deme öyle deme öyle deme öyle eşin üzülür
Dün akşam bir zafer kazandımkirli çoraplarını bile sepete atmayan eşim bulaşıkları mak.dizip banyoyu tuvaleti temizlemiş baktıki ev karışıcak bendende ümidi kesti nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam ama en ilginç tarafı her zaman bana kızardı çamaşır suyu kokuyorsun diye dün akşam fark ettimde eşimin elleri iğrenç çamaşır suyu kokuyordu
Amaaaa akıllandım birazcık nazlanmayla hemen eşim insafa geliyormuş bundan sonra çorabını bile yerden kaldırmam
Valla öyle inan ki, benim komşular hayret ediyor sen Ankara nın ayazın ye sonra gel sam yelinde üşüt:82: yeri gelmişken sorayım, bu ara ben cidden baya bi üşümeye başladım.. Demir eksiklğinden filan olabilir diyolar ama bilemiyorum dr sorcam da sizce neden acaba?
Dün akşam bir zafer kazandımkirli çoraplarını bile sepete atmayan eşim bulaşıkları mak.dizip banyoyu tuvaleti temizlemiş baktıki ev karışıcak bendende ümidi kesti nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam ama en ilginç tarafı her zaman bana kızardı çamaşır suyu kokuyorsun diye dün akşam fark ettimde eşimin elleri iğrenç çamaşır suyu kokuyordu
Amaaaa akıllandım birazcık nazlanmayla hemen eşim insafa geliyormuş bundan sonra çorabını bile yerden kaldırmam
deme öyle deme öyle deme öyle eşin üzülürdur daha yeni alışmış sıkboğaz etme yavaş yavaş sessiz sessiz
canım hemen kendini strese sokma bak küçük bir şaşal suya 2 ölçek elme sirkesi koy kapagıyla onunla yıka orayıyaaaaa ben yeni okudum bu prspkts leriiiiiiiiiiiiiiiiii... hamileler kullanmamalı... bebeğe bilmem nereye nereye geçer yazıyooooooooo.......... napıcam yaaaaaaaaa....
sabah 6 aylık hamile arkadaşımla konuştum o da ddedi kızım fitil falan kullanılmaz dedi. benimd eiltihabım vardı....doktor ilaç veremem dedi dedi...
ama ona bi arkadaşı tavsiye etmiş elma sirkesi ile vajinayı sil temizle diye.... geçmiş yaaa. bend eilaç kullaanmayıp öyle mi yapsam... hiç içimden gelmiyo ya....
3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa
ben de çok üşüyorum. kazak üstü hırka giyiyorum, bütün kış giymedim şimdi baharda giyiyorum düşün yani. ki hava da soğuk değil artık ısındı, güneşli gidiyor bugünlerde. ona rağmen üşüyorum. demir ihtiyacı olabilir belki canım bilmiyorum. ellerim ayaklarım hep üşüyor. pekmez, bal filan yemiyorum ondan olabilir benimki. doktoruna sorduğunda bize de söyler misin?
Benim öyle deiğime bakma ben dayanamam yaparım hem yapmamış ne yapıcam sabah işe giderken yatak odasında soyunmaya başlamış dış kapıya kadar:95:
Benim öyle deiğime bakma ben dayanamam yaparım hem yapmamış ne yapıcam sabah işe giderken yatak odasında soyunmaya başlamış dış kapıya kadar:95:
Şu karnım birazcık daha büyüsü ben ona yapacağımı biliyorumHarikasın endleeslove...valla kıyamıyodum önce ama öyle bi alıştırmışızki beyleri ...şimdi anlıyorum artık naza çekmenin zamanı kesinlikle geldi kuzu gibi oldu valla
Kutlarım canımSofra kurup kaldırma şamasında çok yardımcıdır eşim ama wc ve banyo knusunda henüz değil.. Evide toplamada yardım eder ama sizin perfermansınız daha iyiymiş:82:
Ben kaşıntıdan ölüyordum doktorum krem ve fitil verdi çok zor durumda kalmazsan fitili kullanma dedi.Burada okumuştum sirke iyi geliyor diye denedim iki gün içinde geçti kaşıntıdan eser yok şimdi
ya bende kaşıntı yok ama süt kisiği gibi bi birikme oluyo ve çok akıntım var . doktora söyledim enfeksiyon mantar dedi ilaç yazamam dedi bol su iç geçer dedi
iç çamaşırımı da ütüleyip giyiyorum ama hala devam ediyo
acaba sirke bu durumda da işe yarar mı?
benim eşim ev işi, alışveriş bilmezdi. evlenmeden önce para hesabı falan da yapmazdı. şimdi öğreniyor yavaş yavaş. aslında isteksiz değil, yapmak istiyor ama becerisi yok. salata yap desem yapmam, yapamam demez ama domatesi elinde gezdirir, bıçağı neresinden saplasa bilemez garibim. tertip düzen işlerini yapıyor şimdi. bulaşık makinası boşaltıyor, yatağımızı bile topladı iki kez :) oğlumuz olursa ona her şeyi öğreticem, senin gibi yetiştirmiycem diye takılıyorum bazen. hem kızıyor, hem mahçup oluyor. onların hatası değil aslında, annelerin yetiştirmesiyle ilgili. kırmadan, takdir ederek, güzel olmuş diyerek desteklemek lazım. yoksa tam aksini yapmaya devam ederler herhalde. ama tüm topik şanslıyız sanırım eşlerimiz bize çok değer veriyor. sevgi dolu kocişlerimiz. Allah razı olsun hepsinden, başımızdan eksik olmasınlar
ya bende kaşıntı yok ama süt kisiği gibi bi birikme oluyo ve çok akıntım var . doktora söyledim enfeksiyon mantar dedi ilaç yazamam dedi bol su iç geçer dedi
iç çamaşırımı da ütüleyip giyiyorum ama hala devam ediyo
acaba sirke bu durumda da işe yarar mı?
yaaaaa ben yeni okudum bu prspkts leriiiiiiiiiiiiiiiiii... hamileler kullanmamalı... bebeğe bilmem nereye nereye geçer yazıyooooooooo.......... napıcam yaaaaaaaaa....
sabah 6 aylık hamile arkadaşımla konuştum o da ddedi kızım fitil falan kullanılmaz dedi. benimd eiltihabım vardı....doktor ilaç veremem dedi dedi...
ama ona bi arkadaşı tavsiye etmiş elma sirkesi ile vajinayı sil temizle diye.... geçmiş yaaa. bend eilaç kullaanmayıp öyle mi yapsam... hiç içimden gelmiyo ya....
3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?