slm.benimde 1 oğlum var şimdide 8 haftalık hamileyim.allahtan önce sağlık diliyorum tabi ama kızımda olsun çokk istiyorum.benimde çin takviminde erkek çıkıyor ama bennn kesinlikle inanmıyorum ona.çok saçma yaa mantık yokk.ama eskilerin söylediği bazı şeyler biderece inandırıcı geliyorr...inşlah ikimizde kız haberi alıp şu eltilerimizi çatlatırız...:)):)
duygucum yaş 26,kilo 62.şuan türkmenistandayız ama doğuma kocaeliye gidiceğim inş.kalp atışlarını duydum canım.
Son adet tarihin kaç
duygucum yaş 26,kilo 62.şuan türkmenistandayız ama doğuma kocaeliye gidiceğim inş.kalp atışlarını duydum canım.sattaa 20 aralık.doğum 3 ekim inş.
yazdı canım elevitin yanında demir hapı da verdi.. demir değerim sınırın biraz altında çıkmıştı. benim de ikili testim normal çıktı çok şükür. İnşallah bir dahaki kontrolde bellii olur canım cinsiyeti, cinsiyet belli olduktan sonra birşeyler almaya başlayabiliriz.
ay evet ya zaten şimdiden birsürü hediye geldi ama ben daha bişey almadım.öğreneceğim günü bekliyorum.Buarada hep erkek duyuyorum bugün arkadaşımda öğrendi onunda erkek.....banada herkes erkek diyo ama hiç belli olmaz...2 kere rüyamda kız gördüm ama bilemiyorum tabi.benim için hiç farketmez ama çok merak ediyorum yaaaa
slm.benimde 1 oğlum var şimdide 8 haftalık hamileyim.allahtan önce sağlık diliyorum tabi ama kızımda olsun çokk istiyorum.benimde çin takviminde erkek çıkıyor ama bennn kesinlikle inanmıyorum ona.çok saçma yaa mantık yokk.ama eskilerin söylediği bazı şeyler biderece inandırıcı geliyorr...inşlah ikimizde kız haberi alıp şu eltilerimizi çatlatırız...:)):)
selam kızlar
ayy benim bulanmyaan midem varya 3 gündür coştu coştu her akşam bişi yersem annda çıkıyo. zaten yiyesimde yok yiyemiyorum.
ben düşündümde eleviti bırakım folbiola geçtikden bikaç gün sonra başladı bu şikayetler
bikaç gün daha geçsin doktora söylicem arayıp elevite geçmek istediğimi.
folbiol bitirdi beni
ay evet ya zaten şimdiden birsürü hediye geldi ama ben daha bişey almadım.öğreneceğim günü bekliyorum.Buarada hep erkek duyuyorum bugün arkadaşımda öğrendi onunda erkek.....banada herkes erkek diyo ama hiç belli olmaz...2 kere rüyamda kız gördüm ama bilemiyorum tabi.benim için hiç farketmez ama çok merak ediyorum yaaaa
bana kimse hediye getirmedibebeğin donu bile yok daha hiç bişey almadık cinsiyetinin belli olmasını bekliyoruz..
bana kimse hediye getirmedibebeğin donu bile yok daha hiç bişey almadık cinsiyetinin belli olmasını bekliyoruz..
ya annem teyzeleri ufak tefek şeyler aldılar yoksa benimde dğru düzgün bişeyi yok bende daha almadım zaten bekliyorum cinsiyetini
sen kaç haftalık hamilesin? ya ben elevite başladım ama kilo aldırıyo diye duydum gereksiz kiloda almak istemiyorum bi bilginiz varmıııı
sen kaç haftalık hamilesin? ya ben elevite başladım ama kilo aldırıyo diye duydum gereksiz kiloda almak istemiyorum bi bilginiz varmıııı
10+3 canım
ilk gittiğim doktor elevit verdi, hiç kilo falan yapmadı aksine hep iştahsızdım
10 gün önce başka bir doktora gittim elevit değil folbiol içeceksin sadece folik asit, elevite sonra geçicez dedi, ama diyorumya hiç iyi gelmedi bana bu folik asit
ben 1 aydır içiyorum eleviti kilom aynı değişmedi merak etme kilo almassın bebek için çok iyi içinde çok vitaminler var..
benimde aynı .herkez aman bişey alma diyip duruyor sanki çocuğama bişey olcağını ima ediyolar.birinin kafanı kırcam az kaldı .zaten hormonlarım tepede
9 nisanda gidicem ikili test içinbelki o zaman elevite geçirir
hofff bulantı , kusma çok kötü bişimiş sadece 3-4 gündür yaşamama rağmen
hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 2 kg vermiştim, şimdi iyice kilo veririm herhalde[/QUOT
ya bende bulantı fazla olmadıcok halsiz oluyorum ama bazen....1.5 kilo aldım...başta bulantın olmadıysa neden kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?