2011 Ekim Anneleri

aman aman senin durumun farklı .sen safra kusuyosun benimkisi beyez avuç avuç oluyodu lütfen aklına getirme bunları.ikincisindede hiç bişey olmadı.aman bak çok üzülürüm morelini bozarsan

leynacım kız kardeşim kızını doğmadan önce rüyasında görmüş. şimdiki halinin aynısı diyor. bilmem anlatabildim miii :)

aynı ben gibi allahım hayırlara çıkarsın rüyamı herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular versin bize

Bende hamile olduğumu bilmiyorken daha erkek bebek görmüştüm rüyamda ama zaten hep benim oğlum olcak derdim :) ama nedense şimdi kız diye hissediyorum... hislerim, istediklerim hepsi birbirine karıştı ne diyelim Allah hayırlısını versin...

merhaba kızlar.. nasılsınız..
ben izin aldım patroncuğumdan 3 gün. hafta sonu sınavlarım var. ve hiç çalışamamıştım... şimdi evdeyim... keyif yapıyorum aylardır ilk defa patates kızartması yaptım kendime... ohhhh...

aaa bu arada bugün diyetisyenime gittim. artık diyet yapıcam. çok aşırı kilo alıyorum yoksa... daha 3 aylık bile değilim amaaaaaa diyetime pazartesi başlıcam o yüsden bugün ne bulursam yiiiiiycem... yaşasın yaaa... ev gibisi evde olmak gibisi yokmuş...

birde bir arkadaş demişti düşcekmiş gibi korku oluyomu die.... aynen bendede oluyo... ben zaten zor buldum ya.... 2 senedir.. o yüzden daha tedirginim... 3 haftadır da görmedim... inallah duruyordur yerinde bebişim... ama benimde korkum düşük değil çünkü progestan kullanıyoruz ya o düşüğü engelliyo zaten... ama ya o manicik kalbiiiii.... allahım inşallah atıyodur yaaaaa..

bide geçenlerde eşim karnıma koydu kulağını duyamadı olmadı elini koydu göbüşün altında bişey bulmuş bak atıyo atıyo diye nasıl sevindi garibim...

allahım kucagına almayı nasip etsin kardeşim acısını göstermesin işşallah evlat acısı çok zor çünkü rabbim evladıyla kimseyi imtian etmesin

amin paşam 3405 hepimiz inşallah 1.5 yıl önce bende kimyasal gebelik geçirdim 1.5 ay yaşadım o sevinci sonra düştü çok acı vericiydi zor topladım cesaretimi allahım korusun hhepimizinkinide o duyguları bir daha yaşatmasın

Ay ne güzel ya.. bende daha kilo almadım, bi kilo almıştım vermişim geri.. Ama bu kontolümde ne olur bilmem.. bi kaç gündür bi türlü doymuyorum çünkü

Kızlar yazdıklarımızı okuyup telaşa kapılmayın, çevremizdekilere anlatamıyoruz çünkü sinir bozucu şeyler söylüyorlar, eğer sağlıkla devam edersek ve herkes öğrenirse çevremde kimseye bebeğimle ilgili bilgi vermeyeceğim ve bu konuda konuşmak istemediğimi söyleyeceğim alınan alınsın, buraya yazıyoruz ama kesinlikle sizi kötü etkilemek istemem, heleki korkumak hiç istemem,dayanamıyoruz işte, herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Lütfen etkilenmeyn bizden dolayı

kesinlikle bende aynı düşünüyorum.herkezin durumu farklı bizim başımaza geldiyse bunlar %1 ihtimaller.gönlünüzü ferah tutun biz burda birbirimizden destek alıyoruz diye anlatıyoruz.çünkü çevremizdeki insanlar bizi anlamıyorlar.benim genetik bir sorunum çıktı oda kan pıhtılaşması.eminim sizler sağlıklısınızdır bizimle bir tutmayın kendinizi.ben heyecanla bebeklerinizin cinsiyetini bekliyorum

kızlar dün bi marekete gittik orda gezerken üzüm gördüm bir salkımı 12tl o kadar para veremem nasılda canım çekti neyse bir tane tadına bakıcakmış gibi baktım o zaman rahatladım..ay şu yaz meyveleri çıksın artık yaaaa...

Üzülme hanzade, burda paylaşmak için varızen iyisini yapıyorsun zaten ağzı olan konuşuyor..
Sabah iki dk komşumu gördüm, göbeğin belli oldu mu dedi, ben de mevcut vardı biraz ama çıkmadı heralde daha dedim.. Göbeğin üstüne hamile kaldıysan kalır artık o sonraya gitmez diyo.. Tövbe esf.. yani şimdi gereksiz yere beni sıkıntıya niye sokuyon sen, bide ben biraz kilo verip hamile kalmayı istiyordum, ama bebişimiz bize süpriz yaptı.. Öğrendiğimizde 6 haftalık olmuştu kuzum:82:

kıskanç kadın.o ne ya taş mı bu erimiycek, iki spor yaparsın geçer

# baharesk
# zeyneb1982
# hanzadee
# mariecurie
# zeamet
# usluem
# yagmurer
# mrdmysmn
# MiniEtek
# seyma4
# cakire
# leyna
canlarım size iyi muhabbetler ben çıkıyorum rabbime emanet olun işşallah

Canım genellemeleri sevmem aslında önyargı banaçok ters ama bazı konularda toplumumuzun bir kısmı ciddi anlamda cahil, empati yeteneğinden yoksun, karşısındakinin ne hissedeceğini umursamıyor. Kendisi rahat doğrumuş ya yazıp çiziyor kafasına göre ben artık tahammül edemiyorum. Bozuyorum işinize bakın sizemi doğurucamdiyorum. Niye böyel bir şey soryorsunuz ben size ölmüş babanızı soruyormuyum diyorum. Hak edene soruyorum ve bir daha cesaret edemiyorlar. Arkamdan konuşanlar istedikleirni söyleisn ciddi anlamda kaale almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…