2011 Ekim Anneleri

Bizde iki yıllık evliyiz, önce düşünmüyorduk.. Benim kararsızlık zamanımda da bebeğimiz süpriz yaptı, iyi ki yapmış Geçen gün eşimin teyzeside kaç tane düşünüyorsunuz diyor, dediğiniz gibi baktı yola çıktık arkasını bekliyor

Kaç haftalık oldunuz annesi...bulantılı günleri en kısa zamanda atlatırsınız inşallah takip çizelgesi hazırlasan kendine iyi olmazmı?

yaaaaa ben yeni okudum bu prspkts leriiiiiiiiiiiiiiiiii... hamileler kullanmamalı... bebeğe bilmem nereye nereye geçer yazıyooooooooo.......... napıcam yaaaaaaaaa....
sabah 6 aylık hamile arkadaşımla konuştum o da ddedi kızım fitil falan kullanılmaz dedi. benimd eiltihabım vardı....doktor ilaç veremem dedi dedi...
ama ona bi arkadaşı tavsiye etmiş elma sirkesi ile vajinayı sil temizle diye.... geçmiş yaaa. bend eilaç kullaanmayıp öyle mi yapsam... hiç içimden gelmiyo ya....

3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa

oyyyyyyyyyy cidden gözün kesiyo mu bi tane daha :))
ben bunda dururum bence çok zor valla bu üç ayda anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, hoş dün bebişimi tam anlamıyla gördüm ya ağzım kulaklarımda geziyorum. insana unutturuyolar galiba çekilenleri.
geçen eşime de dedim bu erkek olursa kız için bi tane daha yaparım ama kız olursa daha da yapmam diye. pis pis sırıttı, bu ben seni kandırırım sırıtmasıydı ve çok güzel kandırır

hem de ne merak canım rüyalarıma giriyo. ben iki kere net erkek çocuk gördüm rüyamda, arkadaşım kız görmüş,görümcem de erkek görmüş. rüyalar bile şimdilik %50 gidiyo galiba :)))

valla benim annem bile erkek istiyo benle görümcem kız istiyoruz. bi aya kadar öğrencez inş. hayırlısıyla.

yarama parmak bastın deniscim evde o kadar yiyorum yiyorum işe başlayalı ne kadar oldu ki şunun şurasında hiç bişey yememiş gibiyim midem kazınıyor şimdi dayanayım bisküviye krakere

tamam geliyoruum :) kimde ne yiyoruz pisboğaz ben

Biz en son ortada buluşalım demiştik, sonra ses çıkmadı kimseden Neyse ben ankara ya gelirsem annem yapasr biz yeriz, ohh mis

Bu arada bulantım geçmişti, haftasonu abim vardı biraz gezip dolaştık dışarda bişiler yedik bi de serindi biraz hava ondan galiba düzenim bozuldu biraz.. Ama daha iyyim bugün çok şükür:82:

dur bir dakika sakin ol sen hemen dokrorunla görüş benden iyimi biliyorsun diye kızmaya hakkı yok sana aklına takılan şeyleri tabiiki soracaksın bu senin hakkın sen hemen ara doktoru

Kaç haftalık oldunuz annesi...bulantılı günleri en kısa zamanda atlatırsınız inşallah takip çizelgesi hazırlasan kendine iyi olmazmı?

Biz kocaman olduk maşallah teyzesi, 13 haftalığız tam bugün
Atlattım ben aslında son bi kaç günle alakalı benimki, yeme içme biraz soğuk algınlığı galiba

aaa aşkolsun ahesteciiğim nasıl ses çıkmadı ben dedim ya her zaman bekliyorum sen gel ankaraya deniss de ankarada nasıl olsa bende buluşuruz sonra senin annenlere geçeriz sonra denislere uğrarız ankarada ev çoook

esfacım dur panikleme hemen, leynanın dediği gibi doktorunu ara bakalım ne dicek..

tamam kabul ben de Ankara'dayım nasıl olsa, uyar bana :) geldiğinde haberleşelim o zaman.
bir Ankaralı olarak Adana'da üşüttüm deme sakın :) nasıl becerdin diye sorarlar valla insana. geçmiş olsun dikkat et tatlım kendine.

aaa aşkolsun ahesteciiğim nasıl ses çıkmadı ben dedim ya her zaman bekliyorum sen gel ankaraya deniss de ankarada nasıl olsa bende buluşuruz sonra senin annenlere geçeriz sonra denislere uğrarız ankarada ev çoook

Yok tatlım latife benim ki.. Siz çalışıyorsunuz, gelin bize dinlenirsiniz hem..
Annemde güzel yapar yemekleri hani Tabi önce benim raya bi yolumun düşmesi gerekiyor..
Bakalım dr sorucam yolculuk işini ne dicek bakalım

Ben kaşıntıdan ölüyordum doktorum krem ve fitil verdi çok zor durumda kalmazsan fitili kullanma dedi.Burada okumuştum sirke iyi geliyor diye denedim iki gün içinde geçti kaşıntıdan eser yok şimdi

Valla öyle inan ki, benim komşular hayret ediyor sen Ankara nın ayazın ye sonra gel sam yelinde üşüt:82: yeri gelmişken sorayım, bu ara ben cidden baya bi üşümeye başladım.. Demir eksiklğinden filan olabilir diyolar ama bilemiyorum dr sorcam da sizce neden acaba?

bende donuyorum ya.kat kat giyiyorum.ne eksikliği var bilmem

bende çok üşüyorum içim titriyor ama sanırım geçiş dönemi oldğu için böyle çünkü kime sorsam üşüyor demir eksikliği falan olmasa keşke

Bende kendimi numune zannediyordum Sormayın valla kat kat pijama eşofman, hırka vs battaniyesiz oturamıyorum o derece.. Geçiş dönemi olabilir evet..

Dün akşam bir zafer kazandımkirli çoraplarını bile sepete atmayan eşim bulaşıkları mak.dizip banyoyu tuvaleti temizlemişbaktıki ev karışıcak bendende ümidi kesti nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam ama en ilginç tarafı her zaman bana kızardı çamaşır suyu kokuyorsun diye dün akşam fark ettimde eşimin elleri iğrenç çamaşır suyu kokuyordu

Amaaaa akıllandım birazcık nazlanmayla hemen eşim insafa geliyormuş bundan sonra çorabını bile yerden kaldırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…