2011 Ekim Anneleri

hoşgeldin shpirt :)
o baskı bizlerdede oluyor şimdi biz fazla bişey hissetmesekde içimizde büyük bir inşaat var gittikçe büyüyor içimiz..
aman büyüsünde yavrularımız rahat etsin yeterkihepmizin bebeğine...

yüksek ihtimalle şimdi içimizde kıpır kıpırlar ama malesef şimdi onları hissedebileceğimiz kadar güçlü kasları yok :) ama dolaylı olarak da olsa içimizdeki hareketlenmelerin sebebi onlar, bu bile çok hoş :) o büyüyor demekki yerine sığamıyor... maşallah onlara :) ben razıyım herşeyi çekmeye yeterki bebikim rahat olsun

size birşey söyleyeyim mi? hani şişmiş, kocaman, felan hissediyoruz ya...
daha durun , hele kendimizi bir 5- 6. aylara bir atalım, kasılma, kramp, şişmişlik nedir tam olarak hissederiz artık:)))))
Aslında hepsi çekilir de, asıl 7. ve 8. ayımız tam yaza denk geliyor ya,( Allah kolaylığını verir tabii de), geçen yaz gibi olursa biraz zorlanırız gibime geliyor
neyse o günler bir gelsin inşallah , onun da çaresi klima olur muhtemelen:)

Bende aynı şeyleri düşünüyorum. son 2 ay geçerim klimanın karşısına pöfür pöfür

herkeze merhaba nasılsınız hanımlar.. besıler nasıl gobusler buyuyomu cıktımı karınlar azcık.. sankı benım bu ara cıktı gıbı annem cıkmıs dıyo:)

selam canım hoşgeldin. topiğe genel bir moral bozukluğu hakim ama geçicek inşallah moraller düzelecek
ben ve bebeğim gayet iyiyiz. sabah mide bulantısı yaşadık ama şimdi geçti :89:
oo siz o kadar büyüdünüz demek debelenmeye başladınız artık :) ohh maşallah. ne mutludur şimdi içerde ordan oraya hayat onlara güzel valla, dert yok tasa yok hep iyi olsunlar da anneleri çeker, yeter ki iyi olsun miniklerimiz. eşime diyorum ki ufaklığın böbrekleri bu hafta idrar üretmeye, karaciğeri kan yapmaya başlayacakmış. yaa ama o daha çokk minik yapamaazz annesi yapsın onun yerine, oyy kıyamam diyorum da şimdiden şımartma kendi işini kendi yapsın diyor

Bende aynı şeyleri düşünüyorum. son 2 ay geçerim klimanın karşısına pöfür pöfür

kızım da temmuz da doğmuştu ve bende malesef sıcaklara bağlı olarak göbeğimde bir alerji başlamıştı, göbeğime t-shirt veya herhangi bir kumaş değse kaşınıyordu ve kabartı şeklindeydi
çatlağım felan yok çok şükür, zaten kızım doğdu, bu alerji ertesi gün iyileşip koybolmaya başladı...ilginç işte insan vücudu...birtek ondan korkuyorum, bu gebeliğimde bir daha yaşamam aynı şeyleri umarım

lafımın yarım kalmasını hiç sevmem şurdan tamamlayıveriyim barii; sonunda eve döndük bir baktık ki kapı açık anahtarda üstünde sallanıyo :))) o yüzden şimdi dönüp dönüp evi kontrol ediyorum şimdi bile gözüm arkada

maşallah bütün bebeklere:)
çekeriz tabii, annelik budur zaten, onlarla birlikte yaşamak,onlar için yaşamak:) babalar tabii öyle der, ama onlar da kıyamaz bakma sen:) hele bir doğsun, gözünün içi nasıl aşkla yanacak bebek için, yada bebekle ilgili mevzu açılınca:)) ay Allah isteyen herkese versin, tarifi mümkün olmayan bir duygu...
o kadar çok seversin ki onu, için acır, nefes dolamazsın yaa:)

bu akşam mantarlı makarna yapacağım...size bir sorum olacak: spaghetti ile mi yapayım yoksa burgu veya kelebek ile mi? tavsiyelerinize açığım:)

kıss nereye kayboldun, ben de bekliyodum seni :)
oluyo oluyo maalesef aklımız bir karış havada şimdi. benim de farklı değil canım. dönüp dönüp bakmak lazım Allah korusun hırsız girse çalacağını çalmayla kalmıyor, bi de öldürüyor adamları kesip biçiyor manyak çok artık.

bence burgu ya da kelebek, mantarların boyutuna yakın olursa daha güzel olur gibime geliyor
o zaman galiba ortak karar spaghettiden yana değil...hım ok, öyle yaparım o zaman, zaten kremalı yapmayacağım, hem ağır olur, hem de pek tadını sevmiyorum...akdeniz üsülü en güzeli:)

sen çevrimdışı oldun bacım napiim bende buraya yazdımaman allah korusun bizim bir tanıdığımızın evine girdiler evde bişey bulamayınca evdeki zeytinyağlarını halılara koltuklara dökmüşler yerlere işemişler pis insanlar

sıpagettinin kalınları var serçe parmağım gibi ben onla yapıyorum .mantar ,krema ,soya sosu koyuyorum üzerinede özel bir et tarifim var mütiş oluyor.ayrıntı yapmıyım canımız çekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…