mrhb ben ekim annelerindenim artık bende buradan bebişlerle ilgili konuşacaz umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz herkese bi avazda diyorum:)
Liste için bilgilerim; SAT 19 ocak, tahmini doğum tarihi 26 ekim, kalp atışlarını gördüm, yaşım 32, hamile kaldığım kilo 68, Adana'da yaşıyorum...
günaydınnnnnn
Geceleri uyanmaktan bende çok müzdaribim.Benim en başından beri var,eskiden hiç uyanmazdım.Şimdi tuvaletim geliyor 2 saatte bir...O geçiyor bu sefer kasıklarımda ağrımsı birşey uyandırıyor beni.Sonra bazen kabuslar görüp huzursuz uyuyorum falan(((
Hafta sonu bir fizibilite çalışması yapalım dedik eşimle..Beşik bakmaya gittik...Amanınnnn o fiyatlar ne öyle??? Ben oda takımı almayacağım.Sadece yandan çekmeceli büyük bir beşik ve birde ilk aylar için minik bir sepet alırım diyordum.Ama beşikler en az 500 TL,içinde yatağı yok! Uyku setleri 250 TL sepetler 400 TL (yatak ve uyku seti dahil)...Offf çok moralim bozuldu bir andaaaaaa...
Park yatak diye bişi yapmışlar.100-150 TL ama pek bi tipsiz geldi bana çadır gibi birşey...
Kızlar napcaz ya? :2:
mylife35
günaydıınn hatunnlarrrrr nasılsınızzzzzz bugünde çıkartmadım bir iki kezz midem azıma geldi ama çıkmadı safraa kusmadım çok şükürr bu kabustaa bitecekk innşallahhhhhh kısslarrrrr
çok önemli bir konuya değindin... doğum yapmayı düşündüğünüz hastanenin yeni doğan bakım ünitesi olmasına dikkat edin, ki bu çok nadir hastanelerde var... bilginize...
çok önemli bir konuya değindin... doğum yapmayı düşündüğünüz hastanenin yeni doğan bakım ünitesi olmasına dikkat edin, ki bu çok nadir hastanelerde var... bilginize...
Günaydınn herkese, nasılsınız güzel anneler.
Şikayetler aynı sanırım 9 haftam miğde açısından çok iyi geçti. Sevinmiştim bitti diye ama taki düne kadar. Dahada şiddetlendi ne uyku , ne yemek hiç bir şey kalmadı. Sabırla 3. ayımın dolmasını bekliyorum ve 4 ay sürebilir diyenleri dinlemiyorum
KARTOPU344
ahesteee
zeynepkaygin
denisss_ruj
usluem
endleeslove
cakire
mylife35
zeyneb1982
eyt
herkeze günaydın arkadaşlar benim dün mercimek tanesi kadar kanamam oldu rahim açıklıgım var bilen biliyo sanki rahimin açılıp açılıp kapanıyo ondan korkuyorum devamlı yatıyorum bir sag saglim dikişi attırabilseydim rabbimin izniyle
BU ARADA HURMA SAKIN YEMEYİN SAKIN DOGUM SANCISI YAPIYOMUŞ HABERİNİZ OLSUN BEN DEDİM YİYEYİM AMA HEM DOKTOR HEM ARKADAŞIM DEDİ SENİN ZATEN RAHİM AÇIKLIGI SORUNUN VAR SAKIN YEME DENİLDİ BAN BİLGİMİ PAYLAŞIYIM DEDİMNEYSE BEN KAÇIYORUM YATMAM GEREK AKLIMA GELDİ YAZIYIM DEDİM
KARTOPU344
ahesteee
zeynepkaygin
denisss_ruj
usluem
endleeslove
cakire
mylife35
zeyneb1982
eyt
herkeze günaydın arkadaşlar benim dün mercimek tanesi kadar kanamam oldu rahim açıklıgım var bilen biliyo sanki rahimin açılıp açılıp kapanıyo ondan korkuyorum devamlı yatıyorum bir sag saglim dikişi attırabilseydim rabbimin izniyle
BU ARADA HURMA SAKIN YEMEYİN SAKIN DOGUM SANCISI YAPIYOMUŞ HABERİNİZ OLSUN BEN DEDİM YİYEYİM AMA HEM DOKTOR HEM ARKADAŞIM DEDİ SENİN ZATEN RAHİM AÇIKLIGI SORUNUN VAR SAKIN YEME DENİLDİ BAN BİLGİMİ PAYLAŞIYIM DEDİMNEYSE BEN KAÇIYORUM YATMAM GEREK AKLIMA GELDİ YAZIYIM DEDİM
tünaydın kızlar nasılsınız..ben hala doğum yapacağım doktoruma karar veremedim şuan gittiğim doktor erkek çok memenunum ama normal doğum yaparsam eşim istemez...başka bayan iyi bir doktor bulamamdım bakalım...siz karar verdinizmi doğum yapıcağınız doktora?
tünaydın kızlar nasılsınız..ben hala doğum yapacağım doktoruma karar veremedim şuan gittiğim doktor erkek çok memenunum ama normal doğum yaparsam eşim istemez...başka bayan iyi bir doktor bulamamdım bakalım...siz karar verdinizmi doğum yapıcağınız doktora?
KARTOPU344
ahesteee
zeynepkaygin
denisss_ruj
usluem
endleeslove
cakire
mylife35
zeyneb1982
eyt
Benim doktorum da erkek ve 3. doktorum önceki iki doktor bayandı ve ilk hamileliğim olmasına rağmen 40 tane doğurmuşum gibi muamele gördüm ilgisizlerdi. :)) Ama şimdiki doktorum 60 yaşlarında tonton bir amca çok memnunum çok ilgili alakalı, en azından bir mucize yaşadığımın farkında ve ona göre yaklaşıyor. Fakat normal doğum olursa ve sancılar gece tutarsa hastanede nöbetçi kim varsa ebeyle beraber o giriyor doğuma. Genelde doktorlar gelmiyor kişiye özel ama telefonla gerekli bilgileri veriyorlar nöbetçi doktora. Bende konuşacağım bu konuda doktorumla. İnsan tüm kontrollerini yapan doktora emanet etmek istiyor kendini ve bebeğini.
günaydınnnnnn
Geceleri uyanmaktan bende çok müzdaribim.Benim en başından beri var,eskiden hiç uyanmazdım.Şimdi tuvaletim geliyor 2 saatte bir...O geçiyor bu sefer kasıklarımda ağrımsı birşey uyandırıyor beni.Sonra bazen kabuslar görüp huzursuz uyuyorum falan(((
Hafta sonu bir fizibilite çalışması yapalım dedik eşimle..Beşik bakmaya gittik...Amanınnnn o fiyatlar ne öyle??? Ben oda takımı almayacağım.Sadece yandan çekmeceli büyük bir beşik ve birde ilk aylar için minik bir sepet alırım diyordum.Ama beşikler en az 500 TL,içinde yatağı yok! Uyku setleri 250 TL sepetler 400 TL (yatak ve uyku seti dahil)...Offf çok moralim bozuldu bir andaaaaaa...
Park yatak diye bişi yapmışlar.100-150 TL ama pek bi tipsiz geldi bana çadır gibi birşey...
Kızlar napcaz ya? :2:
ben kararımı verdim ve özellikle erkek doktor istedim. genelde erkek doktorlar daha iyi oluyor. bence sende iyi bir doktor bulmuşken sırf erkek diye şimdi doktor değiştirme ve eşine bunu kabullendirmeye çalış... sonuçta bu onların mesleği hergün yüzlerce kadın görüyorlar onlara iş gibi bakıyorlar, bence farkı şekilde düşünmek çok yanlış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?