2011 Ekim Anneleri

Türkiye'de de öyle olması lazım ama peynir ekmek gibi satılıyor. hem de çok ucuz bu ilaç 1 lira 80 kuruş. 2 TL bile değil yani. öyle olunca iş yerine ayrı, eve ayrı, oraya ayrı bir sürü paket alıyor insan. israf oluyor tabi, günah. devlet kontrolünde olması lazım her ilacın. yurt dışında hep öyleymiş. eşim abd ye giderken yanında ağrı kesici, antibiyotik filan burdan götürüyor. almak çok zormuş, bahsetmişti.
benim dozum çok çok azmış o zaman sizlerinkine göre. 50 lik kullanıyordum. demek ondan o kadar kötü olmuşum ben. neyse canım, hepimize geçmiş olsun. tek sıkıntımız bu olsun inşallah.

slm kızlar dr dan geliyorum bebişim 6.5 cm olmuş ense kalınlığıda 1.3 mm herşey yolunda görünüyo dedi haftaya test sonucunu alıcam hayırlısı artık bebişim bi keyfine düşkün ki kızlar sormayın bir elini atmış ensesine diğeri yanında dr yarım saat uğraştı hareket ettiricem diye :))) şimdiden böyleyse yandık diyorum...

offf kızlar ilk defa canım bişey istedi oda burda bulunmucak bişey.televizyon seyrederken adamın biri yiyordu bir tatlı çeşidi eşimi aradım o da dediki burda nasıl bulayım onu biz türkmenistandayız.çok ağladım burda olmaktan nefret ediyorum.hiç sevmiyorum burayı.hiç bir şey türkiye dekinin yerini tutmuyor.lütfen benim için dua edinde bir an önce dönelim.

İnşallah bi an önce dönersin
Benim cenım neden hiç bişey istemiyooooo Bazen sırf pislik olsun diye bişeyler istiyorum eşimden Bende aşermek istiyorummmmmm

Son düzenleme:
Aaaaaa kızlar ben 11+4 olmuşum hatta ultrasona göre hesaplarsam 12+2 yim 8inde kontrolüm var inşallah cinsiyetide belli olur

Farklı farklı sitelerden çin takvimlerine baktım kız çıkanları hemen kapatıyorum erkek çıkarsa uzun uzun bakıyorum
Civilden geçen gün bişeyler aldım çok uygun özelliklede içeriye sepetlere koydukları şeyler alttan çıtçıtlı badi aldım kalın kadifeden 3tl daha önce normal bi mağazadan almıştım incecik 5tl vermiştim

erkekmi istiyorsunn illa insanın gönlünden bişi geçiyro işte

selam kızlar ya en erken cinsiyet ne zaman belli olur bilen varmı yada sizinkiler bellimi?
en erken 14.haftada belli oluyo oda bebişe kalmış ister gösterir ister göstermez
erkekmi istiyorsunn illa insanın gönlünden bişi geçiyro işte

Önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabi ama Allah içimi biliyo ya hep erkek olsun istiyorum Kötü bişeymi yapıyorum acaba Allaha dua ediyorum doktor kız derse isyan eder gibi davranmıyım diye Yapmam herhalde öyle bişey yoksa yaparmıyım

Bazen cevapla diyosun hiç bişey olmuyo tekrar cevapla diyincede iki kere çıkıyo Bu arada canım ben senin yazdığın mesajı ikili test yaptıran varmı diye okumuşum

Son düzenleme:
nejla_nemus
Listede adın var ama hiç bi bilgin yazmıyo Bilgilerini verirsen eğer tamamlarım
SAT-Yaş-Kilo-Yaşadığın şehir bide kalp atışlarını duydun mu??

ikili test yaptran arkadaşlardan öğrenenler var

o nasıl oluyo yani nerden belli oluyo ikili testte?

o nasıl oluyo yani nerden belli oluyo ikili testte?

Sanırım ikili testle alakası yok çünkü testi yaptırıp öğrenemeyenler var 12.hafta testler yapılıyo sonuçları almaya gittikleri zaman tekrar muayeneye girip öğrenmiş olabilirler Bazıları ikili testte kemik yapısına göre öğreniliyo diyo kağan kocatepenin yazısındada öyle bişeyin mümkün olmadığı yazıyo Sabretmekten başka çaremiz yok

yaaa ömrümü yedi bu takvim sülalede hiç kız yok eltimin ödü kopuyo kız olcak diyeee

slm.benimde 1 oğlum var şimdide 8 haftalık hamileyim.allahtan önce sağlık diliyorum tabi ama kızımda olsun çokk istiyorum.benimde çin takviminde erkek çıkıyor ama bennn kesinlikle inanmıyorum ona.çok saçma yaa mantık yokk.ama eskilerin söylediği bazı şeyler biderece inandırıcı geliyorr...inşlah ikimizde kız haberi alıp şu eltilerimizi çatlatırız...:)):)

nejla_nemus
Listede adın var ama hiç bi bilgin yazmıyo Bilgilerini verirsen eğer tamamlarım
SAT-Yaş-Kilo-Yaşadığın şehir bide kalp atışlarını duydun mu??

duygucum yaş 26,kilo 62.şuan türkmenistandayız ama doğuma kocaeliye gidiceğim inş.kalp atışlarını duydum canım.sattaa 20 aralık.doğum 3 ekim inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…