2011 Ekim Anneleri

iki gündüür akşam dokuza kadar mesaiye kalmak zorunda kaldımmmmmm bugünde kalcamm çok bitkinim heralde anca pazartesii düzelirimmmmmmmm siz nasılsınızz bugün nasıl hissediyosunuzz kendiniziiiii
ben hurma yemeyide abartmışım artık ondanda midem bulanıyoooo off offfff tiksindimmm

Günaydın kızlar.. Ben henüz nasıl olduğumu çözemedim:44: müthiş bi baş ağrısıyla uyumuştum akşam.. Ama sanırım hafiften devam ediyor şimdi...

Zeynep yazık sana.. Ama akşam biraz uğradım, yoktun buralarda.. mesaidendir o bitkinlik, geçer inş. Hafta sonu dinlenirsin bolca

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Günaydın arkadaşlar.
Aheste ben de senin gibiyim, kendimi çözemedim ama ağırlık iyi olmadığım yönünde. Yine midem kötü demek istemiyorum, normal oldu çünkü artık ama bugün daha bi tuhaf. Keyifsiz uyandım. İlerleyen saatlerde düzeliriz inşallah. Zeynep çok yorulmuşsun tatlım sen günlerdir mesai çekilir mi yahu. Hamilesin, pozitif ayrımcılık yapsalar ya sana. Dikkat et kendine. Neyse ki yarın cuma, az kaldı dayan.
Yeni gelen arkadaşlar... hepiniz hoşgeldiniz, hayırlı olsun süreciniz.

Sabah mutfağa girmemle wc ye gitmem bir oldu. Buzdolabı feci kokuyordu ya da bana öyle geldi. Kokusu gitsin istiyorum, akşam temizliycem ama koku gider mi bilmiyorum. Neyle silmek lazım? Pratik ve etkili bir yöntem biliyo musunuz??

Sabah mutfağa girmemle wc ye gitmem bir oldu. Buzdolabı feci kokuyordu ya da bana öyle geldi. Kokusu gitsin istiyorum, akşam temizliycem ama koku gider mi bilmiyorum. Neyle silmek lazım? Pratik ve etkili bir yöntem biliyo musunuz??

Canım sirkeyle silebilirsin. Bir de kokudan rahatsız oluyorsan 2 ya da 3 çay tabağına vanilya dök raflarına yerleştir çok güzel kokar. Ben balık pişirdikten sonra fırının içine vailya döküyorum, kokusunu alıyor.

günaydın canım iyiyim de iyi ol önce kendine psikolojik destek yapıcaksın buzdolabı silmekte en etkili yöntem özellikle istenmeyen kokular için sirkeli su... çok etkili.. silme işini bitirip dolabı yerleştirdikten sonrada küçük bir kabın içine süt koy ağzı açık kalsın o da kalan kokuları çeker denemende fayda var

Günaydın hanımlar... Bende dün çok yoğundum, bugünde ay sonu aynı telaş devam... Yorgun hissediyorum bende, tatsız tussuz bebeğimi görmedim 10 gündür, kontrolüm yaklaştı ve her defasında aynı gerilimi yaşıyorum... Bir şey sorucam hiç düşük yapmamış olan arkadaşlar sizde aynı korkuyu yaşıyormusunuz? Aynı olmasada, yaşıyormusunuz?

hanzade ;uykusuzluktan gözlerim kıpkırmızı.gece çıklıkla uyandım iki kere .tüm apartman uyanmış.sabah kalktım sesim kısılmış.kolaymı yaşadıklarımız tıranva,ney beni rahatlatcak ,ümreye gidim dedim düşük tehlikesinden gidemedim.inan aynıyız.soruyolar bebek nasıl diye.bilmiyorum diyorum bil mi yo rummm

günaydın hanzadeciğim canım düşük yapmamışlara sormuşsun sanırım benim öyle bir korkum yok da sen kendini niye böyle sıkıntıya sokuyosun ki böyle acaba bişeymi oldu tereddütüyle hamileliğini yaşayamazsın biraz zamana bırak ve bebeğininde kendininde sağlığınızın gayet iyi olduğunu düşün..

bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada duyabildiniz????

7. haftanın içindeyken duymuştum ben. çokk güzeldii. çok özlüyorum o sesi

sağolun kızlar, çok iyi oldu bu bilgi. mutlaka yapmam lazım acilen hem de...

tatlım ben düşük yapmadım (allaha şükür) ama benzer korkuları bende yaşıyorum. ultrasonda bebeğimin hareketlerini kalp atışlarını duyunca bi ohhh çekiyorum. ama ertesi gün yine aynı korkular geliyo aklıma. göremiyor olmamız, hareketlerini hissedemiyo olmamız bize güvensizlik veriyor sanırım. az kaldı yaklaşık 1 ay sonra hareketlerini hissediyor olucaz inşallah, işte o zaman rahatlarız diye düşünüyorum...

benimde başım ağrıyooo heralde havalardan sonra o ağrı gözüme vuruyooooooo geçicek inşallah hafta sonudaa cumartesi misafirim varr pazardaaaaa baişkan yardımcısı olduğum köy derneğinin kahvaltısı var konuşmada hazırladımmmmmmmmm yoğunluk diz boyuu kendime tebrik koymak istiyorum yani pes

denizz bende çok keyifsizim canımmmmm benim çalıştığım müdürüm benim amcamın oğlu ama yinede bi ayrıcalığım olmuyo çünkü keyopdijikent programını bi tek ben biliyorum akşam iki kıza öğreticem yanımızda çalışan 10 günlük iş var onlar öğrensinn yapsınlar hem ben olmayıncada mecbur öğrenmek zorunda kalacaklardı zatenn
kendinizee iyi bakın ben çok yoğunumm

bende düşük paniği yoktaa ya kalbi durmuşsa diye hep korkuyorummmmmm her an aklımdaaa kalbi durduysa kürtajj olcaksamm naparımm diyee psikolojim bozulduuuuu aslındaaa acaba bebeklerin kalbi durunca bi belirti oluyomu kanama gibi meselaaa yada mide bulantısı devam ediyormuuuuu bunlar çok merak ediyorummmmmm

Günaydın hanzade.
Haftasonuna doğru aynı yorgunluk hepimizde oluyor sanırım. İki gün dinleniriz pazartesi yine bomba gibi geliriz inşallah tatlım.
Kontrol zamanın geliyormuş, ne mutlu sana. bizden daha sık aralıklarla görüyorsun yavrunu. Kıskansam mı acabaa :) Ne mutlu sana, sık sık buluşuyosunuz işte. Tadını çıkar. Bu dönemleri gerginliğe çevirip, mutluluk anlarını kaçırma. Bak ne güzel her şeyin iyi olacağına inanıyorsun. Öyle de olacak inşallah.
Korku dediğin şey az ya da çok hepimizde vardır. Bendeki adı endişe, ama korkudan ölmek değil. Onun sağlığı için elimden geleni yapıyorum, kendime de iyi bakıyorum, onu Allah'a emanet ediyorum.

halt etmiş o doktorun ben oglumu 3 buçuk ayda hissetmiştin ne biliyosala onlarda doktoruma dediydim ada bagırsak hareketleri demişti bende senmi taşıyosun benmi demiştim kızmıştım 2 hamilelikte anne anlarmış bebegin hareketlerini benim rahimimin üstü pıt pıt atıyodu eşime dediydim buda erkek baktırmamıza gerek yok demiştim hatta doktora oglum nasıl dedigimde iyi annesi demişti ben bunu söylerin buna inanırım rahimin üstü pıt pıt atıyosa erkektir bu hamileligimdede hissediyorum kızada razıyım ama işşallah erkek olurda 2 oglumun yerine koyar severim yavrumu
Arkadaşlar, birşey sorucam size,

Normalde hamileler kaçıncı haftadan itibaren bebeğin hareketlerini hissediyorlar??
en az 3 buçuk haftada canım ama 2 gebelikte bir sitede okumustun ben o haftada hissetmiştim
ben demedimmi burayı erkekler basıcak diye biz topigin adını degiştirelim en iyisi saglıcakla alalım kucagımıza işşallah yavrularımızı
canım daha küçük benim bildigim 4 aydan sonra galiba zaten sıkışmasada insan psikolojik bakımdan takıyo kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…