denisscim hoşgeldin.. Gel canımcım sensiz olmaz
Bende gündüz uykum geldiğinde uyumadım akşam uyurum diye, çok şükür ilk başlardaki gibi problemim kalmadı.. Ama dün gün boyu midem bulandı, ölüyordum.. Mübarek çıkmayıncada zor oluyor, içerde durdukça
aynen öyle ya...ben 2 yıllık evliyim... ilaçlarla hamile kaldım... eşimin babaanneside sipariş veriyo oğlan çocuğun olsun diye hemde 3 4 tane... kendisi sadece 1 tane yapabilmiş ama
ayrıca o kadar seneden sonra bir tane bulduğuna sevinmiyo birde kızı erkeği seçiyo ya... çok gıcık...
hayırlısı olsun inşallah önemli olan sağlıklı olması.. bu sefer kız olur bi dahakine erkek olur yafff... bi taneyle kalcak değiliz ya... yollar açıldı artık tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii
Allah hayırlısını versin filizcim ama merakı heyacanı bi başka güzel yahumesela bizim tarafta özellikle baba tarafımda tek kız bendim.. Sonradan bi kız kardeşim oldu ama babaaannem halam filan kaç evin bir kızı diye sever hala beni:82: Bu yüzdden kız olsa bizimkiler hayli sevinirler.. Ama eşimin tarafıda hep erkek istiyor, dua ederken bile şöyle sana benzeyen renkli gözlü güzel bi oğlan olsun diyolar.. Hayırlısı tabi, kız da erkek de bizim nasılsa.. Ya bu çilolata işe yarıyor mu cidden bende yesem bari:97:
tamam geliyoruum :) kimde ne yiyoruzpisboğaz ben
yaaaaa ben yeni okudum bu prspkts leriiiiiiiiiiiiiiiiii... hamileler kullanmamalı... bebeğe bilmem nereye nereye geçer yazıyooooooooo.......... napıcam yaaaaaaaaa....
sabah 6 aylık hamile arkadaşımla konuştum o da ddedi kızım fitil falan kullanılmaz dedi. benimd eiltihabım vardı....doktor ilaç veremem dedi dedi...
ama ona bi arkadaşı tavsiye etmiş elma sirkesi ile vajinayı sil temizle diye.... geçmiş yaaa. bend eilaç kullaanmayıp öyle mi yapsam... hiç içimden gelmiyo ya....
3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa
Kaç haftalık oldunuz annesi...bulantılı günleri en kısa zamanda atlatırsınız inşallah takip çizelgesi hazırlasan kendine iyi olmazmı?
Biz en son ortada buluşalım demiştik, sonra ses çıkmadı kimsedenNeyse ben ankara ya gelirsem annem yapasr biz yeriz, ohh mis
Bu arada bulantım geçmişti, haftasonu abim vardı biraz gezip dolaştık dışarda bişiler yedik bi de serindi biraz hava ondan galiba düzenim bozuldu biraz.. Ama daha iyyim bugün çok şükür:82:
yaaaaa ben yeni okudum bu prspkts leriiiiiiiiiiiiiiiiii... hamileler kullanmamalı... bebeğe bilmem nereye nereye geçer yazıyooooooooo.......... napıcam yaaaaaaaaa....
sabah 6 aylık hamile arkadaşımla konuştum o da ddedi kızım fitil falan kullanılmaz dedi. benimd eiltihabım vardı....doktor ilaç veremem dedi dedi...
ama ona bi arkadaşı tavsiye etmiş elma sirkesi ile vajinayı sil temizle diye.... geçmiş yaaa. bend eilaç kullaanmayıp öyle mi yapsam... hiç içimden gelmiyo ya....
3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa
Biz en son ortada buluşalım demiştik, sonra ses çıkmadı kimsedenNeyse ben ankara ya gelirsem annem yapasr biz yeriz, ohh mis
Bu arada bulantım geçmişti, haftasonu abim vardı biraz gezip dolaştık dışarda bişiler yedik bi de serindi biraz hava ondan galiba düzenim bozuldu biraz.. Ama daha iyyim bugün çok şükür:82:
aaa aşkolsun ahesteciiğim nasıl ses çıkmadı ben dedim ya her zaman bekliyorum sen gel ankaraya deniss de ankarada nasıl olsa bende buluşuruz sonra senin annenlere geçeriz sonra denislere uğrarız ankarada ev çoook
Biz kocaman olduk maşallah teyzesi, 13 haftalığız tam bugün
Atlattım ben aslında son bi kaç günle alakalı benimki, yeme içme biraz soğuk algınlığı galiba
tamam kabulben de Ankara'dayım nasıl olsa, uyar bana :) geldiğinde haberleşelim o zaman.
bir Ankaralı olarak Adana'da üşüttüm deme sakın :) nasıl becerdin diye sorarlar valla insana. geçmiş olsun dikkat et tatlım kendine.
Valla öyle inan ki, benim komşular hayret ediyor sen Ankara nın ayazın ye sonra gel sam yelinde üşüt:82: yeri gelmişken sorayım, bu ara ben cidden baya bi üşümeye başladım.. Demir eksiklğinden filan olabilir diyolar ama bilemiyorum dr sorcam da sizce neden acaba?
Valla öyle inan ki, benim komşular hayret ediyor sen Ankara nın ayazın ye sonra gel sam yelinde üşüt:82: yeri gelmişken sorayım, bu ara ben cidden baya bi üşümeye başladım.. Demir eksiklğinden filan olabilir diyolar ama bilemiyorum dr sorcam da sizce neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?