2011 Ekim Anneleri

düne ve bu sabaha göre daha iyiyim canım. sormadan sürdüm ben çok pişmanım. zararlıymış. dün ilaç içip içemeyeceğimi sormak için aradım dr. 12. haftaya kadar içme, ama çok çok dayanamayacak gibi olursan bir tane parol iç dedi ama içmedim. çünkü boyun tutulmasını geçirmez parol, ben de bengay sürdüm poff. bir daha sürmicem.

Ayyy inş. inş. inş. olur inş..yaşamasın böyle şe...sizlerr.

Kızlar herkesin bünyesi farklı ama mihrimaha katılıyorum. Mesela Benim ablamında ilk hamileliğinde bulantısı olduğu halde, 2. de bulantısı olmadı ve 9 haftalıkken bebeğini kaybetti. O da 3. hamileliğinde bulantıya şükredenlerdendi:) Ancak başka bir yakınımızda da olay tam tersi oldu. 2 çocuğunda acayip bulantı problemi varken , son çocuğunda hamile olduğunu unutacak kadar sorunsuz bir hamilelik yaşadı. Yani olay kişden kişiye değiştiği gibi, kişini hamileliklerinde dahi farklılıklar olabiliyor . Genelleme yapmak yanlış.

sana katılıyorum cnm inşallah hatta böylelerine idam hediye olur işkence yaparak günlerce süründürerek öldüreceksin hiç tahammülüm yok çok sinirleniyorum böyle pislikleri birde hapishaneye kapatıp 7-8 sene besleyip salıveriyorlar.

sana söylemedim o lafla senin kafanı karıştıranlara söyledim .benim yakın arkadaşım jinekolog çok sık beraberiz, ondan meseleye yakınım.bulantı çok büyük bir bulgu ama her kusmaz ve hiç anlamayanlar bile var benim kardeşim 3 ay edet oldu haberi olmadı bebekten sıkıntı hiç yaşamadı .kafana takma diye söyledim böyle şeyler beni çok etkiledi sende etkilenme diye söyledim.mesela benim lekem vardı her kez düşer bu bebek sakın hiç bir şey alma deyip duruyordu çok üzülüyordum.bak uzman tv dede var dr kimilerinin miğdesi bile bulanmaz diyor

herkes bukadar hevesliyken sende midesi bulanmayanların bebekleri düşer gibilerinden birşey demişşin bu da çok hoş olmamaış ona kızarken kendinde yanlış birşey demişşin.bende 13 haftalık hamileyim hiç midem bulanmadı şimdi bebeğimin düşmesinimi bekliyim???benim midesi bulanmayan ve sağlıklı bebekleri olan çok arkadaşım var böyle biliçsizce konuşmayalım lütfen

ben,mde bulanmadı ve kanamalarım oldu ama şükür şimdilik bir sorunumuz yok..onlar Allaha emanet...

Ayyy inş. inş. inş. olur inş..yaşamasın böyle şe...sizlerr.

Ben üzüntüden izleyemiyorum artık, haberleri okuyamıyorum bile..

beter olsun, sürünsünler inşallah. o çocukların görüntüsü gözümün önünden gitmedi haftasonu. ilaçla uyutarak ya da asarak bir anda değil, yavaş yavaş etlerini kopara kopara öldürmek lazım. ama çok ümitlenmeyelim, şunun şurasında 3-5 yıl bilemedin 10 yıl yatar, yargılama süreci tamamlanamadığından tutukluluk süresi sona erer ve yine topluma karışırlar. Allah hepimizi böylelerinden korusun. çok öfkeliyim çokk!!

Arkadaşlar suçluluk hissettim lütfen kimse kimseyi kırmasın bu yüzden miğdesin bulananında bulanmayanında sağlıklı bebeği olur inşallah

merhaba birşey sorcam bende kullanıyordum crinone jel 2. Ay bitince bıraktırdı dr..senin normal hamilelikmiydi ben aşılama ile hamile kaldım...

bence bu bulantı olayını fazla abartıyorsunuz. bu tarz şeyler bünyeden bünyeye değişiklik gösterir. bunu bebeğin sağlıklı olup, olmadığını yoramazsınız... bu tarz yorumlarla birbirimizi boşuna strese sokuyoruz bence...

benimde fazla mide bulantım olmadı ama başağrısı arada oluyo bide başlarda halsizlik çok fazlaydı.

kızlar bu konuyu uzatmaya gerek yokk
kimsede benım gibi midesi bulanmayanlar için sölüyorum

midem bulanmıyor diye bebeğimin sağlıksız oldugunu düşünmicem
az önceki yazmıda bunun için yazdım
hiç kafa karıstırmaya gerekyok
herkeste herşey farklı

ay evet ya ben onu beceremedim sat 29 aralık 2010

hazırlıcam canım

umarım direk idam konusu geri gelir bu konuda gerçi adam öldürmenin de ya ömür boyu hapis olması gerek ya da idam bence yanii

evet herkeste hersey farklı sebebi ne olursa olsun
benımde başım dönüyo bazen bendede kansızlık var halsızlık var

katılıyorum

kızlar cetvel yapamayanlar sat larını sölesın yardımcı olcam

ben 13 haftalık hamileyim bende yeni yani başladı.bende kıskançlık kırzlerine giriyorum buara ama günü gününe tutmuyo bigün çok iyi oluyorum bigünde bütün gün ağlamak istiyorum
aynen ben de bazen bütün gün ağlamak istediğim oluyo ama bahane bulamadığım için ağlayamıyorum çevremdeki insanlardan utanıyorum
aman canım kıskançlık krizlerine dikkat et benim arkadaşımın annesi kocasının yanında 15 yıldır çalışan sekreterinden kıskanmaya başlamış hamileyken ama gittikçe kurmuş kafasında kocasına da kendisine de hayatı zindan etmiş tabi aile de çok etkilenmiş bu durumdan..o yzden kendini telkin et kıskançlık duygularına kendini kaptırma lütfen..

benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya
aman maşallah de kendine benimde midem hiç bulanmıyor aş ermiyorum göbeğim çıkmadı zaten şanslı hamileleriz biz işte ne güzel...
yaaa ppofff!! okumadım prospektüsü. salak kafammm yaa :'(
üzülme canım bu kadar bişey olmaz benim doktorumda istediğin kremi sürebilirsin dedi kafana takma bebeğinde üzülür hem:)

ilk bebeğim öldüğünde adandaydım cinsiyetini öğrencektim heyecanlıydım ziyapaşa semti var adanada bir hamilelik aldım ordan doktorda yakındı giydim mağzada üstüme çocuk gibi gittim doktora suratıma zınk diye bebeğin öldü dedi çamaşırımı giyemedim ellerim boşandı.tekrar hamile kadım doktor bu sağlıklı olur ölmesi %1 dedi kalp atışı için gitcez gün saydım resmen gittim o doktorda öldü bebeğin ben tatile gitçem gel haftaya alim dedi öldüm sandım o an kimsem yok gurbetteyim kaynanamla aynı binadayım ama ölsem sallamazlar bir başımıza gittik eşimle neler yaşadım ben .o yüzden bebek acısını iyi bilirim sizi tanımasamda pisikolojiniz bozulsun istemem ,meğerse pıhtılaşmam varmış hepinize dua ediyorum rabbim yanınızda olsun .sıkıntısız kedersiz bir hamilelik geçirin.benim bebeğim öldü eltim bebeğine aldığı beşiğin kutularını kapımın önüne yığdı nisbet için 29 yaşındayım ama ömrümden ömür gitti bebeğim için.kötü insanların azı kapansın üzmesinler bizi

ayy üzülmesin benim bebeğim yaa kıyamam ben onaaa.
madem doktorun bişe olmaz dedi, bende bülent beyin iyi bir dr olduğunu biliyorum endişe etmeyeyim artık canım çok sağol mmuckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…