2011 Ekim Anneleri

deme öyle deme öyle deme öyle eşin üzülür dur daha yeni alışmış sıkboğaz etme yavaş yavaş sessiz sessiz

ben de çok üşüyorum. kazak üstü hırka giyiyorum, bütün kış giymedim şimdi baharda giyiyorum düşün yani. ki hava da soğuk değil artık ısındı, güneşli gidiyor bugünlerde. ona rağmen üşüyorum. demir ihtiyacı olabilir belki canım bilmiyorum. ellerim ayaklarım hep üşüyor. pekmez, bal filan yemiyorum ondan olabilir benimki. doktoruna sorduğunda bize de söyler misin?

Harikasın endleeslove ...valla kıyamıyodum önce ama öyle bi alıştırmışızki beyleri ...şimdi anlıyorum artık naza çekmenin zamanı kesinlikle geldi kuzu gibi oldu valla

Kutlarım canım Sofra kurup kaldırma şamasında çok yardımcıdır eşim ama wc ve banyo knusunda henüz değil.. Evide toplamada yardım eder ama sizin perfermansınız daha iyiymiş:82:

deme öyle deme öyle deme öyle eşin üzülür dur daha yeni alışmış sıkboğaz etme yavaş yavaş sessiz sessiz

Benim öyle deiğime bakma ben dayanamam yaparım hem yapmamış ne yapıcam sabah işe giderken yatak odasında soyunmaya başlamış dış kapıya kadar:95:

canım hemen kendini strese sokma bak küçük bir şaşal suya 2 ölçek elme sirkesi koy kapagıyla onunla yıka orayıbende çok oldum doktor krem verdi ban ama hiç kullanmadım sirke işimi gördü test edildi onaylandı iç çamaşrşnı sk degiştirceksin 90 yıka ütüle o kadar kaşınsa bile sakın elini sürme daha beter oluyo kendimden biliyorumsabret başka şeylerle uyraş birde güünde 3 litre su iç birebir yardım etiysem ne mutlu bana

vaferin hayırlı olsun canım ama boşa sevinme benimkide öyle şimdi ama dedim sen böyle işler bilirmiydin diye sitem ettimde ev işini vallahi senden benden temiz yapıyo dedi ne yapıcaksın şimdi sevinde dedi sonra sevinemicen köprüden geçene karad meselesi yaneaman bebek dogana kadar yangel osman misali yaparız bizdeherkeze güzel bir gün diliyorum bir merhaba diyim dedim görüşürüz işşallah sonra

Söylerim canım.. Ben hapşurmaya başaldım ama hhadi hayırlısı.. Pekmezi bende içemiyorum, eşim bi aynadan annemler bi yandan.. Abim sabah akşam msj atıp hatırlatıyor sağolsun ama ağzıma süremiyorum...

Benim öyle deiğime bakma ben dayanamam yaparım hem yapmamış ne yapıcam sabah işe giderken yatak odasında soyunmaya başlamış dış kapıya kadar:95:

Eşim bişey aradığında bende artık bıraktığın yere bak diyorumnereye koyduysan ordadır filan..
Bizimde her yer birbirinde şuanda, kalksam iyi olacak ama hiç de halim yok gibi..

aaa benimkisi pantolonunu antrede çıkartıp vestiyere asıyo.çoraplarını sepete attığını h.iç görmedim.sabah olunca ,evdeki kız görmesin diye utanıp ben kaldırıyorum napim

benim eşim ev işi, alışveriş bilmezdi. evlenmeden önce para hesabı falan da yapmazdı. şimdi öğreniyor yavaş yavaş. aslında isteksiz değil, yapmak istiyor ama becerisi yok. salata yap desem yapmam, yapamam demez ama domatesi elinde gezdirir, bıçağı neresinden saplasa bilemez garibim. tertip düzen işlerini yapıyor şimdi. bulaşık makinası boşaltıyor, yatağımızı bile topladı iki kez :) oğlumuz olursa ona her şeyi öğreticem, senin gibi yetiştirmiycem diye takılıyorum bazen. hem kızıyor, hem mahçup oluyor. onların hatası değil aslında, annelerin yetiştirmesiyle ilgili. kırmadan, takdir ederek, güzel olmuş diyerek desteklemek lazım. yoksa tam aksini yapmaya devam ederler herhalde. ama tüm topik şanslıyız sanırım eşlerimiz bize çok değer veriyor. sevgi dolu kocişlerimiz. Allah razı olsun hepsinden, başımızdan eksik olmasınlar

Harikasın endleeslove ...valla kıyamıyodum önce ama öyle bi alıştırmışızki beyleri ...şimdi anlıyorum artık naza çekmenin zamanı kesinlikle geldi kuzu gibi oldu valla
Şu karnım birazcık daha büyüsü ben ona yapacağımı biliyorum
Kutlarım canım Sofra kurup kaldırma şamasında çok yardımcıdır eşim ama wc ve banyo knusunda henüz değil.. Evide toplamada yardım eder ama sizin perfermansınız daha iyiymiş:82:

Hem kendisi çok dağınık hem titiz baktı ki içine sinmiyor yapmak zorunda kaldı birde demez mi kahve içermisin diyecektim ama sana zaralı diye bende yasakları çiğneyip birer kahve yaptım

Ben kaşıntıdan ölüyordum doktorum krem ve fitil verdi çok zor durumda kalmazsan fitili kullanma dedi.Burada okumuştum sirke iyi geliyor diye denedim iki gün içinde geçti kaşıntıdan eser yok şimdi

ya bende kaşıntı yok ama süt kisiği gibi bi birikme oluyo ve çok akıntım var . doktora söyledim enfeksiyon mantar dedi ilaç yazamam dedi bol su iç geçer dedi

iç çamaşırımı da ütüleyip giyiyorum ama hala devam ediyo

acaba sirke bu durumda da işe yarar mı?

yapar yapar senin karnın az daha çıkmaya başlasın eğilip doğrulamayacaksın şimdiki kadar o zaman mecbur yapacak benimki sağolsun artık ev silme süpürme işi ona ait ben sadece tozları alıyorum küçük küçük işler yapıyorum kalan tüm işler ona ait kadın falanda almıyorum evime 1 erkek yetiyor bana ev işlerinde

arkadaşlar kanal d de doktorum da besin maddeleriyle ilgili bi diyetisyen konuşma yapıyo hepimizin yaptığı şeylerden bahsediyo tavsiye ederim

evet senin sorunun mantar ve ilerlemiş,canım sirke asit içerirmi acaba onu bir soralım bilenlere.temizliğe dikkat etmen lazım.kuru kalmalı o bölge.biirde günlük ped kullanıyorum ben çok fayda sağlıyor tavsiye ederim

Öyle denisscim Allah eksik etmesin Benimkide öyle aslında, bi kere yemek yapmaya kalktık berabar o anca yemeğin başında durdu, ben yamaklık yaptım mecbur.. Ama dediğin gibi hiç yüksünmez elinden geleni yapar sağolsun.. Ama gel gör ki mülayim olduğundan biraz evde her işime yardım ediyor sanıyo annesi ablaları filan.. Senin hiç iş yükün yoktur diyorlar, yaa diyorum bende

İşte bende o akıntı ile birlikte kaşıntım vardı şimdi ne akıntı nede kaşıntı ikisindende yok sirke iyi geldi bana.Gebeliğin ilk üç ayında çok sık rastlanırmış bu duruma.Pamaklu iç çamaşırı giymeye dikkat et birde hep kuru tutmaya çalış.

DOKTOR BANADA FİTİL VERDİ içinde iki tane vardı ikisinide kullandım doktorun ne verdi bilmiyorum ama hamile olduğunu söylemedinmi cnm eğer normal bir fitilse korkma bişey olmaz Allahın izniyle .doktorlar bu kadarda kötü değildir heralde ki benimkisi tüp bebek çok büyük zorluklardan geçtikten sonra gebelik oluyor.Benimde prosperktüste çok zorunlu olmadıkça gebeler 3 ayı doldurmadan kullanmasın yazıyodu ama yapıcak bişeyim yoktu çok kötüydüm doktoruna tekrar danış
istersen.

Şunu anladım ki kadınların hayatı yalnızca çocuklarından ve eşlerinden ibaret.. Burda gördğüm kadarıyla onlardan bahsetmek insana müthiş bir mutluluk veriyor.. Bu da tamamen sevgiye ve sevilmeye dair bir dünyamız olduğundan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…