canım evet ya aynen o ilaç bi ucu sivri arkası yuvarlak damla şeklinde yani. bana 2 tane verdi sabah akşam dedi... sabah koydum 3 4 saat sonra tuvalete gittiğimde aktı... ama daha ileri koyuncada akıyo mu yanii eninde sonunda... daha ileri koymaya çalışcam canım. ama gerçekten akşam koyunca daha etkili olur sanırım en azından sabaha kadar durur... bide çok ısıttı beni o yani vajinayı... üşütmüşüm yaaa herhalde ısıtmak içinkeşke benim ayaklarım içinde böyle bi fitil olsa
mrhb ben ekim annelerindenim artık bende buradan bebişlerle ilgili konuşacaz umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz herkese bi avazda diyorum:)
Liste için bilgilerim; SAT 19 ocak, tahmini doğum tarihi 26 ekim, kalp atışlarını gördüm, yaşım 32, hamile kaldığım kilo 68, Adana'da yaşıyorum...
bebişimi gördüm kızlar az önce nasıl özlemişim...
büyümüş teyzeleri, eli kolu seçiliyo artık, bi de oynak :)) çikolata yedim gittim ben de doktor baktı dedi ki ne oynak bi bebek kız mı acaba :)) ben de çığlık attım ne belli mi kız mıymış dedim
yok dedi çok oynak ya ondan öyle dedim dedi. ):) boşa heyecanlanmışım.
ama elini başına atmış,ayakları da havada zıp zıp minnoşum.
biraz sevdim öyle doktor çekti sonra cihazı
ama dedim 3 haftadır görmed,m bi daha bakabilir miyim dedim.
sağ olsun doktor amcamız bi daha gezdirdi cihazı; ama babası kılıklı uykuya geçmişti, oynattı biraz karnımı ama tontişim uyanmadı. rahatı yerinde dedi doktorcuğum :))
sanki göbişi vardı kızlar eşime dedim bu sana benziyo göbeği var
burnu da bana benziyo sanki :::::P biraz havada sanki burnu dedi eşim :))
ay çok mutlu oldum. ilk kez bu kadar bebekti, ilk kez bu kadar varlığını hissettirdi bana dünyammmm
bi de gelişimimiz iyiymiş. hatta 3 hafta önce sattan 5 gün gerideydi. şu an sattan 4 gün ileride.
büyümüş bebeğim kocamaaaannn olmuş.
45.5 mm olmuş,
ikili test ister misin dedi. yok dedim istemem
ense kalınlığına baktı, gayet iyi dedi.
ben onu bir an önce kucağıma almak, koklamak istiyorum...
Rabbim gelsin artık o günler....
hey bende gelicem
tepeüstüdeyim bende :79:
yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrr
Ben de tepeüstündeyim komşu buldum kendimee :))
benimki tembel ya, bi kere elni kaldırdı, bi kere döndü tam yarım saat içinde.allahım canım benim yaaa..... maşşallah... ama benimkinin aynısını anlattın vallahi de billahi de okurken çığlık attım deidm aynı... yemin ederim aynı cümleyi ben kurdum eşime...
göbeği kocaman görünüyodu.. göbeğine bak diyo eşim.. bende dedim sana benziyo işte babası...
veeee herkesin bebeği el sallıyomuş. benimkide eli başının kenarındaydı ama ayaklarını o kadar hızlı oynatıyodu ki foto çekmek için çok bekledi doktor...
bu arada bende öyle duydum ama çok hareketli olunca kız oluyo dio...
allhım hayırlısını versin inşallah hepimize...
gece gece miahaaa nasıl sevindim anlatamam haydi buluşalım meydanda komşuuuu
En sevmediğim haber Listeyi düzenlemenin en zor tarafıda bu oluyoöyküözgür isminde bir arkadaşımız vardı uzun zamandır gelmiyordu ve bu gün bana mail göndermiş bebeğinin damar sistemi oluşmamış kalp atışlarını duyamamışlar almışlar maalesef duygucum kendisini listeden çıkarabilirmiyiz?
ben çok üzüldüm çok heyecanlıydı sürekli korkuyordu hadi bişey olursa diye nasip değilmiş işte...
Bende PENDİKKKKKKYok mu artıran İstanbul lular buluşuyooor
Çok güzeller canım güle güle giyinKızlar, bugün güne iyi başlamıştım ama öğleden sonraki derslerde midem bulanmaya başladı, eve geldiğimizde de uzandım hemen ama uyuyamadım bir türlü ve kaçınılmaz son midede de ne var ne yok çıktı... Öğle yemeği boşa gitti...:84:
Ama rahatladım biraz, az önce de çubuk kraker yedim, birazdan da yemeği ocağa koyacağım... Bitmedi şu bulantılar...
Bu arada dün aldığım ciclerimi ekleyeyim...
Eki Görüntüle 172430 Eki Görüntüle 172431 Eki Görüntüle 172432 Eki Görüntüle 172433 Eki Görüntüle 172434 Eki Görüntüle 172435 Eki Görüntüle 172436
Hoşgeldin aramıza Listeye ekliycem seni ama tarih ne yazıcam şaşırdım sadece isim olarak ekliyorum ultrason sonucuna göre tarih yazarsın eklerimMerhaba arkadaşlar.
ben de Ekim annesiyim tahminen.
son adet tarihim 26-29 aralık olmalı..2-3 gün kahverengi leke seklinde geldiydi kaç gün sürdü hatırlamıyorum... SAT a göre 2-5 Ekim arası tahmini doğum ama ultrason 3-4 gün daha geridne geliyor, kız bebek galiba, geriden gelirmiş ya gelişimi öyle derlermiş..
öyle işte :))
2li testi yaptırdım,ultrason normal kan sonuçlarını bekliyorum..,şimdilik bu kadar...
Bilgilerini aldım Listede güncellenicek çok şey varda pc uyuz etti beni ısınınca küt diye kapanıyo özelliklede bişeyler yazıcağım sırada oluyo Hergün giriyorum hiç bişey yazamadan bilgisayar yüzünden çıkmak zorunda kalıyorumDuygu7785 ametist78'i de listeye ekler misin?
Biz aynı okulda çalışıyoruz, grubumuzdan çok bahsettim, o da aramıza katıldı...
Çok güzeller canım güle güle giyin
Teşekkürler...
Bilgilerini aldım Listede güncellenicek çok şey varda pc uyuz etti beni ısınınca küt diye kapanıyo özelliklede bişeyler yazıcağım sırada oluyo Hergün giriyorum hiç bişey yazamadan bilgisayar yüzünden çıkmak zorunda kalıyorum
evet geç olmuşbaşka zaman inşallah
ilahi ya, alemsiniz..sabaha karşı 7ye doğru agarıyor gün, o zaman olur bakevet geç olmuşbaşka zaman inşallah
Meydan eve 5 dk :) Her saat uyar her türlüüü
Kolay gelsin o halde...
bizimde 5 dk meydana tepeüstü deyince ondan direk meydan dedim belkide aynı sokakta oturuyoruz hatta aynı apartman çıkıyomuşismim eda memnun oldum komşu
Valla aynı apartman bile olabilir dediğin gibi belki de komşuyuzdur sahidenBen de Zehra çok memnun oldum
hangi hastaneye gidiyorsun zehra ben medicana çamlıcaya gidiyorum bide sağlık ocağından kağıt geldi bana, bekliyolarmış ama çalıştığım için hala gidemedim muhtemelen aynı sağlık ocağına bağlıyız sen gidebildinmi:26:
Bu kadar olur yaa bana da sağlık ocağından kağıt geldi ziyarete gelmişler işte olduğumdan bulamamışlar evde ben de dolandırıcı mıdır nedir diye korktum gitmedim
Benim karışık ya önce Erdem e gittim beni çok bunalttı kalabalığı sonra Hisar a geçtim zaten topu topu 4.muayenem olacak Cuma günüÇamlıca Medicana yı hiç bilmiyorum nasıldır?
gel beraber gidelim bir gün ayarlayıp eşimin doktor arkadaşı kesinlikle gitsin ihmal etmesin demiş gitmediğimiz takdirde bir süre sonra çıkarıyomuş bizi aile hekimliğinden birde doktora 300 tl para cezası uygulanıyormuş ilgilenmediğği için yazık gidelim
ben önce erdemi düşündüm sonra vazgeçtim ilk ve 2.muaynemi sur hast.de olduktan sonra memnun kalmayarak medicanaya geçtim çokta memnunumsur hisarın hastanesi zaten hisar çok pahalı olduğundan düşünmedim bile hiç memnun değilsen gel beraber doğuralım medicanada
Ama gelmesinler öyle eve falan ya kaç kişinin evine hırsız girdi böyle televizyonlarda kaç kere gösterdiler
Ben de çok büyük ihtimal Erdem de yaparım doğumu diye düşünüyorum daha bugün bir tanıdığım doğum yaptı orada çok memnun kaldı, bir de doktorlar falan da tanıdık orada ama ben kalabalığından sıkılıyorum2 kere muayeneye gittim ne bir tansiyon ne bir kilo ölçümü çok ilgisizdiler mide bulantısından yerlerde süründüm 4 gün rapor aldım işten doktoruma ulaşamadım kafama tak etti değiştirdim ben de Hisar ı da özel sigorta karşılıyordu uğraşamadım daha fazla Erdem le. Aslında Hisar da doğum yapmak isterdim ama aşırı pahalı doğum için o kadar para harcamak israf gibi de geliyor açıkçası kafam çok karışık şimdilik 7.aya kadar Hisar a devam edip sonra Erdem e geçeyim diyorum ama doktoruma alıştıktan sonra nasıl olacak onu da bilmiyorum Gel sen Erdem de yap hem evlerimize çok yakın ben şimdilik normal doğum düşündüğüm için özellikle Erdem diyorum eve 5 dk mesafede çünkü
Bu arada kızlar mümkün olduğunca sezeryan yapmayalım bence, bugün doğum yaptı bir akrabamız çok ağrısı vardı korktum ben. Normalde doğumdan önce çekiyorsun ama sonrasında pek sıkıntı olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?