2011 Ekim Anneleri

maşallah özlem hep böyle devam eder inşallah. ben de bugün gördüm ama sırt üstü yatıyodu yaa niye takla atmıyo yaa al başına evham ben de çok mutlu oldum görünce, kıpır kıpırdı. bi de monitörü dibime getirdi dr hemen yakınımdaydı, uzansam dokunacak gibiydim öyle güzeldi ki. şimdiden özledim, çok özledim yaa
her ay için 1 kg normalmiş. bel fıtığım olduğu için ilk 3 ay alma dedi doktorum bana. 9. haftada 600 gr almışım, bugün öğrendim. 12. hafta sonunda 3-4 kg olacak gibi. hayırlısı canım iyi olalım da kilo çok önemli değil. vitamin vermedi bana. folik asite devam dedi. midem bulana bulana içiyorum. bu arada 3 ayı bitirmişsin ve sadece 1,5 kilo ile. harikasın valla süper

Amin canım inşallah hepsi sağlıklı ve sıhatli olur ama biz eşimle bunun daha önce kararını vermiş birileri olarak, hiç bir zaman acabaları kafamızdan atamadık. Çok güvenmiyorum ben evet doğru tespitlerde var ama yanılma payları oldukça yüksek bunu çok fazla görüyoruz... Umarım bu kararları vermek zorunda kalmayız hiç birimiz. Umarım gerek kalmaz... Ama ikili testler kesinlikle güvenilir değil, kesin sonucu ancak amniosentezle alırsınız hepinizin bilgisine... Amniosentezdede düşk riski var çünkü bebeğin plesantasından kan alıyorlar. Kanama olma ihtimali kaçınılmaz. Daha önce başıma geldi. Çok zor bir işlem, neyse hakkımıza hayırlsı o olsun o yüzden aslında erkendönem düşüklerine üzülmemekk lazım sağlıksız olan bebek durmak istemiyor işte..

evet ben de baktım şimdi çok güvenilir değil diyorlar. amniosentezde de düşük riski var diyosuuun. ama ben her şeyini bilmek istiyorum önceden. ya doğduktan sonra hayatı kendine zehir eder, niye doğdum derse onun vebali çok ağır olmaz mı... off bilmiyorum hanzade, kafam çok karıştı. dua edelim en iyisi, Allah kötüyü yaşatmasın hiç birimize. sağ salim gelsin yavrularımız inşallah.

Kağan K. tv de kesinlikle mevsim sebzeleri dışında sebze tüketmeyin diye üzerine basa basa söyledi, hepsi ilaçlı ve hormonlu çünkü. Canım deli gibi salatalık istiyor hani şu çengelköy olanından ve domates istiyor tuzlayıp yemek istiyorum ama kokulu kokulu olanından, az kaldı dimi yakında organik olanları çıkar...

Ben bu defa kadere bırakmaya karar verdim. Allah korusun öyle bir durumda duygularım değişirmi bilmiyorum. Ama yaşarkende o minik kalbi atarkende ona kıymak istemiyorum. Allah verdi allah alsın isterim sanırım. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyeliim, senden. Ama çok istiyorsan işinin ehli birine amniosentez yaptırabilirsin. Yanlız şunu unutma eğer kaderinde varsa amniosentezde bile görmessin deniz. Biraz kaderciyim sanırım ben, eğer çekecek çilen görecek günün varsa engel olamıyorsun. Şekil a) Hanzadee :) hakkımızda hayırlısı olsun.

az kaldı canım dayan. istemediğin kadar çok olacak bol bol yeriz o zaman. düşününce gerçekten harika bir döneme denk geldi gebeliğimiz. her şeyin bol, taze ve lezzetli olduğu dönemde sağlıklı bir şekilde yiyebilicez inşallah. gerçi arada domates söğüş yiyorum ben ama birkaç dilim haftasonu kahvaltıda. çok azıcık ama.

canım benim. haklısın. bekleyip görelim o zaman, her şey Allahtan diyelim. hakkımızda hayırlısı olsun...

Ayy içimizi daraltmayalık herşey güzel olucak, kızlr tesbih çekin dün eczacı abla ilaç alırken söyledi bana. Hergün 1000 tane salavat 1000 tane estafirullah el aziym çekiyormuş. Bize çekelim en azından manen kuvvetli oluruz ruhumuz rahat olur ben bu akşam başlamayı düşünüyorum. Dünya dualar üzerine kurulmuş derler. İnanmak insana hzur veriyor ben bu ara herşeyden çok uzağım hiç bir ibadet yapmıyorum Şimdi toparlanıcam biraz kendime gelmem lazım.Eylük annelerinin topiğine bakındım demin 14. 15. haftalarda herkese enerji gelmiş :) bu süreci atlatırız inşallah 37. haftalarımızı görürü o zamanları doğuma gittiğimiz zamanları konuşuruz :) neler aldığımızı nelr yaptığımızı konuşuruz :) ah çarçabuk geçse şu günler :)

bana müsaade arkadaşlar izninizle.
eşim mesaiye gitti, saat 4 gibi gelecek, gelmeden 1 saat uyuyup uyanayım. sabah doktora gitmek için erken uyandık, uykum geldi. akşam da gezmeye gidicez, gittiğim yerde bir köşede sızmayım diye biraz dinlensem iyi olur. görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın ve yormayın kendinizi evde. öptüm

Eşime diyorum ki keşke bizde kuşlar gibi 20 günde yavrulasak canım ya keşke diyor keşke 20 günde yumurtlasanız onlarda resmen bizlerle hamile kalıyorlar naapsınlar bir an evvel kurtulmak istiyorlar demek onlarda :44:

Bende acıktım bir şeyler atıştırayım, iyi hatasonları :)

inşallah canım

aaa deniss burdaymış naber arkadaşım uyudun uyandınmı? gittiiiiiii

Son düzenleme:

canım niye kullanıcaz ki anlamadım... ben esmerim normalde hiç etkilenmem güneşten falan ama acaba hamilelikte cilt hassaslaştıı için mi kullanmak gerekiyo?

Kızlar erik sordum 3-4 tanesi 30 liraymış ve İstanbul da sadece Bayrampaşa halinde o da yalnızca bir satıcıda varmış. Manav amca istiyorsan getirteyim dedi hamile olduğumu anlayınca ama fiyatı duyunca vazgeçtim :26:

Bugün çok yoruldum ya, önce ütü sonra dışarı annemlere, akşam da kayınvalidemler yemeğe gelecek çok yorulmayayım dua edin bana Bu arada dışarı çıkınca balkonuma sardunya aldım pembe, beyaz, kırmızı falan çok mutlu hissettim kendimi, 13-14 e gelmeden kendini iyi hissetme hali başladı sanırım bende

Hoşbulduk hard_disk, teşekkür ederim. İnş. hayırlısıyla kalan zamanı atlatıp, sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza yavrularımızı. Evet eşimin okulundaki hocalarda Muzaffer beyi önermişti, ben bayan tercih ettiğim için yine aynı hastanede Emel hanıma gitmiştim ilk olarak. Fakat hem hastaneden hem de Dr. dan memnun kalmadım. Metroya gitmeyi düşünüyoruz bakalım.. Tekrar teşekkür ederim.

hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun

Ankara da çok güzel bugün ohhhh çokkk güzell :)

Hoşbulduk denisss_ruj teşekkür ederim. Demek memleketime bahar gelmiş, ne güzel
Adana'da da hava süperdi bugün..

Bu arada herkese selamlar, bu ikili test benimde aklımı karıştırmıyor değil :44:

Demek ki Ocak ayı çok bereketli geçmiş hihihih
Eeee malum yılbaşı heyecanı hepimizi sarmış o heyecanlada olanlar olmuş sanırım

Merhaba Hoşgeldin aramıza Bilgilerini verirsen listeye ekliyim senide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…