Ben her erkek doktora güvenmiyorum güvenemiyorum artık
her insan da aynı olmaz bir iki muayenede tanırsınız doktoru
şu ana kadar bir kaç erkek doktora denk geldim hiç bir şikayetim olmadı ama bir keresinde öyle bir doktora denk geldim ki
bebek düşünüyoruz dedim doktora bırak şimdi bebeği daha çok erken sizin için seksin tadını çıkarın diye başladı grup seksle devam etti sevişirken eşini değil başkasını düşün diye saçmalamaya başladı odadan nasıl çıkacağımı bilemedim sonradan öğrendim ki daha ne edepsizlikleri varmış doktorun
Yengemin doğumunda yine erkek doktor seni öyle güzel diktim ki eskiden daha güzel oldu eşin bayılıcak gibi sözler sarf etmiş korkar oldum ben
ayy düşündükçe aklıma neler geliyor bir arkadaşım yaşlı bir erkek doktora muayene oluyormuş çatala çıkmış elle muyene ediyormuş bir gariplik hissetmiş kalkmaya çalışmış
dr.dur g noktan varmı diye bakıyorum demiş töbe töbe:44:
ayy düşündükçe aklıma neler geliyor bir arkadaşım yaşlı bir erkek doktora muayene oluyormuş çatala çıkmış elle muyene ediyormuş bir gariplik hissetmiş kalkmaya çalışmış
dr.dur g noktan varmı diye bakıyorum demiş töbe töbe:44:
Bu tür olayları engellemenin en sağlıklı yolu muayeneye tek gitmemek mutlaka ya eşinizle yada bir yakınınızla beraber gitmek en sağlıklısı...
Tabipler odasınaşikayet dilekçesi verdinizmi? Adamı hastaneden attırır siciline nakış gibi işlettirirdim ben. Hem madem bunca edepsizliği varmış neden hala yerinde ve görevinde? Ben anlamıyorum yurdumun insanını...
Her doktorun iyisi kötüsü var muhakkak. Teyzem 3 doğum yaptı üçünü de aynı hastanede (özel) Bayan doktoru söylemediği kalmamış mesela, çocuğun yapım aşamasında keyfin yerinde, şimdimi acıyo diyorsun demiş. Ne bağırıyorsun diye azarlamış sürekli. Doğumdan çıktığında ağlıyordu o kadar yani. Doktorun erkeğinden veya bayanından çok donanımına, mümkünse referanslarına yani tecrübesine, ünvanına bakın. Artık herşey bir tık ötede. Hastane hakkında şikayet varmı, doktor hakkında şikayet varmı hepsi bir şekilde çıkıyor.
günaydın kızlar hepinize muhteşem bir gün diliyorumben bi defa bayan doktora gitmiştim ve o muameleyi anlatamam insan yerine koymuyodu yüzüme bile doğru düzgün bakmıyodu inanılmaz sinirlendim dayanamayıp aramızda husumet var da ben mi farkında değilim dedim.sonradan sözde iyi davrandı ama iş işten geçti.eşimin isteğiyle bayan doktora gitmiştim.çıkınca onu da güzel bi kalayladım valla seni gebertirim beni böyle bi insanla muhatap ettin doktor seçimimi kendim yapıcam dedim erkek doktora gidiyodum çok iyiydi ama çok yoğundu randevuları çok geç tarihe alabiliyodum.tesadüfen bi bayan doktora gittim(şimdiki doktorum) ve kadına bayılıyorum her gittiğimde sarılıp öpesim geliyor eşimde keşke benim teyzem veya ablam olsaydı bu kadın dio o da çok seviyo.bebişimi ultrasonda gördüğümüzde kadının sevincini heyecanını anlatamam sanki aileden biri gibi..uzun lafın kısası biraz şans ve kısmet işi sanırım doktor..hayatta kadına doğum yaptırmam diyodum ama gayet güzel yedim lafımı bi de doğum yapmış arkadaşlar daha iyi bilir ama erkek hastabakıcılar falan da oluyo doğuma hazırlık ve sonrasında diye biliyorum...
Kızlar benim arkadaşım erkek doktorda normal doğum yaptı. Tabi doğum bu, sancılanınca hemen doğum olmuyor. Sancılar gelirken doktor yapması gerekenleri söylüyor ve bekliyormuş. Sancı gidince , bunun bacaklar açık, doktor malum yerde hemşire ve ebe ile konuşup sancının tekrar gelmesini bekliyormuş. Tabi dr için gayet normal bir durum, sohbet edip arada öğrencilere arkadaştaki birşeyleri gösterip öğrencilere birşeyler de öğretmeye çalışıyormuş. Böyle böyle 20 dk geçmiş ve arkadaşım çok utanmış.
Bende de amma hikaye varmış yahuu.
Bu tür olayları engellemenin en sağlıklı yolu muayeneye tek gitmemek mutlaka ya eşinizle yada bir yakınınızla beraber gitmek en sağlıklısı...
bir şekilde tedbir almak gerekiyor tek gitmemek baltayla satırla gitmek falan bir şeyler yapmak lazım:26:
Çünkü hastanenin ortağı.Hem buranın insanlarında nerede öyle düşünce bir arkadaşıma sakıın bir daha gitme o doktora böyle kötü huyları varmış dedim.Dengesiz gitmiş doktora sizin için böyle konuşuyorlar doğrumu demiş doğumuda o doktorda yaptı bile bile aynı hastenede diğer doktor hastalara yetişemiyor çok yoğun erkek doktor da bir iki kişi onlarda tanımayanlar yada bilpte öyle kabullenenler
bir şekilde tedbir almak gerekiyor tek gitmemek baltayla satırla gitmek falan bir şeyler yapmak lazım:26:
Hımm hangi dr muş acaba bu hanım:) ne güzel keşke bizde rast gelsek böyle bi doktora..
İsterse sahibi olsun ne fark eder :) Siz şikayet dilekçesini hastanenin diğer ortağına vermiyorsunuz endleeslove, tabibler odası yada sağlık grup başkanlığına veriyorsunuz. Ne diyeyim ki arkadaşına, yorumsuzum vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?