2011 Ekim Anneleri

Slm Hamisler :)

Bugün çok mutlu uyandım güne sabah sağolsun eşim hazırladı kahvaltıyı çok çok mutlu etti beni normalde sağolsun hep hazıra gelirdi bölerim yani kusmalarım devam eşimin sabahki performansıda akşam dışarda yaşadığımız faciadan dolayı büyük ihtimalle dışarı çıkmıştık eve dönüyoruz apartmanın kapısına geldim afedersiniz midede bişey bırakmadım yokda ara ara vuruyodu ama tutuyordum malesef eve yetişemedim oda tabi ilk defa bukadar yakından tanık olduğunda halimi anladı artık ve tezgahtaki bardakları yıkamış (makine full dolu olduğundan yer b ve bardak bulamadı tabi) kahvaltıyı hazırlamış benim elim gitmiyo hiç bişeye çok çok fenayım yinede şükrediyorum tabi daha kötüleride var hastanelik olanlar filan bide şu havalar bi ısınsa güneşi görsem sanki daha bi iyi olcam gibi bu arada yarın inşallah bir aksilik olmaz ise 2'li testimizi yapcaz inşallah iyi çıkar

Son düzenleme:

ya çok titizleniyorum ama geçmiyo bi türlü (
ben ilk evlendiğimde mantar oldu doktor fitil verdi geçti. ama o zamanda bende kaşıntı olmadı hiç. sadece ilişki sırasında canım çok yanıyodu, şişiyodu
günlük pedi benim doktorum da tavsiye etmedi.
sirke kullanan arkadaşlar bebeğe bi zararı olmaz de mi??
yaa .ee ne yapçaz ben sık mantar olurum.zefiran kesin çöümü ama oda gebelikte zararlı.peçeteden kaşınırım

zefiran ne ya??

deniss senin dolabın ne oldu? kokusuna çözüm bulabildin mi?

ben servisi çağırdım salak adam bana yüklendi. dedim daha 9 ay oldu dolabı alalı. sorun dolapta ama kabul etmedi bi türlü.

asla ağzı açık bırakmam gıdaları dolaba ama nerden, neden oluştu anlamadım. servis sirkeli suyla silin dedi siliyorum ama koku hala var. eşim benim kadar yoğun almıyo kokuyu ama ben dolabın kapısını açamıyorum (

demin aradılar bi daha eşimi dün aramışlar demişler mümkün değil dolapta yoktur bi şey eşim demiş dava edecem sizi adam gibi birini yollayın.. bugün servis şefi aradı beni haftasonu gelecem dedi. bakalım bu sefer ne olacak.
çok kötü bi durum ya. mutfaktan soğudum resmen

cnım banada hanzede tavsiye etti bende kullandım umarım zararı olmaz o kullanmış sanırım ama ben sirkeden ziyede karbonatlı sudan fayda gördüm sen yinede yüzeysel kullan çok içe kaçırma

filizcim benim bulantılarımın enn yoğun olduğu iki hafta mutfakla ve dolapla alakam kalmamıştı. ne var ne yok hepsi bozuldu, kapağı da çok sık açılmayınca feci bir koku oldu. geçen haftasonu bozulan her şeyi attım, hem sirkeli suyla sildim, hem küçük fincanlara süt koyup birkaç yere yerleştirdim, hem vanilya paketi açtım hepsini bir seferde yerleştirdim. büyük ölçüde azaldı, mis gibi kokmuyor hala ama öncekine göre iyi. kısa zamanda tamir olur umarım kısa zamanda sorunu çözülür dolabınızın.

Dolabın içine bir bardak süt koyur bir kaç gün bekletirmisiniz kokuyu tamamen yok ediyor

peki ne kadar suya ne kadar karbonat??

yarım litre suya bir tatlı kaşığı karbonat su ılık olsun onunla yıkama işlemini yap sonrada kurula ben çalıştığım için günde iki kez yaptım sabah ve akşam ama yeterli zaten ama tekrar söylüyorum hiçbi zaman için yıkama kaşıntı geçse dahi normaldede içini yıkama vajinal duşu asla önermiyolar....

Son düzenleme:

muba aynı şeyleri yaşıyoruuzzz sabah kusmadıım desem akşam kusuyoruum artık bende nasıl olduğumu kestiremiyorum allaha çok şükürki işe gidebiliyorumm sen vitamin kullanıyomusun yada ekstra bi ilaç folıc asit yadaa bişi kullanabiliyomusun doktor ne diyoo benim doktoruma göre 13 haftadan sonra kesilmesi lazım bu halsizliğin bulantının kusmanın ama hayırlısıı geçer inşallahhhhhh

Tünaydınlar minik bebişlerin anneleri, nasılsınız bebişlerimiz nasıl?

selam eyt hoşgeldin. şükür canım iyiyiz idare ediyoruz. sen nasılsın, bebeğin nasıl?

geçmiş olsun muba. böyle böyle öğrencekler, yardımcı olacaktır sana ama illa gözüyle görmesi mi lazım yahu kızıyorum ben bu erkeklere bazen.

evet ya katılıyorum sana gecen baktımda bende hep aynı tarz zaten farklı hıc bırsey yok bıde cok dumduzler cok sadeler hamılerız dıye mutavazı seyler gıyıcez sanırım :)

tüm karizmayı çizicez valla. ama yapicak fazla bişe yok galiba. don lastiği tabirinin olduğu çamaşırlar var gerçekten öyle. şorttan daha küçük ölçüde ama beli nerdeyse boğazıma kadar :)

içine birazda vanilya koyarlarsa mis gibi kokar buda benden olsun

Sağolasın deniss bende iyi olmaya çalışıyorum ufaklık zorluyor biraz, iş yerim evime bi hayli uzak zaten bulanan miğdem 1 saat araba yolculuğunda iflas ediyor

Geçicek diye bekliyorum. Bu arada dün test sonuçlarımı aldım henüz doktora gösteremedim. Kanda URE bayağı düşük çıkmış nedendir bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…