eli kouda durmazmış annesi, yaramaz olucak demekki :) kızlar dikkat ettim 2011in şu an en çok hamilesi ekim ayında, inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatel tamamlarız.
eli kouda durmazmış annesi, yaramaz olucak demekki :) kızlar dikkat ettim 2011in şu an en çok hamilesi ekim ayında, inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatel tamamlarız.
kızlaaaarrr doktor kontrolümüzden geldik bebişimi gördüm ama çok yaramaz teyzeleri...takla atıyor el kolu hiç duruyordu :)) canım bebeğim çok tatlıydı. bir buçuk kiloalmışım 3 ay bitti normal di mi? doktr bişey demedi sadece folik asidi bırakıyoruz progestan da elindekiler bitsin bi daha alma dedi vitamin hapı verdi iştahını çok açarsa içmene gerek yok dedi... ama bebiş çok tatlıydı durup durup gülüyorum bugün. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
Tam zamanını bilmiyorum canım öyle dedi bana. bugünden itibaren 2 hafta sonra, 18. güne kadar gitmemi söyledi. Pazartesi bugünkü sonuçlarımı almak için konuşucaz, o zaman sorayım yine..
Sorunun ikinci kısmını dün eşimle konuştuk uzun uzun. Allah korusun, istenmeyen bir durumla karşılaşırsak ne olursa olsun bizim olsun diye düşünmenin bencillik olduğuna karar verdik. Çocuk olarak kalmayacak o insan, bir birey olacak ve biz öldükten sonra hayatını tek başına sürdürebilecek durumda olmalı. Biz de buna göre karar vereceğiz canım. Allah göstermesin hiç birimize.
Amin canım inşallah hepsi sağlıklı ve sıhatli olur ama biz eşimle bunun daha önce kararını vermiş birileri olarak, hiç bir zaman acabaları kafamızdan atamadık. Çok güvenmiyorum ben evet doğru tespitlerde var ama yanılma payları oldukça yüksek bunu çok fazla görüyoruz... Umarım bu kararları vermek zorunda kalmayız hiç birimiz. Umarım gerek kalmaz... Ama ikili testler kesinlikle güvenilir değil, kesin sonucu ancak amniosentezle alırsınız hepinizin bilgisine... Amniosentezdede düşk riski var çünkü bebeğin plesantasından kan alıyorlar. Kanama olma ihtimali kaçınılmaz. Daha önce başıma geldi. Çok zor bir işlem, neyse hakkımıza hayırlsı o olsun o yüzden aslında erkendönem düşüklerine üzülmemekk lazım sağlıksız olan bebek durmak istemiyor işte..
evet ben de baktım şimdi çok güvenilir değil diyorlar. amniosentezde de düşük riski var diyosuuun. ama ben her şeyini bilmek istiyorum önceden. ya doğduktan sonra hayatı kendine zehir eder, niye doğdum derseonun vebali çok ağır olmaz mı... off bilmiyorum hanzade, kafam çok karıştı. dua edelim en iyisi, Allah kötüyü yaşatmasın hiç birimize. sağ salim gelsin yavrularımız inşallah.
Kağan K. tv de kesinlikle mevsim sebzeleri dışında sebze tüketmeyin diye üzerine basa basa söyledi, hepsi ilaçlı ve hormonlu çünkü. Canım deli gibi salatalık istiyor hani şu çengelköy olanından ve domates istiyor tuzlayıp yemek istiyorum ama kokulu kokulu olanından, az kaldı dimi yakında organik olanları çıkar...
Ben bu defa kadere bırakmaya karar verdim. Allah korusun öyle bir durumda duygularım değişirmi bilmiyorum. Ama yaşarkende o minik kalbi atarkende ona kıymak istemiyorum. Allah verdi allah alsın isterim sanırım. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyeliim, senden. Ama çok istiyorsan işinin ehli birine amniosentez yaptırabilirsin. Yanlız şunu unutma eğer kaderinde varsa amniosentezde bile görmessin deniz. Biraz kaderciyim sanırım ben, eğer çekecek çilen görecek günün varsa engel olamıyorsun. Şekil a) Hanzadee :) hakkımızda hayırlısı olsun.
bana müsaade arkadaşlar izninizle.
eşim mesaiye gitti, saat 4 gibi gelecek, gelmeden 1 saat uyuyup uyanayım. sabah doktora gitmek için erken uyandık, uykum geldi. akşam da gezmeye gidicez, gittiğim yerde bir köşede sızmayım diye biraz dinlensem iyi olur. görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın ve yormayın kendinizi evde. öptüm
Ayy içimizi daraltmayalık herşey güzel olucak, kızlr tesbih çekin dün eczacı abla ilaç alırken söyledi bana. Hergün 1000 tane salavat 1000 tane estafirullah el aziym çekiyormuş. Bize çekelim en azından manen kuvvetli oluruz ruhumuz rahat olur ben bu akşam başlamayı düşünüyorum. Dünya dualar üzerine kurulmuş derler. İnanmak insana hzur veriyor ben bu ara herşeyden çok uzağımhiç bir ibadet yapmıyorum Şimdi toparlanıcam biraz kendime gelmem lazım.Eylük annelerinin topiğine bakındım demin 14. 15. haftalarda herkese enerji gelmiş :) bu süreci atlatırız inşallah 37. haftalarımızı görürü o zamanları doğuma gittiğimiz zamanları konuşuruz :) neler aldığımızı nelr yaptığımızı konuşuruz :) ah çarçabuk geçse şu günler :)
günaydın kızlaaarrr
umarım hepimiz bulantısız kusmasız bi gün geçiririz...
bu arada aranızda yüzüne güneş kremi kullanmaya başlayan oldu mu?
ben bu konuda hassasım çünkü annem bize hamileyken koruyucu kullanmadığı için yüzünde güneş lekeleri kaldı. benim doktorum da şimdiden kullanmaya başla dedi hem de 50 faktör...nemlendiricinin ve pudranın koruyuculu olması yetmio çünkü sordum. evde bile sürmek gerekiyomuş benden söylemesi kızlar..
Hoşgeldiniz & bebeğiniz hayırlı olsun...
Ben yukarıda da yazdığım gibi Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum, okulda üç hamile aynı doktora gidiyoruz. Metro Hastanesi'nde Ferat Erol ve Ortadoğu Hastanesi'nde Filiz Kavi Seçen de çokça önerilen doktorlar... Kolay gelsin...
hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun
Ankara da çok güzel bugün ohhhh çokkk güzell :)
Eeee malum yılbaşı heyecanı hepimizi sarmış o heyecanlada olanlar olmuş sanırımDemek ki Ocak ayı çok bereketli geçmiş hihihih
Hoşbulduk hard_disk, teşekkür ederim. İnş. hayırlısıyla kalan zamanı atlatıp, sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza yavrularımızı. Evet eşimin okulundaki hocalarda Muzaffer beyi önermişti, ben bayan tercih ettiğim için yine aynı hastanede Emel hanıma gitmiştim ilk olarak. Fakat hem hastaneden hem de Dr. dan memnun kalmadım. Metroya gitmeyi düşünüyoruz bakalım.. Tekrar teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?