2011 Ekim Anneleri

pantolonumun düğmesi patlamak üzere. çok sıkıyor, yavrucak ne haldedir içerde. yeni ciciler alma zamanım geliyor. akşam oxxo ya gidip rahat kesim pantolon alıcam.

Ben düğmesini kapatmadan giyiyorum, tabii üzerine biraz uzunca bir şeyler giyerek... Arkadaşlarım pantolon giydiğimde hemen "düğmeni kapatmadın değil mi?" diye soruyorlar, kapalı olsa hemen açarlar valla... Sağolsunlar çok ilgileniyorlar benimle & bebişimle...

kızlar bebişimle ben yeni doktordan geldik:)
bebişimin hareketlerini görmek için çikolata bile yedim ama az biraz hareketten sonra uykuya daldı, yani 4d'de hepten uyuyordu:))))
dr bile dedi ne uykucu bu diye, bacacıkları unufak piliç bacağı gibi, boyumuz da 6,1 cm'cik
ah kızlar yavruşumla hasret giderdim resmen,ellerini bir çırptı, alkış gibi, sonra da yorulup uyudu minik bebiş:)
ikili testi de yaptık, sonuç bir hafta sonra çıkacakmış, dr detylı olarak 4d baktı, epey bir inceledi, ensesini, elini, kolunu, bacağını felan...sonra da bir ay sonra yine gelin dedi işte:)
bizden bugünlük bu kadar, paylaşalım dedik işte...

Dün akşam çok halsiz hissettim, bacaklarım ağrıdı biraz, eşim sağolsun biraz masaj yaptı da uykuya dalabildim... Sabah da çok fenaydı midem, hamileliğimin başından beri 2. kez çıkardım, ilki de sabah olmuştu, haftanın son günü olduğundan mıdır nedir okulda da yorgun hissettim hep... Yine akşam halsizliğim & iştahsızlığım başlamadan yemeğimi yapayım ben birazdan...

Ben çok fazla tıka basa yiyemedim, normal günlük yemeğimi yiyordum hatta moral bozukluğundan iştahsızlığımda çok oldu, ama yinede 1 kilo 200 gr almışım, eşim aldın diyordu bende hayır şişkinlikten öyle geliyor sana demiştim. Meğersem ne göz varmış anlamış hemencecik, çok gözüme batıyor bu aralar çooook

ohh ne güzel, eksik olmasınlar. dikkat et de öğrencilerin fark etmesin onların diline düşmek çok feci olmalı.

bunlar daha iyi günlerimiz ama dua edelimde sadece top gibi karnımız çıksın ben kalçamın dahada büyümesinden korkuyorum zaten sivri

ohh ne güzel, eksik olmasınlar. dikkat et de öğrencilerin fark etmesin onların diline düşmek çok feci olmalı.

Yok canım, kontrolü elden bırakmıyorum, zaten benimkiler 2. kademe hep haydut gibiler...

Etek & elbise giydiğimde daha rahat ediyorum, kilo almadım zaten daha; ilk 3 ay almazsam iyidir...

Arkadaşım 6. ayında çok güzel görünüyor canım benim, onun hamileliği çok hızlı geçmiş gibi geliyor bana ama benimki de aksine çok yavaş ilerliyor gibi... )) Ben de bir an önce hamile giysileri giymek istiyorum...

ayy severim ben senin minik piliç bacaklarını, uykucu suratını yaa. kocaman olmuş annesii maşallah yaa böyle gidip geldikçe, gördükçe görmeye alışıcaz ve hep istiycez. şu cihazlardan eve birer tane alsak mı

aYyy sorma valla...ben lidya'da öyleydim:) kayınvalidem hala benle dalga geçiyor,gelinim hamileyken karnındaki kızını özlüyordu diye:)
ben de---peki lidya sence özlenmeyecek gibi mi, ben önceden biliyordum kuşumu diyorum:)
ama allah aşkına özlenmez o minicik suratlar. boylarına bakmadan annişlerine babişkolarına show yapıyorlar:) yemem ben onları şimdi...

o zaman haytalara dikkat, aman diyimm.
bende etek ve elbiseyle rahatım ama şu günlerde idrar yollarımı üşüttüm, Ankara çok soğuktu geçen hafta. şuan giyemiyorum o yüzden. Pantolonlarda da düğmeler karşımdaki adamın gözüne fırlayacak nerdeyse, kapamıyorum artık. Üzerine uzun bluzlar giyiyorum ki açık olduğu belli olmasın. Neyse ki bugün gidip alıcam birkaç bir şeyler.
Seninki de onunki kadar hızlı geçecektir, şimdi çok baştayız. Göz açıp kapayıncaya kadar ve sağlıkla olup bitsin bir an önce kavuşalım yavrularımıza yaa :) Kayınvalideme söylediğimiz gün keşke yarın doğğsaaa diye ağlayacaktı nerdeyse, çocuk gibi olmuştu :) Şimdi ben de aynısını diliyorum.
Hamile elbisesi giymekten sıkılabiliriz ilerde incecik olduğumuz zamanları isteriz sanki. Kendi adıma ben isterim valla.

heheheh aynısını ben akşam düşünüodum valla alsakmı die ...hergün gidesim gelio ultrasona

leyna ya ben seni face de eklemek istiyorum. aynı doktora gidiyoruz. satımız aynı. çok merak eidyorum snei. bana özelden face ini yazabilrimisin. ben özel mesaj yazamıyorum. adım ayça bu arada

hard_disc ve yeşim... önümüz yaz, Allah yardımcınız olsun. Adana ve Mersin'in sıcağını iyi bilirim...Düşündükçe tansiyonum oynuyor burda.

leyna ya ben seni face de eklemek istiyorum. aynı doktora gidiyoruz. satımız aynı. çok merak eidyorum snei. bana özelden face ini yazabilrimisin. ben özel mesaj yazamıyorum. adım ayça bu arada

yazdım canım özeline bak bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…