Uzak çok zor annemlerinde köye gitme sebepleri annesini özlemesi ananemle dedemi özlemişler görmeye gittiler bu seferde ben burda onları özledimsende şanslıymışsın uzak olanlara çok zor olur..
Uzak çok zor annemlerinde köye gitme sebepleri annesini özlemesi ananemle dedemi özlemişler görmeye gittiler bu seferde ben burda onları özledim
Seninkiler yakında mı ?
hayırrrrr 1,5 saat sonra :)))
ama sadece kısa bi süre için terk etcem
evet yakındalar bana mesafeleri 30 dk falan bu günde ablamlarda buluşacaz annemlerle o yüzden geçmedi bu gün öpüyorum siziiii
bende bugün acayip bir şişlik var ne düğme ne fermuar kar etmedi anacımmmm :)))
akşam olsada pijilerimi giysem geniş genişşşş
Bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım LCW dennnnn
şu bahçıvan pantolonlarından tırıl tırıl ince kot kumaşında yapmışlar çok güzel kızlar tavsiye ederim bakın bi...Fiyatıda 49 TL idi
ben ev hayırlısına gitçem.yürüyüşe çıkamıyorum korkudan.sende çıkma bak ben pazartesi günü ikili teste gittiğimde biraz yürüdüm bayıldım.sakın aman
Bahçıvanlar güzel de, beni tuvalet olayı caydırıyor, zor olmaz mı tuvalate gidince?
cnm bende çok istiyorum ama malesef sende bugünlere zor gelmişsin benim gibi doktorum bana kesinlikle uzun süre ayakta kalmayacaksın ve koşuşturmayacaksın dedi sende dikkat et bence...
çok sıkıldııııımmm zaman geçmedi bu gün bacaklarım ağrıdı gözlerimden uyku akıyor annemi özledim eve gitmek istiyoruuummmmmazcıkta ben naz yapiim bariii
Herkese iyi haftasonları arkadaşlar
bende bugün acayip bir şişlik var ne düğme ne fermuar kar etmedi anacımmmm :)))
akşam olsada pijilerimi giysem geniş genişşşş
Bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım LCW dennnnn
şu bahçıvan pantolonlarından tırıl tırıl ince kot kumaşında yapmışlar çok güzel kızlar tavsiye ederim bakın bi...Fiyatıda 49 TL idi
Bulduğum bikaç isim paylaşmak istedim
İREM: . Cennet bahçesi. 2. Ok veya kurşun atılan nişan tahtası. 3. Cenk denilen musiki aleti ve bunu icad edenin adı. 4. Ad kavmi zamanında, Şeddad tarafından cennete benzetilme amacıyla yapılan bahçe olup, Şam’da veya Yemen’de bulunduğu söylenir. Kur’an-ı Kerim’de Fecr Suresinde Geçmektedir
NİSA: 1. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır
İKRA : HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor
TUSEM: Cennette esen ılık rüzgar
HÜMA: Efsanelerde geçen, yere konmayıp sürekli gökte kaldığına inanılan cennet kuşu
Aynı zaman da hamile kalmışız, SAT 24 Aralık, ama problemlerden dolayı hiç böyle eğlenceli başlıklara girmemiştim. Kanamalı gebelik geçiriyorum maalesef, 2 aydan beri wc dışında kalkmıyorum. Yazdıklarınızı okudum artık biraz olsun bende normal bi gebe gibi muhabbetlere katılmak istedim. Sayfanın başında bi liste var, oraya nasıl ekleyecem kendimi kızlar. Bu arada benim bebişin cinsiyeti hakkında dr. hiç yorum yapmadı. Sizlere söyledimi dr.unuz.
ben oturduğum yerde uyumuşum.nasıl oldu anlamadım ve yine acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?