2011 Ekim Anneleri

ben işin esprisindeyim bir kere rahatsız olduysam açmam o doktorun kapını bir daha memlekette doktor mu yok canııım

Arkadaşlar, doğurana kadar doktorlarımızı iyice tanımak için uzuun bir süremiz olacak. Sapık, sorunları olan doktorlar zaten bu süreçte kendilerini belli ederler. Felaket hikayelerinin sonu gelmez. Güzel şeyler düşünelim, bebeklerimiz neler yapıyordur, hallerinden memnun mudurlar, bunları düşünelim mutlu olalım bence

Canım bu tabiki sadece senin elini taşın altına koymanla olmayacak... Ama sen koyma, o koymasın, bu koymasın...
Ben seni yermek adına yazmıyorum sakın yanlış anlama beni, sadece bundan sonra böyle bir muamele gören olursa hakkını arasın diye yazıyorum, doktor olmayla dokunulma zolmuyorlar... Ki sen uyarmana rağmen arkadaşın gitmiş...

canım yanlış anlamam çok haklısın
ama öyle sinirleniyorum k;bu adamın sözleri beni rahatsız etti,elle taciz edilenler nasıl katlanıyorlar anlayamıyorum insanları ben o doktora gitme dedikçe inadına giden insanlardan tiksiniyorum doktorun suçu yok ki insanlar müsade ettikten sonraonlarca kişiden edepsizliklerini duydum ama bir kişi de çıkıp şikeyet etmemiş ülkemizde şartlarımız zor bir aile hekimini en az 1000 hastası istemezsse meslekten uzaklaştırılıyor of off

g noktası ne acaba? bahsettiğin erkek doktor senle aynı bölgede oturdumuz için tahmin etim doktor heralde.ben o admaın diplomalarına baktım.19 mayıs unisinin bile kurucularından.yazıları falan çok güzel fakat sapık olduğu söyleniyor.ben kendim muyane oldum ve şikayet ettim başhekime hastaneyide üç doktoruda..banada gittimde 7 aylıktım.eşimi almadı yanımıza.. gögüslerimi falan elledi ama deidki bakıyorum kanser falan varmı gibisinden.sonra taktıgım sütyene kızdı.kocakarı sütyeni takmayın dedi.onla rahat ediyordum.deidki bundan sonra rejim yapcaksın bu ne vucudunmu sarksın istiyrsun falan .krem yazdı .ama cidden bir sapıklık vardı sankii.eşimi almamasına sinir oldum eşime de anlatmadım durumu anlatsma hır çıkardı.sonra doğumdna bahsetti vakumla doğurtuyorum ben dedi.ben de istemeidğimi söyledim.saatlerce vakum dedi..ben de vakumun gereksiz oldugunu henüz ne oldugunun belli olmadıgını söyledim tüm hatsalrımı bu şekilde doğum yaptırdım dedi.bende bir daha gitmedim.oranın bayna doktoruna gittim oda sağolsun yüzüme bakmadı.sonra başka ahstanede doğum yaptım.iki kerede çoçuk doktoruna gittim ilgi alaka sıfırdı sinirlendim başhekime çıktım.dedim burası devlet hastanesimi ben para veriyorum dedim.devlet hastanesi bile sizden daha ilgili doktorlarınız kontorl etmiyormuusnuz deidm.bneim ilk bebegim dedim ben çoçuk doktorunuza geliyorum azarlayarak konuşuyor dedim.hastalıgı vamrı yomu bilgi vermiyor ,kadın doğumcularınız desen aynı dedim.yakınım da hastane varken gittim başka yerde doğum yaptım dedim.o yaşlı doktorda hastanenin ortagıymış.ama başhekim sağolsun ilgilendi.doktorlarla konuşcanı söyledi ama ben bir daha gitmedim..

şunaki doktorumdan memmunum.doğumumuda onda yaptım .hemşirelerinden tutun hastane çalışanarına kadar ilgililerdi.yine oraya gidicem doğumda.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın..

evet aynı doktordan bahsediyoruz malesef

evet aynı doktordan bahsediyoruz malesef

aynı bölgede eğiliz ama merak ettim kızlar aslında gerçekten giden herkesin şikayetçi olması lazım bir dilekçe demeyin belkide bu adamla ilgili bir sürü dilekçe var bilmezsinizki bu tür ahlaksızlar afişe edilmediği sürece bu ahlaksızlıklarını sürdürecekler aslında bunlarıda hadım etmek gerek:)

bebişimi gördüm kızlar az önce nasıl özlemişim...

büyümüş teyzeleri, eli kolu seçiliyo artık, bi de oynak :)) çikolata yedim gittim ben de doktor baktı dedi ki ne oynak bi bebek kız mı acaba :)) ben de çığlık attım ne belli mi kız mıymış dedim

yok dedi çok oynak ya ondan öyle dedim dedi. ):) boşa heyecanlanmışım.

ama elini başına atmış,ayakları da havada zıp zıp minnoşum.

biraz sevdim öyle doktor çekti sonra cihazı

ama dedim 3 haftadır görmed,m bi daha bakabilir miyim dedim.

sağ olsun doktor amcamız bi daha gezdirdi cihazı; ama babası kılıklı uykuya geçmişti, oynattı biraz karnımı ama tontişim uyanmadı. rahatı yerinde dedi doktorcuğum :))

sanki göbişi vardı kızlar eşime dedim bu sana benziyo göbeği var

burnu da bana benziyo sanki :::::P biraz havada sanki burnu dedi eşim :))

ay çok mutlu oldum. ilk kez bu kadar bebekti, ilk kez bu kadar varlığını hissettirdi bana dünyammmm

bi de gelişimimiz iyiymiş. hatta 3 hafta önce sattan 5 gün gerideydi. şu an sattan 4 gün ileride.

büyümüş bebeğim kocamaaaannn olmuş.

45.5 mm olmuş,

ikili test ister misin dedi. yok dedim istemem

ense kalınlığına baktı, gayet iyi dedi.

ben onu bir an önce kucağıma almak, koklamak istiyorum...

Rabbim gelsin artık o günler....

Herkes vicdanen nasıl rahat ediyorsa öyle davranıyor demekki arkadaşım. Ben böyle rahat ediyorum. O dilekçenin dosya sayı nosu var ise, yani kayıt altına girdiyse ben vicdanen bir nefes alırım .. Yapmam gerekeni yaptım diye. Birileri daha çıkar elbet bizim gibi endleeslove... :)

gozun aydın flız fıdan bıraz tedırgın gıtmıstın ne zamandır gormuyorum dıye bak ne guzel haberlerle geldın masallah bebısınıde saglıcakla kucagınada alırsın ıns zamanı gelınce

benim bulundum yerdeki insanlar doktordan çekinen tipler kimse gidip şikayet etmez.bide bunun için çevreni tanıman lazım.malesef burda tanıdığım kimse yok.ben şikayet ettim zaten.en az bir saat başhekimle konuştum.ve hastanede baya cıngar cıkardım başhekimle görüştürmüyolardı..sarıgazi bölge hastanesi doktorun adıda yavuz teomanmı ne.unuttum tam aklımda yok

maşallah sana ve bebğine allah nazarlardan korusun

gozun aydın flız fıdan bıraz tedırgın gıtmıstın ne zamandır gormuyorum dıye bak ne guzel haberlerle geldın masallah bebısınıde saglıcakla kucagınada alırsın ıns zamanı gelınce

inş. canım ama kafam karıştı 11+4 biraz fazla geldi bana cihaz bozuk olabilir mi? Satımdan da önceye denk geliyo çünkü

meğer herkes neler yaşamış bu doktorlardan..her doktorun iyisi var kötüsü var araştıracaksın işte şansına..

inş. canım ama kafam karıştı 11+4 biraz fazla geldi bana cihaz bozuk olabilir mi? Satımdan da önceye denk geliyo çünkü

Canım hep böyle mutlu ol inş. 11+4 çok gelmesin sana, makina bozuk da değildir. Ben 11+2 (sata göre 6 gün önde)iken gitmiştim 42,6 idi. Yani benim doktorumun değerleri ile orantılı geldi. Biliyosun makine, bebişin boyutuna göre hafta belirtiyor

bu arada folik asiti kesti elevite başla dedi, kullanan var mı? inş. çok yan etkisi yoktur elevitin.

ya bu da benim kafamı karıştırıyor. Kızla benim doktorum 8 haftalıkken folik asiti kesip, elevite başlattı. Benim gibi erken başlayan var mı?

Filizcim elevitin bendeki tek yan etkisi fazla acıktırması. Ben o yüzden yatarken alıyorum ama doğru mu ediyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…