Herkese merhaba:) 2010 ekim annesi olarak gün gelipte 2011 ekim annelerinin topiğini okuyacağım aklıma gelmezdi. Günler çok uzun bir o kadar da kısa geliyordu. Bak kucağıma aldım 10 gün sonra 6 aylık olacağız bile:) hey gidi günler heyAllah hepinizin bebeklerini de sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip eder inşallah :81:
Herkese merhaba:) 2010 ekim annesi olarak gün gelipte 2011 ekim annelerinin topiğini okuyacağım aklıma gelmezdi. Günler çok uzun bir o kadar da kısa geliyordu. Bak kucağıma aldım 10 gün sonra 6 aylık olacağız bile:) hey gidi günler heyAllah hepinizin bebeklerini de sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip eder inşallah :81:
hoşgeldin :) şimdi eskiyi hatırlarsın sen bizede günler geçmiyor şimdi çoğumuzun ikili test zamanları böyle böyle geçecek işte zaman bizde sizler gibi olucaz ve yerimize başkaları gelicek vay beee düzene bakkkk
hoşgeldin :) şimdi eskiyi hatırlarsın sen bizede günler geçmiyor şimdi çoğumuzun ikili test zamanları böyle böyle geçecek işte zaman bizde sizler gibi olucaz ve yerimize başkaları gelicek vay beee düzene bakkkk
2 yaşına mı girecek 12 miiii?? ağzım açık kaldı daa :) maşallah bu arada, ne kadar genç bir annesin eğer 12 ise.
teşekkürler KaanAda. Allah bağışlasın.
Kısmet olursa biz de bugünleri atlatır, bebeğimiz 6 aylık olunca 2012 Ekim annelerinin topiğine yazarız inşallah :)
leynacım bizim mesai bitti çıkıyorum iyi akşamlar canım her şey gönlünce olsun.
ay çok güzel allah bağışlasın yavrunu ikinciler genelde daha ağır geçer diye biliyorum bende
12 ye gircek canimtsk ederim. Erken evlendim ben :) ama bunun da var bazi avantajlari...simdiye kadar kizimi hep kardesim sandilar.. simdi nerdeyse boyuma yetisti onunla ilerde iki kiz arkadas gibi olucagimizi umuyorum :) converslerimizi bile ortak giyiniyoruz simdiden ) ama aramizdaki rekabet büyük hic istemiyo annesinin süslenmesini hehe. Kardesi olucagina cok seviniyo ama kuzum.
ayy ne güzel yaa maşallah sizee. ne tatlı gözüküyosunuzdur yanyana gelince :)ikinci çocuğunda anne olduğunu anlayacaktır insanlar. kardeşinin olacağına sevinmesi çok güzel, bunca sene saltanat sürdükten sonra pabucu dama atılsın istemeyebilirdi. gerçi o olgunluğa ulaşmış bir çocuktur. ikisini de Allah bağışlasın sana ve eşine
kızlar benim doğumum 15 ekim olarak gözüküyor ama maalesef çooook sorunlu bi hamilelik geçiriyorum 1 aydır kanamam durmuyor.bebişim gayet sağlıklı ama içim hiç rahat değil.eşi çok aşağıdaymış o yüzden kanamalarım daha devam edecekmiş offf:-(( bir aydır sadece wc için kalkıyorum.haftayada 2'li teste gircem çooook korkuyorum.2'li teste girenler bilgi verebilir mi lütfenn
12 ye gircek canimtsk ederim. Erken evlendim ben :) ama bunun da var bazi avantajlari...simdiye kadar kizimi hep kardesim sandilar.. simdi nerdeyse boyuma yetisti onunla ilerde iki kiz arkadas gibi olucagimizi umuyorum :) converslerimizi bile ortak giyiniyoruz simdiden ) ama aramizdaki rekabet büyük hic istemiyo annesinin süslenmesini hehe. Kardesi olucagina cok seviniyo ama kuzum.
Tsk ederim deniss :) o uzun zamandir kardes istiyo zaten, ama hastaligimiz vardi ve 4-5 yil sürdü onun icin bugüne kismetmis. Tanrim öyle istemis bundan sonrasi cok güzel olur insallah hepimiz icin tüm anneler icin
kızlar benim doğumum 15 ekim olarak gözüküyor ama maalesef çooook sorunlu bi hamilelik geçiriyorum 1 aydır kanamam durmuyor.bebişim gayet sağlıklı ama içim hiç rahat değil.eşi çok aşağıdaymış o yüzden kanamalarım daha devam edecekmiş offf:-(( bir aydır sadece wc için kalkıyorum.haftayada 2'li teste gircem çooook korkuyorum.2'li teste girenler bilgi verebilir mi lütfenn
Aaay çok şekeeer gerçekten çok şanslısın bence kızın aranda az yaş farkı olması sebebiyle..
amin, inşallah pinaxcım. evet rahatsızlığından bahsetmiştin azıcık. duydum, radyasyon tedavisi görmüş, 1 yıl sonra hamile kalmışsın. büyük geçmiş olsun, tekrarlanmaz umarım.
Kizim plansiz olmustu o zamanlar sudan cikmis baliga dönmüstüm hamile oldugumu duydugumda ama bugün hayatimin anlami oiyiki dogurmusum diyorum simdi. Sagol canim
Insallah canim sagol... Tiroid degerlerime de baktirmam lazim bu arada ihmal ettim baya.
iyi ki de olmuş annesii. iyi ki doğmuş bak ne güzel olmuş. seni başta balığa çevirmiş ama sonra mutluluktan kuş etmiş :)
aman diyim ihmal etme. çarpıntıdan ölüyordum bir aydır, sensen80 ya da şeymadan duydum ilacımın dozunu arttırdım, ilk defa kafama göre ilaç dozu arttırdımama çok iyiyim iki gündür çarpıntım yok. her ay düzenli test yaptırıyorum ben. çok şeyi etkiliyor canım çok önemli ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?