2011 Ekim Anneleri

Canım nereye baktıysam yenmeli diyor. Merak ettim şimdi bende dr gidince sorucam, önce giden olursa sorabilirmi kızlar? Çok merak ettim?

hoş bir durum değil, biliyorum ama bunun moralini bozmasına izin verme canım. daha çok güçten düşersin yoksa. bak hem kocaman olmuşsunuz maşallah, şurda 1 haftan kaldı inşallah sıkıntıların geçecek. belki daha çok belimiz ve kasıklarımız ağrıyacak ama olsun. bulantı çekmekten iyidir haklısın.

Haklısın, bu haftayı bile hayal etmiyordum... Çok şükür sağ salim geldik bu zamana kadar... Deniz inan tüm bedenim ağrısa bebeğin sağlıklı deseler hiç umursamıcam tek düşüncem onun sağlığı, bazen bunalıyorum işte, sonra geçiyor... Sonra bir daha...

Bende gidip uyumak istiyorum özellikle bugün çok fenayım akşamda erken uyumuştum ama bi toparlanamadım bugün, çalışmakta istemiyorum bugün hiç.

Bazen çok özeniyorum çalışmayan hamişlere hele ki o gün hiç tadım yoksa bazende şükür ediyorum halime bulantıdan halsizlikten hastane hastane dolaşanlar var.Şükürler olsun ki sağlıklıyız bebişim doğduğun da acısını çıkarıcam bu günlerin

Evet canım yerinden kalkamayan sağından soluna dönemeyen hamileler var rabbim onlarında yardımcısı olsun inşallah... Bende bazne çalışmak istemiyorum ama iş oyalıyor evde ne yapacağız her günde uyunmaz ki diyorum...

Merhaba kızlar ben geldiimm:80:

Tam seviniyordum zeynebin gönlü olmuş kızı oluyor diye ama
canım inş sağlıkla kavuşda bu arada sanırım eşin askere gitmiyor, gözünaydın şimdilik...

kızlar ben Sakarya'da yaşıyorum ve malesef hala güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Son gittiğim doktorun muayenehanesine gidiyoruz ama adam günümün gelmesine rağmen ikili testen bana bahsetmeyi unuttu,ayrıca ben sorunca şuan yediklerimin hamileliğe faydası yok ama yine aynı doktora giden arkadaşıma ne yemeli ne yememeli diye liste veriyor. ikili tarama testini ben hatırlattım ve 14. haftamda izin alamıycam için gelemiycemi söyledim bu cumaya kadar testi yapalım istedim ama kan testi ve detaylı ultrasona bakmayı farklı günlerde yapabilirmiş çünkü öğleden sonra 15:00 gibi muayenehanede oluyor kanada ertesi sabah bakarız diyor..... yani bunun gibi bir sürü saçma şey yüzünden artık ona güvenemiyorum bu hafta ikili testimi yaptırmalıyım ama kime giderim hiç bilmiyorum bu durum beni çok üzdü dünden beri kasıklarımda farklı bir ağrı var ve çok huzursuzum napıcamı bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…