aaa ikili testtin cinsiyetle alakası yok ki.Belki doktor ensesini ölçerken tahmin yürütmüştür arkadaşımız yanlış ifade etmiş olabilir.
kızlar ben Sakarya'da yaşıyorum ve malesef hala güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Son gittiğim doktorun muayenehanesine gidiyoruz ama adam günümün gelmesine rağmen ikili testen bana bahsetmeyi unuttu,ayrıca ben sorunca şuan yediklerimin hamileliğe faydası yok ama yine aynı doktora giden arkadaşıma ne yemeli ne yememeli diye liste veriyor. ikili tarama testini ben hatırlattım ve 14. haftamda izin alamıycam için gelemiycemi söyledim bu cumaya kadar testi yapalım istedim ama kan testi ve detaylı ultrasona bakmayı farklı günlerde yapabilirmiş çünkü öğleden sonra 15:00 gibi muayenehanede oluyor kanada ertesi sabah bakarız diyor..... yani bunun gibi bir sürü saçma şey yüzünden artık ona güvenemiyorum bu hafta ikili testimi yaptırmalıyım ama kime giderim hiç bilmiyorum bu durum beni çok üzdü dünden beri kasıklarımda farklı bir ağrı var ve çok huzursuzum napıcamı bilemiyorum....
kızlar ben Sakarya'da yaşıyorum ve malesef hala güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Son gittiğim doktorun muayenehanesine gidiyoruz ama adam günümün gelmesine rağmen ikili testen bana bahsetmeyi unuttu,ayrıca ben sorunca şuan yediklerimin hamileliğe faydası yok ama yine aynı doktora giden arkadaşıma ne yemeli ne yememeli diye liste veriyor. ikili tarama testini ben hatırlattım ve 14. haftamda izin alamıycam için gelemiycemi söyledim bu cumaya kadar testi yapalım istedim ama kan testi ve detaylı ultrasona bakmayı farklı günlerde yapabilirmiş çünkü öğleden sonra 15:00 gibi muayenehanede oluyor kanada ertesi sabah bakarız diyor..... yani bunun gibi bir sürü saçma şey yüzünden artık ona güvenemiyorum bu hafta ikili testimi yaptırmalıyım ama kime giderim hiç bilmiyorum bu durum beni çok üzdü dünden beri kasıklarımda farklı bir ağrı var ve çok huzursuzum napıcamı bilemiyorum....
öyküözgür isminde bir arkadaşımız vardı uzun zamandır gelmiyordu ve bu gün bana mail göndermiş bebeğinin damar sistemi oluşmamış kalp atışlarını duyamamışlar almışlar maalesef duygucum kendisini listeden çıkarabilirmiyiz?
ben çok üzüldüm çok heyecanlıydı sürekli korkuyordu hadi bişey olursa diye nasip değilmiş işte...
Kızlar ikili testte free bhcg diye bir şey varmış. o değer 50 ve altıysa erkek oluyormuş 51 ve üstüyse kız. yanılma da olabiliyormuş kesin değilmiş..
bebişimi gördüm kızlar az önce nasıl özlemişim...
büyümüş teyzeleri, eli kolu seçiliyo artık, bi de oynak :)) çikolata yedim gittim ben de doktor baktı dedi ki ne oynak bi bebek kız mı acaba :)) ben de çığlık attım ne belli mi kız mıymış dedim
yok dedi çok oynak ya ondan öyle dedim dedi. ):) boşa heyecanlanmışım.
ama elini başına atmış,ayakları da havada zıp zıp minnoşum.
biraz sevdim öyle doktor çekti sonra cihazı
ama dedim 3 haftadır görmed,m bi daha bakabilir miyim dedim.
sağ olsun doktor amcamız bi daha gezdirdi cihazı; ama babası kılıklı uykuya geçmişti, oynattı biraz karnımı ama tontişim uyanmadı. rahatı yerinde dedi doktorcuğum :))
sanki göbişi vardı kızlar eşime dedim bu sana benziyo göbeği var
burnu da bana benziyo sanki :::::P biraz havada sanki burnu dedi eşim :))
ay çok mutlu oldum. ilk kez bu kadar bebekti, ilk kez bu kadar varlığını hissettirdi bana dünyammmm
bi de gelişimimiz iyiymiş. hatta 3 hafta önce sattan 5 gün gerideydi. şu an sattan 4 gün ileride.
büyümüş bebeğim kocamaaaannn olmuş.
45.5 mm olmuş,
ikili test ister misin dedi. yok dedim istemem
ense kalınlığına baktı, gayet iyi dedi.
ben onu bir an önce kucağıma almak, koklamak istiyorum...
Rabbim gelsin artık o günler....
Kızlar ikili testte free bhcg diye bir şey varmış. o değer 50 ve altıysa erkek oluyormuş 51 ve üstüyse kız. yanılma da olabiliyormuş kesin değilmiş..
öyküözgür isminde bir arkadaşımız vardı uzun zamandır gelmiyordu ve bu gün bana mail göndermiş bebeğinin damar sistemi oluşmamış kalp atışlarını duyamamışlar almışlar maalesef duygucum kendisini listeden çıkarabilirmiyiz?
ben çok üzüldüm çok heyecanlıydı sürekli korkuyordu hadi bişey olursa diye nasip değilmiş işte...
Daha şimdiden huzursuzsan en iyisi değiştir doktorunu.İkili testte aynı gün yapılmalı ense ölçümü ve kan alımı etrafına sor soruştur illak,i birilerinin tavsiye edeceği bir doktor çıkacaktır.
İlk senden duydum valla bunu.:44:
Free bhcg benim sonucumda 47,5 çıkmış.Doktorum bebeğimiz büyük ihtimalle erkek demişti Melih geliyor Meliiih
Canım nereye baktıysam yenmeli diyor. Merak ettim şimdi bende dr gidince sorucam, önce giden olursa sorabilirmi kızlar? Çok merak ettim?
Ben de bizden önde giden hamiiş arkadaşlarımdan duymultum ama detayı yeni öğrendim.
Hadi bakalım benim 2 arkadaşımın tuttu.Allah gönlüne göre versin.Eğer erkek istiyorsan sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin allah sana.
Aslında kız bebek istiyordum ama alıştım ben oğluşuma
Ben de senin gibiyimm.Bizim daha belli değil ama eşim erkek diye diye bana da erkekmiş gibi geliyor. Aman sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlarda fark etmez.
Tabi ki ilk temennimiz sağlıklı olmaları amaaaa
Benim oğlan eşim gibi yakışıklı olursa yandım ben iki erkeğin aşkıyla yanıp tutuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?