aşağıya doğru bak boş kutuların en altında bulursun sinirlenme
pantolonumun düğmesi patlamak üzere. çok sıkıyor, yavrucak ne haldedir içerde. yeni ciciler alma zamanım geliyor. akşam oxxo ya gidip rahat kesim pantolon alıcam.
yok bulamadım. Profil düzenleme de çizelge buldum ama tickerfactory.com'dan başka yerden alınacak tickerlar yasaktır diyor. Ben yapamıcam
arkadaşım yapamadıysan yardımcı olayım sanada son adet tarihini ver bana
ayy tayt ne güzel olur ben giyemiyorum maalesef işte hamile pantolonlarındanda 4. ayda almayı düşünüyorum babet almam lazım bi kaç tane çünkü yazın benim ayaklar şişer zaten 40,5 giyiyorum 41,5 bulurmuyum babette bilemedim:) baskılı hamile t shirt almam lazım çook alışeriş yapmam lazım çoook:) bu arada ekmeğide ben yıllardır çok yerim ama hep aynı kilodaydım son zamanlarda 65 gelmeye başladım hamileliktenmi yoksa neden böyle oldu anlayamadım
Ben düğmesini kapatmadan giyiyorum, tabii üzerine biraz uzunca bir şeyler giyerek... Arkadaşlarım pantolon giydiğimde hemen "düğmeni kapatmadın değil mi?" diye soruyorlar, kapalı olsa hemen açarlar valla...Sağolsunlar çok ilgileniyorlar benimle & bebişimle...
Ben çok fazla tıka basa yiyemedim, normal günlük yemeğimi yiyordum hatta moral bozukluğundan iştahsızlığımda çok oldu, ama yinede 1 kilo 200 gr almışım, eşim aldın diyordu bende hayır şişkinlikten öyle geliyor sana demiştim. Meğersem ne göz varmış anlamış hemencecik, çok gözüme batıyor bu aralar çooook
iyide hayatım bunda bişey yok ki sen versene bana son adetini
ohh ne güzel, eksik olmasınlar. dikkat et de öğrencilerin fark etmesinonların diline düşmek çok feci olmalı.
kızlar bebişimle ben yeni doktordan geldik:)
bebişimin hareketlerini görmek için çikolata bile yedim ama az biraz hareketten sonra uykuya daldı, yani 4d'de hepten uyuyordu:))))
dr bile dedi ne uykucu bu diye, bacacıkları unufak piliç bacağı gibi, boyumuz da 6,1 cm'cik
ah kızlar yavruşumla hasret giderdim resmen,ellerini bir çırptı, alkış gibi, sonra da yorulup uyudu minik bebiş:)
ikili testi de yaptık, sonuç bir hafta sonra çıkacakmış, dr detylı olarak 4d baktı, epey bir inceledi, ensesini, elini, kolunu, bacağını felan...sonra da bir ay sonra yine gelin dedi işte:)
bizden bugünlük bu kadar, paylaşalım dedik işte...
ayy severim ben senin minik piliç bacaklarını, uykucu suratını yaa. kocaman olmuş annesii maşallahyaa böyle gidip geldikçe, gördükçe görmeye alışıcaz ve hep istiycez. şu cihazlardan eve birer tane alsak mı
Yok canım, kontrolü elden bırakmıyorum, zaten benimkiler 2. kademe hep haydut gibiler...
Etek & elbise giydiğimde daha rahat ediyorum, kilo almadım zaten daha; ilk 3 ay almazsam iyidir...
Arkadaşım 6. ayında çok güzel görünüyor canım benim,onun hamileliği çok hızlı geçmiş gibi geliyor bana ama benimki de aksine çok yavaş ilerliyor gibi... )) Ben de bir an önce hamile giysileri giymek istiyorum...
Allahallah??? neyse 15 ocak
ayy severim ben senin minik piliç bacaklarını, uykucu suratını yaa. kocaman olmuş annesii maşallahyaa böyle gidip geldikçe, gördükçe görmeye alışıcaz ve hep istiycez. şu cihazlardan eve birer tane alsak mı
leyna ya ben seni face de eklemek istiyorum. aynı doktora gidiyoruz. satımız aynı. çok merak eidyorum snei. bana özelden face ini yazabilrimisin. ben özel mesaj yazamıyorum. adım ayça bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?