ayy çok tırstım şu andaaaa bende sabahları köpük kusuyorummmmmmm yeşil su kustuktan sonra oluyodu sanada dimi köpük bi yarım saat sonra
kalbinin attığını duyana kadarr paniğimmmmmmm cuma gideyim bari zaten serum takılcaktıı ultrasonada gireyim hemen offfffff
Önceki bebeklerimde hatim indirdim resmen, sonra kaybettim ama yinede dedim ki bunda birhayır vardır. Demekki çok sıkıntılı olucaktı mevbla böyle hayırlı gördü. Şimdi bir şeyyapmıyorum ve buna çok üzülüyorum. En kısa zamanda başlayacağım inşallah. Haklısın maneviyatımız biraz daha kuvvetli olsa daha az etkileneceğiz.[/QUOTE
İLKİNDE BABAM KURBAN HESİYODU BEBEK İÇİN BEN ADANADAYDIM CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEYE GİTTİM .BABAMLAR KESMİŞ BEN BİR SAAT SONRA BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.İKİNCİSİNDE EŞİM BEYŞEHİRDE KESTİRMİŞ YİNE AYNI GÜN BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.DEMEKKİ HAYIRLISI BUYMUŞ DİYORUM
Aslında öyle zeynep ama biz beşeriz şaşıyoruz işe anlayamıyoruz, belki sonr abaşlarına kötü bir şey gelecekti dahada kahrolacaktık mevla erkenden yanına aldı, çok araştırdım hz ibrahimin yanında oynuyorlarmış o bakıyormuş bebeklerimizde ve ahirete gidince hepsi önümüze gelecekmiş canım :) buda güzel aslında dünyanın sonu yok, ama gönül burdada bir dünya meyvesi istiyor işte :) Bizim bütün süalle adak adadı nerdeyse bende adamıştım sağ salim doğarsa kurban kesicem diye, doğmadı. Kürtajdan sonra gittim yine kurban kestim. İnşallah bunların mükafatlaırnı alırız zeynep inşalahsağ salim doğururuz düşünyorum hz meryeme babasz evlat veren mevlamın gücü herşeye kadir. Ona inanıyorum, sığınıyorum, gel gör ki zaman aman sendeliyorum...
leynacım kız kardeşim kızını doğmadan önce rüyasında görmüş. şimdiki halinin aynısı diyor. bilmem anlatabildim miii :)
Aslında öyle zeynep ama biz beşeriz şaşıyoruz işe anlayamıyoruz, belki sonr abaşlarına kötü bir şey gelecekti dahada kahrolacaktık mevla erkenden yanına aldı, çok araştırdım hz ibrahimin yanında oynuyorlarmış o bakıyormuş bebeklerimizde ve ahirete gidince hepsi önümüze gelecekmiş canım :) buda güzel aslında dünyanın sonu yok, ama gönül burdada bir dünya meyvesi istiyor işte :) Bizim bütün süalle adak adadı nerdeyse bende adamıştım sağ salim doğarsa kurban kesicem diye, doğmadı. Kürtajdan sonra gittim yine kurban kestim. İnşallah bunların mükafatlaırnı alırız zeynep inşalahsağ salim doğururuz düşünyorum hz meryeme babasz evlat veren mevlamın gücü herşeye kadir. Ona inanıyorum, sığınıyorum, gel gör ki zaman aman sendeliyorum...
BEN ÇOK KÖTÜYDÜM.İNSANIN CİĞERLERİ YANAR MI RESMEN HİSSEDİYORUM.ANKSİYETE KIRİZLERİ FALAN GEÇİRİYORDUM .BİR GECE RÜYAMDA BU BEBEKLERİNİN MEZARLARI DEDİLER GİTTİM DOYASIYA DOKUNDUM,SANKİ YÜREĞİME SULAR SERPİLDİ.O GECEDEN SONRA ÇOK RAHATLADIM
İşte olay budurmaşallah hanzedem, tedbirini al tevekkül et.. Ne gelirse razı ol.. Bu hal üzere yaşarsan zaten Rabbinin kıymetlisi olursun, merhamet eli hep üzerinde olur..
merhaba kızlar.. nasılsınız..
ben izin aldım patroncuğumdan 3 gün. hafta sonu sınavlarım var. ve hiç çalışamamıştım... şimdi evdeyim... keyif yapıyorum aylardır ilk defa patates kızartması yaptım kendime... ohhhh...
aaa bu arada bugün diyetisyenime gittim. artık diyet yapıcam. çok aşırı kilo alıyorum yoksa... daha 3 aylık bile değilimamaaaaaa diyetime pazartesi başlıcam o yüsden bugün ne bulursam yiiiiiycem... yaşasın yaaa... ev gibisi evde olmak gibisi yokmuş...
birde bir arkadaş demişti düşcekmiş gibi korku oluyomu die.... aynen bendede oluyo... ben zaten zor buldum ya.... 2 senedir.. o yüzden daha tedirginim... 3 haftadır da görmedim... inallah duruyordur yerinde bebişim... ama benimde korkum düşük değil çünkü progestan kullanıyoruz ya o düşüğü engelliyo zaten... ama ya o manicik kalbiiiii.... allahım inşallah atıyodur yaaaaa..
bide geçenlerde eşim karnıma koydu kulağını duyamadıolmadı elini koydu göbüşün altında bişey bulmuş bak atıyo atıyo diye nasıl sevindi garibim...
kalp atışlarını duyduk :) hoşbuldukk 29,denizli
kızlar yazdıklarımızı okuyup telaşa kapılmayın, çevremizdekilere anlatamıyoruz çünkü sinir bozucu şeyler söylüyorlar, eğer sağlıkla devam edersek ve herkes öğrenirse çevremde kimseye bebeğimle ilgili bilgi vermeyeceğim ve bu konuda konuşmak istemediğimi söyleyeceğim alınan alınsın, buraya yazıyoruz ama kesinlikle sizi kötü etkilemek istemem, heleki korkumak hiç istemem,dayanamıyoruz işte, herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Lütfen etkilenmeyn bizden dolayı
Kızlar yazdıklarımızı okuyup telaşa kapılmayın, çevremizdekilere anlatamıyoruz çünkü sinir bozucu şeyler söylüyorlar, eğer sağlıkla devam edersek ve herkes öğrenirse çevremde kimseye bebeğimle ilgili bilgi vermeyeceğim ve bu konuda konuşmak istemediğimi söyleyeceğim alınan alınsın, buraya yazıyoruz ama kesinlikle sizi kötü etkilemek istemem, heleki korkumak hiç istemem,dayanamıyoruz işte, herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Lütfen etkilenmeyn bizden dolayı
Sendemi ekim annesi olucaksın ????
kesinlikle bende aynı düşünüyorum.herkezin durumu farklı bizim başımaza geldiyse bunlar %1 ihtimaller.gönlünüzü ferah tutun biz burda birbirimizden destek alıyoruz diye anlatıyoruz.çünkü çevremizdeki insanlar bizi anlamıyorlar.benim genetik bir sorunum çıktı oda kan pıhtılaşması.eminim sizler sağlıklısınızdır bizimle bir tutmayın kendinizi.ben heyecanla bebeklerinizin cinsiyetini bekliyorum
zeynepcim bendede çıkmıştı o problem iğne kullanıyorum ben sen ne zaman öğrendin kullanıomusun bişi
[ı]üzülme hanzade, burda paylaşmak için varızen iyisini yapıyorsun zaten ağzı olan konuşuyor..
Sabah iki dk komşumu gördüm, göbeğin belli oldu mu dedi, ben de mevcut vardı biraz ama çıkmadı heralde daha dedim.. Göbeğin üstüne hamile kaldıysan kalır artık o sonraya gitmez diyo.. Tövbe esf.. Yani şimdi gereksiz yere beni sıkıntıya niye sokuyon sen, bide ben biraz kilo verip hamile kalmayı istiyordum, ama bebişimiz bize süpriz yaptı.. öğrendiğimizde 6 haftalık olmuştu kuzum:82:[/ı]
Üzülme hanzade, burda paylaşmak için varızen iyisini yapıyorsun zaten ağzı olan konuşuyor..
Sabah iki dk komşumu gördüm, göbeğin belli oldu mu dedi, ben de mevcut vardı biraz ama çıkmadı heralde daha dedim.. Göbeğin üstüne hamile kaldıysan kalır artık o sonraya gitmez diyo.. Tövbe esf.. yani şimdi gereksiz yere beni sıkıntıya niye sokuyon sen, bide ben biraz kilo verip hamile kalmayı istiyordum, ama bebişimiz bize süpriz yaptı.. Öğrendiğimizde 6 haftalık olmuştu kuzum:82:
kesinlikle bende aynı düşünüyorum.herkezin durumu farklı bizim başımaza geldiyse bunlar %1 ihtimaller.gönlünüzü ferah tutun biz burda birbirimizden destek alıyoruz diye anlatıyoruz.çünkü çevremizdeki insanlar bizi anlamıyorlar.benim genetik bir sorunum çıktı oda kan pıhtılaşması.eminim sizler sağlıklısınızdır bizimle bir tutmayın kendinizi.ben heyecanla bebeklerinizin cinsiyetini bekliyorum
zeynepcim bendede çıkmıştı o problem iğne kullanıyorum ben sen ne zaman öğrendin kullanıomusun bişi
İKİNCİ BEBEKTEN SONRA MEMORİELE GİTTİM TESTLER VERDİLER 2 AY SÜRDÜ BİTMESİ ORDA ÇIKTI BU SORUN.2 AY HAMİLELİK YASSAKTI HÜCRELERİMİ YENİLEDİLER,TÜPLERİME BAKTILAR AMELİYAT GİBİ BİŞEYLE.VİTAMİN DEPOLADILAR.CORASPİRİN KULLANDIRDILAR.BEBEĞE İZİN VERDİĞİ AN HAMİLE KALDIM..HEMEN KANAM BAŞLADI CORASPİRİNİ KESTİLER CLEXSAN 400MG HERGÜN VURULUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?