Okula başladıktan sonra kızlarla uğraşacaksın annesiiii
Parfüm veya kokulu vücut losyonları kullanabilir miyim?
Kullanmasanız çok daha iyi çünkü bebeğinizin görme yeteneği henüz zayıf olduğu için sizi kokunuzdan tanıyor. Onun çok iyi tanıdığı ve sevdiği bu kokuyu değiştirerek onu "zor" durumda bırakmayın. Sabrederek bu tür zevklerinizi biraz erteleyin.
Parfümümün markasını merak etmeyip te beni benim kokumla seven tek varlık bebeğim olucak sanırım..O istesin yeter ki ben hiç parfüm kullanmam
Amanda amanne güzel dimi ya, ne denir ki..
benimde hcg 38.53 yazıyor erkekmi yani şimdi?
Filizcim gözünaydın, maşallah ne güzüel haberlerle gelmişsin.. İnş güzelliklerle devam edersin canım
Bizde Dr gidicez bu hafta inş, ben de çokk özledim kelebeğimizi.. Bi görsemde rahat etsem
İyi hoş da canımcım ben yiyemiyorum ki ama
Tavuk etini severim bol bol yemeye devamm
bende yiyemiyorum ama tavuğun gücüne inanıyorum psigolojik destek işte
ya arkadaşlar ben 59la hamile kaldım geçen ay 57,5a kadar düştüm.bugün bi daha 60 çıktım.
işin tuhaf tarafı ben doğru düzgün bi şey de yemiyorum bu yemeyle kilo alabilmişsem valla helal olsun bana ve bebişime
bi de çatlak kremi için danıştım doktoruma ılık duş al dedi her gün en iyi çözüm oymuş.
güneş kremi için de sebamedin 50 faktöriyelin üstünü kullan dedi.
ama benim bildiğim 50 ve üstü cilde zarar veriyor. benim daha önce gittiğim cildiyecim 45 fakt. caportene önermişiti 2 yıldır da kullanıyodum memnunum.
siz ne kullanıyosunuz güneş kremi olarak? kafam karıştı ya bi cildiyeciye mi gitsem acepppp:44::44::44::44:
çok hoşsun tatlımbende görmesem yerim heralde.. biri pişirsede yesek:82:
benimde hcg 38.53 yazıyor erkekmi yani şimdi?
Ayyy eşimin annesi oğlunu çok kıskanırdı gece odamıza girip yorganı benim üstünden çekip oğlunu sarmışlığı bile var acaba bende kıskanırmıyım kiyok canımmm o kadar da değil
tşk. ederim canım. inş. sen de güzel haberler alırsın. ben taaaaa bir ay sonra gidecem bi daha bebeğimi görmeye((((
gerçi aklımda başka bi doktor var belki iki hafta sonra bi ona giderim.çok iyi diyoar ona da. bi deneyelim de çok zaman geçmeden sabitleyeyim şu doktor olayını
Bana buyrun canlarım misss gibi ızgara yaparım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?