2011 Ekim Anneleri

Herkese Günaydın,

Dün bizim ufaklık beni çok üzdü, neymiş bizimki fast food sevmezmiş, halbuki beni canım çekmişti. Sonra bir bulantı bir bulantı hepsi çıktı. Şimdiden oynatıyor bunlar bizi napıcaz bilmiyorum

Bu arada benim karnım iyice çıktı, kotlarımın hiçbiri olmuyor, ben de OXXO dan pantolon aldım kendime çok rahat geldi hem de fiyatı 49 TL Tavsiye ediyorum şiddetle çok güzel renkleri de varr.

İşe de hala söyleyemedim hamile olduğumu. Siz söylediniz miiii, söylediyseniz ne tepki verdiler ? Çalışmak o kadar zor geliyor ki sürekli uyku hali zaten dikkatim dağınık. Ben orada iş yaparken bizim ki tutturuyor illa anneeee uyuu, anne dinleeen napıcaz bakalım

günaydın canım güldürdü yazdıkların beni sana naz yapıyor annesi işte olsun o kadar fast foodun zararlı olduğunu anlatmaya çalışmış sana
oxxo yu herkes çok övdü bende bir gidip bakayım bari benimde karnım çok acıktı ama daha çok erken
işe hamile olduğumu test yaptığım gün söylemiştim bir tek müdürüm bilmiyordu onada geçenlerde çok kar yağdı ankarada hamişeşeşre tatil oldu o zaman söyledim

hahhaha karnım çıktı yazmışsın ya ben onu karnım acıktı diye okudum

herkese günaydın sanırım tüm türkiyede havalar süper göbeği çıkanları kıskandım doğrusu nolcak benim halim hamilelikten önce çırpınırdım kilo vermek için inemediğim kiloya indim sanırım hamile kıyafeti almama gerek yok.. giyemediklerimi giyiyorum ...ya bebeğim büyümesse

günaydın zeamet yalnız değilsin benimde göbeğim çıkmadı akşamları biraz şişyor seviniyorum çıkıyo diye sabaha hiç birşey kalmıyor göbeğin büyümesede bebeğin içerde çok güzel gelişiyordur eminim çarşamba günü randevumda bebeğim hop hop oyuyodu bana merhaba dedi seninkininde farkı yoktur merak etme

Oxxo yu hakikaten tavsiye ediyorum çünkü göbek kısmı lastikli gibi karın ne kadar büyüse de olur en azından 7 aylık olana kadar idare eder

Ben 5 gün rapor aldım hamile kaldığımdan beri iş yerinden de kızlar hariç kimse bilmiyor, artık şüphelenmeye başladılar benden başka yerle görüşüyorum diye Söylemem gerekecek ama hepisi erkek utanıyorum.

Bu arada ben çağlaya da aşeriyorum ama erik kadar değil. Kivi değil de ben de yeşil erikle ikame ediyorum erik sevgimi ama Nisan ın 2.haftasını bekliyorum sabırsızlıkla. Kütür kütür yeşil erik ooh tuzlayıp tuzlayıp karnım ağrıyana kadar yiyceem

Benim göbüşde çıktı v 1.5 kilo aldım. Ama ben üzülüyorum. Çünkü normalde 4. aya kadar kilo almamak ve göbüşün de çıkmaması gerekiyordu. Kilo alımının 4. aydan itibaren başlaması gerekiyor.

Ben de hem kilo verdim hem göbeğim çıktı nasıl oldu anlamadım, saklamak için göbeğim çıkmasın istiyordum ama bu gidişle zor olacak gibi Bebeğin büyür merak etme, hem de tosun gibi olur annesiiii

Günaydın arkadaşlar, biz de eşimle kahvaltımızı yaptık güneşli bir sabah var Adana'da da...

canım adanada hangı doktora gıdıyosun???

Daha önce de yazmıştım, Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum ben, Özel Adana Hastanesi'nde (eski Universal Hastanesi)

Hoşgeldiniz & bebğiniz hayırlı olsun...

Hoşgeldiniz & bebeğiniz hayırlı olsun...
Ben yukarıda da yazdığım gibi Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum, okulda üç hamile aynı doktora gidiyoruz. Metro Hastanesi'nde Ferat Erol ve Ortadoğu Hastanesi'nde Filiz Kavi Seçen de çokça önerilen doktorlar... Kolay gelsin...

Son düzenleme:
Herkese merhabaa :)
Kızlar sabah doktor randevum vardı, gidip geldim. Birkaç gündür idrar yaparken yanma hissediyordum, idrar yollarımı üşüttüm sanırım. Geç olmadan gideyim dedim, tehlikeliymiş çünkü. İdrar kültürü yapılacak ama pazartesi çıkacak sonucu öğrenemedim Bebeğimizi gördük eşimle :) Sırt üstü yatıyordu, kolları ve bacakları tomurcuk olmuş minnak minnak ama kıpır kıpır oynatıyordu. Kalbi de normal atıyor, gayet sağlıklıydı miniğim iki hafta sonra tekrar gidicem ikili test için. bir de kan verdim, tiroid testlerim yapılacak. iyi çıkar inşallah tsh düşmüştür
Tsh ve zeka gelişimi üzerine endişeli olan bir arkadaşımız vardı, sorusunu sordum bugün dr tsh önemli o da etkiler ama serbest t3 ve t4 ü baz alıyoruz, onun serbest ve toplamdaki durumu önemli dedi. Aklında olsun arkadaşım çok korkma, ilacını düzenli kullan sen.
Bu arada bebişim iki hafta önce 0,9 mm idi, bugün 2,35 cm olmuş :) ayyyhhh

Maşallah minik böceğine Anneye babaya el salladı demek Benim de ikili teste 2 hafta var bugün kan vermeye gidicem ben de böceğimi görmek için sabırsızlanıyorum inşallah testimiz de temiz çıkar

Bu arada ilacınızı kullanıp serbest t3 ve t4 ü kontrol altında tuttuğunuz müddetçe problem olmuyor diye biliyorum, içinizi rahat tutun, doktorun dediklerini yapın problem olmaz Rabbimin izniyle.

slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl bende 2 kilo almısım valla pantolonlar girmiyor dün hamiş pantolounu aldım bir tane o h bir rahat ettimkiiii
kilolar böyle giderse işimiz var:26:

iyiyim canım ben süperim. bebeğimi gördüm çookk mutluyum. 2 haftada 600 gr almışım, hiç almamışımdır diye düşünüyordum. ona rağmen çok şişim. ben de aldım çok rahatmış.

hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun

Günaydın kızlar... Herkese bol neşeli, bulantısız , kusmasız günler... Eh cumartesi çalışmayan çok kişi olduğu belli oldu. İlk günaydın benden oldu:)

selam tatlım. haftasonları ve akşamları pek girmiyorum ben. haftaiçi zaten çok vakit geçiriyorum pc başında, zararlı olduğu için uzak durmaya çalışıyorum ama bugün geldim. ben de sana iyi bir gün diliyorum.

Günaydııın pırıl pırıl bir İstanbul sabahı ne kadannnn güzel

Ankara da çok güzel bugün ohhhh çokkk güzell :)

Benim de pantolonlar olmuyor, dün akşam oxxo dan iki tane pantolon aldım, sanırım aynı model ama siyah istiyordum, kalmamış. gri ve kahverengi aldım. müthiş rahat. ama paça boyları yapılıyor, bugün alıcam henüz giyemedim. ankaradaki arkadaşlar cepadaki lcw de hamile reyonunda çok güzel kotlar ve pantolonlar var. iş için kumaş pant aldım, 35 tl. çok rahat tavsiye ederim.
hamile olduğumu söylemedim ben henüz. tebrik ediyorum,dede oluyorsunuz diye müjdeyi vermeyi düşünüyorum :)

git git leynacım oxxo pantolonları çok güzel. tarif ederken hamile pantolonu modeli olan dersen gösteriyorlar.

teşekkür ederiz zueleyha teyzemiz çok sağol. evet el salladı anne babasına hem de nasıl :) tv ekranında göremedim ben, karından baktığı için rengi çok koyu geldi bana, iki hafta önce vajinal muayenede daha rahat görmüştüm bugün zorlandım, doktora söyledim o da ultrason cihazının monitörünü çevirdi bana, burun buruna geldik yavrumla :) kıpır kıpırdı. iki hafta sonra aynı zamanda gidicez demek ki seninle. inşallah her şey yolunda gider ve tertemiz alırız sonuçları.
ben çok düzenli kullanıyorum, hiç aksatmam ama yeterli olmayabiliyor, sürekli kan tahlili yaptırıyorum bu yüzden. sıkı gözetim altında olup ilacı düzenli kullanınca bişe olmayacak inşallah.

bebişine, sat'ınla uyumlu 9. hafta sonunda 2,5 cm olması gerekiyor :) hep böyle devam eder inşallah :). Kızlar alel acele söyleyeyim, show tv de kağan kocatepe konuşuyor mutlaka dinleyin.. Netteyim ama bir yandan onu dinliyorum çok faydalı şeyler anlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…