2011 Ekim Anneleri

herkeze gunaydın sabahları cok zor kalkıyorum bende bugun hele ıyıce uyakalmısım ıse bıle gec geldım neysekı patronlar gelmemıslerdı daha su uyku halım bı gecserdı calısrken cok zor oluyo

Günaydın kızlar. Usluem benim uykusuzluğun birazını sana versem sende uykuculuğun birazını bana versen? Dengelemiş oluruz, ne dersin? Eskiden kafamı yastığa koyduğumu bile hatırlamazdım. Hemencecik uyurdum ve saat kaç olursa olsun gözümden uyku akardı Dediğiniz gibi bebişim uykusuzluğu alıştırmak istiyor sanırım beni

oyle bırsey olsa supeer olurdu vallahı aksam erkenden yatıyorum yınede sabah cok zor kalkıyorum doktorum 3 ayı atlatınca duzelıceksın dedı ıns ogunu beklıyorum cok zor oluyo boyle

bende bu gün sarhoş gibiyim akşam erken uyuyayım dedim ne mümkün gündüz uykudan gözlerimi açamıyorum akşam uyuyamıyorum

Son düzenleme:
günaydın bayanlar... kahvaltılar yapıldı mı.... sütler içildi mi... bebişler sizi bekliyor hadi.......

bende bu gün sarhoş gibiyim akşam erken uyuyayım dedim ne mümkün gündüz uykudan gözlerimi açamıyorum akşam uyuyamıyorum

Bende gündüz uykum geldiğinde uyumadım akşam uyurum diye, çok şükür ilk başlardaki gibi problemim kalmadı.. Ama dün gün boyu midem bulandı, ölüyordum.. Mübarek çıkmayıncada zor oluyor, içerde durdukça

günaydın arkadaşlar
ne güzel enerjik uyananlar olmuş. ben ayakta uyuyorum hala :85: 1,5 aydır ilk defa kahve içtim az önce gözlerimi açamıyorum. erken de uyudum ama sabahları çok zorlanıyorum uyanmakta.
hepimize güzel bir gün diliyorum

leyna ve aheste ıns ıkınızınde2lı test sonucları guzel cıkar bızde yarrın gıdıcez doktara ama daha 2 lı tes ıcın var sanırım gercı yarın tam 11 haftalık oluyoruz

dün ne güzel sohbetler olmuş. komşuluk ilişkileri gelişmiş, hemşehrilikler olmuş, mangallar yakılmış, ızgaralar yapılmış ohh afiyet olsun yarasın :)

günaydın kızlarrrr....keyifler nasıl ?? günlerdir ilk defa bugün güneş açtı bulantısız uyandım...ne güzel birgün bebişim büyüo annesini üzmüyo artık eski yorgunluğum uyku hallerim kalmadı darısı bütün anneciklerin başına hepinize enerjimden yolluyorum

günaydın bayanlar... kahvaltılar yapıldı mı.... sütler içildi mi... bebişler sizi bekliyor hadi.......

Günaydın... Sütü pek içemiyorum malesef ama peynir, ayran, yoğurt üçlüsüyle takviye yapıyorum Şimdilik bişeyler atıştırdım yoksa sabredemiyorum, asıl kahvaltıya birazdan başlarım artık

bende senin gibiyim ama sabah 7 de haydi bismillah dedim kalktım çayımı demledim ekmeğimi kızarttım güzel bir kahvaltı hazırladım tabi bu arada uykum açıldı şimdi çok iyiyim tavsiye ederim motive ediyor insanı erken kalkmaya çalışmak tabi biraz zorluyor ama

Bebee makyaj - Hrriyet Gndem
kızlar şu habere bakarmısınız bebeğe makyaj yapmışlar vicdansızlar

Bizim evde haber izlenmiyor, eşim sağolsun.. Merak edip bakmıştım biraz ama bunu görmemiştim.. Allah layıklarını nasib etsin bunlara ne denir.. Ne dünyada ne ahirette yapılan cezasız kalmaz.

yazık, yavrum nasıl da bakmış öyle

leyna ve aheste ıns ıkınızınde2lı test sonucları guzel cıkar bızde yarrın gıdıcez doktara ama daha 2 lı tes ıcın var sanırım gercı yarın tam 11 haftalık oluyoruz

11 ile 14 haftalar arası diye biliyorum ama bazı doktorlar 12. haftayı bekliyorlar inşallah yaparda tekrar gitmek zorunda kalmazsın

ben çikolata yiyip gittim canım hareketliliğini ona bağladım ama bilemiyorum tabi. ama çok çabuk uyudu doktor bi daha baktı salladı hatta biraz bebişim hiiiiç tepreşmedi bile.
valla benim içimi biliyo ya Allah kız istiyorum. öte taraftan eşim tek erkek çocuk ve bütün aile erkek istiyo bu yüzden eşim de dahil. onun için de erkek istiyorum.
çok karışığım çoookk :))
dün hatta kayınvalideme anlattım çok oynuyodu doktor çok oynak kız mı ne bu dedi, dedim.
kayınvalidem diyo ağzını hayra aç
sonra anladı tabi pot kırdığını ama gönlü açıkça erkekten yana.hatta ilk başlarda dua ediyodu inş. ikiz erkek olur diye, şimde teke razı hanımefendi
Rabbim sağlıklık versin de ne verirse benim kabulumdür.

aynen öyle ya...ben 2 yıllık evliyim... ilaçlarla hamile kaldım... eşimin babaanneside sipariş veriyo oğlan çocuğun olsun diye hemde 3 4 tane... kendisi sadece 1 tane yapabilmiş ama

ayrıca o kadar seneden sonra bir tane bulduğuna sevinmiyo birde kızı erkeği seçiyo ya... çok gıcık...

hayırlısı olsun inşallah önemli olan sağlıklı olması.. bu sefer kız olur bi dahakine erkek olur yafff... bi taneyle kalcak değiliz ya... yollar açıldı artık tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii

Allah hayırlısını versin filizcim ama merakı heyacanı bi başka güzel yahu mesela bizim tarafta özellikle baba tarafımda tek kız bendim.. Sonradan bi kız kardeşim oldu ama babaaannem halam filan kaç evin bir kızı diye sever hala beni:82: Bu yüzdden kız olsa bizimkiler hayli sevinirler.. Ama eşimin tarafıda hep erkek istiyor, dua ederken bile şöyle sana benzeyen renkli gözlü güzel bi oğlan olsun diyolar.. Hayırlısı tabi, kız da erkek de bizim nasılsa.. Ya bu çilolata işe yarıyor mu cidden bende yesem bari:97:

çok iyi yaa bende öyle düşünüyorum 1 le yetinmem herhalde bir sorun çıkmazsa

Ooo herkes gelmiş ne güzell.. Bi sertab erener açtımda kendime geldim
leyna, usluem Bizde inş yarın gidicez test için, inş güzel çıkar leynacım...

vur patlasın, çal oynasın yapalım hadi ahestecim :) candan erçetin'den bahar çalayım ben de enerji dolarım belki.

bana da bana da bana da uykusuzluk lütfen rumuuz. kafam yastığa değmeden havada uyuyorum ben.

bulantılarım geçtiğinden beri kahvaltı yapabiliyorum, çok şükür eski düzenime dönüyorum ama sütü sabah saatlerinde içemiyorum yine de. işe getiriyorum, öğleden sonra daha rahat içiyorum ben. süt ve cevizi düşününce midem oynuyor, kötü oluyorum ama içiyorum yine de.

gündüz evde olduğum halimi düşünemiyorum :) miskin miskin pijamayla gezerdim, sürekli yatak modunda olurdum herhalde :) tembel been. haziranda işten ayrılıp evimin kadını, çocuğumun anası olcam galiba bol bol uyurum o zaman ohh :)
bulantıların geçecek inşallah az kalmıştır umarım canım.

Bebee makyaj - Hrriyet Gndem
kızlar şu habere bakarmısınız bebeğe makyaj yapmışlar vicdansızlar

hemde ne vicdansızlık leynacım. aynı hemşireler çocukları hastaneden kaçırıp, kendi lojmanında evde tutup, sgk yı dolandırmak için çocukların ailelerine bunlar yoğun bakımda diye yalan söylemişler. hastaneyi kapattılar.

inşallah temiz çıkar testleriniz kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.

ben iyiyim zeametcim teşekkürler. keyifler ehh işte, fena sayılmaz. enerjinden kaptım ben de, öğleden sonra bomba gibi olcam inşallah. bu arada maşallah bebişine, kıyamazmış annesine

bulantılarım geçtiğinden beri evde kahvaltı yapabiliyorum, şükür diyorum.yoksa iğne ipliğe dönecektim. evde kahvaltı yapıyorum ama işe gelene kadar acıkıyorum bir de sandviç hazırlayıp öğleye doğru yiyorum, doymuyorum yahuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…