2011 Ekim Anneleri

bir tek mangalda olsa canımda çok isterse yiyebiliyorum seninde ızgara fikrin hiç fena değilmiş bende size ızgarada köfte yaparım mmmmnerede oturuyordun sen ?:86::86:
leynacım ne iyi ettin canım benimakşama köftemi yapsam.. ayy canım çekti:97:

Filizz sen istanbuldanmısın hangi doktora gidioosuun bende güzel bi hastahane ebulamadımmm özel muayenehanelere gidiyorum hepppp ama böle özel bi doktor olsa takibimi yapsadaa doğumuda orda yapıp çıksam diyorum hep ama bulamıyorumm medical parkta bana uzakkk avrupa yakasında olan ve doktorundan memnun olanlarr nooluurr yardımcı oluunnnnnnnnnnnnn

BİZİM ÇIKIŞ VAKTİMİZ GELMİŞŞŞ SİZ YAZIN KIZLARE YARIN BAKARIM İYİ AKŞAMLARR HERKESEE GÖRÜŞÜÜRÜÜKKKKKKKKK

Son düzenleme:
bir tek mangalda olsa canımda çok isterse yiyebiliyorum seninde ızgara fikrin hiç fena değilmiş bende size ızgarada köfte yaparım mmmmnerede oturuyordun sen ?:86::86:

İstanbul anadoludayım köfteler tavuklar bizim bu bebişler çok sağlıklı olucak

O zaman babasından şu ünvanı kapar ''anası kılıklı''
aynen öyle ne kadar doğru söyledin ama ben hep dua ediyorum huyu babaya benzesin benim gibi inatçı kinci olmasın babamız mevlana gibi adam

leynacım ne iyi ettin canım benimakşama köftemi yapsam.. ayy canım çekti:97:

çok iyi fikir aslında benim bu gün balık günüm yarınıda köfte günü yapayım hem faydalıda

Siz de biz gibiymişsiniz desene sen aslende ankaralı mısın canım?

Ah ah canım desene bizim ızgara suya düştü ben Adana dayım.. Leynada mı buluşsak ne, orta oluyor nasıl olsa:82:

çok memnun olurum valla bir gün toplanın gelin bana sizi ne yemekler yaparım ızgaralar köfteler size feda olsunnnnnn

Şöyle diyelim %70 erkek

yok artık...anamm ben sinir olurdum hee..

Canım sen bursa damıydın?

yok canım değilim.

ne bağırıyon yaaaa. korktum birden
canım ben elazığdayım.en doğunuz benim galiba.
burda da medical parka gittim beğenmedim. ufuk tıp merkezine gidiyorum. tüp bebek alanında doğuanadoluda kendini kanıtlamış bi hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…