2011 Ekim Anneleri

canım inanın herkez iyi dün dostu kötü gün dostu nerde ama iyi oldu dostumu düşmanını biliyo insan inanın yavrumda hep yattım kimseler kapımı açmadı bebegim öldügünde geldiler baş saglıgına geç kalmışsınız dedim kovdum hepsini o sinirden
Amanın benim göbeğim üç gündür atıyor erkek mi kuzum o zaman.dünyaya yeni bir padişah doğurcam o zaman kızları olan kızına sahip çıksınnnn
olur olur vallahi bende öyle olmuştu vallahi millete deigimde dalga geçiyolardı benle erkegim oldugunuda duyunca mors tabe
rabbim büyük dağlara dert verirmiş.demekki bizi güçlü görmüş.her şeye gücümüz yeter allahın izniyle, ben devamlı tesbih çekiyorum.motive ediyor beni tavsiye ederim
sende benim kafamdansın desene 1700 tane çekiyorum ben birde dersliyimde
allahım kucagına almayı nasip etsin kardeşim acısını göstermesin işşallah evlat acısı çok zor çünkü rabbim evladıyla kimseyi imtian etmesin
inan dogru diyosun teyzemin kızı hergün bir yasin okumuş kızına şimdi 1 buçuk aylık pek dadlu adamın yiyesi var bir saçları var maşallah sübhanallah görseniz büyük adam sanki
geçmiş olsun tatlım. normal antibiyotik mi verdi hamilelere özel bir ürün mü? apse inince çekecek miymiş?

amoklovin verdi bebekim 1000 mg
iç dedi inmezse gel dünde dişim gemne agrıdı başladım evde dört dönmeye inanın dua okuyunca agrısı geçtirabbim beterinden korsun işşallah

Leynacım hep dr. hiç bir sorun yokken kalp atışı yokhaberini aldığım için engel olamıyorum canım kendime, hani bir belirti bir kanama olmuyor, hep kontolde çıkıyor. O yüzdne böyleyim, zaten yaşayamıyorum heyecanımı ya giderse diye.....

doktor iyi dedikten sonra monitöre dön bak bak bak bak ne var orda. hayran hayran izle bebeğini, görmenin tadını çıkar canım yaa inan o zaman iyi olacağına inancın artacaktır. bağınız güçlenecektir diye düşünüyorum. inşallah her şey yolunda gidecek ve çok güzel bir bebeğin olacak.

ahh ne güzel ilk kızımız mı geliyooor :) bi leyna, bi ben kaldık kız haberi vermeyen, maşallah herkes erkek getiriyor :)
topik bugün biraz buhranlı ama sen bize bakma. hormonlar sapıtık, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. kızını düşün sen şimdii :) maşallah canım Allah onu size bağışlasın

İnşallah canım inşallah...

herkeze gunaydın bıraz once doktordan geldım bebısım gayet ıyı boyu 29,2 mm olmus cok hareketlırdı durmadan hareket edıyo cok yaramaz olcak sanırım benım bebısım ordanda saglık ocagına ugradım hamıle bayanların kendını saglık ocaklarını kayıt ettırmelerı gerekıyomus 20 haftalık olunca tetonoz asısı vuruyolarmıs arada kontrole cagırıp sızın ve bebıgın gelısımını takıp edıyolarmıs

allah gönlüne göre versin inşallah ahesteciğim benim kız sevgim gibiymiş senin erkek sevgin bende rüyamda yeni doğmuş bir kız bebek görmüştüm hamile kalmadan önce nasıl saçaları vardı kapkara o güzel yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor bundada vardır bir hayır...

QUOTE=zeyneb1982;18445279]ay ya.senin göbeğin atıyomuydu .benimkisinede kız desin ya.gözün aydın canım[/QUOTE]

Yaa topiğin ilk kız haberi geldi. Ay erkek haberlerinden dahamı çok sevindim ne :)) Hayırlı uğurlu olsun inşallah ama bu erken dönemde kız teşhisi koymakta ayrı bir maharet.

teşekkür ederim zeynep1982 hanzadee darısı başınıza inşallah ama göbeğim atmıo çevremdeki herkes kız olsun die dua edio bende hep kız istersdim.. kız erkek farketmez zaten sağlıklı olsun bizim olsun
bizimki sere serpe yatmıştı cinsel organının olduğu yer boş görünüyo dedi doktor yüzde yüz değil ama yüksek ihtimal bakıcaz görücez ileriki aylarda

Hayır canım bir belirti olmuyor bende sadece dr gittiğimde öğreniyorum, ne ağrı ne sızı nede kanama o yüzden korkuyorum zaten.

deniss şekerim daha biz varız haber vermeyen dur hele.. içimize erkek doğuyor o kadar ama temennimiz sağlıklı olsun yönünde tabi

günaydın sitenin en güzel anneleri :))) bu sabah herkes pek bi keyifsiz sanki hadi toparlanın bakiyim bi kendinize gelin kötü düşünceleri atın kafanızdan hersey iyi gidiyo böyle devam edecek inşallah siz üzülmeyin ki benim bıdıklarımda üzülmesin dikkat edin kendinize öpüyorum hepinizi

ayy çok tırstım şu andaaaa bende sabahları köpük kusuyorummmmmmm yeşil su kustuktan sonra oluyodu sanada dimi köpük bi yarım saat sonra
kalbinin attığını duyana kadarr paniğimmmmmmm cuma gideyim bari zaten serum takılcaktıı ultrasonada gireyim hemen offfffff

canım oturdugun yerde kıl ben öyle yapıyorum hareketlerim benim kısıtlı iş filan yapmıyorum yemegim önüme geliyo annemde olmasa halim harap

Rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin canım.

Amin leynacım inş.. Allah hepimizin gönlüne göre versin, zaten rahme düşmeden bellidir ne olcağı da biz henüz bilmiyoruz Arada bazen bana malum oluyor rüyalarımda bazı şeyler, artık oğlumuz olursa eşim der sen erdin hatun diye

leynacım kız kardeşim kızını doğmadan önce rüyasında görmüş. şimdiki halinin aynısı diyor. bilmem anlatabildim miii :)

teşekkür ederim canım özlenmezmi kaç gündür kötüydüm sanki görünce içime bi enerji huzur doldu cin gibiyim bugün

Şimdi biz 12 haftaya girdik ya eşim tabi takib ediyor.. Akşam yatak döşek yatıyorum, o da anlatmaya başladı bebeğimiz şöyle böyle işte, ben fırladım tabi ay evet fln sohbete başladım.. Bakıyorum iyileştin bir anda, bütün nazın bana heralde diyo ne biliyim çok başka bi duyguymuş, Allah herkese hayırlısıyla nasib etsin....

napıyosunuz kızlar harkese bir karamasar düşünceler sarmış pozitif düşünün ALLAHın izniyle bişey olmucak..ben daha önce dış gebelik geçirdim bu gebeliğimde geçirme olasılığım çok yüksekti ama hiç olumsuz düşünmedim ve normal gebe kaldım..dış gebelikde düşükden beter tüpünü kaybedebilirsin..şimdide bu bebeği doğurucam ALLAHIN izniyle diyorum olumsuz düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…