2011 Ekim Anneleri

süperrr sonunda bir ankaralı hemşerim benimmmgenelde tanıdığım ankaralılar yerli değiller neresindensin peki? ben dikmen...şimdi eş tarafından bala:87:

Maşallah, demek baladan mevlana gibi adam buldunne güzel..
Ben aslen polatlılıyım.. Ama doğma büyüme Ankara..
Şimdi Adana dayım iki yıldır, eşim burda öğretmen.. Eş tarafından diyarbakır

Maşallah, demek baladan mevlana gibi adam buldunne güzel..
Ben aslen polatlılıyım.. Ama doğma büyüme Ankara..
Şimdi Adana dayım iki yıldır, eşim burda öğretmen.. Eş tarafından diyarbakır

1 tane varmış o da bana denk gelmişpolatlıda yakın canım hemşerim benim diyarbakırında yemekleri güzeldir

hadi siz eytle buluşun birer ızgara yiyin bizede fotoğrafları gönderin ayy hakikaten ne iyi olur böyle aynı şehirlerde olanlar buluşsak tanışsak burdan fotoğraf göndersek:86:

evet süper olur ben her zaman müsaitim fotolarla renklendirelim topiği

evet güzel, benim eşimde güzel çok şükür dikmen kurusu var dimi şimdi aklıma geldi bak:82:

aman nazar değmesin eşinede sanada
dikmenli biri olarak dikmen kurusunu bilmiyorum maalesef bildiğim iki kurudan biri kuru fasülye diğeri beypazarı kurusu

cok gecmıs olsun cnm ya bol bol yatıp dınlen bır an once duzelırsın ıns cnm dıkıs attılmasına daha cok varmı
canım benim rahimim allah nasip ederse 2 mayısta dikilicek herşey yolunda olursa tabe doktora gittim herşey normal olur dedi korkmamamı söyledi ilaçlarla iy olusun dedi bol dinlen dedi strese girme dedi anlıcagınız gene yatak yolları göründü
canım inanın eşime dicektim hurma al diye garibim allahtanda almamış doktor hurma sancı veriri rahimi uyarıyo sakın yeme dedi allahtan yemedim ölen yavrumda çok yemiştim acaba diyorumondandamı oldu
Paşam geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Dua et sen...

allah razı olsun beni düşünüp yazan arkadaşlardan ben çıkıyorum rabime emanet olun sakın kabız olmayın ishalde olmayın ortada bir şey olun ikiside zararlıymışortay karışık olun daha iyi neyse ben kaçtım size iyi muhabbetler bu aralar giremicem malesef annem kızıyo yat bebeg bir şey olur diye

El kadar bebeciklerde damar sertliğimi olurmuş? Hep yediğimiz içtiğimizden bence, eskidne kan pıhtılaşmasıda yoktu damar sertliğide erken düşükte... Annelerimiz odun taşıyormuş sırtlarında... Artık yediğimiz içtiğimiz bağışıklık sistemimizi alt üst ediyor. Sanala bakıyorum yüzlerce düşük yapan insan var, üstüne üstlük tekrarlayan düşüklerde çok fazla artık. Allahım isteyen herkese evlat sevgisini annelik duygusunu kısa zamanda hayırlısıyla yaşatsın inşallah. Çok zor bu zamanda bir evlat sahibi olabilmek...

Amanın benim ametist78'im gelmişşş
Kızlar biz aynı okulda çalışıyoruz...:13:

İlk gittiğin doktor Filiz Kavi Seçen miydi?

Kızlar, bugün güne iyi başlamıştım ama öğleden sonraki derslerde midem bulanmaya başladı, eve geldiğimizde de uzandım hemen ama uyuyamadım bir türlü ve kaçınılmaz son midede de ne var ne yok çıktı... Öğle yemeği boşa gitti...:84:
Ama rahatladım biraz, az önce de çubuk kraker yedim, birazdan da yemeği ocağa koyacağım... Bitmedi şu bulantılar...

Bu arada dün aldığım ciclerimi ekleyeyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…