2011 Ekim Anneleri

hamileliğin 11. haftasından sonra kişi çok daha çabuk sinirlernir yazıyordu hamilelik kitabımda. Dünde yalug tırnaklarım kırılıyor diyordu ki oda yazıyordu. Bunlar normal şeyler miş

Bence psikolojik değil canım. yani sabah kalkıyorsun yataktan kalkmadan daha aklına bişey getirmeden miden bulanıyor, durduk yere başlıyor. Film izlerek nmesela. Psikolojik bişey değil.

herkezde oalcak bişey de dedğil sende olmamış ne mutlu. Bendede oldu oh oh ne mutluuu inş. bu haftamda bitsin geçer die tahmin ediyorum hafifledi çünkü eskisi kadar şiddetli bulanmıyor.

Senin hiç bulanamdığı için, bulananları anlayamassın

ben 13 haftalık hamileyim bende yeni yani başladı.bende kıskançlık kırzlerine giriyorum buara ama günü gününe tutmuyo bigün çok iyi oluyorum bigünde bütün gün ağlamak istiyorum

eşimin teyzesi lafları sokardı bana salak salak bakardım bende şimdi içimde volkan var sanki,o tam azını açıyo ben sokuyorum lafları hiç sabrım kalmadı ya

Benim 5. haftadan itibaren başlayan ve tüm gün süren aşırı miğde bulantısı (kuru bulantı çıkartamıyorum) ve baş dönmesi şikayetlerim var. İlk gittiğim bayan doktor kraker ye leblebi ye geçer dedi ve bi ilaç verdi, denedim hiç bir işe yaramadı. Doktorum değiştirdim ve çokta isabetli bir karar vermişim.

Hamile bayanların %70-75 inde olurmuş bu şikayetler. Önlemek için çiğ meyve, çiğ sebze,baharatlı yemek, kızartma ve hamur işi yememek lazımmış. Bunları yaparsan miğden bulanmaz dedi doktor. 2-3 gündür uyguluyorum bayağı azalma oldu.

denizcim günaydın.. umarım daha iyisindir..canım bengayı sürmene doktor izin verdi mi?çünkü benim belimin tutulduğu bi gün eşim belime kas gevşetici sürdü doktorum sürme bi daha, eğer hiç dayanamayack gibiysen parol iç dedi...

hepsi psikolojik demedim miden hassas sa bulantı olur kimisi hassaslıktan kimisi psikolojik dedim belkide bazılarının hormonlarla alakası var

herkesın psikolojik demedim canım yanlış anlayan olduysa kusura bakmayın

töğbeee ya şu insanlar hiçbir tıp dayanağı olmayan şeyleri nerelerinden uyduruyo .kimisinin miğdesi bile bulanmaz takma sen kafana onları

Valla pekde bi tarafımızdan uydurmuyoruz canım. Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve akabinde düştü. Dr sordu belin ağıyormu? miden bulanıyormu die? İkincide daha 5. hafta bitmeden başlamıştı ve ben her bulandığında göbek atasım geliyordu. kaç yıldır bebek hasretiyle yanıyorum.

midesi bulanmayanlar istisna süperler. ama bulananların bebekleri annelerine sağlıkla annelerinin karnında olduğunu söylüyor.

tabirin biraz kaba olmuş. Yada ben bu sabah çok hassasım bilemicem!

çocuk tacizcilerine, tecüvüzcülerine idamın geri getirilmesi tartışılıyor. inşallah sözde kalmaz ve cezalandırıldıklarını görürüz. kayserili çocuklara üzülmekten de hasta ettim kendimi

benım sadece sabah dişimi fırçalarken bulanıyo

tabii bu sölediklerin mıde bulantısı yapar benım dr kokulu yicekler ve yağlı yemıceksın dedı

birde bende alerji var o parfüm sigara oda kokusu arabanın kokusu her koku benı mahvedıyo ilaçta alamıyorum alerjim tuttuğu zaman 2-3 gün kurtulamıyorum

hanzade

cnm kaşıntı için sirke ve karbonatı nasıl kullanıyosun bende birkaç gündür çok muzdaribim bu konuda gerçi doktor fitil verdi ama çok işe yaramadı sanırım ben crınone jel kullanıyorum ondan olduğunu söyledi ama 1 hafta daha kullanıcam bu nedenle acilen kaşıntıya çözüm bulmam lazım...

Mide bulanması hormon değişikliklerine bağlı olarak, mide bağırsak sisteminin yer değiştirmesine bağlı olarak, gebelik hormonlarının etkisiyle sindirim sisteminin yavaşlamasına bağlı olarak, vitamin eksikliğine bağlı olarak, stres ve yorgunluğa bağlı olarak ortaya çıkabilir.

Valla her hamile bir değil. Hatta aynı kişinin hamilelikleride bir değilken. Birinnin mide bulanması, diğernini bulanmaması normal geliyor bana. Benim başım dönüyor ve aşırı halsizim bu herkezde olmaz. Sebebi kansız olmam. Şimdi bunada pisikolojik diyemeiz. çünkü bir haftayı geçti kansızlık için bi şeyler kullanıyrum kendimi daha güçlü hissediyorum

2 li test sonucunu aldım az önce herşey normalmiş Allah hepimize sağlıklı bebeişler doğurmayı nasip etsinnnn

AMİİİN iNŞALLAH HEPİMİZ RAHAT HAMİLELİK GEÇİRİRİZ KIZLARRRR.GÜZEL ALLAHIM SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN BİZEEEE

amin canım cümlemize
ben rahat başladım bakalım bulantım yok ama bel agrılarım ve karmplar oluy bide cok cabuk yoruluyorum tabiki yasın verdiği yorgunlukda var 20 li yaşlar en güzeli hamilelik için valla kızlar arayı cok açmayın benim oğlumla yaş farkı 10 yaş olucak allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…