2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar biraz araştırdım sirke genelde vücut mantarında kullanılırmış.vajinal bölgede benim aklıma pek yatmadı korktum.bence kullanılmamalı

ayy zeynepciim asıl günlük pedler çok zararlı ben 1 kere onun yüzünden mantar oldum doktora gittim direk onu sordu çünkü sıvıyı içine çekiyor mikrop biriktiriyor içinde yani yarım saattede olsa değişritsen yinede iyi değil dedi doktor onun yerine mutfakta kullandığımız havlu peçeteleri önerdi het tuvalete gittiğinde değiştir at dedi şimdi öyle yapıyorum çok rahatım...

yaa .ee ne yapçaz ben sık mantar olurum.zefiran kesin çöümü ama oda gebelikte zararlı.peçeteden kaşınırım

eslem nasılsın merak ediyorum karnın büyüdümü ikiz ya ultrason fotoğrafını koyarmısın bir ara buraya çok merak ediyorum:80:

evet cnm günlük pedler sonuçta pamuklu değil doktorum banada önermedi bide bana söylediği şey içini yıkamıyosun ve hep kuru tutuyosun dedi ben jel kullandığım için çok rahatsız oluyodum baya bi ayrıntılı yıkıyodum ee doğal olarak içi ıslak kalıyo ve kaşıntı yapıyo sirke ve karbonatı bende denedim özellikle karbonat çok iyi geldi ama herkesin kendi tercihi....

eslem nasılsın merak ediyorum karnın büyüdümü ikiz ya ultrason fotoğrafını koyarmısın bir ara buraya çok merak ediyorum:80:

iyiyim cnm biraz büyüdü ama basket topu gibi komik yani yarın koyayım ultrason fotoğrafını sen nasılsın:)

iyiyim cnm biraz büyüdü ama basket topu gibi komik yani yarın koyayım ultrason fotoğrafını sen nasılsın:)

iyiyim canım bende :) ikili teste gidiyorum bu gün çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor yavrumla buluşacağım

iyiyim canım bende :) ikili teste gidiyorum bu gün çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor yavrumla buluşacağım

İyi sonuçlarla gel inşallah o zaman büyük ihtimalle cinsiyetinide öğrenirsin ikili testler de öğrenen çok oluyomuş

ikili test yapan kızlar biri zeynebi duysun

Hadi size güzel muhabbetler, çıkıyım ben artık.. Gün içinde gelirsem görüşürüz..
Kendinize ve minik kelebeklerimize iyi bakın, hoş kalın:80:

kızlar ikili test yaptırmış olanlar benim şu sonuca yorum yapabilir mi

cnm bende senin gibi dün yazdım ama kmse cvp yazmadı bana ikimiz yazalım bari 1/910 çıktı sonucum doktor normal dedi amniyosenteze gerek yok dedi beta değerim 28.574 çıktı elevit ve ferrum verdi günde birar tane senin nasıl cnm?

başta biraz tuhaf gelir ama inan çok rahat oluyor bir kaç gün bir dene bakalım alışırsan faydasını görürsün

ped daha rahat, daha yumuşak, pek hissetmiyosun ama sağlıklı değil bence de zararlı. ben de sık sık peçete değiştiriyorum, sabah akşam iç çamaşırı değiştiriyorum, yazın öğlen de değiştiricem, sıcakta mahvoluruz pişik oluruz :)

ayrıntıyı daha göremedim ilçedeyiz ya.elemanlardan birini yolladım almaya.sonuç kısmını okudu .riskin altında yazıyormuş

evet benim doktorumda önermedi bakteri üretiyormuş daha fazla ...

Demek kiii çantalarımızdan suyu vitamini birde kilotları eksik etmiyoruz:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…