canım inanın herkez iyi dün dostu kötü gün dostu nerdeSormasınlar diye kimseye söylemedim zeynep ben, anlıyorum seni. Ben çalıştığım için biraz daha iyiyim, evde olman dezavantaj, bide insanlarla uğraşıyorsun. Bazen dibe vuruyorum, sonra hadi bismillah diyorum bunlarda geçer hanzade sen neler gördün kızım diye kendi kendime teselli veriyorum. İnsana kimsenin faydası olmuyor zeynep, yine kendi kendine kalıyorsun çünkü en sonunda. Güçlü olacağız Allahın izniyle, rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
Amanın benim göbeğim üç gündür atıyor erkek mi kuzum o zaman.dünyaya yeni bir padişah doğurcam o zaman kızları olan kızına sahip çıksınnnn
sende benim kafamdansın desene 1700 tane çekiyorum ben birde dersliyimderabbim büyük dağlara dert verirmiş.demekki bizi güçlü görmüş.her şeye gücümüz yeter allahın izniyle, ben devamlı tesbih çekiyorum.motive ediyor beni tavsiye ederim
allahım kucagına almayı nasip etsin kardeşim acısını göstermesin işşallahgünaydın kızlar ...herkesde bi buhranmı var ne..dün kontrole gittim bebişim tembelleşmiş ama yatıodu sırt üstü.. ilk defa denk geldik böle bi hıçkırık tuttmuştu yerim ben onu ya ne tatlıydı dah net değil ama kız gibi dedi doktormaşallah kızıma 70mm olmuş eee bu kadar erkeğin arasına bi kız lazım sanırım
inan dogru diyosun teyzemin kızı hergün bir yasin okumuş kızına şimdi 1 buçuk aylık pek dadlu adamın yiyesi var bir saçları var maşallah sübhanallah görseniz büyük adam sankiKızlar tedirgin olmayın o kadar... Bende düşük tehlikesi vardı, biraz daha iyymi galiba şimdi.. Bebişimiz rahmin ön tarafına yerleşmişti, şimdi içeriye doğru girmiş çok şükür.. Yerini yeni beğendi galiba
bol bol Kur'an okumak lazım aslında.. Allah ı zikretmenin manviyat üstünde çok büyük etkisi var...
geçmiş olsun tatlım. normal antibiyotik mi verdi hamilelere özel bir ürün mü? apse inince çekecek miymiş?
günaydın hanzadeciğim canım düşük yapmamışlara sormuşsun sanırım benim öyle bir korkum yok da sen kendini niye böyle sıkıntıya sokuyosun ki böyle acaba bişeymi oldu tereddütüyle hamileliğini yaşayamazsın biraz zamana bırak ve bebeğininde kendininde sağlığınızın gayet iyi olduğunu düşün..
Haklısın deniz iyi olur inşallah, gerçekten korkudan bebeğim oynuyormu kımıldıyormu ne yapıyor bakamıyorum, dr. iyi diyor ya tamam benim için o an her şey duruyor gerisini duymuyorum bile... Hani cinsiyet filan merak ediyor ya arkadaşlar haklı olarak ilk hamilelikleri heyecanları farklı, ben varya sadece iyi desin doktor başka bir şey istemiyorum.
günaydın kızlar ...herkesde bi buhranmı var ne..dün kontrole gittim bebişim tembelleşmiş ama yatıodu sırt üstü.. ilk defa denk geldik böle bi hıçkırık tuttmuştu yerim ben onu ya ne tatlıydı dah net değil ama kız gibi dedi doktormaşallah kızıma 70mm olmuş eee bu kadar erkeğin arasına bi kız lazım sanırım
tatlım ben düşük yapmadım (allaha şükür) ama benzer korkuları bende yaşıyorum. ultrasonda bebeğimin hareketlerini kalp atışlarını duyunca bi ohhh çekiyorum. ama ertesi gün yine aynı korkular geliyo aklıma. göremiyor olmamız, hareketlerini hissedemiyo olmamız bize güvensizlik veriyor sanırım. az kaldı yaklaşık 1 ay sonra hareketlerini hissediyor olucaz inşallah, işte o zaman rahatlarız diye düşünüyorum...
canım başın sag olsun hepinizin benim gibi 5 aylıkkenmi kaybettiniz bebeklerinizi bende rahim agzı açıklıgı var dikiş tutmazsa anne bir daha olamıcam malesef ben bile korkuyorum her levebaya gittigimde akıntım geldiginde aman allahım işşallah yoktur diyorum şimdide dikilicek rahimin ya tutmazsaÖnceki bebeklerimde hatim indirdim resmen, sonra kaybettim ama yinede dedim ki bunda birhayır vardır. Demekki çok sıkıntılı olucaktı mevbla böyle hayırlı gördü. Şimdi bir şeyyapmıyorum ve buna çok üzülüyorum. En kısa zamanda başlayacağım inşallah. Haklısın maneviyatımız biraz daha kuvvetli olsa daha az etkileneceğiz.[/QUOTE
İLKİNDE BABAM KURBAN HESİYODU BEBEK İÇİN BEN ADANADAYDIM CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEYE GİTTİM .BABAMLAR KESMİŞ BEN BİR SAAT SONRA BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.İKİNCİSİNDE EŞİM BEYŞEHİRDE KESTİRMİŞ YİNE AYNI GÜN BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.DEMEKKİ HAYIRLISI BUYMUŞ DİYORUM
ay çok komik bişey oldu durun size de anlatıyım
Ben rüyamda yine erkek bebek gördüm, ama nasıl güzel maşallah.. Yani öyle güzel duygu yok, kucağımda yeni yaşına girmiş galiba:) neyse ben gayet güzel rüya görüyodum ki, saaatin sesine uyandım ve çok kötü oldum tabi.. Zar zor uyuyum bari dedim rüya eder belki... Etti valla
Bu erkek evlat sevgisi çok işledi heralde bilinçaltıma....
Yaatopiğin ilk kız haberi geldi. Ay erkek haberlerinden dahamı çok sevindim ne :)) Hayırlı uğurlu olsun inşallah ama bu erken dönemde kız teşhisi koymakta ayrı bir maharet.
bende düşük paniği yoktaa ya kalbi durmuşsa diye hep korkuyorummmmmm her an aklımdaaa kalbi durduysa kürtajj olcaksamm naparımm diyee psikolojim bozulduuuuu aslındaaa acaba bebeklerin kalbi durunca bi belirti oluyomu kanama gibi meselaaa yada mide bulantısı devam ediyormuuuuu bunlar çok merak ediyorummmmmm
rabbim büyük dağlara dert verirmiş.demekki bizi güçlü görmüş.her şeye gücümüz yeter allahın izniyle, ben devamlı tesbih çekiyorum.motive ediyor beni tavsiye ederim
bendede düşük tehlikesi geçmiş doktorum söyledi.ama kalp atışı yüreğimi oynatıyor.tecrübelerime dayanarak yaşadığımı söyleyim.bulantılarım devamediyordu ve gece mutlaka rüyamda görüyordum.birincisinde bulaşık deterjanı köpüğü gibi köpük kustum başımı çeviriyodum avucuma geliyodu.ikincisindede tüm belirtiler devamediyordu sadece rüyamda ikisindede kürtaj olmuştum.sabahınada oldumzaten.ama herkez için aynı olcak diye bişey yok.birinci bebek çok farklıydı ikinci daha farklı .BEBEKLERİMİZ ÖLMİYCEK ALLAHIN İZNİYLE
ahh canım benim.. sen gönlünü ferah tutmaya bak, vardır Rabbimzin herşeyde bir hikmeti..
Annem hergün tembihliyor, yasin oku diye.. Ben daha elimi kolumu yeni kaldırıyorum.. Dün akşam başımın ağrısı tututnca, kalk bi abdest al namaz kıl geçer demişti.. GEçiyoda, bende mecal yoktu kalkacak
teşekkür ederim canım özlenmezmi kaç gündür kötüydüm sanki görünce içime bi enerji huzur doldu cin gibiyim bugünMaşallh canım, Allah bağışlasın.. Ay bizde çok özledik.. Bir kaç güne ikili test için gidicez...
ay çok komik bişey oldu durun size de anlatıyım
Ben rüyamda yine erkek bebek gördüm, ama nasıl güzel maşallah.. Yani öyle güzel duygu yok, kucağımda yeni yaşına girmiş galiba:) neyse ben gayet güzel rüya görüyodum ki, saaatin sesine uyandım ve çok kötü oldum tabi.. Zar zor uyuyum bari dedim rüya eder belki... Etti valla
Bu erkek evlat sevgisi çok işledi heralde bilinçaltıma....
allah gönlüne göre versin inşallah ahesteciğim benim kız sevgim gibiymiş senin erkek sevgin bende rüyamda yeni doğmuş bir kız bebek görmüştüm hamile kalmadan önce nasıl saçaları vardı kapkara o güzel yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor bundada vardır bir hayır...
allah gönlüne göre versin inşallah ahesteciğim benim kız sevgim gibiymiş senin erkek sevgin bende rüyamda yeni doğmuş bir kız bebek görmüştüm hamile kalmadan önce nasıl saçaları vardı kapkara o güzel yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor bundada vardır bir hayır...
teşekkür ederim canım özlenmezmi kaç gündür kötüydüm sanki görünce içime bi enerji huzur doldu cin gibiyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?