Kızlar ikili test sonucu geldi bebeğim kızzzz
nasıl ya ikili test sonucu cinsiyettemi öğreniliyor
Canım geçmiş olsun. Ağrılar için bence doktorunu ara sor derim. Birde benim doktorum bana " bal, pekmez yeme hamilelik boyunca demişti." Zaten ikisini de sevmediğim ve yemediğim için neden diye sormamıştım. Kilo aldırmasın diye mi, düşük riskini mi artırıyor araştırmak lazım. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
Elevit bende hiç bir değişiklik yapmadı yaiştahım kapalı ve dahada halsizim... Hemde akşam 9 da uyumama rağmen, iş yapmaya mecalim yok. Akşam olsada hemen atsam kendimi eve diye bakıyorum... İnşallah denizcim inşallah hepimiz iyi güzel haberler alırız.
allah gönlüne göre verdi canım gözün aydın
hoş bir durum değil, biliyorum ama bunun moralini bozmasına izin verme canım. daha çok güçten düşersin yoksa. bak hem kocaman olmuşsunuz maşallah, şurda 1 haftan kaldı inşallah sıkıntıların geçecek. belki daha çok belimiz ve kasıklarımız ağrıyacak ama olsun. bulantı çekmekten iyidir haklısın.
Bende gidip uyumak istiyorum özellikle bugün çok fenayım akşamda erken uyumuştum ama bi toparlanamadım bugün, çalışmakta istemiyorum bugün hiç.
bebegin kız oldugunu nasıl anladınız ikili testte???
Bazen çok özeniyorum çalışmayan hamişlere hele ki o gün hiç tadım yoksa bazende şükür ediyorum halime bulantıdan halsizlikten hastane hastane dolaşanlar var.Şükürler olsun ki sağlıklıyız bebişim doğduğun da acısını çıkarıcam bu günlerin
bebegin kız oldugunu nasıl anladınız ikili testte???
amannn k yazıyodu bende cinsiyet sandım.boşa sevindim
amannn k yazıyodu bende cinsiyet sandım.boşa sevindim
online işlemden baktım bilgiler var başka bişey yazmıyo.sonuç yazmış altı boşgerçekten sevindiğin günde olur inşallah, test sonucun nasıl zeynep iyimi bari canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?