offof ben de aynı dertten muzdaribim sorma. Erkek doktora gidiyorum, çok memnunum, herkes çok övüyor, tek kötü referansı yok. Gel gör ki normal düşünüyorum ve bayan istiyorum. Ancak koskoca Kayseri 'de şu bayan doktor iyi denilen bir bayan bulamadım.
ya öylede eşimde diyorki bayan seçme hakkın varken niye erkek seçelim diyor sezaryan olsam erkekde yaparımda bende erkeğin normal doğurtmasını istemem...çok kararsızım yani
gülçin hanım var orda onada iyi diyorlar ama aynı hastahanede doktor değiştirirsem sormazlarmı neden değiştirdin?
selam güzel anneler.inşgüzel bir gün geçiririz.
canım fiyatlara bakmışsında onun hakkında brikaç bildiğim şeyi paylaşmak istedim.ben uzun bir süre bebek mağazasında çalıştım.baktığın beşik fiyat olarak normal ama uyku seti konusunda daha uygunlar ve kaliteli olanlarda var 150-175 civarında bulabilirsin.sepet konusundada sepeptin şekline bağlı olarak fiyatlar değişir ama sepete eş değer olan daha uygun modellerde var.
park yataklarda dediğin gibi beşik kadar kullanışlı değil çünkü derinlikleri fazla değil bebek kendi kalkmaya başlayınca düşme tehlikesi var.biraz büyüyünce zemin kısmındada yatabilir ama şekil olarak oda hoş gözükmüyor.ama tabi sadece bebişler hareketlenene kadar yatacaksa park yatak olabilir.bu konuda iyi karar vermek lazım..
arkadaşım sezaryan yaptı erkekde doğurana kadar normal olucak dediler mesala o diyor son hafta doktora gidince elini sokuyor oraya diyor erkek olunca çok utandım baya psikolojim bozuldu ondan sonra diyor..
Hoşgeldin neclacım.. Hımm bilgilendirme için sağol, ne yapsak bilemedim ki.. Maliyete pek takılmadan en iyisini düşünmek istiyor insan ama.. :97:
hımm, inş şöyle gönlümüze göre bi dr bulabiliriz.. Denissin dediği gibi uzmanlığı da önemli tabi...
gülçin hanım var orda onada iyi diyorlar ama aynı hastahanede doktor değiştirirsem sormazlarmı neden değiştirdin?
erkek doktorlarla bir kadın yakınlığını kuramayacağımız kesin fakat ben doktorun daha çok uzmanlığıyla ilgileniyorum. onun bize farklı gözle baktığını zaten düşünmüyorum, hastasıyız ve her gün onlarca görüdüğü bir organdan başka şekilde görmüyordur ve ayrıca o an hiçbir çekiciliği de yoktur bence.
öylede canım ne bileyim işte çok kararsızım bide doktorum genç eşim baya kıskanıyor yani..ultrasona baktırmaya giidyoz karnımı açıyolar ya iyi alıştın sen diyor
Maliyete takılmamak mümkün mü :))) Aaaa bebek arabalarından bahsetmedim di mi? Onlardada öyle modeller yapmışlarki bildiğin tofaş doğan fiyatına :))) Eşim dediki bunu alacağımıza gerçek araba alırız bebişimize..
arkadaşım sezaryan yaptı erkekde doğurana kadar normal olucak dediler mesala o diyor son hafta doktora gidince elini sokuyor oraya diyor erkek olunca çok utandım baya psikolojim bozuldu ondan sonra diyor..
ben dr bulamadım canım
Ben her erkek doktora güvenmiyorum güvenemiyorum artık
her insan da aynı olmaz bir iki muayenede tanırsınız doktoru
şu ana kadar bir kaç erkek doktora denk geldim hiç bir şikayetim olmadı ama bir keresinde öyle bir doktora denk geldim ki
bebek düşünüyoruz dedim doktora bırak şimdi bebeği daha çok erken sizin için seksin tadını çıkarın diye başladı grup seksle devam etti sevişirken eşini değil başkasını düşün diye saçmalamaya başladı odadan nasıl çıkacağımı bilemedim sonradan öğrendim ki daha ne edepsizlikleri varmış doktorun
Yengemin doğumunda yine erkek doktor seni öyle güzel diktim ki eskiden daha güzel oldu eşin bayılıcak gibi sözler sarf etmiş korkar oldum ben
hoş buldum canım.rica edrim ne demek.tabiki en iyisi önemliolan sonuçta onun içinde yatacak olan bizim en değerli varlığımız..Hoşgeldin neclacım.. Hımm bilgilendirme için sağol, ne yapsak bilemedim ki.. Maliyete pek takılmadan en iyisini düşünmek istiyor insan ama.. :97:
Maliyete takılmamak mümkün mü :))) Aaaa bebek arabalarından bahsetmedim di mi? Onlardada öyle modeller yapmışlarki bildiğin tofaş doğan fiyatına :))) Eşim dediki bunu alacağımıza gerçek araba alırız bebişimize..
Canım normal yapsaydıda doğumda muayene etmek için elini sokacaktı oraya, dr hasta arasında utanma olmaz :) Onlar bizler gibi yüzlercesini görüyor. Bu tabiki kişisel fikriniz bence işinin ehlimi ona bakın.
Erkek dr daha anlayışlı olup bilgi verebiliyorlar ama bazen çok nursuz dediğiniz hiç konuşmayan kadın jinekolok işinin pir-i oluyor :) Yani illaki ilgi alaka bekliyorsunuz doktorunuzdan, size tam donanımlı cevap vermesini istiyorsunuz. Ama şişn aslı bu değil. Ultrasonda bütün dr aynı şeyi görür bilgi verme şekilleri farklı olabilir ama doğum öncesi ve doğum esnasında oluşabilecek kompilikasyonlarda müdahelede ne derece başarılı bunları araştırmak lazım.
Ayy ciddi misin
İyice edepsizliğe vurmuşlar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?