2011 Ekim Anneleri

bu arada folik asiti kesti elevite başla dedi, kullanan var mı? inş. çok yan etkisi yoktur elevitin.

ben 1 aydır kullanıyorum hiç yan etkisini görmedim hatta içinde çok vitaminler var bebeği iyi besliyor..günlük ne kadar vitamin alsakda bu ilacın içindekiler kadar alamayız dimi o yüzden bebek için çok iyi yani..

Selam kızlar nasılsınız?

Ben hamile kalmadan önce elevite başladım.sonra da devam ettim.Doktorum bunun yeterli olacağını söyledi ayrıca folic asit vermedi.Pek bir yan etkisi yok ama sanki içince benim mideme dokunuyor.İlk başlarda iştahım açılmıştı.şimdi normal.kahvaltıdan sonra içiyorum ben.

ayyyy teşekkür ederim inş. hepimiz bebişlerimizi gördükçe hep böyle mutlu oluruz. senin de önden gidiyo demek. desene bizim bebişler çabuk ilerliyolar

canım tok karna aldıktan sonra vaktin önemi yok bence. ben de folbiolu gece yatmadan alıyodum, çok acıktırıyomuş çünkü.

anladım,kilo yaptı mı peki sende. gerçi yapsa da yapmasa da içecez, faydalı olsun da

ayyy bende istiyorum eleviiiittt canım çektiii bana vermedi doktorum madem o kadar vitaminli bişey banada versin yaaa folik asitide bıraktık zaten inşallah bu gidişimde bir vitamin verir

Bende hiç yan etkisine rastlamadım hem beni komalık etse ilaç razıyım yeterki bebeğim sağlıklı olsun

inş. canım ama kafam karıştı 11+4 biraz fazla geldi bana cihaz bozuk olabilir mi? Satımdan da önceye denk geliyo çünkü

Şekerim ultrason cihazları bebeğin boyuna göre hesaplayıp söylüyor, zaten hamilelikle ilerledikçe satla ultrasonun söylediği tarih aynı oluyormuş. Benim de son kontrolüme kadar 1 hafta önden gidiyordu, son kontrolümde eşitlendi..

ayyy bende istiyorum eleviiiittt canım çektiii bana vermedi doktorum madem o kadar vitaminli bişey banada versin yaaa folik asitide bıraktık zaten inşallah bu gidişimde bir vitamin verir

normalde vermesi lazım sen sor gidince elevite başlıyayımmı diye.. içinde 12 vitamin var yan etkiside yok üstelik..

ya kızlar benim kilo alımım hızlandı acaba vitamişndemi 2 kiloyu geçtim galiba(

yok kilo yapmadı hatta hamilleiğin başında evden çıkmıyodum yiyip yatıyodum o zaman 2 kilo almıştım aldığım 2 kiloyu vermişim..

filizcim tebrik ederim, gözün aydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin
sonuna kadar hep böyle devam eder inşallah.

ben ilginç bir şekilde kilo almadım hala 2 kilo vermiştim o iki kiloyu bile alamadım ama günde 5 öğün yiyorum meyvemi yoğurdumu

Ne güzel, ne mutlu sana şekerim. Ben de öyle olmayı isterdim ama benim bayaa göbeğim de çıktı, çoğu insan ben daha birşey söylemeden hamile misin diye soruyor. Sağlıklı olsunlar da alınan kilolar verilir. Sen böyle başladıysan muhtemelen çok kilo almadan hamileliği tamamlarsın diye tahmin ediyorum

1 haftadır elevit içiyorum. 12.haftanın sonunda verecektim ama selenyum alman lazım dedi dr erken verdi. halsizliğime iyi geldi, folik asiti ikiye düşürdü, mide bulantım ondan azaldı hatta geçti sanırım. kabızlık sorunum tekrar başladı maalesef içindeki demirin kötü etkisi oldu...

canım büyük geçmiş olsun.... allah sabır versin.... çok üzüldüm.... bir daha allah'ım böyle acı yaşatmasın....

Bak ne güzel miğde bulantına rağmen yiyebiliyorsun kiloda almışsın. Ben 1,5 kg almıştım iştahsızlıktan verdim. Aynı kiloma düştüm...

Ya bulantının en şiddetli zamanları gece ve sabahdan öğleye kadar olan kısım. E zaten ben gece bişey yemiyorum ki.. Sabah da kahvaltıda en fazla ne yiyebilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…