2011 Ekim Anneleri

Ayakkabıya karar verdin demek güzelmiş, bende taba rengini severim, güle güle kullan canım, hatta kullanın.. bebişin ve sen :)

Geçmiş olsun arkadaşımıza... Çok üzülüyorum ben bu haberlere, inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik geçirir ve yavrularını kucaklarına alır tüm anne olmak isteyenler...

Ayakkabıya karar verdin demek güzelmiş, bende taba rengini severim, güle güle kullan canım, hatta kullanın.. bebişin ve sen :)

Denediğimde çok rahat geldi, hem de hakiki deridenmiş, daha sağlıklı olur , aslında rengi daha açık ama fotoda birazcık koyu çıkmış... T-shirtleri de hazır bedenini bulmuşken alayım dedim, hep bulunmuyor büyük bedenleri kalıyor diyordu arkadaşlar...

Merhaba arkadaşlar.
ben de Ekim annesiyim tahminen.
son adet tarihim 26-29 aralık olmalı..2-3 gün kahverengi leke seklinde geldiydi kaç gün sürdü hatırlamıyorum... SAT a göre 2-5 Ekim arası tahmini doğum ama ultrason 3-4 gün daha geridne geliyor, kız bebek galiba, geriden gelirmiş ya gelişimi öyle derlermiş..

öyle işte :))

2li testi yaptırdım,ultrason normal kan sonuçlarını bekliyorum..,şimdilik bu kadar...

Hoşgeldiniz... Bebeğiniz hayırlı olsun...

Üzülme arkadaşım, ilk çocuğun değil mi zaten, hangisi olsa 2. de diğerini isteyeceğiz... Sağ salim doğsunlarda...

amin canım ikili testin kandan alınan kısmı çıktı ama benim elime geçmedi daha baya korkuyorum.boyun ölçümü iyi çıktı çok şükür birde kan iyi çıksaydı.duaya ihtiyacım var

Gel ahesteee buluşup yiyelim biz, ikimizde Adana'dayız nasılsa...

Bu arada biz aynı bölgedeyiz seninle, hatta komşu bile olabiliriz eşimle aynı okulda görevli bile olabilirsin:) Buluşsak fena olmaz hani.. Bakalım biraz daha düzelelimde inş diyelim..

Ayrıca cicileriniz çok güzel, benim de aklımda ayakkabı var ne zamandır. Çok hoş ve oldukça rahat görünüyor ayakkabın, nerden aldın acaba tam buranın havasına göre ne güzel:87:

Hoşgeldiniz aramıza:80: Allah hayırla bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin..

Olur tabii neden olmasın, kendimize gelelim de bir...

Ayakkabıyı real deki flo mağazasından aldım, 69 liraydı, hakiki deri için iyi bir fiyat...
Bir de suni deri beğendim, 39 liraydı o da nar çiçeği renginde ucu ve bir tarafı açık bir modeldi ama sadece teşhirdeki vardı benim numaramda, optimuma bakacağım orayada flo açılacakmış...

Evet güzel fiyatmış.. Optimimu biz de hasretle bekliyoruz bakalım az kaldı.. Sende güle güle giy:81:

canım evet ya aynen o ilaç bi ucu sivri arkası yuvarlak damla şeklinde yani. bana 2 tane verdi sabah akşam dedi... sabah koydum 3 4 saat sonra tuvalete gittiğimde aktı... ama daha ileri koyuncada akıyo mu yanii eninde sonunda... daha ileri koymaya çalışcam canım. ama gerçekten akşam koyunca daha etkili olur sanırım en azından sabaha kadar durur... bide çok ısıttı beni o yani vajinayı... üşütmüşüm yaaa herhalde ısıtmak için keşke benim ayaklarım içinde böyle bi fitil olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…