2011 Ekim Anneleri

aaa ikili testtin cinsiyetle alakası yok ki.Belki doktor ensesini ölçerken tahmin yürütmüştür arkadaşımız yanlış ifade etmiş olabilir.

kesin öğrenen yok, doktorları oransal tahmin yürütmüş sadece şu kadar ihtimalle kız, şu kadar ihtimalle erkek diye. keşke kesin olsa :) bana daha çookk var

Üzülme cnm. ikili testlerini yaptırdıkan sonra başka bir dr. bulursun, ağrılara odaklanmamaya çalış bende çok ağrı çektim bir kaç gündür kanama yoksa normalmiş bunlar...

öyküözgür isminde bir arkadaşımız vardı uzun zamandır gelmiyordu ve bu gün bana mail göndermiş bebeğinin damar sistemi oluşmamış kalp atışlarını duyamamışlar almışlar maalesef duygucum kendisini listeden çıkarabilirmiyiz?
ben çok üzüldüm çok heyecanlıydı sürekli korkuyordu hadi bişey olursa diye nasip değilmiş işte...

Kızlar ikili testte free bhcg diye bir şey varmış. o değer 50 ve altıysa erkek oluyormuş 51 ve üstüyse kız. yanılma da olabiliyormuş kesin değilmiş..

Öncelikle bi sakin olun:).. Ki ağrılarınız da sizin huzursuzluğunuzdan olabilir. Dr araştırmasına başlasaydınız keşke, bu olmazsa başkası olur.. Yani endişelenmeyin, rahat olun:82: ikili testinizi de yaptırın bence..

Daha şimdiden huzursuzsan en iyisi değiştir doktorunu.İkili testte aynı gün yapılmalı ense ölçümü ve kan alımı etrafına sor soruştur illak,i birilerinin tavsiye edeceği bir doktor çıkacaktır.

Çok üzüldüm...Her şeyin hayırlısı..umarım yakın zamanda yeniden hayırlı bir bebişe sahip olur.

Filizcim gözünaydın, maşallah ne güzüel haberlerle gelmişsin.. İnş güzelliklerle devam edersin canım
Bizde Dr gidicez bu hafta inş, ben de çokk özledim kelebeğimizi.. Bi görsemde rahat etsem

Kızlar ikili testte free bhcg diye bir şey varmış. o değer 50 ve altıysa erkek oluyormuş 51 ve üstüyse kız. yanılma da olabiliyormuş kesin değilmiş..

Free bhcg benim sonucumda 47,5 çıkmış.Doktorum bebeğimiz büyük ihtimalle erkek demişti Melih geliyor Meliiih

Ben de üzüldüm.. Rabbim hayırlısıyla bi bebiş daha nasib eder inş..

niye insanlar işini düzgün yapmaz ki!! çıldırıyorum böylelerini duyunca saçlarım diken diken oluyor yaa. bu insan hamile, bir can getirecek dünyaya. hayatta bundan daha önemli bir şey var mı, sen bunu kimsin ki hafife alırsın aşağılık insan!! sen test zamanlarını onu bunu bilmeseydin ne olacaktı? Allah korusun ya o çocuğun bir sağlık sorunu varsa. nasıl ve kime verecek bunun hesabını. hesap verse ne olacak olan olduktan sonra ne çare yani. sinirlerimi bozuyorlar yaa yok güzelim bi daha kapısının önünden geçme ve herkese şikayet et bu herifi.

aslında şuan gittiğim doktoru bu sitedeki bir forumda yapılan tavsiyeler üzerine buldum ama herkese göre memnuniyet değişiyor sanırım. Aslındfa bulantılarım hariç herşey iyi gidiyordu ama bu hafta herşeye ağlayan, alıngan endişeli biri olup çıktım...

İlk senden duydum valla bunu.:44:

Ben de bizden önde giden hamiiş arkadaşlarımdan duymultum ama detayı yeni öğrendim.

Free bhcg benim sonucumda 47,5 çıkmış.Doktorum bebeğimiz büyük ihtimalle erkek demişti Melih geliyor Meliiih

Hadi bakalım benim 2 arkadaşımın tuttu.Allah gönlüne göre versin.Eğer erkek istiyorsan sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin allah sana.

Canım nereye baktıysam yenmeli diyor. Merak ettim şimdi bende dr gidince sorucam, önce giden olursa sorabilirmi kızlar? Çok merak ettim?

Evet ya bende internetten baktım, hepsinde yararlı diyor. Benim bir sonraki kontrolüm mayıs 2'de. Unutmazsam mutlaka soracağım, yiyeceğimden değil de sırf meraktan. Mantıklı bir açıklaması vardır heralde.

denisscim çok haklısın.. Bana bi doktorun unutkanlık arkasına sığınması çok saçma geliyor. Ya senin hastan ne olursa olsun gereken her şeyi ona aktarman lazım.. Ben de bu duyarsızlığa dayanamıyorum. Benim Dr çok önce bahsetmişti..

Aslında kız bebek istiyordum ama alıştım ben oğluşuma

Ben de senin gibiyimm.Bizim daha belli değil ama eşim erkek diye diye bana da erkekmiş gibi geliyor. Aman sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlarda fark etmez.

Tabi ki ilk temennimiz sağlıklı olmaları amaaaa
Benim oğlan eşim gibi yakışıklı olursa yandım ben iki erkeğin aşkıyla yanıp tutuşucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…