Bencede
Valla benimde carpintilarim var, cok cabuk yoruluyorum ama kafama göre dozumu istesem de yükseltemem cünkü burda o ilaclari recetesiz almak imkansiz. 6 mi 8 hafta da mi ne düzenli kan tahlili yapilmasi gerekiyomus..benimde gecti 8 hafta... Benim doz 150 l-thyroxin yeterli gelmiyo olabilir belkide.
offf kızlar ilk defa canım bişey istedi oda burda bulunmucak bişey.televizyon seyrederken adamın biri yiyordu bir tatlı çeşidi eşimi aradım o da dediki burda nasıl bulayım onu biz türkmenistandayız.çok ağladım burda olmaktan nefret ediyorum.hiç sevmiyorum burayı.hiç bir şey türkiye dekinin yerini tutmuyor.lütfen benim için dua edinde bir an önce dönelim.
Farklı farklı sitelerden çin takvimlerine baktım kız çıkanları hemen kapatıyorum erkek çıkarsa uzun uzun bakıyorum
Civilden geçen gün bişeyler aldım çok uygun özelliklede içeriye sepetlere koydukları şeyler alttan çıtçıtlı badi aldım kalın kadifeden 3tl daha önce normal bi mağazadan almıştım incecik 5tl vermiştim
en erken 14.haftada belli oluyo oda bebişe kalmış ister gösterir ister göstermezselam kızlar ya en erken cinsiyet ne zaman belli olur bilen varmı yada sizinkiler bellimi?
erkekmi istiyorsunn illa insanın gönlünden bişi geçiyro işte
selam kızlar ya en erken cinsiyet ne zaman belli olur bilen varmı yada sizinkiler bellimi?
İkili test yaptırın 3-4 kişi var sonuç alanların hepsi iyi çıktı Kötü çıkan yok Allaha şükürikili test yaptran arkadaşlardan öğrenenler var
İkili test yaptıran 3-4 kişi var sonuç alanların hepsi iyi çıktı Kötü çıkan yok Allaha şükürikili test yaptran arkadaşlardan öğrenenler var
en erken 14.haftada belli oluyo oda bebişe kalmış ister gösterir ister göstermez
oooo desene daha çooook bekliyecez
Önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabi ama Allah içimi biliyo ya hep erkek olsun istiyorum Kötü bişeymi yapıyorum acaba Allaha dua ediyorum doktor kız derse isyan eder gibi davranmıyım diye Yapmam herhalde öyle bişey yoksa yaparmıyım
ikili test yaptran arkadaşlardan öğrenenler var
İkili test yaptıran 3-4 kişi var sonuç alanların hepsi iyi çıktı Kötü çıkan yok Allaha şükür
sen yaptırmayı düşünüyomusun
o nasıl oluyo yani nerden belli oluyo ikili testte?
o nasıl oluyo yani nerden belli oluyo ikili testte?
yaaa ömrümü yedi bu takvim sülalede hiç kız yok eltimin ödü kopuyo kız olcak diyeee
nejla_nemus
Listede adın var ama hiç bi bilgin yazmıyo Bilgilerini verirsen eğer tamamlarım
SAT-Yaş-Kilo-Yaşadığın şehir bide kalp atışlarını duydun mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?