bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada duyabildiniz????
Sabah mutfağa girmemle wc ye gitmem bir oldu. Buzdolabı feci kokuyordu ya da bana öyle geldi. Kokusu gitsin istiyorum, akşam temizliycem ama koku gider mi bilmiyorum. Neyle silmek lazım? Pratik ve etkili bir yöntem biliyo musunuz??
Sabah mutfağa girmemle wc ye gitmem bir oldu. Buzdolabı feci kokuyordu ya da bana öyle geldi. Kokusu gitsin istiyorum, akşam temizliycem ama koku gider mi bilmiyorum. Neyle silmek lazım? Pratik ve etkili bir yöntem biliyo musunuz??
Günaydın hanımlar... Bende dün çok yoğundum, bugünde ay sonu aynı telaş devam... Yorgun hissediyorum bende, tatsız tussuz bebeğimi görmedim 10 gündür, kontrolüm yaklaştı ve her defasında aynı gerilimi yaşıyorum... Bir şey sorucam hiç düşük yapmamış olan arkadaşlar sizde aynı korkuyu yaşıyormusunuz? Aynı olmasada, yaşıyormusunuz?
Günaydın hanımlar... Bende dün çok yoğundum, bugünde ay sonu aynı telaş devam... Yorgun hissediyorum bende, tatsız tussuz bebeğimi görmedim 10 gündür, kontrolüm yaklaştı ve her defasında aynı gerilimi yaşıyorum... Bir şey sorucam hiç düşük yapmamış olan arkadaşlar sizde aynı korkuyu yaşıyormusunuz? Aynı olmasada, yaşıyormusunuz?
Canım sirkeyle silebilirsin. Bir de kokudan rahatsız oluyorsan 2 ya da 3 çay tabağına vanilya dök raflarına yerleştir çok güzel kokar. Ben balık pişirdikten sonra fırının içine vailya döküyorum, kokusunu alıyor.
günaydın canım iyiyim de iyi ol önce kendine psikolojik destek yapıcaksınbuzdolabı silmekte en etkili yöntem özellikle istenmeyen kokular için sirkeli su... çok etkili.. silme işini bitirip dolabı yerleştirdikten sonrada küçük bir kabın içine süt koy ağzı açık kalsın o da kalan kokuları çeker denemende fayda var
Günaydın kızlar.. Ben henüz nasıl olduğumu çözemedim:44: müthiş bi baş ağrısıyla uyumuştum akşam.. Ama sanırım hafiften devam ediyor şimdi...
Zeynep yazık sana.. Ama akşam biraz uğradım, yoktun buralarda.. mesaidendir o bitkinlik, geçer inş. Hafta sonu dinlenirsin bolca
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Günaydın arkadaşlar.
Aheste ben de senin gibiyim, kendimi çözemedim ama ağırlık iyi olmadığım yönünde. Yine midem kötü demek istemiyorum, normal oldu çünkü artık ama bugün daha bi tuhaf. Keyifsiz uyandım. İlerleyen saatlerde düzeliriz inşallah. Zeynep çok yorulmuşsun tatlım sen günlerdir mesai çekilir mi yahu. Hamilesin, pozitif ayrımcılık yapsalar ya sana. Dikkat et kendine. Neyse ki yarın cuma, az kaldı dayan.
Yeni gelen arkadaşlar... hepiniz hoşgeldiniz, hayırlı olsun süreciniz.
ende dün gece hissettimm bugün sabah hemenn doktoruu aradım dediki çok zayıf olduğun içinn 12. haftada normal dedi senin normallllllllll kilolu bayanlarda zor dördüncü aydan sonra anca didi arkadaşlarr zayıf ve benim gibi karnı çıkmayan arkadaşlarrrrrr hissedebilirr 12. haftasındaaaaaaa
en az 3 buçuk haftada canım ama 2 gebelikte bir sitede okumustun ben o haftada hissetmiştimArkadaşlar, birşey sorucam size,
Normalde hamileler kaçıncı haftadan itibaren bebeğin hareketlerini hissediyorlar??
ben demedimmi burayı erkekler basıcak diye biz topigin adını degiştirelim en iyisikızlar topikde bi kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti belli olmuş. hayırlı uğurlu olsun inşallah. yalnız kaç haftalıkken belli oldu biliyo musunuz?? bu arada hep erkek var galiba erkek sezonus anırım arkadaşım da hamile kayseride o... onun etrafındakiler de hep erkekmiş... tek kız o... bende kız hissediyorum bakalım ne olacak. sizinde tahminleriniz var mııııı???? ve cinsiyeti belli olanlar tahminleri doğru çıktı mı... ayni gerçekten anne hisseder mi?
canım daha küçük benim bildigim 4 aydan sonra galiba zaten sıkışmasada insan psikolojik bakımdan takıyo kafayısize çok merak ettiğim bi şeyi sorucam kızlar internette bulamadım böyle bir bilgi şimdi hani bazen masaya falan koyuyorum kafamı karnım sıkışıyor işyerimde evdede bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum yada en büyük alışkanlıklarımdan biri yüzüstü yatıyorum sizce bebek sıkışırmı içerde bi yerine bişey olurmu ?
canım bended oluyo dışarı çıkınca rahatlıyorumZeynepçim gazın varsa yapabilirbatmada yapıyor kendin kontrol et daha iyi bilirsin sen ne şekilde ağrı olduğunu birde kabızlığın varmı tuvalete ne zaman çıktın en son oda yapıyor, bağırsaklar dolu olunca keseye baskı yapıyor. Kanama yoksa korkma cnm. Yat dinlen biraz geçer..
Vahşetin ardındaki acı gerçek - Hürriyet Gündem
bu konuyu okuduktan sonra üst kat komşularımı bir dilekçeyle polise bildirimdemi bulunsam diye düşünmeye başladım çünkü yakında kadın adama birşeyler yapar gibi geliyor banainan çok üzüldüm o çocuga allahım insanlar evlat diye paralarını harcıyolar ellerindekilerin kıymetini bilseler nasılda kıydınız yavruya 1 buçuk senedir 3 çocuk kayıptı onlarıda dün gösterdiler haberlerde içim kan agladı anacıgı yavrularını gömülürlken aman allahım rabbim kimseye yaaştmasın işşallah
merhaba kizlar, umarim hepiniz iyisiniz...
benim mide bulantilarim hic gecmiycek galibadoktora dün söyledim... yine ilac yazamam dedi.
Napicam bilmiyorum, bitsin artik bu bulanti Allah'im nolur:26: Geceleri tursu krizlerim tutmay basladi bu arada iki üc gündür deli gibi tursu yiyorum.turşumu didin aynı kafandanız desene tuzlu şeyler ye ben kraker yiyorum peynirli geçiyo birde aklında olsun kivi ye bana iyi geldide deyim dedim
slm kızlar dr dan geliyorum bebişim 6.5 cm olmuş ense kalınlığıda 1.3 mm herşey yolunda görünüyo dedi haftaya test sonucunu alıcam hayırlısı artık bebişim bi keyfine düşkün ki kızlar sormayın bir elini atmış ensesine diğeri yanında dr yarım saat uğraştı hareket ettiricem diye :))) şimdiden böyleyse yandık diyorum...yerim ben onunu şirinligini maşşallag deyim bari erkekmi acaba :44::44::44:erkekler çok çabuk belli oluyoda
canım folbiol kilo yapıyo neden folik plas içmiyosunki :44::44::44:selam kızlar
ayy benim bulanmyaan midem varya 3 gündür coştu coştu her akşam bişi yersem annda çıkıyo. zaten yiyesimde yok yiyemiyorum.
ben düşündümde eleviti bırakım folbiola geçtikden bikaç gün sonra başladı bu şikayetler
bikaç gün daha geçsin doktora söylicem arayıp elevite geçmek istediğimi.
folbiol bitirdi beni
canım 2 buçuktan yukarıysa kötüymüş doktorum demişti allahım korusun bebişlerimizibende ikili test yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı 1mm kan sonuçlarınıda haftaya alıcam inş iyi haberler alırız ..
canım ben 2 tane kaybettim bir şeyde almadım geçen babası almış seviniyim diye ya buda giderse diye kendimi düşünmekten alamıyorumbana kimse hediye getirmedibebeğin donu bile yok daha hiç bişey almadık cinsiyetinin belli olmasını bekliyoruz.. okadar zorki 2 seferde yolun yarısına gelipte ellerin boş çıkması hastaneden
canım karbonatla sil hem kokuyu hemde bakterileri götürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?