bu arada folik asiti kesti elevite başla dedi, kullanan var mı? inş. çok yan etkisi yoktur elevitin.
Canım hep böyle mutlu ol inş. 11+4 çok gelmesin sana, makina bozuk da değildir. Ben 11+2 (sata göre 6 gün önde)iken gitmiştim 42,6 idi. Yani benim doktorumun değerleri ile orantılı geldi. Biliyosun makine, bebişin boyutuna göre hafta belirtiyor
ya bu da benim kafamı karıştırıyor. Kızla benim doktorum 8 haftalıkken folik asiti kesip, elevite başlattı. Benim gibi erken başlayan var mı?
canım elevitte folik asit de varmış ama genelde 11-12. haftalara jkadar sanki herkes folik asit alıyo seninki niye böyle erken kesti acaba?
bi de ikisini birden alanlar da var galiba. her doktorun uygulaması farklı galiba.
Filizcim elevitin bendeki tek yan etkisi fazla acıktırması. Ben o yüzden yatarken alıyorum ama doğru mu ediyorum bilmiyorum.
ben 1 aydır kullanıyorum hiç yan etkisini görmedim hatta içinde çok vitaminler var bebeği iyi besliyor..günlük ne kadar vitamin alsakda bu ilacın içindekiler kadar alamayız dimi o yüzden bebek için çok iyi yani..
ben 1 aydır kullanıyorum hiç yan etkisini görmedim hatta içinde çok vitaminler var bebeği iyi besliyor..günlük ne kadar vitamin alsakda bu ilacın içindekiler kadar alamayız dimi o yüzden bebek için çok iyi yani..
inş. canım ama kafam karıştı 11+4 biraz fazla geldi bana cihaz bozuk olabilir mi? Satımdan da önceye denk geliyo çünkü
ayyy bende istiyorum eleviiiittt canım çektiiibana vermedi doktorum madem o kadar vitaminli bişey banada versin yaaa folik asitide bıraktık zaten inşallah bu gidişimde bir vitamin verir
ayyyy teşekkür ederim inş. hepimiz bebişlerimizi gördükçe hep böyle mutlu oluruz. senin de önden gidiyo demek. desene bizim bebişler çabuk ilerliyolar
canım tok karna aldıktan sonra vaktin önemi yok bence. ben de folbiolu gece yatmadan alıyodum, çok acıktırıyomuş çünkü.
anladım,kilo yaptı mı peki sende. gerçi yapsa da yapmasa da içecez, faydalı olsun da
ben de 12. haftamda elevite başladım bende hiçbir yan etkisi olmadı.Bazılarında iştah açıyormuş bende henüz bir değişiklik olmadı
ya kızlar benim kilo alımım hızlandı acaba vitamişndemi 2 kiloyu geçtim galiba(
e artık nerdeyse ilk 3 ayı doldurmuşsun, bence gayet normal. Ben de 2-2,5 kilo kadar aldım başlangıçtan bugüne kadar.
ben ilginç bir şekilde kilo almadım hala 2 kilo vermiştim o iki kiloyu bile alamadım ama günde 5 öğün yiyorum meyvemi yoğurdumu
Bende 1 haftadır elevit alıyorum, iştahım tamamen kapalı, miğde bulantım yok ama yemek yemek istemiyorum.
ben ilginç bir şekilde kilo almadım hala 2 kilo vermiştim o iki kiloyu bile alamadım ama günde 5 öğün yiyorum meyvemi yoğurdumu
Kıskandıııımmm. Benim hem karnım çok acıkıyo, hem 2 kilo aldım, hem midem bulanıyooo
kızlar bulantılarınıza bile şükredin ben bebeğimi kaybediyorum bu hafta 13. haftam biterken fetal hidrops die bi hastalık çıktı bebeğimde vücudu su toplamaya başladı tıp fakültesinden rapor alıp hastaneye yatıcam ve gebeliğim düşük aptırılarak sonlandırılıcak rabbim hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Bak ne güzel miğde bulantına rağmen yiyebiliyorsun kiloda almışsın. Ben 1,5 kg almıştım iştahsızlıktan verdim. Aynı kiloma düştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?