süperrr sonunda bir ankaralıhemşerim benimmm genelde tanıdığım ankaralılar yerli değiller neresindensin peki? ben dikmen...şimdi eş tarafından bala:87:
Maşallah, demek baladan mevlana gibi adam buldunne güzel..
Ben aslen polatlılıyım.. Ama doğma büyüme Ankara..
Şimdi Adana dayım iki yıldır, eşim burda öğretmen.. Eş tarafından diyarbakır
1 tane varmış o da bana denk gelmişpolatlıda yakın canım hemşerim benim diyarbakırında yemekleri güzeldir
hadi siz eytle buluşun birer ızgara yiyin bizede fotoğrafları gönderin ayy hakikaten ne iyi olur böyle aynı şehirlerde olanlar buluşsak tanışsak burdan fotoğraf göndersek:86:
evet güzel, benim eşimde güzel çok şükürdikmen kurusu var dimi şimdi aklıma geldi bak:82:
Yok mu artıran İstanbul lular buluşuyooor
canım benim rahimim allah nasip ederse 2 mayısta dikilicekcok gecmıs olsun cnm ya bol bol yatıp dınlen bır an once duzelırsın ıns cnm dıkıs attılmasına daha cok varmı
canım inanın eşime dicektim hurma al diye garibim allahtanda almamış doktor hurma sancı veriri rahimi uyarıyo sakın yeme dedi allahtan yemedim ölen yavrumda çok yemiştim acaba diyorumGeçmiş olsun, miğde bulantısı geçsin diye ekstra bir şeyler yememek lazımmış canım, hurmada da dahil. Birde şu var sınırsız bilgi çağında yaşıyoruz ve her duyduğumuza inanıyoruz. Ama başkasına iyi gelen şeyin bizde iyi olacağına dair garantisi yok. En iyisi kendi doktorumuz bize ne diyorsa onu uygulamak. Tekrar geçmiş olsun, iyi dinlenmeler.
Paşam geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Dua et sen...
siz bir buluşma ayarlayın istanbula bile gelirim beeehhhh
ben çıkıyorum artıkın mesaim burda biter herkese bulantısız kusmasız ağrısız sızısız bol huzurlu bir akşam diliyorum
ben de şerifalideyim endlesslove. Sanırım sana en yakın oturan benim
Tüüüh yazıklar olsun banaduymadım ben Şerifaliyi hangi ilçe?
öyküözgür isminde bir arkadaşımız vardı uzun zamandır gelmiyordu ve bu gün bana mail göndermiş bebeğinin damar sistemi oluşmamış kalp atışlarını duyamamışlar almışlar maalesef duygucum kendisini listeden çıkarabilirmiyiz?
ben çok üzüldüm çok heyecanlıydı sürekli korkuyordu hadi bişey olursa diye nasip değilmiş işte...
aa çok merak ettiim. cici alan oldukça koyalım buraya, bakıp bakıp seveliim :) ben bişe almadım daha, önümüzdeki hafta bakarım diye düşünüyorum. hayırlı olsun canım iyi günlerinde giysin inşallah
Bebişime değil, kendime hamiş cicileri aldım... Daha cinsiyeti belli değil ki...))
mrhb ben ekim annelerindenim artık bende buradan bebişlerle ilgili konuşacaz umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz herkese bi avazda diyorum:)
Liste için bilgilerim; SAT 19 ocak, tahmini doğum tarihi 26 ekim, kalp atışlarını gördüm, yaşım 32, hamile kaldığım kilo 68, Adana'da yaşıyorum...
Sorma eyt, müthiş tavsiyeler üzerine ilk gitttiğim dr bayan dediğin gibi sanki on tane doğurmuş muamelesi yapmıştı ve iki saat beklemimize rağmen beş dk muayene edip bırakmıştı.. Hiç bişey söylemeden geyet normalsin çocuğum dedi ve elime bi kaç çıktı verdi o kadar.. Bi de kalp atışlarını yedinci haftada duyamamıştık, iyice bakmadan vajinal muayene dedi, tabi istemedim üstelik benim düşük riskimin olduğunu bile söylememişti.. Neyse sonuç daha iyi bi dr buldum ama o da özel muayehanesi var ve doğum için uygun bulmadım.. Şuan arayıştayız bakalım hayırlısı...
Maliyete takılmamak mümkün mü :))) Aaaa bebek arabalarından bahsetmedim di mi? Onlardada öyle modeller yapmışlarki bildiğin tofaş doğan fiyatına :))) Eşim dediki bunu alacağımıza gerçek araba alırız bebişimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?