2011 Ekim Anneleri

ben çıkıyorum artık kalanlarla yola devam duygucum pazartesi görüşürüz umarım haftabaşıda burdan hayırlı haberler alırız

Uzak çok zor annemlerinde köye gitme sebepleri annesini özlemesi ananemle dedemi özlemişler görmeye gittiler bu seferde ben burda onları özledim
Seninkiler yakında mı ?

evet yakındalar bana mesafeleri 30 dk falan bu günde ablamlarda buluşacaz annemlerle o yüzden geçmedi bu gün öpüyorum siziiii

Bahçıvanlar güzel de, beni tuvalet olayı caydırıyor, zor olmaz mı tuvalate gidince?

ben ev hayırlısına gitçem.yürüyüşe çıkamıyorum korkudan.sende çıkma bak ben pazartesi günü ikili teste gittiğimde biraz yürüdüm bayıldım.sakın aman

Hiç yürümüyorum canım ancak iş yerinde kalkarsam, işten eve evden işe arabayla gidip geliyorum. Çok özledim denzi kenarında yürümeyi denizi izlemeyi ama olsun, yeterki iyi olsunlar biz otururuz :)

cnm bende çok istiyorum ama malesef sende bugünlere zor gelmişsin benim gibi doktorum bana kesinlikle uzun süre ayakta kalmayacaksın ve koşuşturmayacaksın dedi sende dikkat et bence...

Evet eslemcim rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bende çok dikkat ediyorum. Yerimde duramayan ben tam bir oturan boğaya döndüm :)

Bulduğum bikaç isim paylaşmak istedim
İREM: . Cennet bahçesi. 2. Ok veya kurşun atılan nişan tahtası. 3. Cenk denilen musiki aleti ve bunu icad edenin adı. 4. Ad kavmi zamanında, Şeddad tarafından cennete benzetilme amacıyla yapılan bahçe olup, Şam’da veya Yemen’de bulunduğu söylenir. Kur’an-ı Kerim’de Fecr Suresinde Geçmektedir
NİSA: 1. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır
İKRA : HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor
TUSEM: Cennette esen ılık rüzgar
HÜMA: Efsanelerde geçen, yere konmayıp sürekli gökte kaldığına inanılan cennet kuşu

Güle güle kullan canım, artık kocaman olmuşsunuz siz olucak o kadar :)

Çok güzelmiş duygu sen kıza şimdiden adapte ediyorsun kendini bakıyorumda, :) klasik ama zeynep berra naz gibi isimleri beğeniyorum :) iki isimmi düşünüyorsun duygu?

Aynı zaman da hamile kalmışız, SAT 24 Aralık, ama problemlerden dolayı hiç böyle eğlenceli başlıklara girmemiştim. Kanamalı gebelik geçiriyorum maalesef, 2 aydan beri wc dışında kalkmıyorum. Yazdıklarınızı okudum artık biraz olsun bende normal bi gebe gibi muhabbetlere katılmak istedim. Sayfanın başında bi liste var, oraya nasıl ekleyecem kendimi kızlar. Bu arada benim bebişin cinsiyeti hakkında dr. hiç yorum yapmadı. Sizlere söyledimi dr.unuz.

Heoşgeldin sybell3 çok geçmiş olsun bende ve bir çok arkadaşt akanamalı dönemler geçirdik. Çok iyi yapmışsın, bende senin gibi çekinceliydim buraya gelmekle ya biş olursa korkusundan ama iyiki gelmişim öyle güzel paylaşımlar yapıyoruz ki seninde çok hoş vakitler geçirmeni sıkıntını briazda olsa bizlerle unutmanı dilerim :) Ben henüz cinsiyet öğrenmedim ben sağlık açısından çok tedirgin olduğum için sormak istemiyorum bana sağlıklı desinde doktor gerisi ne olursa amenna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…