2011 Ekim Anneleri

kızlar bende bi hamiş kotu aldım çok rahat ediyorum diğer kotlarımı zaten giyemiorum artık sıkıyor karnımı acil bi kaç bişiler daha almama lazım sanki hiç bişeyim yokmuş gibi geliyor sadece bi kota kaldım

hard_disc ve yeşim... önümüz yaz, allah yardımcınız olsun. Adana ve mersin'in sıcağını iyi bilirim...düşündükçe tansiyonum oynuyor burda.

:)))) sabah 9 da işbaşı yapıyorum 17:30 kadar klimadayım akşamlarıda normalde klimada oturuyorum ama uyumamıyorumdummmm.. Ama bu halimle napacam bilmeyorummm :)))

selam kızlar
umarım herkes iyidir
ben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi
1kg daha vermişim ayrıca.
yani hamile olduğumu öğreneli sanırım 3 hafta oldu ben 2 kg verdim

slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl bende 2 kilo almısım valla pantolonlar girmiyor dün hamiş pantolounu aldım bir tane o h bir rahat ettimkiiii
kilolar böyle giderse işimiz var:26:

hard_disc ve yeşim... önümüz yaz, Allah yardımcınız olsun. Adana ve Mersin'in sıcağını iyi bilirim...Düşündükçe tansiyonum oynuyor burda.

Sağol canım... Ben en azından evde olacağım okullar tatil oluyor, evimde serin serin otururum... Bir de bebiş sonbaharda doğacak, onun için de güzel bir mevsim, bir dahaki yaza kadar bayağı toparlanır...

slm kızlar bende bi ekim annesi olarak yeni katıldım aranıza bi arkadaşım söylemişti böyle bi grup olduğunu paylaşımlarınız çok güzel allah hayırlısıyla hepimize bebişlerimi kucağımıza almayı nasip etsin....

Merhaba kızlar, bi ekim annesi de ben olucam inş. 11/3 olduk... Ne zamandır sessiz sedasız takib ediyordum, bulantıdan uyuyamayınca bi bakıyım dedim... Bu arada adana sakinlerini görünce mutlu oldum.. Burda yeni olduğumuz için, henüz istediğim doktoru bulamadım.
Var mı önerebileceğiniz iyi bir doktor?

Günaydın kızlar... Herkese bol neşeli, bulantısız , kusmasız günler... Eh cumartesi çalışmayan çok kişi olduğu belli oldu. İlk günaydın benden oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…