kıskanç kadın.o ne ya taş mı bu erimiycek, iki spor yaparsın geçer
Bir sürü işim var ben takıldım kaldım kızlar, biraz çalışayım yoksa bende akşam 8 9 a kadar kalırım... Hemen başlayayım, erken gideyim eve duş alıp kuran okumak istiyorum bu akşam. Bu gece perşembe gecesi mübarek gece..
Canım genellemeleri sevmem aslında önyargı banaçok ters ama bazı konularda toplumumuzun bir kısmı ciddi anlamda cahil, empati yeteneğinden yoksun, karşısındakinin ne hissedeceğini umursamıyor. Kendisi rahat doğrumuş ya yazıp çiziyor kafasına göre ben artık tahammül edemiyorum. Bozuyorum işinize bakın sizemi doğurucamdiyorum. Niye böyel bir şey soryorsunuz ben size ölmüş babanızı soruyormuyum diyorum. Hak edene soruyorum ve bir daha cesaret edemiyorlar. Arkamdan konuşanlar istedikleirni söyleisn ciddi anlamda kaale almıyorum.
İKİNCİ BEBEKTEN SONRA MEMORİELE GİTTİM TESTLER VERDİLER 2 AY SÜRDÜ BİTMESİ ORDA ÇIKTI BU SORUN.2 AY HAMİLELİK YASSAKTI HÜCRELERİMİ YENİLEDİLER,TÜPLERİME BAKTILAR AMELİYAT GİBİ BİŞEYLE.VİTAMİN DEPOLADILAR.CORASPİRİN KULLANDIRDILAR.BEBEĞE İZİN VERDİĞİ AN HAMİLE KALDIM..HEMEN KANAM BAŞLADI CORASPİRİNİ KESTİLER CLEXSAN 400MG HERGÜN VURULUYORUM
bende 3 hafta önce lekelenme oldu die doktor trombofili istemişti ordan çıktı orttaya 2 haftadır ınnohep kullanıyorum günde bir ilk duyunca çok moralim bozulmuştu homozigot değil enazından heterozigot dedi ..şükretmek lazım sanırım
bende 3 hafta önce lekelenme oldu die doktor trombofili istemişti ordan çıktı orttaya 2 haftadır ınnohep kullanıyorum günde bir ilk duyunca çok moralim bozulmuştu homozigot değil enazından heterozigot dedi ..şükretmek lazım sanırım
CANIM BENİM HAMOZİGOT.ALIŞTIM İĞNELERE
Hanzade ben de yazdıklarına katılıyorum ayrıca birşey eklemek istiyorum. Hamileliğimi şimdiye dek bir kaç yakınımızla paylaştım, ikili teste girdiğimi falan söyledim. İkili testle ve diğer ilerde olacak testlerle ilgili o kadar kötü yaşanmış olaylar anlatmaya başladılar ki tam yarım saat sürdü. Bunu anlatanlar kötü niyetli beni sevmeyen insanlar değil yanlış anlaşılmasın ama böyle kötü hikayeleri anlatmayı insanlar seviyorlar. Bir arkadaşları varmış bebeğinde kromozom bozukluğu varmış fln fln.. Anlatığ moralinizi bozmayayım sizin de. Bence hamilelere böyle kötü hikayeler anlatılmamalı. Hani eskiler der ya hamilelere kötü şeyler anlatılmaz, hamileler üzülmez diye doğru bence.
[ı]üzülme hanzade, burda paylaşmak için varızen iyisini yapıyorsun zaten ağzı olan konuşuyor..
Sabah iki dk komşumu gördüm, göbeğin belli oldu mu dedi, ben de mevcut vardı biraz ama çıkmadı heralde daha dedim.. Göbeğin üstüne hamile kaldıysan kalır artık o sonraya gitmez diyo.. Tövbe esf.. Yani şimdi gereksiz yere beni sıkıntıya niye sokuyon sen, bide ben biraz kilo verip hamile kalmayı istiyordum, ama bebişimiz bize süpriz yaptı.. öğrendiğimizde 6 haftalık olmuştu kuzum:82:[/ı]
biz paylaşmak için burdayız arkadaşlar...illa bana olacak diye birşey yok hatta bilgi sahibi oluyoruz...adımlarımı daha sağlam atıyorum..
Varya çevrede kendini bilmez çok fazla maalesef insanın sinirlerini oynatıyorlar...banada kuaförüm dedikiiiii..ay ablaaa kilo almışsın daha başından.. Oysaki ben ilaç kullanarak hamile kaldım...dengesiz işte bir daha gitmeyeceğim ona..bende zayıftım kilo aldım hamile kalmam diye düşünüyordum...ama iyiki geldi bebişim...ben sonra veririm kilomu...
Canım benim bir arkadaşım 26 yaşında hamile kaldı. Hamile kaldığında 34 beden giyiniyordu, bayaa zayıftı yani. 9 ayda 22 kilo aldı. Bebeği doğup 1 yaşına geldiğinde çoğunu vermişti. Ben hiç kafama takmıyorum. Sadece bebeğe faydalı şeyler yemeye çalışıyorum, neticede abur cuburların bebeğe bir faydası yok.
Neyse kızlar hoş beş güzel ama benim çıkmam lazım, çok oturdum.. Birazdan eşim gelicek, kalkıyım bişiler hazırlıyım.. Yarında inş abim burda olcak, annem bişiler gönderiyor bana.. Anneannem, babaannem, teyzem hepsi bişey yapmış:81: canımın çektiği ne varsa işte, onların elinden çıkınca başka oluyor... Belki bi kaç gün giremem, gelemezsem hepiniz kendinize iyi bakın.. Görüşmek üzere, Allah a emanet:80:
canım benim asıl evim kocaeli körfezde.biz türkmenistana eşimin işinden dolayı geçici olarak geldik.benim herşeyim orda ailem evim.dönünce körfezdeki marmara hastanesine gitmeyi düşünüyorum nasipse eğer memnun kalırsam devam edrim bakalım ozamn nasıl olur.sen hangi hastaneye gidiyorsun?
tamm canım sen şimdilik öyle yazda türkiyeye gelince en doğrusunu yazarsın inş.burdaki doktorlara pek güvenmiyorum.doktora ben söylüyorum yapması gerekenleri yani düşün artık gerisini.
tamam canım gördüm şimdiyazını ben konak hastahanesine gidiyorum izmitte oturuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?