sıpagettinin kalınları var serçe parmağım gibi ben onla yapıyorum .mantar ,krema ,soya sosu koyuyorum üzerinede özel bir et tarifim var mütiş oluyor.ayrıntı yapmıyım canımız çekmesin
sen çevrimdışı oldun bacım napiim bende buraya yazdımaman allah korusun bizim bir tanıdığımızın evine girdiler evde bişey bulamayınca evdeki zeytinyağlarını halılara koltuklara dökmüşler yerlere işemişler pis insanlar
ne çekti ki canın?.... ve nihayet bende aşerdimartık anlıyorum kiii bende normal bir hamileyim akşamı iple çekiyorummmmmmmmmmm
kızlaarr bugün bizim eşimle nişan yıl dönümümüz. geçen yıl bugün nişanlandık.
eşim çok güzel bir çiçek göndermiş bana. çok mutlu oldum Eki Görüntüle 170443
ne çekti ki canın?
yeni evliyiz yani... allah mutluluğunuzu bozmasın... bebişimiz biraz erkenci
aslında pek söyleme taraftarı değilim ama sırf herkesin yapabileceği bir şey olduğu için söylüyorum : irmik helvası... hemen ablamı aradım akşama hazırlıycak eve gidince gömülürüm artık helvaya
Ayy ne güzel:)) Hatırlatıcı koymuş muydun, yoksa kendiliğinden mi? ikincisiyse çok daha güzel tabii:)
senin gibi güzel çiçekler göndermiş sana nice seneler geçirin canım yavrunuzla birlikte rabbim huzurunuzu hiç bozmasın...
aslında pek söyleme taraftarı değilim ama sırf herkesin yapabileceği bir şey olduğu için söylüyorum : irmik helvası... hemen ablamı aradım akşama hazırlıycak eve gidince gömülürüm artık helvaya
bak şimdi eminim çok güzeldir:) krema zaten kalori deposu...zaten güzel olan nerdeyse herşey de zaralıdır...ben mantarlı yapıyorum ya, protein ondan alıp, et ve demir ihtiyacını ondan karşılayacağım, domates de olacak, likopen kaynağı, taze soğan sarımsak zaten doğal antibiyotikler, zeytinyağı zaten sağlık deposu, az yeşil ve kırmızı bibier de kattım mı, alsana c vit. yani kısacası tek derdim, hem sağlıklı hem fazla kalorili değil... yoksa canım arkadaşım seninki zaten parmak ısırtır cinsten:)
harika o zaman canım benim:) Allah mutluluğunuzu daim etsin:)onun telefonuna hatırlatıcı hiç koymadım canım, doğal yollardan olması tercihim, yoksa hiç olmasın daha iyi. kısaca hatırlasın ya da surat asmama katlansınsabah inceden bir bugünün anlam ve önemi üzerine düşünmesini istedim o kadar. başka bişe söylemedim birkaç saat sonra çiçekçi ve çok güzel bir mektubu geldi
ahh canım benim bütün kadınlar çiçektir. hepimiz çok güzeliz, hele ki anne olunca çok daha güzel olucaz. hepimizin başta eşlerimizle, çocuklarımızla, ailemizle nice güzel seneleri olur inşallah. hepimize bol bol bol boll mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum.
ok ok haklısın da benim sorma maksadım acaba makarna mı istedi canın diye, çünkü ben de biraz çekinerek sormuştum, acaba canı çeken olur mu diye, sonra senin gibi düşünüp herkes yapabilir zaten deyip yazıverdim:)
tatlı aşeren için erkeğe hamile mi diyorlardı ne:))P
evlilik değil canım nişan yıldönümleri
Aslında bütün bunları aklımızda tutalım, cinsiyetler de belli olduktan sonra da kıyas yapıp, kocakarı hurafelerini ya devirelim ya da gerçeklik paylarını ölçelim..."ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi"burda bi abla söyledi biraz önce bilemiyorum artık
Aslında bütün bunları aklımızda tutalım, cinsiyetler de belli olduktan sonra da kıyas yapıp, kocakarı hurafelerini ya devirelim ya da gerçeklik paylarını ölçelim...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı....
çin takvimi...
şu kan yenileme, ikilemde bıraksa bile...
başka...hatırlarsanız söylersiniz:)
ben kızımda mesela hep turşu istemiştim, hurafeye göre de tuttu. bu hamileliğimde ise tatlı istiyor canım, her türlüsünü hem de, ağzım hop sulanıyor hemen:))) off yaa şimdi bile, yani düşünmesi bile yeter...bakalım ne olacak? kağan kocatepe diyor ki eşim kızıma hamileyken çok tatlı aşerdi diye:) yani tersi de olurmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?