2011 Ekim Anneleri

bendede düşük tehlikesi geçmiş doktorum söyledi.ama kalp atışı yüreğimi oynatıyor.tecrübelerime dayanarak yaşadığımı söyleyim.bulantılarım devamediyordu ve gece mutlaka rüyamda görüyordum.birincisinde bulaşık deterjanı köpüğü gibi köpük kustum başımı çeviriyodum avucuma geliyodu.ikincisindede tüm belirtiler devamediyordu sadece rüyamda ikisindede kürtaj olmuştum.sabahınada oldumzaten.ama herkez için aynı olcak diye bişey yok.birinci bebek çok farklıydı ikinci daha farklı .BEBEKLERİMİZ ÖLMİYCEK ALLAHIN İZNİYLE

pasam 3405 dün naptın? gittiniz mi diş doktoruna? bugün nasılsın?

bebikim gittim apse olmuş dedi geri yolladı ilaçları verdi iç dedi apsesinin geçmesini bekliyorum eşim diyo ne şirin oldun sen öyle neyse ben çıkıcam canlarım kahvaltı yapayımda pşamın ilaçlarını içiim birazdan dönerim eger dönemezsem polisi arayın hemi

Sormasınlar diye kimseye söylemedim zeynep ben, anlıyorum seni. Ben çalıştığım için biraz daha iyiyim, evde olman dezavantaj, bide insanlarla uğraşıyorsun. Bazen dibe vuruyorum, sonra hadi bismillah diyorum bunlarda geçer hanzade sen neler gördün kızım diye kendi kendime teselli veriyorum. İnsana kimsenin faydası olmuyor zeynep, yine kendi kendine kalıyorsun çünkü en sonunda. Güçlü olacağız Allahın izniyle, rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

Amanın benim göbeğim üç gündür atıyor erkek mi kuzum o zaman.dünyaya yeni bir padişah doğurcam o zaman kızları olan kızına sahip çıksınnnn

rabbim büyük dağlara dert verirmiş.demekki bizi güçlü görmüş.her şeye gücümüz yeter allahın izniyle, ben devamlı tesbih çekiyorum.motive ediyor beni tavsiye ederim

Hoşgeldin denisscim... Ya hiç sorma benim keyifsizlik bulaşık makinem yüzünden di.. Çok şükür şimdi servis geldi.. inş bi sorun çıkmaz... dünkü stresimden başımın ağrısı..

Maşallah herkes burda:80:hoşgeldiniz kızlar...

günaydın kızlar ...herkesde bi buhranmı var ne..dün kontrole gittim bebişim tembelleşmiş ama yatıodu sırt üstü.. ilk defa denk geldik böle bi hıçkırık tuttmuştu yerim ben onu ya ne tatlıydı dah net değil ama kız gibi dedi doktor maşallah kızıma 70mm olmuş eee bu kadar erkeğin arasına bi kız lazım sanırım

Haklısın deniz iyi olur inşallah, gerçekten korkudan bebeğim oynuyormu kımıldıyormu ne yapıyor bakamıyorum, dr. iyi diyor ya tamam benim için o an her şey duruyor gerisini duymuyorum bile... Hani cinsiyet filan merak ediyor ya arkadaşlar haklı olarak ilk hamilelikleri heyecanları farklı, ben varya sadece iyi desin doktor başka bir şey istemiyorum.

ay ya.senin göbeğin atıyomuydu .benimkisinede kız desin ya.gözün aydın canım

Kızlar tedirgin olmayın o kadar... Bende düşük tehlikesi vardı, biraz daha iyymi galiba şimdi.. Bebişimiz rahmin ön tarafına yerleşmişti, şimdi içeriye doğru girmiş çok şükür.. Yerini yeni beğendi galiba

bol bol Kur'an okumak lazım aslında.. Allah ı zikretmenin manviyat üstünde çok büyük etkisi var...

Yaa topiğin ilk kız haberi geldi. Ay erkek haberlerinden dahamı çok sevindim ne :)) Hayırlı uğurlu olsun inşallah ama bu erken dönemde kız teşhisi koymakta ayrı bir maharet.

geçmiş olsun tatlım. normal antibiyotik mi verdi hamilelere özel bir ürün mü? apse inince çekecek miymiş?

Maşallh canım, Allah bağışlasın.. Ay bizde çok özledik.. Bir kaç güne ikili test için gidicez...

Önceki bebeklerimde hatim indirdim resmen, sonra kaybettim ama yinede dedim ki bunda birhayır vardır. Demekki çok sıkıntılı olucaktı mevbla böyle hayırlı gördü. Şimdi bir şeyyapmıyorum ve buna çok üzülüyorum. En kısa zamanda başlayacağım inşallah. Haklısın maneviyatımız biraz daha kuvvetli olsa daha az etkileneceğiz.

çektiğim tesbihleri söyliyim inanın sancımı alıyodu;ya kaadir,ya muktedir,ya metiin

ay çok komik bişey oldu durun size de anlatıyım

Ben rüyamda yine erkek bebek gördüm, ama nasıl güzel maşallah.. Yani öyle güzel duygu yok, kucağımda yeni yaşına girmiş galiba:) neyse ben gayet güzel rüya görüyodum ki, saaatin sesine uyandım ve çok kötü oldum tabi.. Zar zor uyuyum bari dedim rüya eder belki... Etti valla

Bu erkek evlat sevgisi çok işledi heralde bilinçaltıma....

ahh canım benim.. sen gönlünü ferah tutmaya bak, vardır Rabbimzin herşeyde bir hikmeti..
Annem hergün tembihliyor, yasin oku diye.. Ben daha elimi kolumu yeni kaldırıyorum.. Dün akşam başımın ağrısı tututnca, kalk bi abdest al namaz kıl geçer demişti.. GEçiyoda, bende mecal yoktu kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…