2011 Ekim Anneleri

kızlar benide ekleyin bende yeniyim yaşım:20
kilom:61
yaşadığım şehir:istanbul
sat:25 aralık şu anda 11+5 günlük hamileyimm
bebişimin kalp atışını duyduk)

kızlar benide ekleyin bende yeniyim yaşım:20
kilom:61
yaşadığım şehir:istanbul
sat:25 aralık şu anda 11+5 günlük hamileyimm
bebişimin kalp atışını duyduk)

Hoşgeldin aramıza
SAT 25 aralık olupda11+5 nasıl oluyosun ultrasona göremi 11+5sin Sata göre 14+2 olman lazım

duygucum yaş 26,kilo 62.şuan türkmenistandayız ama doğuma kocaeliye gidiceğim inş.kalp atışlarını duydum canım.sattaa 20 aralık.doğum 3 ekim inş.

Nejlacımm 3 ekim sanırım dokturun söylediği doğum tarihi sat 27 aralık yazıyorum
Benimde 5 gün önden gidiyo 8 ocak sat ama ultrasona göre 3 ocak tekrar kontrole gitmeyi bekliyorum ordaki sonuca göre kendimdede değişiklik yapıcam eğer sendede olursa bildirirsin değiştiririm tekrar

kocaelinde akrabalarınmı var bende kocaelindeyim hangi hastahaneye gidicen?

canım benim asıl evim kocaeli körfezde.biz türkmenistana eşimin işinden dolayı geçici olarak geldik.benim herşeyim orda ailem evim.dönünce körfezdeki marmara hastanesine gitmeyi düşünüyorum nasipse eğer memnun kalırsam devam edrim bakalım ozamn nasıl olur.sen hangi hastaneye gidiyorsun?

tamm canım sen şimdilik öyle yazda türkiyeye gelince en doğrusunu yazarsın inş.burdaki doktorlara pek güvenmiyorum.doktora ben söylüyorum yapması gerekenleri yani düşün artık gerisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…