2011 Ekim Anneleri

Ben Hisara 26 lira veriyorum ama özel sigortadan dolayı. Cuma günü de ikili testim var doktor cinsiyetini de söyleyeceğim dediği için çok heyecanlıyım

Ben Hisara 26 lira veriyorum ama özel sigortadan dolayı. Cuma günü de ikili testim var doktor cinsiyetini de söyleyeceğim dediği için çok heyecanlıyım

ohh ne güzel heyecan dorukta benimde 16 nisanda 2lim doktor cinsiyetle ilgili bişi söylemedi ama bende heyecandan ölüyorum daha 2 hafta war hemdeee
hissiyat varmı hissiyat kız erkek :92:

ohh ne güzel heyecan dorukta benimde 16 nisanda 2lim doktor cinsiyetle ilgili bişi söylemedi ama bende heyecandan ölüyorum daha 2 hafta war hemdeee
hissiyat varmı hissiyat kız erkek :92:

Hiç tahminim yok bazen erkek gibi geliyor bazen de kız gibi geliyor aradayım. Her şeyden önce ikili testte her şeyin yolunda görünmesini istiyorum, son 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor artık bir an önce de bebeğimi görmek istiyorum ultrasonda

slm kızlar bende anadolu yakasındayım kartal uğurmumcuda oturuyorum bu arada kayınvalidem oturuyo kızlar tepeüstünde sık sıkda orayada geliyorum :)))

inşallah herşeyin yolunda giderr canım aklına kötü şeyler getirme cuma günü güzel haberlerle dönüceksin
ben %99 erkek diyodum öyle hissediyordum şimdi %90 indi hissiyatım hayırlısı bakalım az kaldı

slm kızlar bende anadolu yakasındayım kartal uğurmumcuda oturuyorum bu arada kayınvalidem oturuyo kızlar tepeüstünde sık sıkda orayada geliyorum :)))

Bir komşu daha çıktı Edacım yakında bize bir buluşma ayarlamak düşer

Ealtinn geleceğin zaman haber ver mutlakaa

Benim de çevremde herkes senin erkek olacak hissediyoruz diyorlar ama ben kendimi herhangi bir şeye şartlamak istemiyorum evlat olsun hayırlı olsun da

Kızlar ben kaçmak zorundayım çok geç yatınca sabah yataktan kalkamıyorum uyuyayım da bebeğimi büyüteyiim Çok öpüyorum Edaa seni de ealtinn

Son düzenleme:
kızlar lütfen cvp yazın çook merak ediorum ikili test sonucum 1/910 çıktı doktor normal dedi amniyosenteze gerek yok dedi sizlerin ne çıktı değerler ne dedi doktorunuz bide elevit ile ferrum verdi beta değerim 28,574

yarın okuyanlarda cvp yazınnnnn lütfen:92:

Son düzenleme:

bende yatıyorum canım işim karşıda şaftım kayıyo otobüslerde
iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

canım gözün aydın endişe etme çok şükür sonuçların normal demiş doktorun benimde dün 2li test yapıldı ense kalınlığımız normal çıktı cuma günüde kan sonucum çıkacak darısı başımıza inşallah bizimde herşey yolunda gidiyordur..elevit bende kullanıyorum demir ilacına gerek görmedi doktorum..

canım korkma sonucun guzel.. bu demek oluyo kı senın yasında senın ozellıkleııne sahıp (bebegın ense kkalınlıgı kılo vb)910 kadından 1 ınde down sendromlu bebek dogumu olmus dıyo. normal bı sonuc.elevıt vıtamın ferrum da demır hapı... hayırlı olsun sonuclarınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/433816-2011-ekim-bebislerinin-mini-mini-cicisleri.html

kızlar bebsılerımızın cicilerı ıcın yedı topıgımız...hem sevıncımızı paylasalım hemde bırbırımızıe fıkır vermıs olalım ne dersınız?:)

Günaydın canımcım, valla uyanıp uyanmadığımdan pek emin değilim
Akşamda erken yettım güya ama şimdi gözümden uyku akıyor hala...
Açlıktan olmasa kalkacağım yoktu nasılsın halin keyfin yerindedir inş:80:

herkeze gunaydın sabahları cok zor kalkıyorum bende bugun hele ıyıce uyakalmısım ıse bıle gec geldım neysekı patronlar gelmemıslerdı daha su uyku halım bı gecserdı calısrken cok zor oluyo

Günaydıın tembel anneler uyanın bebişlerin süte peynire ihtiyacı var

herkeze gunaydın sabahları cok zor kalkıyorum bende bugun hele ıyıce uyakalmısım ıse bıle gec geldım neysekı patronlar gelmemıslerdı daha su uyku halım bı gecserdı calısrken cok zor oluyo

günaydın günaydın günaydıın en güzel anneler....uyanamayanlar sizde kalkın artık bu gün çok güzel bir gün olsun hepimize akşama 2 li teste gidicem inşallah herşeylerimiz güzel çıkar herkese mutlu bir gün diliyorum:80::80::80:

Ooo herkes gelmiş ne güzell.. Bi sertab erener açtımda kendime geldim
leyna, usluem Bizde inş yarın gidicez test için, inş güzel çıkar leynacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…