aynı durumdayız ama neyse ki t3 ve t4 normal. tsh nin yüksek olması düşük riskini arttırıyormuş canım. diğerleri zeka gelişimi üzerinde etkili olabilir. dur bunu da not alıyorum, yarın sorarım. doktora gidiyorum ama dediğim gibi t3 ve t4 mühim dedi, onlar da normaldi yani.
http://lbdf.lilypie.com/XQbop2.png bu adresi kontrol panelinde çizelge bölümüne yapıştırırsın canım...hadi göreyim seni
umarım öledir. haberlerini ve bilgi paylaşımlarını bekliyorum.
tayt üstü tunikle çok rahat ediyordum, çizmeyle güzel de oluyordu ama çizme zamanı geçti diye giymedim, botla tayt da olmuyor. babetle olur artık yazın. babet için de erken, ne giyeceğimi şaşırdım. üstüm biraz uzun Allahtan düğmemi açtım yoksa nefes alamıyorum. 5 kilo çok almışsın tatlım yaa dikkat et. o kadar ekmek yersen alırsın tabiekmek yemek lazım da bu kadar diil
yaaa çıldırıcam. Siteyi buldum, tickeri yaptım ama kontrol panelinde çizegleyi bulamadımnasıl yapicam ???
yaaa çıldırıcam. Siteyi buldum, tickeri yaptım ama kontrol panelinde çizegleyi bulamadımnasıl yapicam ???
endişe etme sensencim, bana uzun uzun anlattı. bizim için önemli olan serbest t3 ve t4 dediğini çok iyi hatırlıyorum.tsh düşüğe sebep oluyor diye anladım ben ama yine de sorucam yarın, emin olalım sen de sor. takip et topiği, yazarım burdan. hem benim tsh 10,22 iken doktora gittiğimde 8 haftalık olmamıştı. bir sorun olsaydı müdahale etmek isterdi sanırım. kürtaj filan yani. Allah korusun hepimizi.
Allah korusun bebişlerimizi... benimde 7 nisanda kontrolüm var tektrar sorucam bu soruları detaylı.yazarım.
Takipte olucam burayı.[/Q
aman kürtaj demeyin ya yüreğim oynuyo iki kürtajım var rabbim yaşatmasın
Merhaba kızlar,
bende ekim 2011 annesiyim hergün takip ediyorum sizi,
mihrimahcım sana birkaç sorum olucaktı sende pembe maviye gidiyormuşsun bende pembe maviye gidiyorum doktorum lale erbil, gebelik haftamızda aynı sanırım 11 haftalık hamileyim ben. Sen pembe maviden memnunmusun cnm onu sorucaktım.
Hoşçakal :)
ayy tipe bakın yaaa minik insaan. insan yavrusu :) çook sevimli gözüküyor. ama ne kadar kullanışlı olur bilemedim... düşecek gibii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?