Kızlar ikili test sonucu geldi bebeğim kızzzz
Kızlar, bugün güne iyi başlamıştım ama öğleden sonraki derslerde midem bulanmaya başladı, eve geldiğimizde de uzandım hemen ama uyuyamadım bir türlü ve kaçınılmaz son midede de ne var ne yok çıktı... Öğle yemeği boşa gitti...:84:
Ama rahatladım biraz, az önce de çubuk kraker yedim, birazdan da yemeği ocağa koyacağım... Bitmedi şu bulantılar...
Bu arada dün aldığım ciclerimi ekleyeyim...
Eki Görüntüle 172430 Eki Görüntüle 172431 Eki Görüntüle 172432 Eki Görüntüle 172433 Eki Görüntüle 172434 Eki Görüntüle 172435 Eki Görüntüle 172436
öyküözgür isminde bir arkadaşımız vardı uzun zamandır gelmiyordu ve bu gün bana mail göndermiş bebeğinin damar sistemi oluşmamış kalp atışlarını duyamamışlar almışlar maalesef duygucum kendisini listeden çıkarabilirmiyiz?
ben çok üzüldüm çok heyecanlıydı sürekli korkuyordu hadi bişey olursa diye nasip değilmiş işte...
Ayakkabıya karar verdin demek güzelmiş, bende taba rengini severim, güle güle kullan canım, hatta kullanın.. bebişin ve sen :)
Ah ah canım desene bizim ızgara suya düştüben Adana dayım.. Leynada mı buluşsak ne, orta oluyor nasıl olsa:82:
Prenses geliyor desene...
hiç sorma canım testte cinsiyet yazıyodu bende bebeğin cinsiyeti sandım:84::84:çok üzüldüm ama olsun bebeğim iyi olsun yeter
Merhaba arkadaşlar.
ben de Ekim annesiyim tahminen.
son adet tarihim 26-29 aralık olmalı..2-3 gün kahverengi leke seklinde geldiydi kaç gün sürdü hatırlamıyorum... SAT a göre 2-5 Ekim arası tahmini doğum ama ultrason 3-4 gün daha geridne geliyor, kız bebek galiba, geriden gelirmiş ya gelişimi öyle derlermiş..
öyle işte :))
2li testi yaptırdım,ultrason normal kan sonuçlarını bekliyorum..,şimdilik bu kadar...
Üzülme arkadaşım, ilk çocuğun değil mi zaten, hangisi olsa 2. de diğerini isteyeceğiz... Sağ salim doğsunlarda...
teşekkür ederim.Hoşgeldiniz... Bebeğiniz hayırlı olsun...
İlk gittiğin doktor Filiz Kavi Seçen miydi?
Gel ahesteee buluşup yiyelim biz, ikimizde Adana'dayız nasılsa...
Merhaba arkadaşlar.
ben de Ekim annesiyim tahminen.
son adet tarihim 26-29 aralık olmalı..2-3 gün kahverengi leke seklinde geldiydi kaç gün sürdü hatırlamıyorum... SAT a göre 2-5 Ekim arası tahmini doğum ama ultrason 3-4 gün daha geridne geliyor, kız bebek galiba, geriden gelirmiş ya gelişimi öyle derlermiş..
öyle işte :))
2li testi yaptırdım,ultrason normal kan sonuçlarını bekliyorum..,şimdilik bu kadar...
hoşbuldum aheste.Hoşgeldiniz aramıza:80: Allah hayırla bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin..
Bu arada biz aynı bölgedeyiz seninle, hatta komşu bile olabilirizeşimle aynı okulda görevli bile olabilirsin:) Buluşsak fena olmaz hani.. Bakalım biraz daha düzelelimde inş diyelim..
Ayrıca cicileriniz çok güzel, benim de aklımda ayakkabı var ne zamandır. Çok hoş ve oldukça rahat görünüyor ayakkabın, nerden aldın acaba tam buranın havasına göre ne güzel:87:
bende kullanıyorum onun bi zararı yokkkkk böle ucu sivrimsi arkası toparlak vajinal fitil adını unuttum şimdii sabah koyma dedi bana doktor akşam yatağa girdiğinde koy dedii bendee itebildiğim kadar itiyorumm çünküü aşağı kayıp geliyo zaten iç haznemiz büyük korkma arada çok mesafe vardırrrr sabaha karşıda zaten kireç gibi dökülüyoo iç çamaşırınaaaaa bayaa etkili bişiiiiii kullanmamazlık etmeeeeee
bu arada bebiş de kocaman olmuşturr hareketlenmiştirr iyceeee maşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?