denizcim günaydın.. umarım daha iyisindir..canım bengayı sürmene doktor izin verdi mi?çünkü benim belimin tutulduğu bi gün eşim belime kas gevşetici sürdü doktorum sürme bi daha, eğer hiç dayanamayack gibiysen parol iç dedi...
çocuk tacizcilerine, tecüvüzcülerine idamın geri getirilmesi tartışılıyor. inşallah sözde kalmaz ve cezalandırıldıklarını görürüz. kayserili çocuklara üzülmekten de hasta ettim kendimi
Valla pekde bi tarafımızdan uydurmuyoruz canım. Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve akabinde düştü. Dr sordu belin ağıyormu? miden bulanıyormu die? İkincide daha 5. hafta bitmeden başlamıştı ve ben her bulandığında göbek atasım geliyordu. kaç yıldır bebek hasretiyle yanıyorum.
midesi bulanmayanlar istisna süperler. ama bulananların bebekleri annelerine sağlıkla annelerinin karnında olduğunu söylüyor.
tabirin biraz kaba olmuş. Yada ben bu sabah çok hassasım bilemicem!
çocuk tacizcilerine, tecüvüzcülerine idamın geri getirilmesi tartışılıyor. inşallah sözde kalmaz ve cezalandırıldıklarını görürüz. kayserili çocuklara üzülmekten de hasta ettim kendimi
Valla pekde bi tarafımızdan uydurmuyoruz canım. Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve akabinde düştü. Dr sordu belin ağıyormu? miden bulanıyormu die? İkincide daha 5. hafta bitmeden başlamıştı ve ben her bulandığında göbek atasım geliyordu. kaç yıldır bebek hasretiyle yanıyorum.
midesi bulanmayanlar istisna süperler. ama bulananların bebekleri annelerine sağlıkla annelerinin karnında olduğunu söylüyor.
valla pekde bi tarafımızdan uydurmuyoruz canım. Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve akabinde düştü. Dr sordu belin ağıyormu? Miden bulanıyormu die? Ikincide daha 5. Hafta bitmeden başlamıştı ve ben her bulandığında göbek atasım geliyordu. Kaç yıldır bebek hasretiyle yanıyorum.
Midesi bulanmayanlar istisna süperler. Ama bulananların bebekleri annelerine sağlıkla annelerinin karnında olduğunu söylüyor.
Tabirin biraz kaba olmuş. Yada ben bu sabah çok hassasım bilemicem!
herkes bukadar hevesliyken sende midesi bulanmayanların bebekleri düşer gibilerinden birşey demişşin bu da çok hoş olmamaış ona kızarken kendinde yanlış birşey demişşin.bende 13 haftalık hamileyim hiç midem bulanmadı şimdi bebeğimin düşmesinimi bekliyim???benim midesi bulanmayan ve sağlıklı bebekleri olan çok arkadaşım var böyle biliçsizce konuşmayalım lütfen
Ayyy inş. inş. inş. olur inş..yaşamasın böyle şe...sizlerr.
sana katılıyorum cnm inşallah hatta böylelerine idam hediye olur işkence yaparak günlerce süründürerek öldüreceksin hiç tahammülüm yok çok sinirleniyorum böyle pislikleri birde hapishaneye kapatıp 7-8 sene besleyip salıveriyorlar.
Ben üzüntüden izleyemiyorum artık, haberleri okuyamıyorum bile..
[sıze="3"]hanzade[/sıze]
cnm kaşıntı için sirke ve karbonatı nasıl kullanıyosun bende birkaç gündür çok muzdaribim bu konuda gerçi doktor fitil verdi ama çok işe yaramadı sanırım ben crınone jel kullanıyorum ondan olduğunu söyledi ama 1 hafta daha kullanıcam bu nedenle acilen kaşıntıya çözüm bulmam lazım...
amin canım cümlemize
ben rahat başladım bakalım bulantım yok ama bel agrılarım ve karmplar oluy bide cok cabuk yoruluyorum tabiki yasın verdiği yorgunlukda var 20 li yaşlar en güzeli hamilelik için valla kızlar arayı cok açmayın benim oğlumla yaş farkı 10 yaş olucakAllah nasip ederse
ay evet ya ben onu beceremedim sat 29 aralık 2010
Mide bulanması hormon değişikliklerine bağlı olarak, mide bağırsak sisteminin yer değiştirmesine bağlı olarak, gebelik hormonlarının etkisiyle sindirim sisteminin yavaşlamasına bağlı olarak, vitamin eksikliğine bağlı olarak, stres ve yorgunluğa bağlı olarak ortaya çıkabilir.
Valla her hamile bir değil. Hatta aynı kişinin hamilelikleride bir değilken. Birinnin mide bulanması, diğernini bulanmaması normal geliyor bana. Benim başım dönüyor ve aşırı halsizim bu herkezde olmaz. Sebebi kansız olmam. Şimdi bunada pisikolojik diyemeiz. çünkü bir haftayı geçti kansızlık için bi şeyler kullanıyrum kendimi daha güçlü hissediyorum
sana söylemedim o lafla senin kafanı karıştıranlara söyledim .benim yakın arkadaşım jinekolog çok sık beraberiz, ondan meseleye yakınım.bulantı çok büyük bir bulgu ama her kusmaz ve hiç anlamayanlar bile var benim kardeşim 3 ay edet oldu haberi olmadı bebekten sıkıntı hiç yaşamadı .kafana takma diye söyledim böyle şeyler beni çok etkiledi sende etkilenme diye söyledim.mesela benim lekem vardı her kez düşer bu bebek sakın hiç bir şey alma deyip duruyordu çok üzülüyordum.bak uzman tv dede var dr kimilerinin miğdesi bile bulanmaz diyor
aynen ben de bazen bütün gün ağlamak istediğim oluyo ama bahane bulamadığım için ağlayamıyorum çevremdeki insanlardan utanıyorumben 13 haftalık hamileyim bende yeni yani başladı.bende kıskançlık kırzlerine giriyorum buaraama günü gününe tutmuyo bigün çok iyi oluyorum bigünde bütün gün ağlamak istiyorum
aman maşallah de kendine benimde midem hiç bulanmıyor aş ermiyorum göbeğim çıkmadı zaten şanslı hamileleriz biz işte ne güzel...benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya
üzülme canım bu kadar bişey olmaz benim doktorumda istediğin kremi sürebilirsin dedi kafana takma bebeğinde üzülür hem:)yaaappofff!! okumadım prospektüsü. salak kafammm yaa :'(
düne ve bu sabaha göre daha iyiyim canım. sormadan sürdüm bençok pişmanım. zararlıymış. dün ilaç içip içemeyeceğimi sormak için aradım dr. 12. haftaya kadar içme, ama çok çok dayanamayacak gibi olursan bir tane parol iç dedi ama içmedim. çünkü boyun tutulmasını geçirmez parol, ben de bengay sürdüm poff. bir daha sürmicem.
her insanda bu değisir ama kesin konusanlara kızıyorum.her hamilelik bile birbirnin aynısı olmuyo....ben,mde bulanmadı ve kanamalarım oldu ama şükür şimdilik bir sorunumuz yok..onlar allaha emanet...
herkes bukadar hevesliyken sende midesi bulanmayanların bebekleri düşer gibilerinden birşey demişşin bu da çok hoş olmamaış ona kızarken kendinde yanlış birşey demişşin.bende 13 haftalık hamileyim hiç midem bulanmadı şimdi bebeğimin düşmesinimi bekliyim???benim midesi bulanmayan ve sağlıklı bebekleri olan çok arkadaşım var böyle biliçsizce konuşmayalım lütfen
aman maşallah de kendine benimde midem hiç bulanmıyor aş ermiyorum göbeğim çıkmadı zaten şanslı hamileleriz biz işte ne güzel...
ohh ne güzel maşallah maşallah
üzülme canım bu kadar bişey olmaz benim doktorumda istediğin kremi sürebilirsin dedi kafana takma bebeğinde üzülür hem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?