benimde başım ağrıyooo heralde havalardan sonra o ağrı gözüme vuruyooooooo geçicek inşallah hafta sonudaa cumartesi misafirim varr pazardaaaaa baişkan yardımcısı olduğum köy derneğinin kahvaltısı var konuşmada hazırladımmmmmmmmm yoğunluk diz boyuu kendime tebrik koymak istiyorum yani pes
denizz bende çok keyifsizim canımmmmm benim çalıştığım müdürüm benim amcamın oğlu ama yinede bi ayrıcalığım olmuyo çünkü keyopdijikent programını bi tek ben biliyorum akşam iki kıza öğreticem yanımızda çalışan 10 günlük iş var onlar öğrensinn yapsınlar hem ben olmayıncada mecbur öğrenmek zorunda kalacaklardı zatenn
kendinizee iyi bakın ben çok yoğunumm
bende düşük paniği yoktaa ya kalbi durmuşsa diye hep korkuyorummmmmm her an aklımdaaa kalbi durduysa kürtajj olcaksamm naparımm diyee psikolojim bozulduuuuu aslındaaa acaba bebeklerin kalbi durunca bi belirti oluyomu kanama gibi meselaaa yada mide bulantısı devam ediyormuuuuu bunlar çok merak ediyorummmmmm
pasam 3405 dün naptın? gittiniz mi diş doktoruna? bugün nasılsın?
hanzade ;uykusuzluktan gözlerim kıpkırmızı.gece çıklıkla uyandım iki kere .tüm apartman uyanmış.sabah kalktım sesim kısılmış.kolaymı yaşadıklarımız tıranva,ney beni rahatlatcak ,ümreye gidim dedim düşük tehlikesinden gidemedim.inan aynıyız.soruyolar bebek nasıl diye.bilmiyorum diyorum bil mi yo rummm
sormasınlar diye kimseye söylemedim zeynep ben, anlıyorum seni. Ben çalıştığım için biraz daha iyiyim, evde olman dezavantaj, bide insanlarla uğraşıyorsun. Bazen dibe vuruyorum, sonra hadi bismillah diyorum bunlarda geçer hanzade sen neler gördün kızım diye kendi kendime teselli veriyorum. Insana kimsenin faydası olmuyor zeynep, yine kendi kendine kalıyorsun çünkü en sonunda. Güçlü olacağız allahın izniyle, rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
Günaydın arkadaşlar.
Aheste ben de senin gibiyim, kendimi çözemedim ama ağırlık iyi olmadığım yönünde. Yine midem kötü demek istemiyorum, normal oldu çünkü artık ama bugün daha bi tuhaf. Keyifsiz uyandım. İlerleyen saatlerde düzeliriz inşallah. Zeynep çok yorulmuşsun tatlım sen günlerdir mesai çekilir mi yahu. Hamilesin, pozitif ayrımcılık yapsalar ya sana. Dikkat et kendine. Neyse ki yarın cuma, az kaldı dayan.
Yeni gelen arkadaşlar... hepiniz hoşgeldiniz, hayırlı olsun süreciniz.
Günaydın hanzade.
Haftasonuna doğru aynı yorgunluk hepimizde oluyor sanırım. İki gün dinleniriz pazartesi yine bomba gibi geliriz inşallah tatlım.
Kontrol zamanın geliyormuş, ne mutlu sana. bizden daha sık aralıklarla görüyorsun yavrunu. Kıskansam mı acabaa :) Ne mutlu sana, sık sık buluşuyosunuz işte. Tadını çıkar. Bu dönemleri gerginliğe çevirip, mutluluk anlarını kaçırma. Bak ne güzel her şeyin iyi olacağına inanıyorsun. Öyle de olacak inşallah.
Korku dediğin şey az ya da çok hepimizde vardır. Bendeki adı endişe, ama korkudan ölmek değil. Onun sağlığı için elimden geleni yapıyorum, kendime de iyi bakıyorum, onu Allah'a emanet ediyorum.
günaydın kızlar ...herkesde bi buhranmı var ne..dün kontrole gittim bebişim tembelleşmiş ama yatıodu sırt üstü.. Ilk defa denk geldik böle bi hıçkırık tuttmuştu yerim ben onu ya ne tatlıydı dah net değil ama kız gibi dedi doktorMaşallah kızıma 70mm olmuş Eee bu kadar erkeğin arasına bi kız lazım sanırım
günaydın kızlar ...herkesde bi buhranmı var ne..dün kontrole gittim bebişim tembelleşmiş ama yatıodu sırt üstü.. ilk defa denk geldik böle bi hıçkırık tuttmuştu yerim ben onu ya ne tatlıydı dah net değil ama kız gibi dedi doktormaşallah kızıma 70mm olmuş eee bu kadar erkeğin arasına bi kız lazım sanırım
bebikim gittim apse olmuş dedi geri yolladı ilaçları verdi iç dedi apsesinin geçmesini bekliyorum eşim diyo ne şirin oldun sen öyleneyse ben çıkıcam canlarım kahvaltı yapayımda pşamın ilaçlarını içiim birazdan dönerim eger dönemezsem polisi arayın hemi
günaydın kızlar ...herkesde bi buhranmı var ne..dün kontrole gittim bebişim tembelleşmiş ama yatıodu sırt üstü.. ilk defa denk geldik böle bi hıçkırık tuttmuştu yerim ben onu ya ne tatlıydı dah net değil ama kız gibi dedi doktormaşallah kızıma 70mm olmuş eee bu kadar erkeğin arasına bi kız lazım sanırım
Kızlar tedirgin olmayın o kadar... Bende düşük tehlikesi vardı, biraz daha iyymi galiba şimdi.. Bebişimiz rahmin ön tarafına yerleşmişti, şimdi içeriye doğru girmiş çok şükür.. Yerini yeni beğendi galiba
bol bol Kur'an okumak lazım aslında.. Allah ı zikretmenin manviyat üstünde çok büyük etkisi var...
[ı]kızlar tedirgin olmayın o kadar... Bende düşük tehlikesi vardı, biraz daha iyymi galiba şimdi.. Bebişimiz rahmin ön tarafına yerleşmişti, şimdi içeriye doğru girmiş çok şükür.. Yerini yeni beğendi galiba
Bol bol kur'an okumak lazım aslında.. Allah ı zikretmenin manviyat üstünde çok büyük etkisi var... [/ı]
zeynepcim eşin heyete bu gün mü girecekti ?
Önceki bebeklerimde hatim indirdim resmen, sonra kaybettim ama yinede dedim ki bunda birhayır vardır. Demekki çok sıkıntılı olucaktı mevbla böyle hayırlı gördü. Şimdi bir şeyyapmıyorum ve buna çok üzülüyorum. En kısa zamanda başlayacağım inşallah. Haklısın maneviyatımız biraz daha kuvvetli olsa daha az etkileneceğiz.[/QUOTE
İLKİNDE BABAM KURBAN HESİYODU BEBEK İÇİN BEN ADANADAYDIM CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEYE GİTTİM .BABAMLAR KESMİŞ BEN BİR SAAT SONRA BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.İKİNCİSİNDE EŞİM BEYŞEHİRDE KESTİRMİŞ YİNE AYNI GÜN BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.DEMEKKİ HAYIRLISI BUYMUŞ DİYORUM
Önceki bebeklerimde hatim indirdim resmen, sonra kaybettim ama yinede dedim ki bunda birhayır vardır. Demekki çok sıkıntılı olucaktı mevbla böyle hayırlı gördü. Şimdi bir şeyyapmıyorum ve buna çok üzülüyorum. En kısa zamanda başlayacağım inşallah. Haklısın maneviyatımız biraz daha kuvvetli olsa daha az etkileneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?