ya bu da benim kafamı karıştırıyor. Kızla benim doktorum 8 haftalıkken folik asiti kesip, elevite başlattı. Benim gibi erken başlayan var mı?
Filizcim elevitin bendeki tek yan etkisi fazla acıktırması. Ben o yüzden yatarken alıyorum ama doğru mu ediyorum bilmiyorum.
Ya bulantının en şiddetli zamanları gece ve sabahdan öğleye kadar olan kısım. E zaten ben gece bişey yemiyorum ki.. Sabah da kahvaltıda en fazla ne yiyebilirsin?
Kızlar 4 gündür çok fazla rahatsız edici şekilde kasık ve bel ağrım vardı, kasıklarım yırtılıyor gibi ağrıdı ve tüm gün aralıklarla şiddetini azaltıp arttırarak devam etti, çok huzursuzdum. Bugünde sadece belimde hafif ağrılar var... Sizdede böyle oldumu? Sanırım hamilelik süreci bitene kadar hep ağrı sızılarla geçicek... Benim halsizliğim geçmedi, hergün pekmez alıyorum sabah akşam, vitaminede başladım ama hala halsizim yemek isteğim hiç yok. Aşermem hiç olmadı. Birde gerginim bugün, eve gidip ılık duş alıp uzanmak istiyorum...
Kızlar 4 gündür çok fazla rahatsız edici şekilde kasık ve bel ağrım vardı, kasıklarım yırtılıyor gibi ağrıdı ve tüm gün aralıklarla şiddetini azaltıp arttırarak devam etti, çok huzursuzdum. Bugünde sadece belimde hafif ağrılar var... Sizdede böyle oldumu? Sanırım hamilelik süreci bitene kadar hep ağrı sızılarla geçicek... Benim halsizliğim geçmedi, hergün pekmez alıyorum sabah akşam, vitaminede başladım ama hala halsizim yemek isteğim hiç yok. Aşermem hiç olmadı. Birde gerginim bugün, eve gidip ılık duş alıp uzanmak istiyorum...
Canım geçmiş olsun. Ağrılar için bence doktorunu ara sor derim. Birde benim doktorum bana " bal, pekmez yeme hamilelik boyunca demişti." Zaten ikisini de sevmediğim ve yemediğim için neden diye sormamıştım. Kilo aldırmasın diye mi, düşük riskini mi artırıyor araştırmak lazım. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
ağrılar olması normalmiş canım kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yokmuş diye biliyorum doktor öyle söylemişti bana ama sen istersen bir doktorunu ara söyle durumunu yada kontrolün yakınsa bekleyebilirsin pekmez içmen çok iyi hem kan yapar hem enerji verir inşallah daha daha iyi olacağın zamanlarda gelecek haline şükret yinede ...
canım tam olarak kaçıncı haftadasın sen? benim de bazen çok kasık ağrım oluyordu şimdilerde nispeten azaldı. Yalnız geçen kağan kocatepenin kitabında okudum kaçıncı hafta için diyordu hatırlamıyorum ama o hafta için çok kasık ağrısı olabilir bunun sebebi rahimdeki yuvarlak kasların hareketlenmesidir gibi birşey diyordu. Belki o haftadasındır sen de. Ayrıca bel ağrısı gayet normal biz çalışan hamileler için, vücudumuzun ağırlık noktası değişiyor yavaş yavaş..
Sağol canım. Dr. da öyle söyledi, ağrım olduğu gün gittim. Gelişiyor, gelişirkende rahim bağlarını kasıyor sanada ağrı olarak yansıyor dedi. Bir sorayım dedim sizlerde oldumu diye... Kontrolüm 9 Nisandı, Dr. Yurt dışında konferansı varmış 13 üne kaldı. İkili testimide o gün yapıcak inşallah hayırlısyla...
bende de ilk üç ay hiç halsizlik olmadı şimdi ölüyorum başımı kaldırıcak halim yok off offf
Sağol canım. Dr. da öyle söyledi, ağrım olduğu gün gittim. Gelişiyor, gelişirkende rahim bağlarını kasıyor sanada ağrı olarak yansıyor dedi. Bir sorayım dedim sizlerde oldumu diye... Kontrolüm 9 Nisandı, Dr. Yurt dışında konferansı varmış 13 üne kaldı. İkili testimide o gün yapıcak inşallah hayırlısyla...
Canım geçmiş olsun. Ağrılar için bence doktorunu ara sor derim. Birde benim doktorum bana " bal, pekmez yeme hamilelik boyunca demişti." Zaten ikisini de sevmediğim ve yemediğim için neden diye sormamıştım. Kilo aldırmasın diye mi, düşük riskini mi artırıyor araştırmak lazım. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
halsizlik ve uykusuzluk ilk günlerdeki kadar yoğun olmasa da var bende. iştahım normal, iyi sayılabilir. elevit e başladığımdan beri iyi. kasık ve bel ağrım da var. kasıktaki ağrı için rahimdeki bağ doku genişlemesi dedi doktorum. bel ağrısı da 10. haftadan itibaren başlar diyor kağan kocatepe. diğer arkadaşların da dediği gibi, denge noktası değişimiymiş. endişe edecek bişe yoktur yani. test sonucun da iyi çıkacak inşallah.
kızlar ikili test sonucu geldi bebeğim kızzzz
Kızlar ikili test sonucu geldi bebeğim kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?