Bana buyrun canlarım misss gibi ızgara yaparım sizlere
oooh afiyet bal şeker olsun çocuğun akıllı uslu olsun benimki anası gibi cadı olur ne tavuk ne yumurta yiyemem
leynacım ne iyi ettin canım benimbir tek mangalda olsa canımda çok isterse yiyebiliyorum seninde ızgara fikrin hiç fena değilmiş bende size ızgarada köfte yaparım mmmmnerede oturuyordun sen ?:86::86:
Yakın mısın şekerim:82: valla dicektim şimdi canım ızgara çekti diyetam isabet
İstanbul anadulu yakasındayım sen neredesin?
bir tek mangalda olsa canımda çok isterse yiyebiliyorum seninde ızgara fikrin hiç fena değilmiş bende size ızgarada köfte yaparım mmmmnerede oturuyordun sen ?:86::86:
Ah ah canım desene bizim ızgara suya düştüben Adana dayım.. Leynada mı buluşsak ne, orta oluyor nasıl olsa:82:
aynen öyle ne kadar doğru söyledin ama ben hep dua ediyorum huyu babaya benzesin benim gibi inatçı kinci olmasın babamız mevlana gibi adamO zaman babasından şu ünvanı kapar ''anası kılıklı''
leynacım ne iyi ettin canım benimakşama köftemi yapsam.. ayy canım çekti:97:
aynen öyle ne kadar doğru söyledin ama ben hep dua ediyorum huyu babaya benzesin benim gibi inatçı kinci olmasın babamız mevlana gibi adam
çok iyi fikir aslında benim bu gün balık günüm yarınıda köfte günü yapayım hem faydalıda
Tühhh şimdi ben bu ızgarayı kime ısmarlasam:26:
Ah ah canım desene bizim ızgara suya düştüben Adana dayım.. Leynada mı buluşsak ne, orta oluyor nasıl olsa:82:
Şöyle diyelim %70 erkek
yok artık...anamm ben sinir olurdum hee..
Canım sen bursa damıydın?
ne bağırıyon yaaaa. korktum birdenFilizz sen istanbuldanmısın hangi doktora gidioosuun bende güzel bi hastahane ebulamadımmm özel muayenehanelere gidiyorum hepppp ama böle özel bi doktor olsa takibimi yapsadaa doğumuda orda yapıp çıksam diyorum hep ama bulamıyorumm medical parkta bana uzakkk avrupa yakasında olan ve doktorundan memnun olanlarr nooluurr yardımcı oluunnnnnnnnnnnnn
BİZİM ÇIKIŞ VAKTİMİZ GELMİŞŞŞ SİZ YAZIN KIZLARE YARIN BAKARIM İYİ AKŞAMLARR HERKESEE GÖRÜŞÜÜRÜÜKKKKKKKKK
Siz de biz gibiymişsiniz desenesen aslende ankaralı mısın canım?
evet canım aslen ankaralıyız sende mi yoksa ankaralısın?
Sancaktepe diyeceğim orası neresi diyeceksin
evet şekerim, hemşeriyiz:82:
Sancaktepe diyeceğim orası neresi diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?