2011 Ekim Anneleri

Sendemi ekim annesi olucaksın ????

selam kızlar
ayy benim bulanmyaan midem varya 3 gündür coştu coştu her akşam bişi yersem annda çıkıyo. zaten yiyesimde yok yiyemiyorum.

ben düşündümde eleviti bırakım folbiola geçtikden bikaç gün sonra başladı bu şikayetler
bikaç gün daha geçsin doktora söylicem arayıp elevite geçmek istediğimi.
folbiol bitirdi beni

bende ikili test yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı 1mm kan sonuçlarınıda haftaya alıcam inş iyi haberler alırız ..

ayyyy ,çok mutlu oldum bu yazıya azım kulaklarımda şimdi

sen kaç haftalık hamilesin? ya ben elevite başladım ama kilo aldırıyo diye duydum gereksiz kiloda almak istemiyorum bi bilginiz varmıııı

sen kaç haftalık hamilesin? ya ben elevite başladım ama kilo aldırıyo diye duydum gereksiz kiloda almak istemiyorum bi bilginiz varmıııı

10+3 canım
ilk gittiğim doktor elevit verdi, hiç kilo falan yapmadı aksine hep iştahsızdım
10 gün önce başka bir doktora gittim elevit değil folbiol içeceksin sadece folik asit, elevite sonra geçicez dedi, ama diyorumya hiç iyi gelmedi bana bu folik asit

ben 1 aydır içiyorum eleviti kilom aynı değişmedi merak etme kilo almassın bebek için çok iyi içinde çok vitaminler var..

tabi doğru demiş bende 12. haftadan sonra başladım elevite.ama başta içtiğim zaman neden bilmiyorum ama içer içmez hafif mide bulantısı oluyo

9 nisanda gidicem ikili test içinbelki o zaman elevite geçirir
hofff bulantı , kusma çok kötü bişimiş sadece 3-4 gündür yaşamama rağmen
hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 2 kg vermiştim, şimdi iyice kilo veririm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…