2011 Ekim Anneleri

kocaman olmuşsunuz yahu geç gelmişsin hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun

yatak odası almicam ben kısmet olursa ilerleyen aylarda yaparım güzel bişeyler. ama şimdi yer kaplayacak durup dururken, çok kullanmiycaz da. eskimesin tek yatak da bakmadık henüz ama o park yatak dediğini biliyorum, güzel değil ama kullanışlıysa, rahatsa, bi de ekonomikse iyiymiş.

günaydın tatlım. ben iyiyim, bulantım geçti benim. darısı sana ve bitmesini bekleyen herkese inşallah.

çok önemli bir konuya değindin... doğum yapmayı düşündüğünüz hastanenin yeni doğan bakım ünitesi olmasına dikkat edin, ki bu çok nadir hastanelerde var... bilginize...

evet benim de doktorumla ilk görüşmemdeki sorum bu olmuştu. yeni doğan yoğun bakımınız var mı dedim. var deyince rahatladım ve oraya gitmeye devam ettim.
Kullanma mecburiyetimiz olmaz inşallah ama ihmal etmeyin, sorun mutlaka arkadaşlar.

Günaydınn herkese, nasılsınız güzel anneler.

Şikayetler aynı sanırım 9 haftam miğde açısından çok iyi geçti. Sevinmiştim bitti diye ama taki düne kadar. Dahada şiddetlendi ne uyku , ne yemek hiç bir şey kalmadı. Sabırla 3. ayımın dolmasını bekliyorum ve 4 ay sürebilir diyenleri dinlemiyorum

çok önemli bir konuya değindin... doğum yapmayı düşündüğünüz hastanenin yeni doğan bakım ünitesi olmasına dikkat edin, ki bu çok nadir hastanelerde var... bilginize...

haberde buyukcekmece kolan hastanesıde gecıyo ben oraya gıdıyorum ve yenı dogan yogun bakım unıtesı var ıcınde bu hafta gıdıcem kontorle tekrar bı sorucam doktoruma :78:

Ben de bitmeyecek sanıyordum, 9 ay öyle geçecek diye düşünüyordum ama birdenbire bitti gitti eyt cim senin de öyle olacaktır belki. 4 ay diyenleri dinleme bence de iyisini yapiyosun. az kalmış bak biter bir iki haftaya rahatlarsın inşallah.

KARTOPU344
ahesteee
zeynepkaygin
denisss_ruj
usluem
endleeslove
cakire
mylife35
zeyneb1982
eyt
herkeze günaydın arkadaşlar benim dün mercimek tanesi kadar kanamam oldu rahim açıklıgım var bilen biliyo sanki rahimin açılıp açılıp kapanıyo ondan korkuyorum devamlı yatıyorum bir sag saglim dikişi attırabilseydim rabbimin izniyle

BU ARADA HURMA SAKIN YEMEYİN SAKIN DOGUM SANCISI YAPIYOMUŞ HABERİNİZ OLSUN BEN DEDİM YİYEYİM AMA HEM DOKTOR HEM ARKADAŞIM DEDİ SENİN ZATEN RAHİM AÇIKLIGI SORUNUN VAR SAKIN YEME DENİLDİ BAN BİLGİMİ PAYLAŞIYIM DEDİM NEYSE BEN KAÇIYORUM YATMAM GEREK AKLIMA GELDİ YAZIYIM DEDİM

cok gecmıs olsun cnm ya bol bol yatıp dınlen bır an once duzelırsın ıns cnm dıkıs attılmasına daha cok varmı

Geçmiş olsun, miğde bulantısı geçsin diye ekstra bir şeyler yememek lazımmış canım, hurmada da dahil. Birde şu var sınırsız bilgi çağında yaşıyoruz ve her duyduğumuza inanıyoruz. Ama başkasına iyi gelen şeyin bizde iyi olacağına dair garantisi yok. En iyisi kendi doktorumuz bize ne diyorsa onu uygulamak. Tekrar geçmiş olsun, iyi dinlenmeler.

tünaydın kızlar nasılsınız..ben hala doğum yapacağım doktoruma karar veremedim şuan gittiğim doktor erkek çok memenunum ama normal doğum yaparsam eşim istemez...başka bayan iyi bir doktor bulamamdım bakalım...siz karar verdinizmi doğum yapıcağınız doktora?

offof ben de aynı dertten muzdaribim sorma. Erkek doktora gidiyorum, çok memnunum, herkes çok övüyor, tek kötü referansı yok. Gel gör ki normal düşünüyorum ve bayan istiyorum. Ancak koskoca Kayseri 'de şu bayan doktor iyi denilen bir bayan bulamadım.

ben kararımı verdim ve özellikle erkek doktor istedim. genelde erkek doktorlar daha iyi oluyor. bence sende iyi bir doktor bulmuşken sırf erkek diye şimdi doktor değiştirme ve eşine bunu kabullendirmeye çalış... sonuçta bu onların mesleği hergün yüzlerce kadın görüyorlar onlara iş gibi bakıyorlar, bence farkı şekilde düşünmek çok yanlış...

Paşam geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Dua et sen...

Malesef şeymacım, aynı sorun bizde de var.. Bu hafta bakalım bi dr daha denicez. Mecburen tavsiyeler üzerine ilerliyoruz ama daha karar veremedik..

Benim doktorum da erkek ve 3. doktorum önceki iki doktor bayandı ve ilk hamileliğim olmasına rağmen 40 tane doğurmuşum gibi muamele gördüm ilgisizlerdi. :)) Ama şimdiki doktorum 60 yaşlarında tonton bir amca çok memnunum çok ilgili alakalı, en azından bir mucize yaşadığımın farkında ve ona göre yaklaşıyor. Fakat normal doğum olursa ve sancılar gece tutarsa hastanede nöbetçi kim varsa ebeyle beraber o giriyor doğuma. Genelde doktorlar gelmiyor kişiye özel ama telefonla gerekli bilgileri veriyorlar nöbetçi doktora. Bende konuşacağım bu konuda doktorumla. İnsan tüm kontrollerini yapan doktora emanet etmek istiyor kendini ve bebeğini.

benımde ılk gıttıgım doktor bayandı ozellıle bayan ıstemıstım zaten kahve rengı ekenmelerım olmaya basladı doktoruma soyledım onemlı bırsey degıl normal hamılleklerdede olur dedı sonra bı aksam cok sancılandım esım acıle goturdu orda sımdıkı doktoruma denk geldım cok guzel ılgılendı bızımle ve o kahve lekelerın dusuk belırtısı olabılecegını soyledı progestan verdı bana allah sukur o ılacı ıcmeye baslayınca gectı lekelenmelerım sımdı ona devam edıyorum her gıttıgımızde cok guzle ılgılenıyo butun sorularımı cevapşıyo gecıstımıyo yanı dıgerlerı gıbı sımdı cok memnum normal dogum ıstıyoum bende yınede aynı doktoruma devam edıcem

Sorma eyt, müthiş tavsiyeler üzerine ilk gitttiğim dr bayan dediğin gibi sanki on tane doğurmuş muamelesi yapmıştı ve iki saat beklemimize rağmen beş dk muayene edip bırakmıştı.. Hiç bişey söylemeden geyet normalsin çocuğum dedi ve elime bi kaç çıktı verdi o kadar.. Bi de kalp atışlarını yedinci haftada duyamamıştık, iyice bakmadan vajinal muayene dedi, tabi istemedim üstelik benim düşük riskimin olduğunu bile söylememişti.. Neyse sonuç daha iyi bi dr buldum ama o da özel muayehanesi var ve doğum için uygun bulmadım.. Şuan arayıştayız bakalım hayırlısı...

selam güzel anneler.inşgüzel bir gün geçiririz.

canım fiyatlara bakmışsında onun hakkında brikaç bildiğim şeyi paylaşmak istedim.ben uzun bir süre bebek mağazasında çalıştım.baktığın beşik fiyat olarak normal ama uyku seti konusunda daha uygunlar ve kaliteli olanlarda var 150-175 civarında bulabilirsin.sepet konusundada sepeptin şekline bağlı olarak fiyatlar değişir ama sepete eş değer olan daha uygun modellerde var.
park yataklarda dediğin gibi beşik kadar kullanışlı değil çünkü derinlikleri fazla değil bebek kendi kalkmaya başlayınca düşme tehlikesi var.biraz büyüyünce zemin kısmındada yatabilir ama şekil olarak oda hoş gözükmüyor.ama tabi sadece bebişler hareketlenene kadar yatacaksa park yatak olabilir.bu konuda iyi karar vermek lazım.

canım sen konak hastanesine gidiyordun ordaki bayan doktorlar nasıl onlar hakkında bilgi al.

ya öylede eşimde diyorki bayan seçme hakkın varken niye erkek seçelim diyor sezaryan olsam erkekde yaparımda bende erkeğin normal doğurtmasını istemem...çok kararsızım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…