2011 Ekim Anneleri

Bir sürü işim var ben takıldım kaldım kızlar, biraz çalışayım yoksa bende akşam 8 9 a kadar kalırım... Hemen başlayayım, erken gideyim eve duş alıp kuran okumak istiyorum bu akşam. Bu gece perşembe gecesi mübarek gece..

kıskanç kadın.o ne ya taş mı bu erimiycek, iki spor yaparsın geçer

Amann çok da tın yani ilk duyunca insan bi kötü oluyoı ama boşverin, herşey irade ve karakter meselesi..... Takmayın sizde, gerekeni üslubuna uygun şekilde gereketiği zaman söyleyin. Ekmeğimiz aşımız onlardan mı geliyor yani(bizde öyle derler)Nezaketinizle dövün:82:

Güle güle hanzade ben de birazdan çıkcam.. iyi bak size, bide bize de dua et.. Bende size edderim:80:

Hanzade ben de yazdıklarına katılıyorum ayrıca birşey eklemek istiyorum. Hamileliğimi şimdiye dek bir kaç yakınımızla paylaştım, ikili teste girdiğimi falan söyledim. İkili testle ve diğer ilerde olacak testlerle ilgili o kadar kötü yaşanmış olaylar anlatmaya başladılar ki tam yarım saat sürdü. Bunu anlatanlar kötü niyetli beni sevmeyen insanlar değil yanlış anlaşılmasın ama böyle kötü hikayeleri anlatmayı insanlar seviyorlar. Bir arkadaşları varmış bebeğinde kromozom bozukluğu varmış fln fln.. Anlatığ moralinizi bozmayayım sizin de. Bence hamilelere böyle kötü hikayeler anlatılmamalı. Hani eskiler der ya hamilelere kötü şeyler anlatılmaz, hamileler üzülmez diye doğru bence.

Ahh canım ya, belki evet kötü niyet yok ama azcık densizlik var malum...
evet çok çok doğru, eşim haberleri bile izlemiyor benim yanımda

biz paylaşmak için burdayız arkadaşlar...illa bana olacak diye birşey yok hatta bilgi sahibi oluyoruz...adımlarımı daha sağlam atıyorum..
Varya çevrede kendini bilmez çok fazla maalesef insanın sinirlerini oynatıyorlar...banada kuaförüm dedikiiiii..ay ablaaa kilo almışsın daha başından.. Oysaki ben ilaç kullanarak hamile kaldım...dengesiz işte bir daha gitmeyeceğim ona..bende zayıftım kilo aldım hamile kalmam diye düşünüyordum...ama iyiki geldi bebişim...ben sonra veririm kilomu...

Aman canım kilo da neymiş, böyle güzel bi nimet vermiş bize mevlam.. Hayırlısıyla bebeklerimiz doğsun, sütten kesilsin ondan sonra verilir inş

Canım benim bir arkadaşım 26 yaşında hamile kaldı. Hamile kaldığında 34 beden giyiniyordu, bayaa zayıftı yani. 9 ayda 22 kilo aldı. Bebeği doğup 1 yaşına geldiğinde çoğunu vermişti. Ben hiç kafama takmıyorum. Sadece bebeğe faydalı şeyler yemeye çalışıyorum, neticede abur cuburların bebeğe bir faydası yok.

kesinlikle yeşimcim bu siteye girdiğimden beri içim daha bi ferah sanki bilmediğim bi çok şeyi öğrendim paylaştıkça insan rahatlıo ayrıca kilonun ne önemi var allah sağlıkla almak nasip etsin kucağımızada 30 kilo alsakta ne önemi var alınan verilir ..

Öyle tabi, ben hamileyim deyip önene geleni yersen öyle olur tabi.. İnş sağlıklı beslenince bişeycik olmaz. Az ama sık, ekmeğe ağırlık vermeden yemekte fayda var... Akşam yemeklerinde çorba olmalı mesela mutlaka.. Öyle insan doyduğunu anlıyor çünkü.. ZAten beslenme takvimine göre ara öüğünlerini ayarlıyorsun...

Neyse kızlar hoş beş güzel ama benim çıkmam lazım, çok oturdum.. Birazdan eşim gelicek, kalkıyım bişiler hazırlıyım.. Yarında inş abim burda olcak, annem bişiler gönderiyor bana.. Anneannem, babaannem, teyzem hepsi bişey yapmış:81: canımın çektiği ne varsa işte, onların elinden çıkınca başka oluyor... Belki bi kaç gün giremem, gelemezsem hepiniz kendinize iyi bakın.. Görüşmek üzere, Allah a emanet:80:

Kim bilir ne güzel şeyler yapmış yolluyorlardır şimdi sana.. Kolay gelsin şekerim, dikkat et kendine

tamam canım gördüm şimdiyazını ben konak hastahanesine gidiyorum izmitte oturuyorum..

selam kızlar...
bugün çoğunuzun morali hafif bozukmuş, ama bu çene faaliyetlerinin azalmasına neden olmamış çok şükür:)))
oku oku yeni bitirdim yaw:)
neyse umarım, günün ilerlemesi ile şimdi daha mutlu ve enerjiksiniz...biz de iyiyiz yani genelde:)
bebem kasıklarıma arada bir tekme mi atıyor ne yapıyorsa artık...biraz baskı hissediyorum...küçük insan büyüyor ya, yatağını yorganını genişletiyor ki ayağını ona göre uzatsın:))) annesi kurban olsun yaratana
hadi sizlerin de sesini duyalım da bebikler arkadaş olsunlar:))

tamam canım gördüm şimdiyazını ben konak hastahanesine gidiyorum izmitte oturuyorum..

tanıştığıma memnun oldum.bende konak hastanesine gitmek isterim ama orası biraz uzak kalıyo bana ama marmara hast. Memnun kalmazsam oraya giderim herhalde.hangi doktor seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…