2011 Ekim Anneleri

yok valla gerçek yerim ben makarnayı mantıyı bile ekmekle yerim hiç çekinmem ekmek yemekten

ya ben normalde ekmek yemiyince doymayan biriyim.fakat kılo alma korkusu yüzünden yemıorum.ama sabahları boltahıllı ekmek alıorum 1 -2 dilim yıyorum o kdr.Bnm çok kılo almamam gerekkkk.
ay mantııı olsa da yesek bol yoğurt sarımsakkk böğğğğ...

ayyy canınımı istettim özür dilerim canım yaaa diycem ama sonunda böğğğ dediğin için iğrendinmi naptın kız anlamadımmmm

pantolonumun düğmesi patlamak üzere. çok sıkıyor, yavrucak ne haldedir içerde. yeni ciciler alma zamanım geliyor. akşam oxxo ya gidip rahat kesim pantolon alıcam.

bana da kadın doğum uzmanı doktorum serbest t3 ve t4 bizim içim önemli dedi. endokrin dr da tsh nin yüksekliği üzerinde durdu, aynı durumdayız ama neyse ki t3 ve t4 normal. tsh nin yüksek olması düşük riskini arttırıyormuş canım. diğerleri zeka gelişimi üzerinde etkili olabilir. dur bunu da not alıyorum, yarın sorarım. doktora gidiyorum ama dediğim gibi t3 ve t4 mühim dedi, onlar da normaldi yani.

pantolonumun düğmesi patlamak üzere. çok sıkıyor, yavrucak ne haldedir içerde. yeni ciciler alma zamanım geliyor. akşam oxxo ya gidip rahat kesim pantolon alıcam.

ben artık pantolonlarımın düğmelerini hiç kapatmıyorum çünkü çok sıkıyor 5 kilo aldım ben nasıl olsa genelde tunik giyiyorum pantolon düğmeside belli olmuyor sende eziyet etme yavruna bacım

Hamilelikte işten çıkarmaları mümkün değil işverenlerin, ancak seni istifaya zorlayabilirler sende bunu yapmassın. doğumdan 8 hafta öncesinde rapor açtırılır, doğum öncesi 8 doğum sonras da 8 hafta olmak üzere 16 haftadır doğum izni. ancak sağlık problemi olmayan ve çalışmak iseyenler doktorlarından doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alıp işyerlerine verirlerse bu kullanılmayan 5 hafta da doğum sonrası iznizi eklenir yani 8+5= 13 haftayı bebeğinizle geçirebilirisniz.

ben artık pantolonlarımın düğmelerini hiç kapatmıyorum çünkü çok sıkıyor 5 kilo aldım ben nasıl olsa genelde tunik giyiyorum pantolon düğmeside belli olmuyor sende eziyet etme yavruna bacım

tayt üstü tunikle çok rahat ediyordum, çizmeyle güzel de oluyordu ama çizme zamanı geçti diye giymedim, botla tayt da olmuyor. babetle olur artık yazın. babet için de erken, ne giyeceğimi şaşırdım. üstüm biraz uzun Allahtan düğmemi açtım yoksa nefes alamıyorum. 5 kilo çok almışsın tatlım yaa dikkat et. o kadar ekmek yersen alırsın tabi ekmek yemek lazım da bu kadar diil

umarım öledir. haberlerini ve bilgi paylaşımlarını bekliyorum.

umarım öledir. haberlerini ve bilgi paylaşımlarını bekliyorum.

endişe etme sensencim, bana uzun uzun anlattı. bizim için önemli olan serbest t3 ve t4 dediğini çok iyi hatırlıyorum.tsh düşüğe sebep oluyor diye anladım ben ama yine de sorucam yarın, emin olalım sen de sor. takip et topiği, yazarım burdan. hem benim tsh 10,22 iken doktora gittiğimde 8 haftalık olmamıştı. bir sorun olsaydı müdahale etmek isterdi sanırım. kürtaj filan yani. Allah korusun hepimizi.

ayy tayt ne güzel olur ben giyemiyorum maalesef işte hamile pantolonlarındanda 4. ayda almayı düşünüyorum babet almam lazım bi kaç tane çünkü yazın benim ayaklar şişer zaten 40,5 giyiyorum 41,5 bulurmuyum babette bilemedim:) baskılı hamile t shirt almam lazım çook alışeriş yapmam lazım çoook:) bu arada ekmeğide ben yıllardır çok yerim ama hep aynı kilodaydım son zamanlarda 65 gelmeye başladım hamileliktenmi yoksa neden böyle oldu anlayamadım

Allah korusun bebişlerimizi... benimde 7 nisanda kontrolüm var tektrar sorucam bu soruları detaylı.yazarım.
Takipte olucam burayı.

bn kurucusu olan nevin hanıma gidiyorum. Tüp bebek tedavimide o yaptı. Daha öncedende ona gidiyordum. Dr çok seviyorum. En önemlisi bana güven veriyor, pimpirikli değil, bişeyleri abartmıyor, herşeyi çok güzel. Cep tel. istediğim her saat ulaşabiliyorum. Ahh bide ben utanmasam az yırtık olsamda arayabilsem, her defasında çekinerek arıyorummm.

Pembe mavidende çok memnunum. kalabalık değil, sıra yok, hast. gibi değilde lüks bir kafeterya gibi geliyor. Hemşireleride çokkkkkkk tatlııııı parasıda çokkk tatlıııı ama napıcaksın el mahkum, olsunda razıyız çok şükür...başka sormak istediğin bişey olursa sor canım

ayy tipe bakın yaaa minik insaan. insan yavrusu :) çook sevimli gözüküyor. ama ne kadar kullanışlı olur bilemedim... düşecek gibii :)

ben böyle bişey yaptırmıycam yada almıycam canım. Ben yatağının bir tarafını söküp yatağımıza birleştiricem inş. o günleride mevlam gösterirse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…